2014 Şubat Anneleri - Doğum Hikayeleri

hayırlısı buymuş demekki canım sıkma canını oğlun iyiyse

iyi çok şükür yavrum ama yinede erken doğum nedeniyle sıkıntıları oluyomuş arada sıkmamak elde değil allahım bunu yaşayan herkese sabır versin allahım sizlerinde yavrularınızı sağlıklı ve zamanında kucağınıza almayı nasip etsin

anlıyorum canım aminnn sağlıkla ve hayırlı zamanda gelsinler inşallah dualarım sizinle

okurken gözümden yaş geldi o ameliyata alınışını korkunu endişelerini hissettim bian çok zor rabbim sabır versin durumun ne acaba emir nasıl kavuştun mu bebeğine allah ayrdım etsin inşallah sütün çok besleyici olur bebeğin toparlar hemen minik savaşçı o maşallah emire

Çok kötüydü allhım kimseye yaşatmasın emir çok iyi maşallah hala bekliyorum yavrumu kalp duraklamalarının durmasını bekliyoruz bugün konuştuk doktorla 5 gün boyunca hiç kalp duraklaması olmazsa almaya gitcez emirimi inşallah olmazda alırım artık oğlumu

o kadar uzulldum ki hikayeni okurken anlatamam inş hemen kucagına alırsın oglusunu Allah yardımcınız olsun canım bebegine de güç versin

Allah kavuştursun seni bebişine dualarımız seninle ve emirinle canım

bu ne güzel bir haber böylee.emir bebeğin kilosu boyu ne durumda annesi

Amin teşekkür ederim hepinize kalp duraklaması yazmışım solunum durakları olcak kafam bi dün ya allah korusun kalbi iyi çok şükür boyunu ölçmüyolarmış kilosuda 1830 gr oldu solunumunda sıkıntı çıkmazsa haftaya alcam artık emirimi

benım ilk dogumum 33. haftada olmustu senın gıbı 31. haftada acılmam oldu cıgerlerı geelıssın dıye ıgne vurup 2 hafta beklettıler dogdugunda kuveze faln gırmedı senın doktordan kaynaklı bı sanssızlıgın olmus ama umarım hersey duzelır bende 32-5 teyım suan hersey normal gıbı ama erken olacak dıye tedırgın degılım desem yalan olur en azından 2 hafta daha beklesın subata kalmaz gıbı gelıyor bana

Ay hadi gözün aydın canım. İnşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun yavruna..

yücelende ali kavasa gidiyodum canım sen hangisine gidiyosun

Ali bey adıyamanda bizlerin doktoruydu. görüşürsen unutma adıyamandan selam söyle. hala bahsedenleri var burada. çok iyi ve hümanist bir doktor. doğumuna girebilseydi keşke. bebeğin hayırlı olsun. benim kardeşimde 7 ay 20 günlük doğum yaptı. kızımız 2,5 aylık oldu. 11 gün küvöze aldılar ama şimdi görseniz nasıl büyüdü bal şeker oldu. üstelik normalde doğacağı zaman doğan başka bir bebekle kıyaslayınca dış dünyaya çok alışkın oluyor ve hızla büyüyorlar açığı kapatıyorlar. her hafta fotoları geliyor yeğenimin. en az kendi bebeğim kadar onu da öpüp koklamak için sabırsızlanıyorum.

ayyyyy cok heycanlııı yaa:18::18::18::18: son zamanlarr gecmek bılmıyo...aslı arkadaşımda ınsallah sag salımm kavuşur bebişineee tez zamandaa

Keşke ali bey girseydi başka olursu ama nasip değilmiş görürsrm söylerim.selamlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…