canım sabah sabah bilgisayarcı sinirimi bozdu dün güya buraya gelmiş yukarda arıza varmış çıkmak istemiş bende yukarda kimse yok demişim
yukardakiler diyorki böyle böyle olmuş düpedüz iftira bilgisayarcı sırf üstünden atmak içn bana bok atıyor aradım bi dolu laf saydım sonrada diyorki ben öyle demedimki sizin yukardikelere diyor yalancı pislik
hayır iş yeriyle zaten sorunlarım var bunu yaşıyorum bazen bişi oluyor millet üzerinden atmak için biz bbilime dedik oldu valla şamar oğlanına döndüm burda bende ses etmiyorum zaten gidicem diye ama burama kadar geldi artık (bura alnım)
canım geçer inş. bendede vardı kanama alanı tam 11 haftada sonra geçti progestanıda 13.haftada bıraktım zaten seninkide geçecek inş. cute
Eki Görüntüle 807467 ust kısımında kesenın dıbınde kanama alanı gozukuyor doktor hersey olabılır kan kuruyup yapısabılır dedı
benım anlamadıgım bu kanama alanı ıllada kanayacakmı yanı?
hıc nalamıyorum bu ıslerden
sezemom canım
bu sorunun cevabını bende bilmiyorum tatlım ya
ama bebeğin fazla iri olması annede ilerde şeker olabileceğini gösteriyor bunu biliyorum sadece
benim oğlum 3600 gr doğdu bende iri doğmuşum mesela belki onun etkisi vardır
görümcem 4100 ge doğurdu kızını ama kızı ayda 500 grdan fazla kilo almadı sütü yaramadı onun mesela birde görümcemde şekere yatkınlık var annesi babası dayısı teyzesi hep şeker hastası doktor ona ilerde sendede çıakbilir demiş
ay böyle seninle alakası olmayan şeyleri sana patlaması sıkıyor işte insanın canını hani derlerya yediğim yok içtiğim yok bana kalıyor diye aynen öyle oluyor haksızlıkığın biri bin paraAmannnn canım onlar buluyor uğraşacak birşeyler sıkma canını. Bizim ki kalkmış bana benimle alakası olmayan şeyler için fırça atıyor. Ben yokken evrak teslim almışlar. Resmi evrak yanlış kişiye yollamışlar o da izindeymiş. Beklemiş masasında son gün fark etmişler. Benim olaylardan haberim yok. Bana patladı. Resmi evrak yönetmeliği hazırlıcakmışım ceza. İplemiyorum. Onların egosu tatmin olsun umrumda değil. Her yerde var uyuz insanlar..
Canım bak bende ekliyorum kanama alanını. Bizimki ilişki sonrası olmuştu. Doktor 2-3 gün güzelce dinlen geçer demişti ama kanamam tam 3 gün aralıklarla sürdü. Bi ara ped bile kullandımm. Korkma.
