2014 Şubat Anneleri

Amannnn canım onlar buluyor uğraşacak birşeyler sıkma canını. Bizim ki kalkmış bana benimle alakası olmayan şeyler için fırça atıyor. Ben yokken evrak teslim almışlar. Resmi evrak yanlış kişiye yollamışlar o da izindeymiş. Beklemiş masasında son gün fark etmişler. Benim olaylardan haberim yok. Bana patladı. Resmi evrak yönetmeliği hazırlıcakmışım ceza. İplemiyorum. Onların egosu tatmin olsun umrumda değil. Her yerde var uyuz insanlar..

Canım bak bende ekliyorum kanama alanını. Bizimki ilişki sonrası olmuştu. Doktor 2-3 gün güzelce dinlen geçer demişti ama kanamam tam 3 gün aralıklarla sürdü. Bi ara ped bile kullandımm. Korkma.
Bebişkomun şimdiki halini de ekliyorum rahatla

canım sağol ya çok soruyorum ben kuusra bakma morhipoya ilk defa girdim göremedim

ay böyle seninle alakası olmayan şeyleri sana patlaması sıkıyor işte insanın canını hani derlerya yediğim yok içtiğim yok bana kalıyor diye aynen öyle oluyor haksızlıkığın biri bin para
uyuz insanlar yaaa
birde iş yerlerinde kadın erkek ayrımına uyuz oluyorumda oluyorumda bu yeni patron zaten erkeklerle kanka bizse sadece işçiyiz sıradan elemanız

bu arada bebeğine maşallah

prolett ılk resımde sag taraftamı kanama bızde ılıskıde yok ıste yapmadım gayet normal bır gundu bana gore
hayırlısı ya yasanacakmıs

canım sağol ya çok soruyorum ben kuusra bakma morhipoya ilk defa girdim göremedim

sorun değil tatlım birde morhipoda zor olan bir site zorluğu şu ilk önce yeni sezon bölümü açılıyor genelde girince sağ yanda özel indirim külübü bölümü var oraya girmessen kampanyaları göremessin belki seninde öyle olmuştur

Arkadaşlar bez aldık diyorsunuz ama her bez her bebeğe uygun değildir.prima bi cok bebeğe allerji yapabiliyor.yazık olmasın sonra bence deneyerek almak en iyisi

prolett ılk resımde sag taraftamı kanama bızde ılıskıde yok ıste yapmadım gayet normal bır gundu bana gore
hayırlısı ya yasanacakmıs

Hayır canım alt tarata bi koyuluk var çizgi halinde. Kesenin etrafında vardı hep öyle çizgi çizgi. Geçti sonradan çok şükür. İnternette yazılanları okuyup okuyup telaşlanmıştım sen yapma. Yat dinlen.

Sağol canım. Hepimizinkine maşallah

benim eşim, ben, kardeşim hep 3500 gr. civarı doğmuşuz. annem de 14-15 kilo almış hamileliklerinde. şimdiki bebekler hep 3000 gramı zor buluyor. o yüzden sordum canım. belki de artık doktorlar miadında doğuma izin vermiyor, planlı sezeryan oranı arrtı tabi.

şeker hastalığını ben de duymuştum Allah korusun ailede yok çok şükür ama her durumda da gebelik kontrollerinde bakılıyor şekere.

Arkadaşlar bez aldık diyorsunuz ama her bez her bebeğe uygun değildir.prima bi cok bebeğe allerji yapabiliyor.yazık olmasın sonra bence deneyerek almak en iyisi

bunada katılıyorum bazı bezler bazı bebeklere gelmiyor

Bende çok duydum prima alerji yaptı molfix veya huggies kullanıyorum diyenleri. Özellikle kızı olacaklar pişik derdimiz olacak. Bence firmalardan numune isteyin ona göre alırsınız. Ben istedim. Dün primadan arayıp adres teyid ettiler hatta.

