- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
kızlar ALLAH razı olsun herkesten rabbim kimseyi evladıyla sağlıkla imtihan etmesin.ağrım geçmiyor sanırım baskı yapıyor rahim ağzına çünkü rahim ağzı kapalı dedi doktorplesantayla.eşim geldi yemek falan hazıladı geri gitti.sağolsun arkadaşlar var onlarda okuldalar kimsenin elinden bişi gelmez .resmen bebeği afederseiz vajinada taşıyorum gbi hissediyorum.bugün 5.ayıma girdim çok mutluydum bilen bilir hep ağlamakla geçti ilk günden beri kanamalarım ağrılarım falan ağrılarımda azalmıştıçok mutluydum artık bişi olmaz diyordum genede rabbime emanet bakalım alnımızda ne var.ebede aradı çağırmaya oda benim mahllede oturuyor olmazsa ben eve gelirim dedi bakalım sizlerdende herkestende isteyebileceğim tek şey dua.parol vardı eşime sölemedim oda bitmiş söleyim akşama getirsin zaten raporum falanda okula gidecek işte neyse sizleride üzmek istemiyorum çok çok sağolun rabbim yavrularınızı hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin
ya kizlar bildiğim kadarıyla birçok öğretmen var aramızda ben de öğretmenim bana bi yardımcı olun simdi biz son 3 haftaya kadar çalışıp geri kalan 5 hafta dogum öncesi izni sonraya ekleyebiliyoruz ya ben de 37 haftaya kadar çalışırsam tam 1.dönemin sonuna denk geliyo ama o zaman da beni ucaga almazlar doğumu memlekette düşünüyorum burada yalnızım eşim de 2 hafta rapor alir gidersin diyo şubat tatili bitince izne ayrılırsin diyo. bende bu rapor işlerini hic sevmemisimdır siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
yarın eşimin doğum günü
limonlu kurabiye ( yaptım )
kakaolu kek ( yaptım )
pasta ( alıcam)
makarna salatası ( bugün yapıcam)
börek ( kv yapar )
başka bişey yapsam mı ?
bu akşama da minik pasta alıyım gece 12den sonra kutlayalım diyorum
[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn subat anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr
güzelim bu kıl mevzusu var yaaaa beni sinir ediyorrrrşeyimi hala görebiliyorum ve aynayı koyup altıma işimi hallediyoruz şükür çünkü çömelebiliyorum hala ama artık elimi rastgele atmaya başladım korkuyorum kescem biryerimi diye...önceden ağda yapardım hamilelikten beri yapamıyorum ve kuaföre gidebiliriz tabii sakıncası yok ama doktor çok hijyenik olması lazım bir de hassas olacağı için o bölge dikkatli çekmesi lazım canın biraz daha yanabilir demiştii....bir doğurayım yine başlayacam ağdacıya,lazerden korkuyorum çünkü çok acıtıyor diyorlar eşinden yardım alma konusuna gelirsek,bir gün düğüne gitcektik mini elbise giycem diye dizden yukarısını da almam gerekti neyse arka tarafları göremiyorum,hani şu roll on ağdalardan ısıttım bi güzel sürdüm ve ağda bezlerini de yapıştırdım eşimden çekmesini rica ettim anammmmm öyle bir çektikii bildiğin morardıı siyah ince çorap giymek durumunda kaldım,orama ağda yap dersem komple dudakları alır götürür heralde töbeeeeeee
Kızlaaaarrr....
Haftasonu yine ayrı kaldık, geçmişi okuyana kadar da öğlen oldu ancak yazabiliyorum.
haftasonu ayrıltılı ultrason sevdasına ömrümüz gitti, doktorun cihazı arızalanmış yeni cihaz geldi ayarlar yapılması derken geç oldu, pazar sabahın köründe doktorun kapısındaydık tekrar.Size düşüncelere gark olmuş kızımı tanıştırayım...
