2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

Slm hanimlar ben suaun 27+2 haftalikim suana kadar üc kilo almisim..

seninde kusman çok muydu benim gibi? Ben de yarın 28. haftaya gireceğim, hamile kaldığımda 58'dim şimdi 61'im. Bende 3 kilo almış gibi oldum sadece..ama arada kusmaların etkisiyle verilip, sonradan alınan bir de 6 kilo var

kızıma hamileliğimde de tesadüf 58'dim onda da hatırlıyorum doğuma giderken 74'tüm :) ozaman da başlangıçta kilo vermiştim, sonradan çok açılmıştım. Bakalım bunda son haftalarda kaç kilo olucam

kızlar 63 kiloyla hamile kaldım aşırı kusmadan 54e kadar düştüm şuan 26 haftalık hamileyim ve 70 kiloyum gidişattan korkuyorum doktorda böyle giderse çok kilo alacağımı söyledi

kızlar 63 kiloyla hamile kaldım aşırı kusmadan 54e kadar düştüm şuan 26 haftalık hamileyim ve 70 kiloyum gidişattan korkuyorum doktorda böyle giderse çok kilo alacağımı söyledi

Canım onlar korlutmak için öle söylüyo ben de 6.ayda birden almıştım sonraki 3-4 hafta dikkat ettim sadece yarım kg aldım benim de sr um kızmıştı çünkü:) eğer ilk aylarda çok almadıysan 6.ay birden alınıyomuş

canım bu duruma doktor ne diyor acaba?normalde zayıfmısın?yoksa kilolumu?
Canim doktorum gayet iyi diyor kizimin gelisimi gayet iyidir..canim hamile kalmadan kilom 62 simdi 65 oldum.boyum 1,75

Canim beni görenler 7 aylik olduguma inanmiyorlar..esim diyor kizima iyi bakmiyorsun sen bebegi sakliyormusun diyor..allahima sükürler olsun kizimin gelisimi cok iyidir

bir daha bu başlığı okumamaya karar verdim azıcık kilo almışsınız psikolojimi bozuyosunuz kızlar:)))))) her gece şişmanlıkla ilgili kabuslar görüyorum :)

bir daha bu başlığı okumamaya karar verdim azıcık kilo almışsınız psikolojimi bozuyosunuz kızlar:)))))) her gece şişmanlıkla ilgili kabuslar görüyorum :)

:)))hepimiz öyle değiliz yahu rahat ol genelde burdaki kızlar az almış o doğru bak 3-5 kg yu duyunca ben de şoka giriyorumm:)

benim şimdiye kadar 12 çok mu sizce? okulda bi arkadaş var 33. haftada 19 kilo almış onunki çok gibi geldi bana benimki de çok gibi ama gören herkes az almışsın diyor

benim şimdiye kadar 12 çok mu sizce? okulda bi arkadaş var 33. haftada 19 kilo almış onunki çok gibi geldi bana benimki de çok gibi ama gören herkes az almışsın diyor

önemli olan çocuğun gelişimi diye düşünüyorum kilolar nasıl olsa geldikleri gibi giderler :) ama sağlıklı bir bebek doğurmak bir kiloların armağanı olacaksa varsın çok kilo alalım önemli değil...
benim doktorum kırk hafta için 15+ normal dedi, yani şu an sen fazla almış değilsin zaten bundan sonra protein ağırlıklı beslenmeliyiz bebekler için daha az kilo alırız bu kurala uyarsak...

benim kiloma gelince , 63 ile hamile kaldım ilk üç ay 59 a düştüm, bugün sabah 67 kg mı tartıda gördüm yani 8 kg almış oldum , daha en az iki ayımız var bakalım hayırlısı amacım 71 ile doğuma girmek inşallah başarabilirim.. bu nedenle bebeği besleyen yiyecekleri araştırıyorum önemli olan bebek iyi olsun....

sen az almışsın canım ne güzel bebeği besleyen yiyecekleri öğrenirsen bize de haber ver biz de yiyelim :26:

benimde totalde 10 halen iki haftadır kilo almamışım şükür

bakalım en çok 13 le tamamlamak istiyorum ama 15 ede razıyım

VİOLE canım bebeği kilo olarak beslyecek şeyler karbonhidratlı yani şekerli besinler, bunlar bebeğin kilosunu artırıyor eğer onu kast eddiysen

ilk 3 ay hiç kilo almadım...

4. ayda 4 kilo birden aldım..

5.ayda 2 kilo aldım

6.ayda 4 kilo aldım.

7.ayda 3 kilo aldım..

