Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Ben hamile olduğumu bilmeden önce soğan aşermiştim ve 1 soğanı yemiştim çok şaşırmıştım öğrendikten sonra yine soğan aşerdim kokulu kokulu bir hamilelik geçiyor 🤣

Kızlar magnezyum kullanmaya başladınız mı? Çok uzun zamandır giremedim kaçırmışım konuşmaları

Riyamda 10 yaşlarında kız cocugu gördüm. Benim kızımmış. Acaba bebek mız mı? Rüyası çıkan var mı arkadaşlar🤣
Ben ilk gebeliğimin ikiz olduğunu 10. Haftamda ögrendim. İlk gebeligimi ogrendigim vakitler de tek bebek görünüyordu. Ama ben rüyamda iki kez falan ikiz bebek gördüm. Kız olan sapsariydi. Sadece ten renkleri tutmadı 😅 kızım esmer.
Boş gebelik yaşadığım dönemde sadece kötü rüyalar gördüm. Bebek hiç görmedim.
Bu gebelikte de iki kere erkek çocuk gördüm. Aynı oğlum gibi hareketliydi. Sesleniyordum dikkat et diye 😅 ama nedense bu sefer kız hissediyorum. Allahu alem. Bakalım görecez 😅

Ben hamile olduğumu bilmeden önce soğan aşermiştim ve 1 soğanı yemiştim çok şaşırmıştım öğrendikten sonra yine soğan aşerdim kokulu kokulu bir hamilelik geçiyor 🤣
Eşim hiç koku sevmiyor. Ben normalde de soğan sarımsak severim o sevmiyor diye uzak duruyordum. Dün burda hep haşlanmış patates yoğurt falan konuşuldu. Biraz da ishalim dedim kalkayim yapayım. Bir de sarimsakta koydum. Kokulu kokulu yazıyorum şuan 😅

Eşim hiç koku sevmiyor. Ben normalde de soğan sarımsak severim o sevmiyor diye uzak duruyordum. Dün burda hep haşlanmış patates yoğurt falan konuşuldu. Biraz da ishalim dedim kalkayim yapayım. Bir de sarimsakta koydum. Kokulu kokulu yazıyorum şuan 😅
Kokusu bana kadar geldi ahahahhaa😅😅

Ben canım çektikçe hamurişi yememeye çalışıyorum ama zor kaçıyorum:) evet katılıyorum çok basit bir tost bile midesine çok iyi gelince insanın başka şeylerde aramıyor mutluluğu :))) 12. Haftam neredeyse bitecek 1-2 gün mide bulantım ve halsizliğim azaldı diye düşünmüştüm bugün yine hasta gibiyim inşallah tüm hamilelik boyunca devam etmez :(
devam ettiğini söyleyenler de var 9 ay boyunca duyunca bile mide bulantım artıyor böyle şeyleri. 12+2 deyım suan iyi haber yorgunluk uykusuzluk epey azaldı dünden beri mide bulantılarının da azaldığını gözlemliyorum enerjimi güzel veriyorum 1 haftaya tamamen bitecek:))

Kızlar ben de mide yanması zirvelerde 🥲 özellikle akşamları hiçbir şey yiyemiyorum en son burada bi arkadaşın önerisiyle yogurtlu makarna yemiştim içine salatalık biraz da nane ekleyerek ferah oluyor gerçekten bir de patates haşlayıp onu da yoğurtlayıp yiyorum bazen içine ton balığı ekliyorum o da güzel oluyor tavsiye ederim

Kızlar ben de mide yanması zirvelerde 🥲 özellikle akşamları hiçbir şey yiyemiyorum en son burada bi arkadaşın önerisiyle yogurtlu makarna yemiştim içine salatalık biraz da nane ekleyerek ferah oluyor gerçekten bir de patates haşlayıp onu da yoğurtlayıp yiyorum bazen içine ton balığı ekliyorum o da güzel oluyor tavsiye ederim
Benim de gece uyandığımda bazen çok mide yanmam oluyor 😮‍💨 Ton balığını çok sık yeme canım civa oranı yüksek diyorlar sen bilirsin tabii yine de 😊

Ben en son hastanelik olunca doktor yemekten 1 saat önce mide koruyucu minik hap yemekten sonra da gaviscon şurup verdi. 3-4 gündür çok iyiydim. Bu sabah içmedim hapı artık düzeldim diye kahvaltıdan sonra kusma seansı başladı ve midem şu an yeniden yanıyor..

Bu arada fetal için nevagen ile çalışan oldu mu? Fiyat olarak uygun geldi diğerlerine göre.
Bir de 11. Haftayı bekleyim mi sizce 10. Haftadayım şu an yaptırsam mı merak ediyorum :)

Jelibon normalde de severdim ama karışık Bi paket almıştık içinde kolalilar da vardı. Sanki Bi tek onun kokusunu alıyor gibiydim seçip onları yemiştim ben de 🤣
Bana da durduk yere tadı ve kokusu geldi. Uzun zamandır yemediğim bir şeydi hiç tahmin etmezdim

Back
X