ya benim de ücretsiz 1 yıl iznim var ama işte bu şartlarda ne kadar mantıklı kullanmak bilmiyorum,en azından 6 aylık olana kadar bakarım yani bebek ek gıdaya geçene kadar yoksa geçinmek zor olacak çünkü eşim artık araba almanın zamanı geldi diyor
canım memurum ben de en geç 5:30 gibi çıkarım da evimin yanında şubesi var bağırsam duyulur inşallah oraya atarlar o zaman bebeğimden de ayrı kalmış sayılmam,ben de istemem süt kokulu kuzumu bırakmayı ama şartlar işte(( kayınvaldem uzakta oturuyor bana açıkçası bende kalmasını da istemem,annem çok yakın bana ama bebek bakmaktan bıktığı için teklif bile edemem (( artık Allaha emanet yavrum,komşumun çocukları biri 2. sınıfa gidiyor diğeri seneye 1. sınıf olacak,aslında hiç vermek istemezdim ama naparsın mecburiyet
merabalar kızlar
100lük şeker ölçümü maceramı anlatıcam şimdi size
sabah aç karınla 8.30 da kan verdim hemşire 2 tane 50lik glikoz verdi bunu yarım litre suya karıştırıp iç dedi kantine çıktım suya karıştırdım 2 dikişte hemen bitirdim başladım beklemeye biraz kitap okuyım dedim 10 sayfa falan okudum midem bulanmaya başladı sonra bi ateş bastı kusucak gibi hisssettim kasaya doğru yöneldim sizde limon var mı dedim vee o anda elim ayağım boşaldı gözlerim tamamen karardı sadece sesleri duyuyodum kollarımdan tuttular Allahtan yere düşmedim ordaki koltuğa yatırdılar birisi diyo bayan hamileyiyecek bişeyler verelim dediler olmaz dedim test yapılıyo dedim nazik bi şekilde beni yatırdılar ayaklarımı biri yukarı dikti doktor bileğimi tutuyo nabız çok yavaş falan diyo bi yandan meleğim tekme atıyo sonra doktor nabız normal dedi neyse gözlerim açıldı 1 dakika içinde görmeye başladım tekrar ordan acile indirdiler bi odaya yatırdılar 2. kan alınırken yine fena oldum yattım geçti 3. kan alındı iyiydim 4. ye az kala birden yine ateş bastı ellerim karıncalanmaya başladı hemşireyi çağırdılar tansiyonum 6-3 olmuş sonra hemen serum takıldı 4. kan alındı ve çok şükür şekerim normal çıktı doktor korkulcak hiç bişey yok dedi ama gerçekten çok zor bi gün geçirdim. size tavsiyem asla yalnız gitmeyin şeker yüklemesine ne olacağı belli olmuyo çünkü.. çok uzun yazdım ama kusurma bakmayın kızlar
benim 37. hafta ara tatilin 2. haftasına denk geliyo acaba arada izine ayrılabilir miyim yoksa 1 hafta erken ayrılıp yani 36. haftada ayrılmam mı gerekicek o zaman 1 haftam yanmış oluyo daha net bi cevap alamadım ben de canım..​
aslında sorum öğretmen olan hamişlere. bende aynı durumdan sıkıntılıyım :44: ne yapıcam bilmiyorum. şu bizim doğum iznini ne zaman almayı planlıyorsunuz? ben aslında şubat tatiline kadar raporla falan idare edip ondan sonra da şubat tatili bitimi doğum iznimi kullanarak yaza kadar bebişime kendim bakmayı planlıyorum. yaz tatili de girince 6 aylık falan olmuş olacak böylece. aranızda daha önce doğum izni alan var mı? nasıl bi yol izleyeceksiniz?
işte tam da korktuğum olaylar bunlarr benim yaa doktor gerek yok dedi ama ben gene de yaptıracam dedim benim 50lik 151 canım sennki kaçtı inşallah kolay atlatırımmm en azından şeker çıkmamış çok şükürr
oh ne güzel maşallah benimki çok uslu bu sebeple anlayamıyorum günde bir kaç tık yetiyor hanfendiye:)) 28.haftamın dolmasını bekliyorum hareket düzenliliği için...bir gün çok oynuyor 2 gün bir iki tık o kaaaa
ya benim de ücretsiz 1 yıl iznim var ama işte bu şartlarda ne kadar mantıklı kullanmak bilmiyorum,en azından 6 aylık olana kadar bakarım yani bebek ek gıdaya geçene kadar yoksa geçinmek zor olacak çünkü eşim artık araba almanın zamanı geldi diyor
anladım canım 2bucukta evde olcaksın o zman çok bişi değil yani iyimiş bebeşinden çok ayrı kalmıcaksın kadınında cocukalrı küçük ama okulda olcaklar güzel bakar inşallah
canım memurum ben de en geç 5:30 gibi çıkarım da evimin yanında şubesi var bağırsam duyulur inşallah oraya atarlar o zaman bebeğimden de ayrı kalmış sayılmam,ben de istemem süt kokulu kuzumu bırakmayı ama şartlar işte(( kayınvaldem uzakta oturuyor bana açıkçası bende kalmasını da istemem,annem çok yakın bana ama bebek bakmaktan bıktığı için teklif bile edemem (( artık Allaha emanet yavrum,komşumun çocukları biri 2. sınıfa gidiyor diğeri seneye 1. sınıf olacak,aslında hiç vermek istemezdim ama naparsın mecburiyet
bizim kiz da ayni boyle laurana cim, bak simdi sen yazinca rahatladim biraz. herkes diyor gumbur gumbur filan ben de korkuyordum.
