2014 Şubat Anneleri

Öyle boya kaşınması gibi değildi canım ya. Boya yarıya indir neredeyse Anlamadım bende neden olduğunu. Sinirimden ağladım düşün. Gecenin bi köründe duş aldım

biraz sey olur gibi sanki..o şey in yerine geçecek kelimeyi bulamadım kuzum

ama söyle yapabilirsin....güzel hos bi kumaş alıp nevresim diktirsen o uyku setine...ben bi tane yedek olsun diye yaptırcam mesela...

canm bebeğin kilosunun senin az yada çok yemenle bi alakası yok..bebişlerimiz karnımızdayken bencil oluyor malesef ne var ne yok sömürüyolar annelerini düşünmüyolar..ben 2.hamileliğimde çok kötüydüm..doğuma kadar hiç iyi beslenmedim.iştahsızdım.zor zamanlar geçirdim..ama benim kuzucuğum maşallah 3750 gr doğdu.ama ben perişan durumdaydım tabi doğum sonrası baya bi zor toparladım

kızlar geçen çarşamba doktora gittim..suyum sınırdaymış..doktor takip gerektirebilir bol bol su iç ve dinlen dedi..suyu zaten günde 3 litre içiyorum ama dinlenme konusuna gelince maalesef 24 aylık sıpayla zor biraz..hayırlısıyla bir doğursaydık :)

bu arada benim sıpa her gittiğimde bağdaş kurup oturuyor,hala cinsiyet muallakta kız demişti 20 haftalıkken ama ben emin olamıyorum..neyse hayırlısı artık

merhabalar herkese 30 haftalık hamileyim dokor bebeğin kafasının ve bacağının 2 hafa önde gittiğini söyledi yani 32 çıkıyor sizce hangisine göre doğar

selam hatunlar,

doktordan geldik, her şey yolunda çok şükür. ben gebelik diyabetinden dolayı diyete başlayınca 2 kilo vermiştim ama bebeciğimiz gayet normal haftasında gelişiyormuş. sıpam benim, ağzı burnu minnacık, ultrasonu görünce rahatsız oldu kapattı hemen elleriyle yüzünü:)
doktor doğum şeklini nasıl düşündüğümü sordu ben de "sancımı beklemek istiyorum, normal doğumu şartlar elverirse istiyorum ama en ufak riskte ısrarcı olmam" dedim. doktor da "gebelik diyabeti olduğu için normal doğumda birtakım riskler var, bu riskleri almayı istemem, 39. haftayı doldurduğunda sezeryan yaparız" dedi. ben bunu demesini bekliyordum zaten, neyse hayırlısı nasılsa öyle olsun, bir de akciğer geliştirici iğneden bahsetti. inşallah gerek kalmaz iğneye miğneye, ama ne bileyim kafam karıştı, sonuçta 39. haftayı dolduran bebekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama acaba gebelik diyabeti olduğu için doktor riske atmak mı istemiyor?

maşallah bebişine.benim ilk oğlan 35.hft da diyabet,tansiyon(preeklamsi)nedeniyle sezeryanla doğdu,ciğer geliştirici iğne olmadı,küvezde de kalmadı,bizim gelinde de gebelik diyabeti çıktı hala ilaç kullanır ama 4.bebek olmasına rağmen normal doğum yaptı.bence bebeğe ve anneye bağlı son durum.sen çok dikkat ediyorsun bir de. ama dr.a güvenmekten başka çare yok.

aralık anneleri doguruyor bir bir walla darısı bizleree kızlar. buara cok uykuluyum yaa cok uyumak ıstıyorum

sağol canım, hepimizinkini Allah korusun sağlıkla doğsunlar inşallah. bizim doktorun kendi eşi de gebelik diyabeti olmuş onun da ikizleri 37. haftada 2600'ar gr. doğmuşlar...kendi başına da geldiği için konuyla ilgili tecrübesi var. artık doktorun dediğine göre hareket edecez, ben çok şükür diyetle regüle ettim diyabet olayını, bundan sonra da aynen devam edicem.

Slm lip benimde gebelik diyabeti cikti tam sinirda cikti cok yuksek degilmis ama sinirdaymis...3o.haftam hersey normal bebisim haftasiyla tam uyumlu, bende diyete cok dikkat ediyorum gunde 3-4kez yemek oncesi sonrasi olcuyorum.not ediyorum.bende 3kg vermisim.gayet normal ve hersey yolunda.hamilelik sekeri olup 40. Haftada normal dogum yapan cok var dediler sanirim diyeti uygulamak onemliymis.igne olayini hic duymadim oyle birsey demediler ilk kez duydum.doktor 37.haftadan sonra normal veya sezeryan olmasina karar vericez dedi, gidisata gore karar verilirmis.yuruyus yap Bol Bol dedi.normal dogum yapmak isterim ama hsngisi hayirli olcaksa o olsun herkez icin....

evet canım aralık anneleri başında 3 kişi ile başladı hepsi saplıkla alsınlar kucaklarına darısı bizlere

Birsey sormak istiyorum bu hafta su canta ve bebegin kiyafetleriyle alakali isleri bitiricem.Dolabini yerlestiricdm allah kismet ederse ama dolabi neyle silicem? Cekmecelerini falan sizler ne yaptiniz

Neeyyy aralık anneleri başlamış mı doğurmaya hey maşallah hepimiz bir avazda doğuralım inşallah heyecan dorukta kızlar :)

biraz sey olur gibi sanki..o şey in yerine geçecek kelimeyi bulamadım kuzum

ama söyle yapabilirsin....güzel hos bi kumaş alıp nevresim diktirsen o uyku setine...ben bi tane yedek olsun diye yaptırcam mesela...

aynen bana da şey geldi :) annem ne olcak bebek o diyor ama ben onu kız bebek bekleyen kuzenime hediye edip, kendim yeni beyaz filan alayım..

..doğru bebek sömürüyor, ben de kızımda özellikle ilk aylar çok beslenenmemiştim, doğuma 1 hafta kala dişim kırılşmıştı..bu sefer de başlarda çok zayıfladım, çöktüm resmen şu anda süper iştahlı değilim..kendm pek kilo almadım ama maşallah bebek iyiymiş kilosu filan.

bu arada benim sıpa her gittiğimde bağdaş kurup oturuyor,hala cinsiyet muallakta kız demişti 20 haftalıkken ama ben emin olamıyorum..neyse hayırlısı artık[/QUOTE]

resmi var mı??? tahminde bulunalım :) bazen diyorum bakınca ultrasonda belli edior kendini gibi gelior bana ama, ben bildiğimden de olabilri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…