tamam canım öyle yapim en iyisi.....
tamam speedyim dediğin gibi yapim bende....krem ve beyazları bir atabilirim ama dimi
saclar boya istiyo diye olmasın proletim....boya zamanı geldi mi kasıntı tutar ya onunla alakası olabilir belki....
kızlar ne dicem, biz daha yavruma beşik, yatak tarzı birşey almadık. Park yatağımız var annemlerde, onu kullanıcam belli bir aydan sonra , ilk zamanlar için de ufak bi beşik almayı düşünüyorum.
Sorum şu kızımdan kalan uyku seti (pembeli-ayıcıklı) sizce oğlana olur mu? Kız kıyafeti giydirme düşüncem yok da uyku seti olur mu olmaz mı onu bi düşündüm :)
Bu arada alacaklara önerim beyaz-krem rengi desenli setler hem daha şık hem kullanım alanı daha geniş
maşallah bence çok aldırma cnm, anne karnında beslenmesi de önemli eskiden 3.5 kilo sınırı mı vardı, bebekler öyle güzel şekil alıyor ki ha 3.5 ha biraz üzeri çok fark etmez diye düşünüyorum. Tabi 4 kilo üzeri de zor olur gerçekten ..Ay bilememedim, ne yapacaksın ki yani az mı yiyeceksin ?
Sen kaç kilo aldın bu arada
Günaydın arkadaşlar ;
1 ay daha geride kaldı ARALIK ayına girdikne mutlu bize kaldı 2 ayımız daha
hakketten yaaa şaka maka 2 ay kaldı:18::18::18::18:tırsıyorum çok fena:18::18:
maşallah bebişine.benim ilk oğlan 35.hft da diyabet,tansiyon(preeklamsi)nedeniyle sezeryanla doğdu,ciğer geliştirici iğne olmadı,küvezde de kalmadı,bizim gelinde de gebelik diyabeti çıktı hala ilaç kullanır ama 4.bebek olmasına rağmen normal doğum yaptı.bence bebeğe ve anneye bağlı son durum.sen çok dikkat ediyorsun bir de. ama dr.a güvenmekten başka çare yok.selam hatunlar,
doktordan geldik, her şey yolunda çok şükür. ben gebelik diyabetinden dolayı diyete başlayınca 2 kilo vermiştim ama bebeciğimiz gayet normal haftasında gelişiyormuş. sıpam benim, ağzı burnu minnacık, ultrasonu görünce rahatsız oldu kapattı hemen elleriyle yüzünü:)
doktor doğum şeklini nasıl düşündüğümü sordu ben de "sancımı beklemek istiyorum, normal doğumu şartlar elverirse istiyorum ama en ufak riskte ısrarcı olmam" dedim. doktor da "gebelik diyabeti olduğu için normal doğumda birtakım riskler var, bu riskleri almayı istemem, 39. haftayı doldurduğunda sezeryan yaparız" dedi. ben bunu demesini bekliyordum zaten, neyse hayırlısı nasılsa öyle olsun, bir de akciğer geliştirici iğneden bahsetti. inşallah gerek kalmaz iğneye miğneye, ama ne bileyim kafam karıştı, sonuçta 39. haftayı dolduran bebekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama acaba gebelik diyabeti olduğu için doktor riske atmak mı istemiyor?
no panic no korku
maşallah bebişine.benim ilk oğlan 35.hft da diyabet,tansiyon(preeklamsi)nedeniyle sezeryanla doğdu,ciğer geliştirici iğne olmadı,küvezde de kalmadı,bizim gelinde de gebelik diyabeti çıktı hala ilaç kullanır ama 4.bebek olmasına rağmen normal doğum yaptı.bence bebeğe ve anneye bağlı son durum.sen çok dikkat ediyorsun bir de. ama dr.a güvenmekten başka çare yok.
aralık anneleri doguruyor bir bir walla darısı bizleree kızlar. buara cok uykuluyum yaa cok uyumak ıstıyorum
selam hatunlar,
doktordan geldik, her şey yolunda çok şükür. ben gebelik diyabetinden dolayı diyete başlayınca 2 kilo vermiştim ama bebeciğimiz gayet normal haftasında gelişiyormuş. sıpam benim, ağzı burnu minnacık, ultrasonu görünce rahatsız oldu kapattı hemen elleriyle yüzünü:)
doktor doğum şeklini nasıl düşündüğümü sordu ben de "sancımı beklemek istiyorum, normal doğumu şartlar elverirse istiyorum ama en ufak riskte ısrarcı olmam" dedim. doktor da "gebelik diyabeti olduğu için normal doğumda birtakım riskler var, bu riskleri almayı istemem, 39. haftayı doldurduğunda sezeryan yaparız" dedi. ben bunu demesini bekliyordum zaten, neyse hayırlısı nasılsa öyle olsun, bir de akciğer geliştirici iğneden bahsetti. inşallah gerek kalmaz iğneye miğneye, ama ne bileyim kafam karıştı, sonuçta 39. haftayı dolduran bebekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama acaba gebelik diyabeti olduğu için doktor riske atmak mı istemiyor?
nasılsınız kızlar kuzenim şuan doğum yaptı pamuk gibi bi kız dünyaya getirdi bize 17 saat uzaktalar fotoları geldi duygulandım
az önce merak ettim aralık anneleri ne alemde diye..bu gün doğuran doğuranayanılmıyorsam 3 kişi doğurmuş bugün onları okuyunca korkuyla karışık heyecan bastı allah bizleride hayırlısıyla bir sancıda kurtarsın inşallah
biraz sey olur gibi sanki..o şey in yerine geçecek kelimeyi bulamadım kuzum
ama söyle yapabilirsin....güzel hos bi kumaş alıp nevresim diktirsen o uyku setine...ben bi tane yedek olsun diye yaptırcam mesela...
canm bebeğin kilosunun senin az yada çok yemenle bi alakası yok..bebişlerimiz karnımızdayken bencil oluyor malesefne var ne yok sömürüyolar annelerini düşünmüyolar..ben 2.hamileliğimde çok kötüydüm..doğuma kadar hiç iyi beslenmedim.iştahsızdım.zor zamanlar geçirdim..ama benim kuzucuğum maşallah 3750 gr doğdu.ama ben perişan durumdaydım tabi doğum sonrası baya bi zor toparladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?