2014 Şubat Anneleri

ay kıs bebişine sealm sööyle oyle yan gelip yatmasın orasını burasını herbiyerini göstersin el mi sallar artık babasına hareket mi çeker muju size iyi haberlerle uğurla gelin inş

manyuk yaaaa
günaydınnn tatlım
dün sordum ama farketmedin sanırım cicileri geldimi bebişkonun

manyuk yaaaa
günaydınnn tatlım
dün sordum ama farketmedin sanırım cicileri geldimi bebişkonun

he işime gelmemiştir o an

bi kısmı bugün gelicek canım bazılarıda 15 gün kargo süresi yazmış şu japon styla olanları

ay kıs bebişine sealm sööyle oyle yan gelip yatmasın orasını burasını herbiyerini göstersin el mi sallar artık babasına hareket mi çeker muju size iyi haberlerle uğurla gelin inş
tükür babaya dicem
günaydın bayanlar:)
günaydın kuzummmmm
he kuşum koca ümidini kesti gitti yattı uykucu hamişler de uyumuş bi ben kaldım tenhasında gecenın avutulmamış bir ben :))
her gece bende öyle olurum dün okul yoğundu çok yorgundum gelemedim
pazartesi başka bi doktora gideceğim siz benim bide o anki halimi sinirimi bi düşünün hevesim kursağımda kaldı

ayy tatlım yaaa biz burdan sinir olduk senin durumunu düşünemiyorum
sanki ahlak dışıbişey istedim allah allah

Biz Gidiyoz oğlumla babamız yurtdışında bi istanbul yapıp gelcez oğlumla balık ekmekte yiriz

hemde azzcıkta oralara bakayım ne var ne yok mahmutpaşalıya neyinde gitcem güzel şeyler bulursam sizede derim öpüyorumm

canlarımmm ben çıkayımmm.azcık saç baş düzeltem doktora gidicez :)
öpüyorum herkeşşiii :)

ah işte ben olaydım kesin bişi isterdim ondan

Anladm cnm.çok teşekr ederim cevap verdiğin için!

Gunaydıııınnnnn. Hava da bi yağmurlu bi kasvetli bu sabah. Misafirim gelecek diye erken uyandım, temizlik yapacağım diye de adamlar gelmeyecekmiş. Halbuki hazırlamıştım kendimi. Kötü oldu neyse ben yine de temizliğimi yapayım çünkü yarın tee sabah 5 ten akşam 6 ya kadar elektriği keseceklermiş. Hey allahım! Hangi devirde yaşıyorsak artık, bilemiycim.

HAKSEVER yok kaç gündür. Acaba demir ilacından kusup duruyor mu? Speedy de gelmedi. Zaten adally yi gören cennetlik

fön çekmek yerine fön çektirip gitsek
yada topuz yaaprız saçımızı öreriz valla ona halim kalırmı bilmem o da eksik kalsın allık sürerim yeter haha

yataktan kalkacak halin olursa yaparsın ben saçımı bile zor yaptım.amannnnnn dedim bağladım bi yazma başıma o kadar.o kadar eşya almanıza hiç gerek yok biberonla süt verdirmiyorlar bardak götür çay kaşığı öyle yedirebilirsin.bebek eşyasıda fazla götürmene gerek yok.fazlalıklar boş yere ağırlık yapıyor.birde doğumda yanında fazla kişi bulundurma boş kalabalık baş ağrısı yapıyor ziyaretçi hiç kabul etme abo sitres yapıyor herkes bi yerden bişe diyor.bunda ben kimseye demeyeceğim gidip doğurup gelecem:))))

babbo sen necisin kız hiç tanışmadık bi merhabamız yok bi senın yavrunu opemedim kız ben :)

Günaydın kızlar ve kızancıkları öyle yorguun öyle uykusuz hissediyorum ki sanki birileri beni kontrol ediyor gibi hissediyorum aksi halde olduğum yere yığılıp kış uykusuna yatabilirim ve doğuma kadar uyuyabilirim

Hüznümün bazı ve delilerin en kroniği bebişlerinizin fotolarını görmek istiyorum tez gidin tez gelin hayırlı haberlerle inşallah

Neyse ben ineyin kayınvalideme de mama yiyeyim sağolsunlar ne akşam yemeği ne kahvaltı hala ben istemedikçe bir iş yaptırmıyor bana Allah razı olsun sürekli kızım sen dinlen modunda

günaydınnnnn kızlar uyuyamadım gene ne var uyusam şöyle öğlene kadar.şimdi kocanın uyanmasını bekle dur

Selam guzel anneler gunaydin.bizim bebisler cok iyi cok şükür rahatlarida yerinde yinede birbirlerini tepikliyorlardi.cinsiyetimizde belli oldu bir KIZIMIZ birde OGLUMUZ geliyor teyzeleri elinizden operler :))

Selam guzel anneler gunaydin.bizim bebisler cok iyi cok şükür rahatlarida yerinde yinede birbirlerini tepikliyorlardi.cinsiyetimizde belli oldu bir KIZIMIZ birde OGLUMUZ geliyor teyzeleri elinizden operler :))

maşallah:) eğer ilk doğumunsa ilk doğumda kurtuldun desene bende hep gönlümden geçiriridim ikiz.ama rabbim hayırlısını seçiyor tabi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…