2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

evettttttttt yarın 16 haftalık oluyoruz ve şuana kadar 2 kilo almışım
haftaya tatile gidiyorum açık büfe yer içerim çok kilo almam umarım bakalım artık

ya valla dün yürüyüşe başladım. yediğime içtiğime de dikkat etmeye başladım. ben de eskiden kilosuna çok dikkat eden bir insandım. gebe olunca bıraktım. sporu da bıraktım. çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. gerçekten çok tehlikeli. gestasyonel diyabete filan sebep olabiliyormuş allah korusun. valla canım çok sıkkın. napcam bilmiyorum...

biz de 14 haftalık olduk,bulantım çok oldu,,hamilelikten önce çok hızlı kilo aldığım için hamilelikte zaten iştahım da olmadığı için dikkat ediyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum o da hemen tıkıyor zaten,kiloyu ekmek ve hamurişiyle alan biri olaraktan :) kilo almadım 1 kilo aşağı düştüm fakat geçen doktor kontrolünda hemşirenin yaşı vardı,gözüm göre göre iki kilo fazladan yazdı yahu ibreye sağdan soldan bakıyor farklı görüyor herhalde ben kaç kez farklı yerde tartıldım öyle çıkmadım birdahakine tartılmak istemiyorum hastanede ,ama bu sefer gıcıklık yaparlar mı diye tırsıyorum doğuma falan da giriyo mu bu hemşireler :)

Son düzenleme:

yalnız değilmişim demek ki...ben de aynı senin gibi tatilden dönünce gözlerim yuvalarından fırladı, 1 haftada 2 kilo birden almıştım. bu 2 kilo işleri çok fena bozdu...ilk 12 haftada zaten 3 kilo almıştım, bu 2 kiloyla birlikte oldu mu bana 5 kilo? şimdi milletin gözüne batıyorum, herkes 30 kilo falan alacağımı zannedio ama artık gereksiz karbonhidratı kestim, yürüyüşe de başlıycam şu ağustos sıcakları geçince...birbirimize destek olalım sağlıklı kilolarla hayırlısıyla bitirelim bu süreci

ben 14 haftadayım ve akşama kadar ye iç 50 oluyorum sabah kalktığımda eski kiloma yani 49 geri inermişim.su şişiriyor aslında bide hareketli olunca kızımdan dolayı yediğim sindiriliyor.kızımda 17 kilo almıştım 1yıla eski kilomdan daha düşük kiloya ulaştım o yüzden fazla yememi kısmıyorum.midem yeni rahatladı mide yanmam çoktu o yüzden lavabodan çıkmıyordum.

Ben de spor yapiyordum,yaz geldi,tatil matil derken spor yalan oldu.sanirim onunda etkisi var simdi tekrar spora baslicam,bir de yemekleri duzenlemem gerek.. Et,balik hastasi olan ben simdi nefret ediyorum cok ilginc ya...halbuki bulanti olmadi ben de ama sevdigim seylere karsi isteksizlik basladi..tam da bebek icin yemem gereken seyler halbuki canim hep sacmasapan seyler istiyo,hamurlu,zararli seyler :))) artik bi beslenme programi yapip o sekilde beslenecegim..kardesimde hamilelik sekeri cikmisti,okadar guyel beslendi ki mecburen (gunde 6 ogun,protein ve sebze agirlikli),toplam 6kilo aldi ve bebek 3.800kg dogdu.. Yedikleri hep bebegi besledi kendinde hicbisey yok:)) insallah basarabilirim bende :)

13+0 oldun yeni. çok fazla bulantılarım vardı, doğrudüzgün yemek yiyedim hiç. 3 kilo verdim bu güne kadar. son zamanlarda biraz daha iyi yiyebiliyorum. sürekli uyuduğum, neydeyse hiç hareket etmediğim içinde kilo almaktan korkuyorum.elimden geldiğince makarnadan özellikle pirinçten uzak durmaya çalışıyorum. bebeğime, ama özellikle bana faydasından çok zararı olucak şeyler bunlar.

Ben bugün 3 aylık oldum. 58'le başlamıştım şu an 54'üm kusmalar bitirdi beni, zar zor yemeye gayret ediyorum işte...Açım aç, normalde her gün et yerdim gün aşırı ya da her gün tatlı yerdim şimdi ikisini de hiç istemiyorum. Bugün bir lokma et yedim, yavaş yavaş yemeye çalışacağım ..
Kızımda son aylarda gözüm dönmüştü, son doktor son haftalar frene bas demişti ama ayların açlığı kolay mı Bakalım şimdi nasıl olacak. Yemek yemek hayatın zevklerin biri, Allah mahrum etmesin...kusmalarımızda bitsin artık inşallahhhhh

kızlar 12+4 hıc kılo almadım başladıgım kılodayım.walla ılk uc ayda 3-5 kılo alanları okudum,kızlar cok değil mi?benım doktor walla cok fena.hıc kılo alınmıcak dedı.ben de normal beslendım.zaten iştahım pek yoktu.makarna-pılav-hamur ısı-beyaz ekmek zaten onceden de yemıordum gebelıkten sonra iyicene bıraktım.yesem bıle azar azar yıyıorum.yaglı seyler yok.kesınlıkle kızartma yemıorum.
kek-pasta-bıskuvı-cıps-asıtlı ıcecekler asla yok-
bol bol meyve besleyıcı corbalar bulgur pılavu tam bugday ekmegı yada kepeklı salata turu seyler yıyıorum.
tabuk ve et pek tuketemıorum yapacak sey yok bu aralar ıcım almıor.ve tuzsuz çiğ badem-fındık yıyorum gunde bı avuc
ve cevız 2 tane. yaz sebze-meyvelerını guzelce tuketın 2 hafta kaldı surda

15 haftalık hamileyim..12.haftamda yarım kg.almıştım.62,5kg ile hamile kalmıştım.şuan 64,5 kg..

16 haftalık hamileyim 5kilo verip 1kilo aldım.hala daha midem bulanıyor.hiç iştahım yok.

bende 67 kilo ile hamile kaldım suan 14 haftalık hamileyim fakat halen kilo almamısım tartılar yanlış tartıyoda olabılır:)

merhaba ben de hamile kalır kalmaz kilo verenlerdenim. 56 ile hamileydim, 1,5 ay yiyemedim 2 kilo verdim. şimdi biraz yemeye başladım. 54,5 falan geliyorum. inanın yemek yiyememekten daha iyi. sonra veriliyo kilolar. benim 2. hamileliğim. oğlum daha 22 aylık ama bende kilodan eser kalmamıştı 1,5 yaşındayken. kilo vermektense almak daha sağlıklı gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…