Bebişkomun şimdiki halini de ekliyorum rahatla
Eki Görüntüle 807476 Eki Görüntüle 807477
canım sağol ya çok soruyorum ben kuusra bakma morhipoya ilk defa girdim göremedim
Arkadaşlar bez aldık diyorsunuz ama her bez her bebeğe uygun değildir.prima bi cok bebeğe allerji yapabiliyor.yazık olmasın sonra bence deneyerek almak en iyisi
prolett ılk resımde sag taraftamı kanama bızde ılıskıde yok ıste yapmadım gayet normal bır gundu bana gore
hayırlısı ya yasanacakmıs
ay böyle seninle alakası olmayan şeyleri sana patlaması sıkıyor işte insanın canını hani derlerya yediğim yok içtiğim yok bana kalıyor diye aynen öyle oluyor haksızlıkığın biri bin para
uyuz insanlar yaaa
birde iş yerlerinde kadın erkek ayrımına uyuz oluyorumda oluyorumda bu yeni patron zaten erkeklerle kanka bizse sadece işçiyizsıradan elemanız
bu arada bebeğine maşallah
sezemom canım
bu sorunun cevabını bende bilmiyorum tatlım ya
ama bebeğin fazla iri olması annede ilerde şeker olabileceğini gösteriyor bunu biliyorum sadece
benim oğlum 3600 gr doğdu bende iri doğmuşum mesela belki onun etkisi vardır
görümcem 4100 ge doğurdu kızını ama kızı ayda 500 grdan fazla kilo almadı sütü yaramadı onun mesela birde görümcemde şekere yatkınlık var annesi babası dayısı teyzesi hep şeker hastası doktor ona ilerde sendede çıakbilir demiş
Arkadaşlar bez aldık diyorsunuz ama her bez her bebeğe uygun değildir.prima bi cok bebeğe allerji yapabiliyor.yazık olmasın sonra bence deneyerek almak en iyisi
bunada katılıyorum bazı bezler bazı bebeklere gelmiyor
benim eşim, ben, kardeşim hep 3500 gr. civarı doğmuşuz. annem de 14-15 kilo almış hamileliklerinde. şimdiki bebekler hep 3000 gramı zor buluyor. o yüzden sordum canım. belki de artık doktorlar miadında doğuma izin vermiyor, planlı sezeryan oranı arrtı tabi.
şeker hastalığını ben de duymuştum Allah korusun ailede yok çok şükür ama her durumda da gebelik kontrollerinde bakılıyor şekere.
Bende çok duydum prima alerji yaptı molfix veya huggies kullanıyorum diyenleri. Özellikle kızı olacaklar pişik derdimiz olacak. Bence firmalardan numune isteyin ona göre alırsınız. Ben istedim. Dün primadan arayıp adres teyid ettiler hatta.
bu üç yudum soğuk süt olayını bende duydum ama denemesim evde olduğumda deneyeyim bakalım
kelebekim dur daha ne ki asıl zorluk doğduktan sonra başlıyor özellikle bebeğine bişi olur korkusu varya o anneliğin en ağır yükü işte
bende oğluma uzun süre huggies kullandım sonra huggies deiştirdi bezini o bez bizdede pişik gibi bişiler yaptı boyası çıktı falan sonra primaya geçtim onuda pek beğenmedim açıkcası molfix kullandım bir sürede
bu numune olayını duymamıştım ama yollasana banada link
günaydınnnnnnnnnnnn kızlar:)
bir basküle çıktım ne göreyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatam 6 kilo almışım bide doktor dkkat et demişti.bunu sölediğinde 5 kilo almıştım tekrra 5 günde 1 kilo daha almışım bilmiorumki yiyorum ama aslında öyle ağır bişi yemedim diye biliodum şimdi diyet yapmam gerek benim:)
sorun değil tatlım birde morhipoda zor olan bir site zorluğu şu ilk önce yeni sezon bölümü açılıyor genelde girince sağ yanda özel indirim külübü bölümü var oraya girmessen kampanyaları göremessin belki seninde öyle olmuştur
ya kızlar ben eski zamanlarda kaldı sanıyordum, meğerse bizim arkadaşlar 1-2 yaşındaki çocuklarını ayakta sallayarak, battaniyenin içinde sallayarak uyuturlarmış.
başka türlü uyumuyor diyorlar. yahu küçük bebeği kucağında pışpışlarsın anlarım da, artık yürümeye başlamış çocuğu ayakta sallamaya alıştırmak da mantıklı gelmedi.
ne diyorsunuz?
evet zaten gebelik şekeri diye bişi var görümcemdede o çıktı bazı gebelerde çıkıyor bu hani 24.haftadan sonra şeker yüklemesi yapılıyor ya nedeni bunu görmek işte
evet haklısın miadında doğum genelde azaldı nedense
anneler zaten tedirgin oluyor hanfada (kendimde öyleydim) doktorda sezeryan yapalım deyince 38.haftada bile kabul ediyor çoğu anne
ben olsam bende kabul ederdim belki
neyseki benim doktorum bekledi
umarım sende ve tüm topikdaşlarımda miadında ve kolay doğumlar yapar sağlıkla kucağımıza alırız bebiklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?