Son düzenleme:

evet zaten gebelik şekeri diye bişi var görümcemdede o çıktı bazı gebelerde çıkıyor bu hani 24.haftadan sonra şeker yüklemesi yapılıyor ya nedeni bunu görmek işte

evet haklısın miadında doğum genelde azaldı nedense
anneler zaten tedirgin oluyor hanfada (kendimde öyleydim) doktorda sezeryan yapalım deyince 38.haftada bile kabul ediyor çoğu anne
ben olsam bende kabul ederdim belki
neyseki benim doktorum bekledi
umarım sende ve tüm topikdaşlarımda miadında ve kolay doğumlar yapar sağlıkla kucağımıza alırız bebiklerimizi

bende oğluma uzun süre huggies kullandım sonra huggies deiştirdi bezini o bez bizdede pişik gibi bişiler yaptı boyası çıktı falan sonra primaya geçtim onuda pek beğenmedim açıkcası molfix kullandım bir sürede

bu numune olayını duymamıştım ama yollasana banada link

bu beşiği bulamıyorum bütün sitelerin stoğında yok özelllikleri çok hoşuma gitti

Lion Baby Otomatik Sallanan Rattan Beşik

Uykudan uyanan bebeği sensnsörler vasıtasıyla algılayıp anne babasının yüklemiş oldugu ninnilerleri çalıp bebeği sağa sola dogru sallıyarak sakinleştirir hatta uyanan bebeği tekrar uyutması diğer ürünlerde ayırt eden bir özeliktir.

Uzaktan kumanda ile veya djıtal panelden manuel veya otomatik kullanım

Ürünümüzün rattan mobilya olmasıda dolayı bulunduğu ortama ayrı bir estetik güzelik katması ürünün muadillerinden ayıran en büyük özelliğidir.

Süreli-süresiz müzikli müziksiz kullanım

Ses ayarı

Usb girişi ve mp3 İlE muzık Çalabİlme özelliği ( ebebeyin isterse kendi söylediği ninnileri mıcro sd cartta yükleyerek bebegine sürekli dinletebilir)

Ürünümüz CE Sertifalı ve Patentli üründür,

15 kg kapsite

3 farklı zaman ayarlı sallanma

3 farklı hızda sallanma ayarı

6 ayrı renkte 3 farklı tipte estetik tasarım

İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj

Hafif metalden yapılmış dayanaklı rattan kaplı şasi

yüzde100 pamuklu, yıkanabilir kumaş

Geniş hacimli rattan beşik sepetin ölçüleri Yeni doğmuş bir bebeğin ilk 1 yılını içinde rahatlıkla geçirebileceği ölçülere sahiptir.

evet canım eminim öyledir biz şimdi böyle bişey olacak diye korkuyorsak doğduktan sonra vay halimize. annelik çok zormuş ben bunu şimdiden hissetmeye başladım ona bişey olacak diye ödüm kopuyor doğunca artık o ağladıkça ben ağlarım. aslında vurdum duymaz olmak en iyisi ya inşallah rahat bir anne olurum.

ya kızlar ben eski zamanlarda kaldı sanıyordum, meğerse bizim arkadaşlar 1-2 yaşındaki çocuklarını ayakta sallayarak, battaniyenin içinde sallayarak uyuturlarmış.

başka türlü uyumuyor diyorlar. yahu küçük bebeği kucağında pışpışlarsın anlarım da, artık yürümeye başlamış çocuğu ayakta sallamaya alıştırmak da mantıklı gelmedi.

ne diyorsunuz?

Valla ben nivea dan falan da istedim bakalım gelecek mi?
Canım primanın huggies in v.s sitelerine gir, üye ol, numune istiyorum diye bölümler var ona tıkla bilgilerini doldur gönder.

Ben de 63.8 ile basladim 70.2 olmusum(

sağol canım bide öle bakayım

canım bence çocuğu neye alıştırırsan onu ister.benim teyzemin oğlunu abartmıyorum 5 yaşına kadar battaniyenin içinde sallayarak uyuttu iri bir çocuktu bide düşün halini artık teyzemde hal kalmamıştı.görümcemde 3.5 yaşındaki oğlunu ayağında sallayarak uyutuyor çocuk çok hırçın hep istediği olsun diyo. ben kitaplardan okuduğum kadarıyla arkasını pış pışlıyarak uyutmayı düşünüyorum başlarda inat edebilir ama zamanla alışır diyor kitap. sanırım biraz çocuğa zaman vermek gerek sabırlı olmak lazım.

ayhhhhhhhhhhh buldum sonunda hoşumada gitti ama işte:) beden yok şikoyumya sadece s ve m kalmış:) sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…