hayırlısı buymuş demekki canım sıkma canını oğlun iyiyse
iyi çok şükür yavrum ama yinede erken doğum nedeniyle sıkıntıları oluyomuş arada sıkmamak elde değil allahım bunu yaşayan herkese sabır versin allahım sizlerinde yavrularınızı sağlıklı ve zamanında kucağınıza almayı nasip etsin
Herkese öncelikle merhaba
Normalde doğum tarihim 12\02\2014 olcaktı erken doğum nedeniyle 02\12\2013 te gece 23:40da oğlum emirirm dünyaya geldi. 29+5 günlük 1450 gr 39 cm doğdu canım oğlum.
Doğumumda şöyle oldu akşam üzeri saat 6 gibi mutfakta yemek yapıyodum birden altımdan bişeyler aktığını hissettim hemen odama gidip o panikle kontrol ettim kanamam gelmiş iç çamaşırımı ve taytımı batırmış korkuyla ve ağlaya ağlaya eşimi aradım oda panik yapma doktorunu ara ben üstünü değiştir ben geliyorum dedi ben doktorla konuşup giyininceye kadar eşim sağolsun hemen bi taksi tutup gelmiş hastaneye varır varmaz doktorum hemen aldı beni alttan muayene etti 3 cm açılma var bebek geliyo dedi sonra karnımı falan elledi karnın hiç sert değil bunun normal olmadığını söyleyip nstye bağladı beni sancımda çıkmadı bizle öyle bi konuştuki kesin dedi bu bebek gelmicek seni bi kaç gün yatırırız sonrada hamileliğini yatarak tamamlarsın dedi ama yinede en kötü ihtimal için ben seni burda yatırmak istemiyorum burdaki küvezler bebeğin doğarsa uygun değil o yüzden denizliye sevk etcem dedi bizde doğum olmıcak rahatlığıyla ben ambulansla eşim arabayla arkadan geldi hastaneye vardığımızda da hemen beni odaya aldılar ve bi anda etrafımda bi kalabalık oldu beni ameliyata hazırlamaya başladılar bende panikle doğumamı alcaksınız beni diye sordum evet 3cm açılman var hemen doğum yapman lazım dedi raporuna göre almamız gerekiyo dedi beni ne bi muayene nede bi kontrol ettiler bide özel hastane o kadar korktumki o anı anlatamam allahtan telefonumu yanıma almıştım onlar beni hazırlarken ben eşimi aradım nerdesin beni doğuma alıyolar yetiş diye onu gördüm ve ameliyathanede tanıştım doktorla hala beni kontrol etmedi ve uyuttu uyandığımda sezeryan olmuştum ve bebeğim küveze alınmıştı karnım bomboş kalmıştı bunda ihmal varmı yokmu hiç bilmiyorum ama bana hala çok tuhaf geliyo ertesi günüde muğladaki kendi doktorum aradı aslı nasıl oldun senin yanında gönderdiğim hemşire söyledi seni hemen doğuma almışlar muayene falan etmedilermi dedi bende hayır dedim sizin raporlara göre doğuma aldılar beni dedim ben raporda doğum olcak diye yazmadımki dedi çok sinir oldu ama beni üzmemek içinde hayırlısı buymuş bebeğin durumu iyi hiç korkma her şey yoluna girer falan dedi ama arayıp böyle konuşmasıda garip bilmiyorum sonuçta oğlum erkenden dünyaya geldi bunun bi sorumlusu varsa allahından bulsun diyorum her şeye rağmen allahıma çok şükür bebeğimin durumu her gün daha iyiye gidyo birde kucağıma alsam dünyalar benim olcak...
okurken gözümden yaş geldi o ameliyata alınışını korkunu endişelerini hissettim bian çok zor rabbim sabır versin durumun ne acaba emir nasıl kavuştun mu bebeğine allah ayrdım etsin inşallah sütün çok besleyici olur bebeğin toparlar hemen minik savaşçı o maşallah emire
Çok kötüydü allhım kimseye yaşatmasın emir çok iyi maşallah hala bekliyorum yavrumu kalp duraklamalarının durmasını bekliyoruz bugün konuştuk doktorla 5 gün boyunca hiç kalp duraklaması olmazsa almaya gitcez emirimi inşallah olmazda alırım artık oğlumu
Çok kötüydü allhım kimseye yaşatmasın emir çok iyi maşallah hala bekliyorum yavrumu kalp duraklamalarının durmasını bekliyoruz bugün konuştuk doktorla 5 gün boyunca hiç kalp duraklaması olmazsa almaya gitcez emirimi inşallah olmazda alırım artık oğlumu
Amin teşekkür ederim hepinize kalp duraklaması yazmışım solunum durakları olcak kafam bi dün ya allah korusun kalbi iyi çok şükür boyunu ölçmüyolarmış kilosuda 1830 gr oldu solunumunda sıkıntı çıkmazsa haftaya alcam artık emirimi
Amin teşekkür ederim hepinize kalp duraklaması yazmışım solunum durakları olcak kafam bi dün ya allah korusun kalbi iyi çok şükür boyunu ölçmüyolarmış kilosuda 1830 gr oldu solunumunda sıkıntı çıkmazsa haftaya alcam artık emirimi
yücelende ali kavasa gidiyodum canım sen hangisine gidiyosun
Benim kesin ocak olacak ki sezeryan olucam ama şubat annesi sayılırım yine de:)
Ali bey adıyamanda bizlerin doktoruydu. görüşürsen unutma adıyamandan selam söyle. hala bahsedenleri var burada. çok iyi ve hümanist bir doktor. doğumuna girebilseydi keşke. bebeğin hayırlı olsun. benim kardeşimde 7 ay 20 günlük doğum yaptı. kızımız 2,5 aylık oldu. 11 gün küvöze aldılar ama şimdi görseniz nasıl büyüdü bal şeker oldu. üstelik normalde doğacağı zaman doğan başka bir bebekle kıyaslayınca dış dünyaya çok alışkın oluyor ve hızla büyüyorlar açığı kapatıyorlar. her hafta fotoları geliyor yeğenimin. en az kendi bebeğim kadar onu da öpüp koklamak için sabırsızlanıyorum.
Selam kızlar emirime kavuştum artık 1 hafta oldu yazamadım bi türlü oğlumdan vakit olmadı: )
Selam kızlar emirime kavuştum artık 1 hafta oldu yazamadım bi türlü oğlumdan vakit olmadı: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?