Günaydın kızlar ve kızancıkları öyle yorguun öyle uykusuz hissediyorum ki sanki birileri beni kontrol ediyor gibi hissediyorum aksi halde olduğum yere yığılıp kış uykusuna yatabilirim ve doğuma kadar uyuyabilirim
Hüznümün bazı ve delilerin en kroniği bebişlerinizin fotolarını görmek istiyorum tez gidin tez gelin hayırlı haberlerle inşallah
Neyse ben ineyin kayınvalideme de mama yiyeyim sağolsunlar ne akşam yemeği ne kahvaltı hala ben istemedikçe bir iş yaptırmıyor bana Allah razı olsun sürekli kızım sen dinlen modunda
maşallah:) eğer ilk doğumunsa ilk doğumda kurtuldun desene bende hep gönlümden geçiriridim ikiz.ama rabbim hayırlısını seçiyor tabi çok şükür
Evet canim ilk.4 sene sonunda tup bebekle ulasabildik bu duruma.Şükürler olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin herkese nasib etsin insallah.esimle bizde bir kiz bir oglan olursa bi daha dusunmeyiz diyorduk ama bizimki diyo yasa gelirse 3 cocuklu anneye emeklilik primi yarisi devletten diger yarısini da ister pesin ister taksit taksit yatirirsan emeklilk hakki olacakmis tabi icraata gecerse bu durum.o zaman 3.cu de gelir :))
:) eşin yerini yapıyormuş hayırlısı olsun o zaman onları biraz büyütmen lazım yoksa mahvolursun herkes zor diyor ikiz ama bence öle değil sonuçta doğumu bi kerde atlatacaksın evet daha çok yorulacaksın ama o büyüdüğündde ikincisi için aynı şeyler olmıcak gene birde ikiz kardeşler çok tatlı oluyor
babbo sen necisin kız hiç tanışmadık bi merhabamız yok bi senın yavrunu opemedim kız ben :)
Hanimlar detayli usg hakkinda arastirmalar yapiyorsunuz.kaçıncı haftada girmek gerekiyor bu usg.birde kendi doktorunuz mu dedi detayli usg icin birine gidin diye?
günaydın herkese..izmirde olan arkadaşlardan bir ricam olucak ayrıntılı ultrason için fiyat araştıran yada ultrasona giren varmı..fiyat ve yer hakkında bilgi verebilirlermi?ben kordon kadın doğuma sordum sgk anlaşmalı olduğu halde 200tl istiyor fazla gibi geldi bana.. bilgi verirseniz sevinirim canlar öpüldünüz hepiniz...şimdi azcık temizlik yapcam..evi b..k götürüyo 3 gündür grip yüzünden hiç bi iş yapmadım evde az toparliym...hoşcakalın şimdilik ..bebişlere ve kendinize iyi bakın16:
canım sigortalı mı 250tl muayene, bende balçova şifaya gidiyorum 20tl ama detaylıya ya basmane yada bornovaya göndericekmiş deBen bornova şifada perinatolog prof serkan güçlü beye gidiyorum muayenesi 250 tl her gitttigimde ayrintili usg makinesi ile bakiyorr ayrica cok tatli dilli inançli ve hos birisi siddetle tavsiye ederim kendisini
bugün kargoyla uyandım kalan kk dan bi arkadaşım kızıma yelek örüp yollamış hemde çok güzel harika bi model ilk defa kızımın pembe dışında bi renk kıyafeti oldu mor renk bayıldım giydigi hgünleride göstersin rabbim
canım koyda modeline bakalım, ben örgü delisiyim değişik şeyler arıyorum nettekiler hep aynı
güle güle giysin bebiton
canım sigortalı mı 250tl muayene, bende balçova şifaya gidiyorum 20tl ama detaylıya ya basmane yada bornovaya göndericekmiş de
Canim serkan hoca bornova şifada ama özel bakiyor sigortali olsan da olmasan da 250 tl ben keendisinden cok memnunum eger maddi olarak problem yaratmayacaksa sana serkan hocayla mutlaka gorus derim ben benim hamileligim problemli geciyor hem ikiz hem plasenta previa hem esimde ve bende akdeniz anemisi tasiyiciligi boyle olunca serkan hocada karar kildik ve cok memnunuz umarim yardimci olabilmisimdir
günaydın herkese..izmirde olan arkadaşlardan bir ricam olucak ayrıntılı ultrason için fiyat araştıran yada ultrasona giren varmı..fiyat ve yer hakkında bilgi verebilirlermi?ben kordon kadın doğuma sordum sgk anlaşmalı olduğu halde 200tl istiyor fazla gibi geldi bana.. bilgi verirseniz sevinirim canlar öpüldünüz hepiniz...şimdi azcık temizlik yapcam..evi b..k götürüyo 3 gündür grip yüzünden hiç bi iş yapmadım evde az toparliym...hoşcakalın şimdilik ..bebişlere ve kendinize iyi bakın16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?