Eki Görüntüle 811066
kızlar ben şimdi çıkıyorum çünkü yemek yapmam lazım,bir de bornozla oturoyurum hala banyo yaptım da sabah:))) neyse yemeğimi yapayım işlerimi halledeyim görüşürüz canlarım benim kocaman mucx hepinizeee
Kızlar yahu benimde dün geceden beri kafama takılan bişi var :26::26:
Bizim hastane ayrıtılı ultrasona 250 tl istemişti ayrıntılıdan 1 hafta sonrada şeker yüklemesi var birde bi kaç tahlil daha istemişti ayrıntılıyla beraber 450yi buluyor eşimde diyorki çokmu önemli ultrason girmesen olmazmı diyor
yada ayrıntılıyı devlette yatır diyor dr sadi konuk ta var bakırköyde onunda kasıma kadar dolu randevuları napam ben şimdi
Bizim hastane ayrıtılı ultrasona 250 tl istemişti ayrıntılıdan 1 hafta sonrada şeker yüklemesi var birde bi kaç tahlil daha istemişti ayrıntılıyla beraber 450yi buluyor eşimde diyorki çokmu önemli ultrason girmesen olmazmı diyor
yada ayrıntılıyı devlette yatır diyor dr sadi konuk ta var bakırköyde onunda kasıma kadar dolu randevuları napam ben şimdi
Bence testler arasında en önemlileri detaylı ultrason. 2li yada 3 lü test risk oranı ölçüyor net bir bilgi vermiyor ama detaylıda bebeğin herhangi bir organında oluşabilecek hastalığı öncesinde öğrenebilme şansın var.Doğum esnasında tedbirini ona göre alırsın.Devlet hastanelerinde ne kadar özen gösterirler bilemiyorum açıkcası.Bu arada sadi konakta kadın doğum bölümü taşındı.Halkalı kanuni sultan süleyman hastanesine.Aklında bulunsun
canım ayrıntılıyı yaptırmanı tavsiye ederim hem bebeğini görmen açısından hem de tüm organları tek tek inceleniyor bir sorun varsa senin karnındayken ya da doğduktan hemen sonra mudahele edebiliyorlar...iyi bir perinatolog ya da radyolog olması çok önemli,bazı arkadaşlarımızın doktorları ben baktım sorun yok istersen ayrıntılıya girme demişler ama benim doktor sağolsun öyle bakmıyor direk gir ayrıntılıya dedi:) ben 170 tl ye çektircem ayrıntılıyı şeker yüklemesi de artık kaç para tutar bilmiyorum:26:artık girdik bir yola terleyeceğizzz....kız bir de sen memursun galiba eşinin durumu da iyiydi yanlış hatırlamıyorsam kaçmayın uleyyn paradanbenim koca napsın bu sene ben çalışmıyorumda valla çatır çatır harcıyorum halime şükür rabbim kimseye muhtaç etmesin...
bence ayrıntılıyı özelde yaptır diğerlerini devlette yaptır..ayrıntılıyı baştan sağma yapmasınlar hem tadını çıkara çıkara dr ile birlikte incelersin bebişini
ayy kızlarr geldim sonunda yaaa...okuyamadım çok yazmışsınız öğlenden bu yana:) belim koptu valla yemek,bulaşık arada namaz ve çamaşırdan sonra....
adally zorolanbeklemek benden dün kızımı istedi ben de kız adallynin oğlunun yani poyrazın dedim:)) o da olsun biz aramızda anlaşalım deyince poyraz düğünü basar dedim
selam kızlar nasılsınız? ben çok fena grip oldum, nasıl iyileşicem yaaaa bir fikri olan varmı?
ayy ben gitmem oraya
nefret ettiğim hastanelerden birisidir orası
yumurtalıklarımdaki kisti aldırcaktık rahmimi komple alıyolardı az kalsın :18:
para sıkıntısı yok zaten canım da oda bilmediğinden söylüyor haklıda çok yaşadık çünkü özel hastaneler bazı şeyleri sırf para kazanmak adına yapıyor çok yaşadı onu bunuda öyle sanıyor
akşam oturup anlatayım önemini bende
Ben Çok Duygusalım Bu konuda ya
arada ağlıyorum elini ayağını düşündükçe çok bekledim bu bebeği allahıma şükürler olsun pekte güzel kıçı başı birde yüzünü öyle ayrıntılı görürsem hiç dayanamam ağlarım ben
bu konuda çok haklısın güzelm,bazı özel hastanelere öksürüyorm diye git nerdeyse komple check up yapıyorlar ya da o kadar para çıkarıyorlar...başka bir özel hastaneye de sorabilirsin güzelim,benim evime yakın 3 tane var mesela biri 250 liraya yapıyormuş ayrıntılıyı diğer ikisi de 180 civarı ben de kendiminkinden şaşmayayım dedim...25 tl ye yaptıran arkadaşlar da var şaşırıyorum doğrusu...rabbim yardımcımız olsun güzelim....
Basarız kiii basarız kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?