2014 Şubat Anneleri

Selam canım ;

son arkadaştan gelen 5 li zıbını ayırmadım kolları pembeliydi. 1-2 kıyafete hafif solmuş. çok fazla bişey yok ama
beyazları ayrı yıkadım
renklileri ayrı yıkadım
bide solabileceğini düşündüğüm renklileri ayrı yıkadım

kısa program olduğu için hızlı bitti

Günaydınnnnnnn

Uykusuz bir pazartesi hoşgeldi. Gece başıma çok ilginç bişey geldi kızlar. Gecenin 2 sinde uyandım saç diplerim felaket kaşınıyordu. Kaşı kaşı 1 saat uyuyamadım. Saçımı yıkasam dedim duşa eğilemicem. Duş alcam gece gece korktum. En son eşimi uyandırdım ağlaya ağlaya. Sinirlerim bozuldu. Elektrik sobasını indirdi gömme dolaptan. Girdim duşa bekledi beni. Saçlarımı kurutttum güzelce yattım tekrar ama o uyuz kaşıntı hafif hafif devam etti. En son 4 gibi uyumuşum. NEden böyle oldu anlamadım. Psikolojik sanırım

içe doğrumu dönük acaba ? Ondanmı hissetmiyorsun
inş. Sağ salimkucağına al meleğini

Sagol canim dün annemde dedi belki ice dogru dönüktür ondan hareketlerini hissetmiyorsunn.bi kac gün daha beklicem tekmelerini hissetmesem hastaneye gidecem.

canım 4-5 parçaysa elindede yıkayabilirsin
benim son aldığım 5 parça ürün var mesela elimde yıkıcam hemen zaten bebek kıyafetleri neki minnak şeyler bir su yap sabun tozuyla yıka durula bitti

tamam canım öyle yapim en iyisi.....

tamam speedyim dediğin gibi yapim bende....krem ve beyazları bir atabilirim ama dimi

saclar boya istiyo diye olmasın proletim....boya zamanı geldi mi kasıntı tutar ya onunla alakası olabilir belki....

gunaydın canlar uzun sure sonra pcnın sarjını takmaya erınmedım ve burdayım nasılsınız:)

günaydın ben çoook yorgunum cumadan beri yoktuk evde cuma cumartesi arkadaşlarla sabahladık pzar günü de kahvaltıya gidip akşam 9a kadar gezdik çok youlduk soon gezmelerimizdi artık ama niye pazartesi oldu yaaaa püff siz neler yapıyosunuz geçmişi daha okuyamadım :26:

nasılsınız kızlar kuzenim şuan doğum yaptı pamuk gibi bi kız dünyaya getirdi bize 17 saat uzaktalar fotoları geldi duygulandım

bütün bu mesajlara aynen ayneeeen demek istiyorum .
Bazen tuvalete gitmek için masamdan kalktığımda ayağa kalkınca iyice ağırlık aşağı biniro heralde, eğer tuvaletimde çok gelmişse ay bi tuhaf oluyorum sünnetli gibi yürüyorum.
iğne gibi batma da oluyor arada, düğümlenme gibi bi histe..kasıklarımda da baya baskı ağırlık hissediyorum. bel ağrısı, sırt ağrısı özellikle günün ortasından sonra akşama doğru peydahlanıyor..
sanki ağırlık hissi kızımdaki hamileiliğimden daha çok gibi..Ya 2. hamilelilik etkisi ya da yaş ilerledi diye bilemiyorm. Ya da ilkini unuttum çoktan ondan

bugün doktor kontrolümüz var, az sonra çıkıcam...çok heyecanlıyım sağlığımız, gelişimi iyidir inşallah, kuzumu iyice bir görürüz de rahatlarım umarım:))

günaydın sunny,
yaşla alakalı olabilir hakikaten, çünkü bende de oluyor zaman zaman, kaç yaşındasın canım? ben 30

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür bel ağrımız feciiiiiiiii ama yinede dayanıyoruz
sizlerde ne var ne yok
selam ,ne olsun bende de heyecan ve sırt+omurga+bacak ağrısı var.bu arada çamaşırlar yıkandı ,ütülendi ve hastane çantalarımız hazırlandı.

Sagol canim dün annemde dedi belki ice dogru dönüktür ondan hareketlerini hissetmiyorsunn.bi kac gün daha beklicem tekmelerini hissetmesem hastaneye gidecem.
endişe etme,geçen hft cam sildim ,temizlik yaptım,iki gün hareket felan yok denecek kadar azdı.çok canım sıkıldı,iki gün sonra birde baktım sol taraf bir şişti,hareket başladı,anladım ki sırtı dönükmüş.

günaydın sunny,
yaşla alakalı olabilir hakikaten, çünkü bende de oluyor zaman zaman, kaç yaşındasın canım? ben 30

cuma günü doğumgünümdü cnmm 34 oldum
gerçi benim annem 40'ında doğurmuş, daha rahattım sana hamileyken der (2.yim ben)
onun da yorumu erkek bebek daha çok yoruyor şeklinde.
Gerçi enseyi karartmamak lazım..hamilelik yaşı giderek artıyor, az önce Demet Akalın şımarığının baby shower fotolarına baktım. Bildiğim kadarıyla 40 üzerinde yaşı

kızlar ne dicem, biz daha yavruma beşik, yatak tarzı birşey almadık. Park yatağımız var annemlerde, onu kullanıcam belli bir aydan sonra , ilk zamanlar için de ufak bi beşik almayı düşünüyorum.
Sorum şu kızımdan kalan uyku seti (pembeli-ayıcıklı) sizce oğlana olur mu? Kız kıyafeti giydirme düşüncem yok da uyku seti olur mu olmaz mı onu bi düşündüm :)

Bu arada alacaklara önerim beyaz-krem rengi desenli setler hem daha şık hem kullanım alanı daha geniş

perşembe günü kontrole gittik 1533 gr olmuşuz ve 40cm de boyumuz doktor 3,5 kiloyu geçicek gibi ama geçmese iyi olur dedi yoksa normal doğum zormuş

maşallah bence çok aldırma cnm, anne karnında beslenmesi de önemli eskiden 3.5 kilo sınırı mı vardı, bebekler öyle güzel şekil alıyor ki ha 3.5 ha biraz üzeri çok fark etmez diye düşünüyorum. Tabi 4 kilo üzeri de zor olur gerçekten ..Ay bilememedim, ne yapacaksın ki yani az mı yiyeceksin ?
Sen kaç kilo aldın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…