bazen gece karnimin ustune dogru yatsam doing doing uyandiriyor beni rahat edemiyor galiba :) neyse ins daha da artar bakalim, daha var 28. haftaya.
kizlar bi de travel system olayini konusmussunuz, biz esimle soyle dusunduk turkiye de var mi bilmiyorum, normal bi tane araba koltugu aldik (sundan), onu da ikinci el ama kutusu acilmamis olarak bi kisiden aldik, magazadan degil yani, ucuza geldi baya (145 dolar a aldik). sonra bi de araba koltugu tasima cercevesi alicaz. soyle bi sey. bunu da ikinci el 50 dolara birisiyle anlastim, haftasonu gidip alicaz ins. bu sekilde kizimiz oturmaya baslayana kadar idare ederim diye dusunuyorum. sonra da maclaren diye bi marka var burda onlarin semsiye seklinde baston deniyor galiba guzel hafif arabalari var onlardan alirim diye dusunuyorum.
diger takim seklinde olan travel system leri cok arastirdim ama hem hafif hem de istedgm ozellikler olan bi sistem bulamadim.
bebek odalarinizi almissiniz kurmussunuz bile ne guzel..
bizim odamiz yok zaten, sadece bi yatak bi de kucuk cekmeceli bez degistirme yeri deniyor siz nasi diyorsunuz bilmiyrum, onlar ancak sigar odaya. bi de salincak alalim diyoruz. bakalim yatak icin yine kutusu acilmamis bi ilan buldum, normalde cok pahali bi urun, (800 arti kargo=) 900 dolar arti vergi, kadin 500 dolara vermeyi kabul etti, ama esimi ikna edemedim henuz. resmi de surda baya saglam bi yataga benziyor. koyu kahve rengi olan.
bi diger begendigim yatak da su, bu da 356 dolar ediyor vergiyle.
uff karar vermek ne zormus, siz sanirim bi cok seyi hallettiniz benim daha cok eksigim var.
bebek ziyaretine gelenler icin metal kutu yaptirdim, icine cikolata koyacagiz, bi de lavanta kesesi yaptiracagim ama internette ucuza guzel bulamadim, bi su var guzel gorunen onun da tanesi 2 dolar. kayinvalidem filan arastricakti kayseri de ucuz var mi diye.
ha bi de duvara isim yaptirdim, artik kizimizin ismine de karar verdik: Dilruba. ilk basta degisik geliyor kulaga ama biz alistik., yani bizim odamizda olucak ama sonra ilerde kendi odasi lursa da duvara raptiyeliycegimiz icin tasimasi kolay olur. sunun gibi gorunuyor,
Eki Görüntüle 854422
iyi ya ben de bi seyler yapmisim, daha eksik cok tabi ama buna da sukur :)
ne kadar pahalı orası öyle hangi ülkedesin sen :44: bebek şekerleri lavanta kesesi çok pahalı lavantanın tanesi 4 liraya felan gelicek kesinlikle türkiyede daha ucuz eger yollucak birileri varsa burdan aldır mutlaka tabi kargo felan gene kaça mal olur bilemedim:44: ilk beyaz beşik çok güzelmiş 2. daha basit duruyo bence birinciyi seçmelisin
​
aslında sorum öğretmen olan hamişlere. bende aynı durumdan sıkıntılıyım :44: ne yapıcam bilmiyorum. şu bizim doğum iznini ne zaman almayı planlıyorsunuz? ben aslında şubat tatiline kadar raporla falan idare edip ondan sonra da şubat tatili bitimi doğum iznimi kullanarak yaza kadar bebişime kendim bakmayı planlıyorum. yaz tatili de girince 6 aylık falan olmuş olacak böylece. aranızda daha önce doğum izni alan var mı? nasıl bi yol izleyeceksiniz?
​
ben de güya 37 ye kadar çalışacağm.çok umut görmüyorum kendimdecanım ben de öğretmenim 32. haftada biliyorsun iznimiz ama 5 hafta daha uzatıp 37. haftada izin alabiliyoruz ve bu 5 haftayı doğum sonrasına ekleyebiliyoruz
herkese iyi geceleeer...inşallah herkes iyidirbugün görüş günümüzdü şükür iyiymiş kızım dr teyzesi herşey yolunda dedi allahıma binlerce şükür geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir...allah rahatlık versin hepinize bayy
ben de güya 37 ye kadar çalışacağm.çok umut görmüyorum kendimde
gözün aydın tatlımmm
günaydın fıstıklarrrr
günaydın kuzuşşşgünaydın güzel anneler ve miss kokulu yavruları :)
günaydın kızlar yaa. ben de 37. haftaya kadar çalışıcam, öğretmenim ama benim kendimden hiç umudum yok. hatta bu yılın rapor haklarını kullanayım dedim ama saçma bir durum oluyor ocakta tekrar işe başlayıp 3 hafta çalışmak zorunda falan kalıcam o yüzden vazgeçtim. ama dönemin sonunu nasıl getiricem bilmiyorum aşırı yoruluyorum. çocuklar çok hareketli, sürekli hareket halindeyim, ayaktayım ve sürekli yüksesk sesle konuşmak zorundayım. eve gelince pestilim çıkmış oluyor :)
günaydınnnnngünaydın canlarr
Gunaydin kizlarr
Dun kizcemi gördüm. Çok mmutluyum
canım günaydın gözün aydİn güneşini görmüşsün ee bùyùmüşmü bende kızımı ayin 25 görücem.Gunaydin kizlarr
Dun kizcemi gördüm. Çok mmutluyum
günaydınnnnn
oyyy hemen ayrıntı verrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?