- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bbilimim çamaşırlarını yıkıcam kızımın bu hafta içi ya da beklesem benim lohusa pijamamı da onlarla atsam diyorum
neyse benim soracağım sey şu.şimdi beyaz ve krem tonlarını ayırdım.onlar bi makine etti.
acık renkliler var bide onlarda hemen hemen bi mak.ama koyu renk cok az napsam bilemedim.sen nasıl yıkadın
içe doğrumu dönük acaba ? Ondanmı hissetmiyorsun
inş. Sağ salimkucağına al meleğini
canım 4-5 parçaysa elindede yıkayabilirsin
benim son aldığım 5 parça ürün var mesela elimde yıkıcam hemen zaten bebek kıyafetleri neki minnak şeyler bir su yap sabun tozuyla yıka durula bitti
Selam canım ;
son arkadaştan gelen 5 li zıbını ayırmadım kolları pembeliydi. 1-2 kıyafete hafif solmuş. çok fazla bişey yok ama
beyazları ayrı yıkadım
renklileri ayrı yıkadım
bide solabileceğini düşündüğüm renklileri ayrı yıkadım
kısa program olduğu için hızlı bitti
Günaydınnnnnnn
Uykusuz bir pazartesi hoşgeldi. Gece başıma çok ilginç bişey geldi kızlar. Gecenin 2 sinde uyandım saç diplerim felaket kaşınıyordu. Kaşı kaşı 1 saat uyuyamadım. Saçımı yıkasam dedim duşa eğilemicem. Duş alcam gece gece korktum. En son eşimi uyandırdım ağlaya ağlaya. Sinirlerim bozuldu. Elektrik sobasını indirdi gömme dolaptan. Girdim duşa bekledi beni. Saçlarımı kurutttum güzelce yattım tekrar ama o uyuz kaşıntı hafif hafif devam etti. En son 4 gibi uyumuşum. NEden böyle oldu anlamadım. Psikolojik sanırım
gunaydın canlar uzun sure sonra pcnın sarjını takmaya erınmedım ve burdayım nasılsınız:)
nasılsınız kızlar kuzenim şuan doğum yaptı pamuk gibi bi kız dünyaya getirdi bize 17 saat uzaktalar fotoları geldi duygulandım
tamam speedyim dediğin gibi yapim bende....krem ve beyazları bir atabilirim ama dimi
Allah analı babalı büyütsün...Darısı başımızaa
batma seyimin içinde ama agrı dediğin gibi üstünde....saga sola dönmek imkansız uzandığımda....otururken falan elimle tutuyorum göbeğimin altını...karnımın içi de agrıyo kızım hareket ettikçe....oyy sag salim doğursaydık bbilimimm
iyi olmanıza sevindim canım
anammm o ağrı bendede var
daha doğrusu maşallah ağrımayan yerim yok gibi
birde gece belimden kasıklarıma vuran bir kasılma ve ağrıyla uyandım çok da şaşırıdm ama neyseki bir kez oldu ve geçti çok şükür
bütün bu mesajlara aynen ayneeeen demek istiyorum .
Bazen tuvalete gitmek için masamdan kalktığımda ayağa kalkınca iyice ağırlık aşağı biniro heralde, eğer tuvaletimde çok gelmişse ay bi tuhaf oluyorum sünnetli gibi yürüyorum.
iğne gibi batma da oluyor arada, düğümlenme gibi bi histe..kasıklarımda da baya baskı ağırlık hissediyorum. bel ağrısı, sırt ağrısı özellikle günün ortasından sonra akşama doğru peydahlanıyor..
sanki ağırlık hissi kızımdaki hamileiliğimden daha çok gibi..Ya 2. hamilelilik etkisi ya da yaş ilerledi diye bilemiyorm. Ya da ilkini unuttum çoktan ondan
selam ,ne olsun bende de heyecan ve sırt+omurga+bacak ağrısı var.bu arada çamaşırlar yıkandı ,ütülendi ve hastane çantalarımız hazırlandı.merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür bel ağrımız feciiiiiiiii ama yinede dayanıyoruz
sizlerde ne var ne yok
endişe etme,geçen hft cam sildim ,temizlik yaptım,iki gün hareket felan yok denecek kadar azdı.çok canım sıkıldı,iki gün sonra birde baktım sol taraf bir şişti,hareket başladı,anladım ki sırtı dönükmüş.Sagol canim dün annemde dedi belki ice dogru dönüktür ondan hareketlerini hissetmiyorsunn.bi kac gün daha beklicem tekmelerini hissetmesem hastaneye gidecem.
günaydın sunny,
yaşla alakalı olabilir hakikaten, çünkü bende de oluyor zaman zaman, kaç yaşındasın canım? ben 30
perşembe günü kontrole gittik 1533 gr olmuşuz ve 40cm de boyumuzdoktor 3,5 kiloyu geçicek gibi ama geçmese iyi olur dedi yoksa normal doğum zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?