2014 Şubat Anneleri

kızlar bende aynı durumdayım ev aldığımız için ücretsiz izin şansım yok doğum iznim bittiğinde dönmek zorundayım işe.üst komşum bakarım dedi.bende yaşına kadar kayınvalidemmi gelse dedim ama oda aynı evde nasıl olur bilmiyorum sürekli bizde kalmadı gerekicek çünkü başka şehirde yaşıyor normalde.aynı evdede nasıl olur onuda bilmiyorum.cok kararsızım.apartmana yeni taşındığım için komşum nasıldır cok bilmiyorumda aslında tecrübeli yıllardır çocuk bakmış.aman ne zormur bu işlerde karar vermek

​

aslında sorum öğretmen olan hamişlere. bende aynı durumdan sıkıntılıyım :44: ne yapıcam bilmiyorum. şu bizim doğum iznini ne zaman almayı planlıyorsunuz? ben aslında şubat tatiline kadar raporla falan idare edip ondan sonra da şubat tatili bitimi doğum iznimi kullanarak yaza kadar bebişime kendim bakmayı planlıyorum. yaz tatili de girince 6 aylık falan olmuş olacak böylece. aranızda daha önce doğum izni alan var mı? nasıl bi yol izleyeceksiniz?

işte tam da korktuğum olaylar bunlarr benim yaa doktor gerek yok dedi ama ben gene de yaptıracam dedim benim 50lik 151 canım sennki kaçtı inşallah kolay atlatırımmm en azından şeker çıkmamış çok şükürr

benim 37. hafta ara tatilin 2. haftasına denk geliyo acaba arada izine ayrılabilir miyim yoksa 1 hafta erken ayrılıp yani 36. haftada ayrılmam mı gerekicek o zaman 1 haftam yanmış oluyo daha net bi cevap alamadım ben de canım..

sağol canım benim açlık67 tokluk 149 çıkmıştı doktorum istedi 100lük.. inşallah sende de çıkmaz bişey kolaylıkla atlatırsın canım

bizim kiz da ayni boyle laurana cim, bak simdi sen yazinca rahatladim biraz. herkes diyor gumbur gumbur filan ben de korkuyordum.
bazen gece karnimin ustune dogru yatsam doing doing uyandiriyor beni rahat edemiyor galiba :) neyse ins daha da artar bakalim, daha var 28. haftaya.

kizlar bi de travel system olayini konusmussunuz, biz esimle soyle dusunduk turkiye de var mi bilmiyorum, normal bi tane araba koltugu aldik (sundan), onu da ikinci el ama kutusu acilmamis olarak bi kisiden aldik, magazadan degil yani, ucuza geldi baya (145 dolar a aldik). sonra bi de araba koltugu tasima cercevesi alicaz. soyle bi sey. bunu da ikinci el 50 dolara birisiyle anlastim, haftasonu gidip alicaz ins. bu sekilde kizimiz oturmaya baslayana kadar idare ederim diye dusunuyorum. sonra da maclaren diye bi marka var burda onlarin semsiye seklinde baston deniyor galiba guzel hafif arabalari var onlardan alirim diye dusunuyorum.

diger takim seklinde olan travel system leri cok arastirdim ama hem hafif hem de istedgm ozellikler olan bi sistem bulamadim.

bebek odalarinizi almissiniz kurmussunuz bile ne guzel..
bizim odamiz yok zaten, sadece bi yatak bi de kucuk cekmeceli bez degistirme yeri deniyor siz nasi diyorsunuz bilmiyrum, onlar ancak sigar odaya. bi de salincak alalim diyoruz. bakalim yatak icin yine kutusu acilmamis bi ilan buldum, normalde cok pahali bi urun, (800 arti kargo=) 900 dolar arti vergi, kadin 500 dolara vermeyi kabul etti, ama esimi ikna edemedim henuz. resmi de surda baya saglam bi yataga benziyor. koyu kahve rengi olan.

bi diger begendigim yatak da su, bu da 356 dolar ediyor vergiyle.

uff karar vermek ne zormus, siz sanirim bi cok seyi hallettiniz benim daha cok eksigim var.

