destek olan arkadaşlrdan rabbim razı olsun kızlar.ağrım hiç geçmedi.araştırdım biraz plasentanın aşağıda olması hiçte hoş bi durum değil.üstüne kanammda var.erken doğuma neden olabiliyormuş ağrım bu yüzdenüstüne kanama alanımda başlamış yatıyorum kızlar ALLAH rızası için dua edin bana benim oğlum nazlı oğlum çok nazlı.kocam diyorki sana çekmiş diyor ilk günden beri nazlı oğlum inşalalh sağlıkla alırım seni kucağıma hayırlı zamanda
ya kizlar bildiğim kadarıyla birçok öğretmen var aramızda ben de öğretmenim bana bi yardımcı olun simdi biz son 3 haftaya kadar çalışıp geri kalan 5 hafta dogum öncesi izni sonraya ekleyebiliyoruz ya ben de 37 haftaya kadar çalışırsam tam 1.dönemin sonuna denk geliyo ama o zaman da beni ucaga almazlar doğumu memlekette düşünüyorum burada yalnızım eşim de 2 hafta rapor alir gidersin diyo şubat tatili bitince izne ayrılırsin diyo. bende bu rapor işlerini hic sevmemisimdır siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
valla kuzum ben memleketimde görev yapıyorum ama eşinin fikri gayet mantıklı
Canım bencede git bi an önce ben hamileliğim başında bir çekim geçen suda bi dolgu yaptırdım daha da olmaz inşallah
ya kizlar bildiğim kadarıyla birçok öğretmen var aramızda ben de öğretmenim bana bi yardımcı olun simdi biz son 3 haftaya kadar çalışıp geri kalan 5 hafta dogum öncesi izni sonraya ekleyebiliyoruz ya ben de 37 haftaya kadar çalışırsam tam 1.dönemin sonuna denk geliyo ama o zaman da beni ucaga almazlar doğumu memlekette düşünüyorum burada yalnızım eşim de 2 hafta rapor alir gidersin diyo şubat tatili bitince izne ayrılırsin diyo. bende bu rapor işlerini hic sevmemisimdır siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
kuzum şöyle düşün;doğum iznne ayrılsanda okulda olmaycaksın rapor alsanda.tüm çocuklar değerli benim için ama en değerlisi kendi bebeğim
Sağolasın canım malesef ayniyim; (
geçmiş olsun hajım yaaa.öpem seni kıyamam hiç.az kendimi şarj edem de gelenGittim doktora sordum hemen karşımda hastane diye.Parol iç bi tane dedi.geçmezse karanfil çiğne yada karanfil yağı damlat olmazsa en uygun dönemdesin çektirebilirsin dedi.Parol iyi geldi aman maşallah diyeyim ağrısı geçti.Sağol canım cevap verdiğin için
bende tıpkı senin gibi düşünüyordum canım.ben lisedeyim. bizim sınavlarımız oluyor.o problem benim için. okul idarem iyi olduğu için onları ve öğrencilerimi zor durumda da bırakmak istemiyorum. bir taraftanda düşünüyorum ben iyi olmassam hiç kimseye yararım olmaz. o yüzden bunları düşünmeyi bıraktım.çünkü çok şey düşünüyoruz bu aralar ve farkında olmadan kendimizi yıpratıyoruz. eşininde rapor alabilme durumu varsa beraber gidersiniz. hiçbirşey senden ve bebeğinden daha kıymetli değil. bir hafta önce gidersin. bence bebeğinle iyi vakit geçirmeye bak.
ya orası oyle ama benim amacım dogum izninden yememek kullanabildiğim kadar sonra kullanmak peki sen atıyorum dogum izni mayısta bitti rapor mu alacaksın sonrasına
bende tıpkı senin gibi düşünüyordum canım.ben lisedeyim. bizim sınavlarımız oluyor.o problem benim için. okul idarem iyi olduğu için onları ve öğrencilerimi zor durumda da bırakmak istemiyorum. bir taraftanda düşünüyorum ben iyi olmassam hiç kimseye yararım olmaz. o yüzden bunları düşünmeyi bıraktım.çünkü çok şey düşünüyoruz bu aralar ve farkında olmadan kendimizi yıpratıyoruz. eşininde rapor alabilme durumu varsa beraber gidersiniz. hiçbirşey senden ve bebeğinden daha kıymetli değil. bir hafta önce gidersin. bence bebeğinle iyi vakit geçirmeye bak.
çok yorulmuşum kızlar laflara yetişemiyorum takmıo sanmayın emi
bugün xx yerine gittim
beni sevmeyen sevmeyiple kalmayıp milleti bana karşı dolduran şahıs hariç herkes hayırlı olsun dedi
bu yy kişisi ise kapıdan geçerken içeri bakıp fır geçti gitti
haaa bi de bugün yy kişisi arkadaşıma sormuş nekadar oldu diye 5 demiş o da.
ne hayırlı olsun demiş ne bişi
Allah böylelerinin gözleirnden kötülüklerinden korusun beni ve benim gibi böyle belaya sahip olanları
bu da benim işyeirndeki sınavım işte
Allah gönlüne göre versin
Sağolasın canım malesef ayniyim; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?