Slm hanimlar ben suaun 27+2 haftalikim suana kadar üc kilo almisim..
seninde kusman çok muydu benim gibi? Ben de yarın 28. haftaya gireceğim, hamile kaldığımda 58'dim şimdi 61'im. Bende 3 kilo almış gibi oldum sadece..ama arada kusmaların etkisiyle verilip, sonradan alınan bir de 6 kilo var
kızıma hamileliğimde de tesadüf 58'dim onda da hatırlıyorum doğuma giderken 74'tüm :) ozaman da başlangıçta kilo vermiştim, sonradan çok açılmıştım. Bakalım bunda son haftalarda kaç kilo olucam
kızlar 63 kiloyla hamile kaldım aşırı kusmadan 54e kadar düştüm şuan 26 haftalık hamileyim ve 70 kiloyum gidişattan korkuyorum doktorda böyle giderse çok kilo alacağımı söyledi
Canim doktorum gayet iyi diyor kizimin gelisimi gayet iyidir..canim hamile kalmadan kilom 62 simdi 65 oldum.boyum 1,75canım bu duruma doktor ne diyor acaba?normalde zayıfmısın?yoksa kilolumu?
seninde kusman çok muydu benim gibi? Ben de yarın 28. haftaya gireceğim, hamile kaldığımda 58'dim şimdi 61'im. Bende 3 kilo almış gibi oldum sadece..ama arada kusmaların etkisiyle verilip, sonradan alınan bir de 6 kilo var
kızıma hamileliğimde de tesadüf 58'dim onda da hatırlıyorum doğuma giderken 74'tüm :) ozaman da başlangıçta kilo vermiştim, sonradan çok açılmıştım. Bakalım bunda son haftalarda kaç kilo olucam
bir daha bu başlığı okumamaya karar verdim azıcık kilo almışsınız psikolojimi bozuyosunuz kızlar:)))))) her gece şişmanlıkla ilgili kabuslar görüyorum :)
benim şimdiye kadar 12 çok mu sizce? okulda bi arkadaş var 33. haftada 19 kilo almış onunki çok gibi geldi bana benimki de çok gibi ama gören herkes az almışsın diyor
önemli olan çocuğun gelişimi diye düşünüyorum kilolar nasıl olsa geldikleri gibi giderler :) ama sağlıklı bir bebek doğurmak bir kiloların armağanı olacaksa varsın çok kilo alalım önemli değil...
benim doktorum kırk hafta için 15+ normal dedi, yani şu an sen fazla almış değilsin zaten bundan sonra protein ağırlıklı beslenmeliyiz bebekler için daha az kilo alırız bu kurala uyarsak...
benim kiloma gelince , 63 ile hamile kaldım ilk üç ay 59 a düştüm, bugün sabah 67 kg mı tartıda gördüm yani 8 kg almış oldum , daha en az iki ayımız var bakalım hayırlısı amacım 71 ile doğuma girmek inşallah başarabilirim.. bu nedenle bebeği besleyen yiyecekleri araştırıyorum önemli olan bebek iyi olsun....
benim şimdiye kadar 12 çok mu sizce? okulda bi arkadaş var 33. haftada 19 kilo almış onunki çok gibi geldi bana benimki de çok gibi ama gören herkes az almışsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?