- 15 Mayıs 2013
- 265
- 229
- 323
canlarımmmmmmmmmm güpgünaydınnnn
gerçi burda felaket ama ben çok mutluym çünkü bugün bebişkoyu görücezzz
randevumuz 11 de sonra sinemaya falan gidicez
serpilim tatlım yazık değilmi sana bak hiç dinlenememişsin
kro o yazılanları ben yazmadım yakuzenim yazmış
sen dün burda tek başına mı kaldın
daha neler duyacağız yahuuu
ne lakası varmış dini inançla yahu
başka bir doktora gitme imkanınız varmı tatlım
çok sinirlendim doktoruna
bna denk gelmezki şöylesi donumu topladığım gibi bi geçiyim üstünden senin en doğal hakkın cinsiyetini öğrenmek bebeğinin öyle şeymi olur
Günaydın gacılar
Dün akşam oğluşum bi yerleşemedi uyumadan önce onu rahat ettiricem diye bende uyuyamadım artık pozisyonda beğenmiyor beyfendi
kıçımı koycak yer bulamadım resmen ya
manyuk yaaaa
günaydınnn tatlım
dün sordum ama farketmedin sanırım cicileri geldimi bebişkonun
tükür babaya dicemay kıs bebişine sealm sööyle oyle yan gelip yatmasın orasını burasını herbiyerini göstersin el mi sallar artık babasına hareket mi çekermuju size iyi haberlerle uğurla gelin inş
günaydın kuzummmmmgünaydın bayanlar:)
her gece bende öyle olurum dün okul yoğundu çok yorgundum gelemedimhe kuşum koca ümidini kesti gitti yattı uykucu hamişler de uyumuş bi ben kaldım tenhasında gecenın avutulmamış bir ben :))
pazartesi başka bi doktora gideceğim siz benim bide o anki halimi sinirimi bi düşünün hevesim kursağımda kaldı
tükür babaya dicem
günaydın kuzummmmm
her gece bende öyle olurum dün okul yoğundu çok yorgundum gelemedim
ayy tatlım yaaa biz burdan sinir olduk senin durumunu düşünemiyorum
sanki ahlak dışıbişey istedim allah allah
Merhaba cok basit soruymuş ben cevap vereyim:)
Ben ilk oğlumda 2 hastane çıkışı almıştım onun haricinde ilk gunler için bol bol body kısa kollu uzun kollu mevsimine göre tabi..
Ama mesela 3 body yi hiç giyemedi kaç kg doğacagımı bilemeden cok kucuk almışım 3,5 kiloya gore bizimki 4.135 doğunca onlar kaldı oyle aslında dogduktan sonra kıyafetleri arttırmak bence daha iyi.ben 6 aya kadar 1 çöp bile almamıştım:) zaten yoğun çalışıyordum bir de herkes oyle dedi daha erken 6 aydan sonra alırsın falan ben de oyle yapmıştım şimdi yine oğlan olunca alacak bişey kalmadı:)
Yine yeni bişeyler alırım tabi :) kıyamıyor insan minnoşlara
canlarımmm ben çıkayımmm.azcık saç baş düzeltem doktora gidicez :)
öpüyorum herkeşşiii :)
fön çekmek yerine fön çektirip gitsek
yada topuz yaaprız saçımızı öreriz valla ona halim kalırmı bilmem o da eksik kalsın allık sürerim yeter haha
Selam guzel anneler gunaydin.bizim bebisler cok iyi cok şükür rahatlarida yerinde yinede birbirlerini tepikliyorlardi.cinsiyetimizde belli oldu bir KIZIMIZ birde OGLUMUZ geliyor teyzeleri elinizden operler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?