2014 Şubat Anneleri

plasenta previa mi deniyor, bizim burda bi arkadasin da vardi, baslarda endiseliydi ama sonradan kendiliginden duzeldi, ins senin de oyle olur canim yukari cikar kendiliginden. bol bol dinlen, biliyoruz neler cektgini canim benim, nazli olsun onemli degil saglicalkla kucagina al ins bitanem... :)

Ben doğum izni başladığında alınan rapor geçersiz diye biliyorum.Belki yanılıyorumdur ama zaten izne ayrılman gerektiği sistemde göründüğü için rapor etkisiz oluyor diye biliyorum.

ne güzel sözleri varmış şarkının

Benimki Bayılır öyle ince işleree

Maşallah yaw bildiğin bebek olmuş artık bunlar yahu

Kız üşütcen bornozla gezilirmi ben donarım yahu :26:

Kızlar yahu benimde dün geceden beri kafama takılan bişi var :26::26:

Bizim hastane ayrıtılı ultrasona 250 tl istemişti ayrıntılıdan 1 hafta sonrada şeker yüklemesi var birde bi kaç tahlil daha istemişti ayrıntılıyla beraber 450yi buluyor eşimde diyorki çokmu önemli ultrason girmesen olmazmı diyor

yada ayrıntılıyı devlette yatır diyor dr sadi konuk ta var bakırköyde onunda kasıma kadar dolu randevuları napam ben şimdi

ayy kızlarr geldim sonunda yaaa...okuyamadım çok yazmışsınız öğlenden bu yana:) belim koptu valla yemek,bulaşık arada namaz ve çamaşırdan sonra....

adally zorolanbeklemek benden dün kızımı istedi ben de kız adallynin oğlunun yani poyrazın dedim:)) o da olsun biz aramızda anlaşalım deyince poyraz düğünü basar dedim

Bence testler arasında en önemlileri detaylı ultrason. 2li yada 3 lü test risk oranı ölçüyor net bir bilgi vermiyor ama detaylıda bebeğin herhangi bir organında oluşabilecek hastalığı öncesinde öğrenebilme şansın var.Doğum esnasında tedbirini ona göre alırsın.Devlet hastanelerinde ne kadar özen gösterirler bilemiyorum açıkcası.Bu arada sadi konakta kadın doğum bölümü taşındı.Halkalı kanuni sultan süleyman hastanesine.Aklında bulunsun

canım ayrıntılıyı yaptırmanı tavsiye ederim hem bebeğini görmen açısından hem de tüm organları tek tek inceleniyor bir sorun varsa senin karnındayken ya da doğduktan hemen sonra mudahele edebiliyorlar...iyi bir perinatolog ya da radyolog olması çok önemli,bazı arkadaşlarımızın doktorları ben baktım sorun yok istersen ayrıntılıya girme demişler ama benim doktor sağolsun öyle bakmıyor direk gir ayrıntılıya dedi:) ben 170 tl ye çektircem ayrıntılıyı şeker yüklemesi de artık kaç para tutar bilmiyorum:26:artık girdik bir yola terleyeceğizzz....kız bir de sen memursun galiba eşinin durumu da iyiydi yanlış hatırlamıyorsam kaçmayın uleyyn paradan benim koca napsın bu sene ben çalışmıyorumda valla çatır çatır harcıyorum halime şükür rabbim kimseye muhtaç etmesin...

ayy ben gitmem oraya

nefret ettiğim hastanelerden birisidir orası

yumurtalıklarımdaki kisti aldırcaktık rahmimi komple alıyolardı az kalsın :18:

para sıkıntısı yok zaten canım da oda bilmediğinden söylüyor haklıda çok yaşadık çünkü özel hastaneler bazı şeyleri sırf para kazanmak adına yapıyor çok yaşadı onu bunuda öyle sanıyor
akşam oturup anlatayım önemini bende

bence ayrıntılıyı özelde yaptır diğerlerini devlette yaptır..ayrıntılıyı baştan sağma yapmasınlar hem tadını çıkara çıkara dr ile birlikte incelersin bebişini

bence ayrıntılıyı özelde yaptır diğerlerini devlette yaptır..ayrıntılıyı baştan sağma yapmasınlar hem tadını çıkara çıkara dr ile birlikte incelersin bebişini

Ben Çok Duygusalım Bu konuda ya

arada ağlıyorum elini ayağını düşündükçe çok bekledim bu bebeği allahıma şükürler olsun pekte güzel kıçı başı birde yüzünü öyle ayrıntılı görürsem hiç dayanamam ağlarım ben

Basarız kiii basarız kiii

selam kızlar nasılsınız? ben çok fena grip oldum, nasıl iyileşicem yaaaa bir fikri olan varmı?

geçmiş olsun ..bende daha yeni yeni iyileşiyorum..malesef grip olduktan sonra tek ilacı zaman oluyor...olmadan önlem almak lazım burda bi arkadaşın tarifi vardı sağolsun banada tavsiye etmişti bir portakal yarım limon bir kaşık bal ılık suda karıştırıp iç..en azından vücut direncini artırır..çabuk atlatırsın inşallah...

ayy ben gitmem oraya

nefret ettiğim hastanelerden birisidir orası

yumurtalıklarımdaki kisti aldırcaktık rahmimi komple alıyolardı az kalsın :18:

Devlet hastanelerinden her şeyi beklerim ben Benim yengem orda ebe ona rağmen düşünmüyorum gitmeyi

bu konuda çok haklısın güzelm,bazı özel hastanelere öksürüyorm diye git nerdeyse komple check up yapıyorlar ya da o kadar para çıkarıyorlar...başka bir özel hastaneye de sorabilirsin güzelim,benim evime yakın 3 tane var mesela biri 250 liraya yapıyormuş ayrıntılıyı diğer ikisi de 180 civarı ben de kendiminkinden şaşmayayım dedim...25 tl ye yaptıran arkadaşlar da var şaşırıyorum doğrusu...rabbim yardımcımız olsun güzelim....

Ay yüzünü pek görmüyorsun zaten...Doktor sürekli organlara bakıyor sen birşey anlamıyorsun

Ayrıntılıuı yaptırmazsan içinde kalacak bence canım.Her yönden gerekli.Hem bebişin sağlığı için ki en önemlisi bu hem de senin içinin rahat etmesi için.Eşine güzelce anlat sen

Sen nisada mı yaptırcaksın laurana :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…