2014 Şubat Anneleri - Doğum Hikayeleri

ekleyn beni listeye :) 36+4 de spinal sezeryan ile 3000 gr 50 cm boy ile 17.01.2014 de 00.25 doğdu oğlum

Ayy nasıl mutlu oldum heyecanlandım duyduğumdan beri. Hayırlı mübarek olsuun. Allah analı babalı büyütsün. :)

Sen nasılsın? İyi misiniz? Mustafa Kemal'e maşşallah. Kokla bizim yerimize de lütfen :)

Selam kızlar emirime kavuştum artık 1 hafta oldu yazamadım bi türlü oğlumdan vakit olmadı: )

gözün aydın canım rabbim bida acısını göstermesin hastanenin önünden bile geçmeyin inşallah saglıkla büyüt bebeğini allah ayırmasın sizi ömür boyu

ekleyn beni listeye :) 36+4 de spinal sezeryan ile 3000 gr 50 cm boy ile 17.01.2014 de 00.25 doğdu oğlum

hadi hacım oglun askerden geldi gözün aydın gelin bakalım artık işini gücünü ayarlayında

canım saglıklı huzurlu bi cocuk olsun sütün bol besleyici olsun yarasın tosun paşamıza dogum hikayeni bekliyoruz heycanla

08.01.2014 34+3 2.170 gr dogdu minnak im.ben ilk 10 da oluyormuyum:):):)

seninki ilk 3te bence ay ben nolcam bakalım dicektim de yutkundum hacı ben ilklerde olmim dedi ilklere girdi korkuyorum:18:

benim de ilk bu dikkatimi çekmişti ya hayırlısı demek

aynen bi yandan korkuyorum bi yandanda ohh yavrucuklarını seviyolar diye kıskanıyorum ne zman hayırlısıysa o zman gelsinler bebekelrini hastanede bırakan eannelerde çok üzülüyolar allah korusun yani öyle beklemek daha zor böle en azındnan içimizdeleritekleyici kızçem benim yoklugu koyıcak bana

annem hergün arayıp soruyo doğurdun mu ağrı var mı ağrı diye bi de kızıyo senle aşerenler doğurdu sen hala doğuramadın diye:)

annem hergün arayıp soruyo doğurdun mu ağrı var mı ağrı diye bi de kızıyo senle aşerenler doğurdu sen hala doğuramadın diye:)

o nasıl anne öyle bigün bile dursalar kar dışardakinden daha güzel büyüyolar içerde rabbim öyle güzel bişey bahşediyoki ama zorunlu durumlarda erken alınabilir tabi annene selam söleöpüyorum elcazlarından

ya uzak şehirlerdeyiz gelmek istiyor yanıma ama yani şartlar diyelim :) eğleniyo benle çok matrak kadındır bir de erken doğum riskim vardı ocak demiştik biz ona ondan sanırım

seninki ilk 3te bence ay ben nolcam bakalım dicektim de yutkundum hacı ben ilklerde olmim dedi ilklere girdi korkuyorum:18:

Benim kizlar firlama ben napam anacim:):):)bu gune kadar bildigim tek bir dogru var arkadasim HAK NEYLERSE GUZEL EYLER.vakti saati gelen geliyor.hayirla saglikla gelsinle basimizin uzerinde yerleri var:)

Erken doğum yapan annecikler evlatlarınızla sağlıklı uzun ömürler diliyorum.. Güle güle büyütün bebişlerinizi inşallah..

subat anneleri heyecan varmi neler hissediyosunuz benom en cok tedirgin oldugum onu ilkk gorunce ne jissedicem, cok tuhaf bi duygu sizdede varmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…