2014 Şubat Anneleri

maşallah canım kayınvalideden yana şanslısın ne güzel isteyincede yalnız kalıyorsun .genelde yakın oturunca sorun deposu olurlar seninki maşalalh sadece kolaylaştırıyor

maşallah:) eğer ilk doğumunsa ilk doğumda kurtuldun desene bende hep gönlümden geçiriridim ikiz.ama rabbim hayırlısını seçiyor tabi çok şükür

Evet canim ilk.4 sene sonunda tup bebekle ulasabildik bu duruma.Şükürler olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin herkese nasib etsin insallah.esimle bizde bir kiz bir oglan olursa bi daha dusunmeyiz diyorduk ama bizimki diyo yasa gelirse 3 cocuklu anneye emeklilik primi yarisi devletten diger yarısini da ister pesin ister taksit taksit yatirirsan emeklilk hakki olacakmis tabi icraata gecerse bu durum.o zaman 3.cu de gelir :))

:) eşin yerini yapıyormuş hayırlısı olsun o zaman onları biraz büyütmen lazım yoksa mahvolursun herkes zor diyor ikiz ama bence öle değil sonuçta doğumu bi kerde atlatacaksın evet daha çok yorulacaksın ama o büyüdüğündde ikincisi için aynı şeyler olmıcak gene birde ikiz kardeşler çok tatlı oluyor

Tabiki buyumeli diger turlu cok zor.onlarin ilgiye ihtiyaci oldugu vakit digerini dogurursam vicdanim rahat etmez illaki ihmallik olur.buyutmede sorun olmaz insallah kv ile ayni binadayiz annemde yakin donusumlu olarak yardim edicekler hep diyorlar.Rabbim kolayligini verir insallah.

günaydın herkese..izmirde olan arkadaşlardan bir ricam olucak ayrıntılı ultrason için fiyat araştıran yada ultrasona giren varmı..fiyat ve yer hakkında bilgi verebilirlermi?ben kordon kadın doğuma sordum sgk anlaşmalı olduğu halde 200tl istiyor fazla gibi geldi bana.. bilgi verirseniz sevinirim canlar öpüldünüz hepiniz...şimdi azcık temizlik yapcam..evi b..k götürüyo 3 gündür grip yüzünden hiç bi iş yapmadım evde az toparliym...hoşcakalın şimdilik ..bebişlere ve kendinize iyi bakın16:

kızlar bizim burada bir prof var tanınmış perinatologmuş...turgay şener...ona mı gitsek acaba detaylı ultrason için...salıdan sonrasıiçin randevu verebilirlermiş...fiyatı da 170 lira...takiplerimin yapıldığı hastanede de yaptırmamız imkansız eşim dikti burnunu orada olmaz artık diyor başka birşey demiyor....diğer hastanelerden birine al randevu dedi,eşim vermeye razı olsa da bence fiyat farkı çok fazla ne gerek var aynı işlem olduktan sonra....

babbo sen necisin kız hiç tanışmadık bi merhabamız yok bi senın yavrunu opemedim kız ben :)

Merhaba şekerm ben öptürmycm kimseye kızımı ondan denk gelmemiştir ay yok şaka yapıyorum. Ben hep buralardayım. Hep okuyorum. Bi sayfa bile atlamıyorum. Arada yazıyorum. Sen ne yapıyon? Bu arada teşekkürler ilgin üçün

Bu arada benim dr ikiliyi yaptı, üçlü ve dörtlüyü yaptırma gereği duymadı. Bana yapalım yapmayalım gibi bi şey de demedi. Gerçi ben de yapmayalım diyecektim de bu detaylı ultrason için de bişey demedi. Acaba yap demeyecek mi yine. Bu zorunlu değil değil mi? Yine testler gibi isteğe mi bağlı? 9 ekimde gideceğim. O zaman sorarım artık. Bu belirsizlik yüzünden fiyat araştırması da yapamadım

Bi de dün o kadar gerildim o kadar gerildim ki, üzüntümden patlayacaktım bebeğimi de gerdim. Bi de çıkıp yürüdüm bi 5 km kendime geleyim diye, o da pek bi işe yaramadı. Hızlı yürümüşüm farkında olmadan. Nefes nefeseydim durduğumda:26::26:

Son düzenleme:
selamlarrr
ben geçmişi okuyana kadar hep öğlen oluyor yaww
bugün hiç çalışasım yok (((
birde ben gece uzuuun bir süre sağ tarafıam doğru uyumuşum
bir kalktım kolum felç ve o andan beri sağ tarafım çok ağrıyor
eşimde kızdı ezdin cocugu bişi olursa görürsün diyo
inşallah iyidir yawrum ya
tamda dün gece ilk defa vurdu kaçtı yaramaz
dondurma yedik babişkoyla uzandım anam bir vurdu korktum walla
eşim nasıl gülüyo
sen çocuğa tatlı vermezsen verdinmide teper işte seni diye
zorlada olsa tatlı yiyim artık ya

Hanimlar detayli usg hakkinda arastirmalar yapiyorsunuz.kaçıncı haftada girmek gerekiyor bu usg.birde kendi doktorunuz mu dedi detayli usg icin birine gidin diye?