şimdi 32. haftaya girdik 13 kilodayım 10 gündür değişmedi kilom ilk defa ama durup durup birden 3 kilo fazla çıkarsa da hiç şaşırmam,alıştım artık

bu arada bebeği besleyip kendiniz kilo almak isemiyorsanız karbonhidrat yemeyeceksiniz...tam tersi bol bol protein ve meyve sebze,ceviz,badem,az yağlı süt,size kilo aldırmaz,bebeğinize aldırır

ben 30+3 deyim sadece 6 kilo aldım. ilk 62 ile hamile kalmıştım 68 oldum şimdi. diyet yapmıyorum ama karataycıyım ekmek yemiyorum tatlı ve hamur işi yok arada çikolata kaçamakları var haliyle kan tahlilinde b12 vs yerinde çıkıyor. hani ekmek yemezseniz çevrenizdekiler bebek b12siz kalır vs deyip durdukları için yazıyorum siz normal hayatınızda yediğiniz kadr yiyin yeter. ceviz çiğ badem fındık her dk elimde en az 2 avuç yiyorum. süt içemeiyorum ama yoğurt mayalıyorum o da yetiyor. herkese kolay gelsin.

bi de her sabah sıkı bi kahvaltı yapıyorum hergün bi yumurta meyve en az 4-5 öğüne çıkarttım o kadar ben den tavsiyeler

Ekmek makarna baklagil de yemek gerekiyor hamilelikte kızlar hiç yememek iyi değil sonuçta rwjim yapmamak gerekiyor..Ben tam tahıllı ekmek et yumurta ceviz vs oldukça düzenli yememe rağmen b12 düşük çıktı depolar boşalmaya başlamış ki hamileleiğin başında tüm değerlerim süperdi..arada tam kan sayımını tekrar yaptırmak gerekiyor haberiniz ola..dr bana daha güçlü kan ilacı verdi..

sevgili kaderdaşlarım:)

kilolardan bahsedilmiş, ne güzel artık herkes bilinçli, öyle 20-30 kilo alan çıkmayacak aramızdan:)

diyetisyenin verdiği listeye mecburen uyunca, benim kilom sabit gidiyor 1 aydır. yani totalde 7 kilo aldım. ama usg'ye göre bebek kilo alıyor. işte bu nasıl oluyor hiç anlamıyorum, içimdeki minik beni vakum gibi çekiyor mu ne:))

bu arada benim doktorun en son kontrolde söylediği şeyi söyleyeyim size:

artık kalsiyum ihtiyacımız çok arttı, bebeğin kemikleri daha hızlı gelişiyor, bu sebeple mutlaka her gün düzenli olarak südünüzü:) yoğurdunuzu, peynirinizi yiyin...

ekmeği sakın kesmeyin, öğünlerde 2 dilim tam tahıl ekmeğinizi ya da 5-6 kaşık bulgur pilavınızı yiyin. ancak kötü karbonhidrat olan beyaz ekmek, beyaz un, şeker bunlardan uzak durmakta fayda var...mesela benim haftada 1 sütlü tatlı yeme hakkım var ama bu hakkı kullanmıyorum bile, çünkü meyvelerin tadı daha güzel geliyor ve daha faydalılar.

yağ olarak da köy tereyağı (pastorize olmayan) ve doğal zeytinyağı abartılmadan yenildiği müddetçe çok faydalı. biz eve başka yağ sokmuyoruz.

bir de semizotuna sardım bu ara, haftada 2 bağ alıp, salataya filan koyuyorum, yoğurtlusunu yapıyorum, her türlü gideri var...
omega 3 bu besinde yüksekmiş, yeteri kadar balık yiyemeyenlere duyurulur:)

violem selam,
boyun ve başlangıç kilon önemli kuzum:)

yoksa benim kuzenim boy 165 cm ve 48 kiloyla hamile kalmıştı, 20 kilo aldı, bebeği 4 kilo doğdu, ve emzirirken 2 ay içinde eski kilosuna döndü.

ama benim gibi etine dolgun hamile kaldıysan (benim boy 168 cm, 68 kiloyla hamile kaldım), toplam 7 kilo aldım, (gebelik diyabeti çıkınca diyet de yapıyorum) benim normalde de 10-12 kiloyu geçmemem lazımdı zaten. şu an diyete uyduğum için kilom sabit gidiyor canım.

sen de ideal kilonda hamile kaldıysan 12 kilo normal, 15' e kadar yolu var...

kızlar bu haftalarda iştahı kesilen var mı? benim iştahım çok azaldı,zorla yemek yiyorum,doğal olarak 1 kg verdim,yrn doktor kontrolüm var..bakalım ne diyecek?

mrb arkadaşlar bende 31+2 gunluk hamıleyım 98 le hamıle kaldım başlarda 4-5 kılo verdım o kıloyu gerı aldım halen 98-99 arasıyım mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…