bebek ziyaretine gelenler icin metal kutu yaptirdim, icine cikolata koyacagiz, bi de lavanta kesesi yaptiracagim ama internette ucuza guzel bulamadim, bi su var guzel gorunen onun da tanesi 2 dolar. kayinvalidem filan arastricakti kayseri de ucuz var mi diye.

ha bi de duvara isim yaptirdim, artik kizimizin ismine de karar verdik: Dilruba. ilk basta degisik geliyor kulaga ama biz alistik., yani bizim odamizda olucak ama sonra ilerde kendi odasi lursa da duvara raptiyeliycegimiz icin tasimasi kolay olur. sunun gibi gorunuyor,

iyi ya ben de bi seyler yapmisim, daha eksik cok tabi ama buna da sukur :)

ne kadar pahalı orası öyle hangi ülkedesin sen :44: bebek şekerleri lavanta kesesi çok pahalı lavantanın tanesi 4 liraya felan gelicek kesinlikle türkiyede daha ucuz eger yollucak birileri varsa burdan aldır mutlaka tabi kargo felan gene kaça mal olur bilemedim:44: ilk beyaz beşik çok güzelmiş 2. daha basit duruyo bence birinciyi seçmelisin

amerikadayiz evet burasi biraz pahali, ama turk parasina cevirmeden dusun. cunku maasin da ona gore oluyor. cevirdikce insan alisveris yapmakta zorlaniyor, lavantalari bi de kayinvalideme sorucam, ama o yolladigimi bursa da bi bayan yapiyor. internette oldugu icin de pahali olabilir. ilk besigin kahveregisi var ama, beyazi degil. kiz cocuk oldugu icin beyaz mi olmasi gerek sanki oyle gibi bi his olustu, kiz bebegi olcak olup da koyu kahve rengi mobilya alan var mi? soyle suslerim diye dusunmustum, yani kizlastirmak icin :)

ben de üniversitede ingilizce okutmanıyım tahmini doğum tarihim 25-28 şubat arası bişey 17 ocakta birinci dönem bitiyo ben dönemi tamamlayınca doğum iznimi alıncaya kadar okula gider görünürüm zaten ders olmayınca yapacak pek bişey olmuyo max doğuma 3 hafta kalana kadar çalışılıyo diye duydum yeni doğum yapan arkadaşlardan kullanmamız gerekiyor o iizni doğum öncesi diye biliyorum ben gidebildiğim kadar gidicem yani.

canım ben de öğretmenim 32. haftada biliyorsun iznimiz ama 5 hafta daha uzatıp 37. haftada izin alabiliyoruz ve bu 5 haftayı doğum sonrasına ekleyebiliyoruz

herkese iyi geceleeer...inşallah herkes iyidirbugün görüş günümüzdü şükür iyiymiş kızımdr teyzesi herşey yolunda dedi allahıma binlerce şükürgeçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir...allah rahatlık versin hepinize bayy

canım ben de öğretmenim 32. haftada biliyorsun iznimiz ama 5 hafta daha uzatıp 37. haftada izin alabiliyoruz ve bu 5 haftayı doğum sonrasına ekleyebiliyoruz
ben de güya 37 ye kadar çalışacağm.çok umut görmüyorum kendimde

gözün aydın tatlımmm

günaydın fıstıklarrrr

ben de güya 37 ye kadar çalışacağm.çok umut görmüyorum kendimde

gözün aydın tatlımmm

günaydın fıstıklarrrr

günaydın kızlar yaa. ben de 37. haftaya kadar çalışıcam, öğretmenim ama benim kendimden hiç umudum yok. hatta bu yılın rapor haklarını kullanayım dedim ama saçma bir durum oluyor ocakta tekrar işe başlayıp 3 hafta çalışmak zorunda falan kalıcam o yüzden vazgeçtim. ama dönemin sonunu nasıl getiricem bilmiyorum aşırı yoruluyorum. çocuklar çok hareketli, sürekli hareket halindeyim, ayaktayım ve sürekli yüksesk sesle konuşmak zorundayım. eve gelince pestilim çıkmış oluyor :)

günaydın güzel anneler ve miss kokulu yavruları :)
günaydın kuzuşşş

aynen kuzum.birde benim branşım biyoloji.sınava girecek bebeler.ilk dönem raporda almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…