2014 Şubat Anneleri

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düZelirsin moralini yüksek tut bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız allahın izniyle

valla kuzum ben memleketimde görev yapıyorum ama eşinin fikri gayet mantıklı

valla kuzum ben memleketimde görev yapıyorum ama eşinin fikri gayet mantıklı

ne günel memlekettesiniz darısı başımıza ya mantıklı da bizim burda rapor işlerinde sorun çıkarıyorlar gerçi benim özel durum. eşime diyorum ya bana dogum iznine ayrıl derlerse eşim de saçmalama diyo

kuzum şöyle düşün;doğum iznne ayrılsanda okulda olmaycaksın rapor alsanda.tüm çocuklar değerli benim için ama en değerlisi kendi bebeğim

Canım bencede git bi an önce ben hamileliğim başında bir çekim geçen suda bi dolgu yaptırdım daha da olmaz inşallah

Gittim doktora sordum hemen karşımda hastane diye.Parol iç bi tane dedi.geçmezse karanfil çiğne yada karanfil yağı damlat olmazsa en uygun dönemdesin çektirebilirsin dedi.Parol iyi geldi aman maşallah diyeyim ağrısı geçti.Sağol canım cevap verdiğin için

bende tıpkı senin gibi düşünüyordum canım.ben lisedeyim. bizim sınavlarımız oluyor.o problem benim için. okul idarem iyi olduğu için onları ve öğrencilerimi zor durumda da bırakmak istemiyorum. bir taraftanda düşünüyorum ben iyi olmassam hiç kimseye yararım olmaz. o yüzden bunları düşünmeyi bıraktım.çünkü çok şey düşünüyoruz bu aralar ve farkında olmadan kendimizi yıpratıyoruz. eşininde rapor alabilme durumu varsa beraber gidersiniz. hiçbirşey senden ve bebeğinden daha kıymetli değil. bir hafta önce gidersin. bence bebeğinle iyi vakit geçirmeye bak.

kuzum şöyle düşün;doğum iznne ayrılsanda okulda olmaycaksın rapor alsanda.tüm çocuklar değerli benim için ama en değerlisi kendi bebeğim

ya orası oyle ama benim amacım dogum izninden yememek kullanabildiğim kadar sonra kullanmak peki sen atıyorum dogum izni mayısta bitti rapor mu alacaksın sonrasına

geçmiş olsun hajım yaaa.öpem seni kıyamam hiç.az kendimi şarj edem de gelen

tatlım branşın nedir?

ya orası oyle ama benim amacım dogum izninden yememek kullanabildiğim kadar sonra kullanmak peki sen atıyorum dogum izni mayısta bitti rapor mu alacaksın sonrasına

bende eşin ile aynı fikirdeyim .rapor al.idare için fark etmezki ha doğum iznine ayrıldın ha rapor aldın.iki durumdada okulda yoksun kuzum

cok haklısın canim bende sınıf öğretmeniyim bi yandan çocukları düşün bi yandan izin rapor düşün bebisime yazık hüzünbazin dediği gibi en onemlisi kendi bebeklerimiz ayrica böyle planlar yapmamak lazım belki de burda olacak bebegim erken olabilir her sey olabilir cok düşünmemek lazım yaa :-(

çok yorulmuşum kızlar laflara yetişemiyorum takmıo sanmayın emi

bugün xx yerine gittim
beni sevmeyen sevmeyiple kalmayıp milleti bana karşı dolduran şahıs hariç herkes hayırlı olsun dedi
bu yy kişisi ise kapıdan geçerken içeri bakıp fır geçti gitti
haaa bi de bugün yy kişisi arkadaşıma sormuş nekadar oldu diye 5 demiş o da.
ne hayırlı olsun demiş ne bişi
Allah böylelerinin gözleirnden kötülüklerinden korusun beni ve benim gibi böyle belaya sahip olanları
bu da benim işyeirndeki sınavım işte
Allah gönlüne göre versin

lepicim aynı dediğin gibi biri de burada var, yüzü olmadığı için ne düğünüme gelebildi, ne de bebeğe hayırlı olsun dedi. başkaları güzel seyler söylerken bu kişi mal mal bakıyor ancak. kendi yaptığı kötülüklerin içinde boğulsunlar inşallah...

Bebeğimin hareketleri güçlü güçlü geliyor artık.Hatta dışardan elimle bile hissediyorum. Çok güzel bir duygu gerçekten. Sanki ilk çocuğum gibi heyecanlanıyorum seviniyorum. 3. çocuğu hiç düşünmüyordum ama iyi ki olmuş bu kaza.. Allah umarım isteyen herkese nasip eder hamile kalmayı, bebeğini sağlıkla kucağına almayı. Bugün duygularım çok kabardı....

kızlar merhaba bir sorum olucak bikaç gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum koltuktan kalkamıyorum,doğrulamıyorum..varmı sizdede böyle bir durum?yada nasıl geçirebilirim sizce ağrıyı :26:

merhaba kizlar, nihayet bebisin cinsiyetini ogrenebildik, kizimiz olacakmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…