Hanimlar detayli usg hakkinda arastirmalar yapiyorsunuz.kaçıncı haftada girmek gerekiyor bu usg.birde kendi doktorunuz mu dedi detayli usg icin birine gidin diye?

MERHABA CANIM,
benim doktorum 24 haftadan evvel bakılması taraftarı ben de 22 bitince gitcem baktırmaya
başka hastaneye gitmicem
kendi hastanemizde bu işi yapabilen bir doktor varmış ondan randevu almamı söyledi değerlendirme için kendi doktoruma gitcem gene

Ben bornova şifada perinatolog prof serkan güçlü beye gidiyorum muayenesi 250 tl her gitttigimde ayrintili usg makinesi ile bakiyorr ayrica cok tatli dilli inançli ve hos birisi siddetle tavsiye ederim kendisini

meryem uzerlininde kızı olcakmış onuda ekleyin listeye günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bebişler

bugün kargoyla uyandım kalan kk dan bi arkadaşım kızıma yelek örüp yollamış hemde çok güzel harika bi model ilk defa kızımın pembe dışında bi renk kıyafeti oldu mor renk bayıldım giydigi hgünleride göstersin rabbim

bu gece dayımlar annemler geliyo yarında kayınvaldem gelicek boya işi bu hafta sonu biticek inşallah sonrada kayınvaldem bizde kalıcak herşeyi toparlıcaz beraber sonunda

ayrıca evin heryeri heryerde bu gece oturmaya misafirim geliyo gelmeyin diyemedim evin yarısı inaşşat alanı oturma odasında oturcaz artık...

yarına iş kalmasın diye bugün ymeegimi çorbmı yapıcam sarma sarıcam tatlı yapıcam bugün mutfaktayım yani

bide dün gece eşim gelmedi annesinde kaldı araba bozulmuş tamirde motorunu indirmişler en az 1bucuk milyar diyo sinirlerim bozuldu bütün gece ağladım bıktım eşimin arabasından tırından çürük bi doganı gece aldı geldi motorunu herşeyini yaptırdı milyarlar verdi sonra sığmıyo takımlar diyip onu sattı palio aldı şimdi buda bozuk daha 2 ay olmadı alalı teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bursadan antalyaya gidip aldı çok acil sanki al işte gene bozuk çıktı deli oluyorum deli çıldırtıyo beni şu araba mevzuları deliricem artık akşam üzülme ya niye ağlıyosun dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım gene bana patlıcak sonu biliyorum şimdi detaylı utrasyon var özelde zaten pahalı bizim hastane kimbilir ne kadardır agzını burnunu yamultur deli olurum bide dogum içinde zaten şartmı orda olması felan diyo arabaya milyarlar veriliyoooooooooooooooooooooooooooooooooo benim belkide ömrümde 2kez tadacagım bi duyguyu rahatça yaşayamıyorum deli oluyorum işte ben buna

bu dünyada herşeyin para olmasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm nefret

Ben bornova şifada perinatolog prof serkan güçlü beye gidiyorum muayenesi 250 tl her gitttigimde ayrintili usg makinesi ile bakiyorr ayrica cok tatli dilli inançli ve hos birisi siddetle tavsiye ederim kendisini
canım sigortalı mı 250tl muayene, bende balçova şifaya gidiyorum 20tl ama detaylıya ya basmane yada bornovaya göndericekmiş de

canım koyda modeline bakalım, ben örgü delisiyim değişik şeyler arıyorum nettekiler hep aynı
güle güle giysin bebiton

canım koyda modeline bakalım, ben örgü delisiyim değişik şeyler arıyorum nettekiler hep aynı
güle güle giysin bebiton

fotoraf makinamı komşuya verdim düğünleri vardı geri getirince çekip koyarım

Ben bu hafta alsancakta perinatolog fuat akercana gittim detaylı için memnun kaldım. Ücreti 250 tl başka bir arkadaşım izmirde bir radyoloji uzmanına gitti 240tlydi. Normalde egepole gidiyorum hakan sabırlıya egepolde bildiğim kadarıyla sadece muayene ücreti ödüyorsun(42tl) cd istersen fiyat değişir mi bilmiyorum. Egepolde detaylı randevum 25inde tekrar yaptırmayı düşünüyorum benim bebeğimin kalbinde beyaz bir leke(hiperekojen odak) gördü fuat bey önemli değil dedi 33.haftada kaybolur dedi amniyosenteze gerek görmedi ama insanın içine kurt düşüyor işte kendi doktoruma sonuçları hafaya götürücem hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…