Slm lip benimde gebelik diyabeti cikti tam sinirda cikti cok yuksek degilmis ama sinirdaymis...3o.haftam hersey normal bebisim haftasiyla tam uyumlu, bende diyete cok dikkat ediyorum gunde 3-4kez yemek oncesi sonrasi olcuyorum.not ediyorum.bende 3kg vermisim.gayet normal ve hersey yolunda.hamilelik sekeri olup 40. Haftada normal dogum yapan cok var dediler sanirim diyeti uygulamak onemliymis.igne olayini hic duymadim oyle birsey demediler ilk kez duydum.doktor 37.haftadan sonra normal veya sezeryan olmasina karar vericez dedi, gidisata gore karar verilirmis.yuruyus yap Bol Bol dedi.normal dogum yapmak isterim ama hsngisi hayirli olcaksa o olsun herkez icin....
Kızlar selam bugün dr a gittik 28+5 1198 gr geldi dr kilosu az bi hafta geri gibi dediçok üzüldüm kızımın kilosu az diye sizin bu haftalarda kaç gramdı
selam canım,
senin haftanda ortalama 1.300 gram şeklinde yazıyor senin bebişin de 1.200 gr. geliyormuş. e 100 gr. için canını neden sıkıyorsun ki? zaten hassas terazi ile ölçmüyorlar ya, karın çevresi, baş çevresi, bacağındaki kemiği ölçüyor, bu ölçüm sonuçlarına göre ortalama bir kilo hesaplanıyor ultrasonda.
%10 civarı hata payı var yani.
ama şeker ya da kilo sorunun yoksa, beslenmene ilave olarak kuru incir, muz, aşurelik buğday, süt, yoğurt, et, bal gibi besinleri daha fazla tüketerek bebeğinin kilo alımına olumlu bir katkı yapabilirsin.
Saol canım doğru diyosun annelik işte insan üzülüyor şeker problemim yok 10 kilo aldım yeyip içiyorumda aslında gergün muz incir kuruyemiş ama eti fazla yemiyorumondan mı acaba
Kızlar selam bugün dr a gittik 28+5 1198 gr geldi dr kilosu az bi hafta geri gibi dediçok üzüldüm kızımın kilosu az diye sizin bu haftalarda kaç gramdı
25 yıldır şeker hastasıyım çook dikkat ediyorum 28+0 da bebeğim 1193 gram dı... doktor çok güzel dedi ama
anneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer nasılsınız biz iyiyiz çok şükür yalnız bugün kızım ikinci kez şiddete maruz kaldı öğrencilerimden 2si koşarkenbana çarptılar tabi karnım benden önce gittiği için önce karnıma çarptılar bebeğimin yarım saat hareketini hissedemedim gene yavrum geçen sefer de böyle olmuştu korumaya almış kendini dr umun dediğine göre tansiyonum falan düştü ama ders anlatmaya devam ettim panik yapmamaya çalıştım inşallah bu son olur
Eki Görüntüle 880909 Eki Görüntüle 880908
selam kızlar.işte benim bebek şekerim ve sepetim.30 adet şeker+sepet+nakliye+şekerlerin üzerine not=72tl
Eki Görüntüle 880909 Eki Görüntüle 880908
selam kızlar.işte benim bebek şekerim ve sepetim.30 adet şeker+sepet+nakliye+şekerlerin üzerine not=72tl
anneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer nasılsınız biz iyiyiz çok şükür yalnız bugün kızım ikinci kez şiddete maruz kaldı öğrencilerimden 2si koşarkenbana çarptılar tabi karnım benden önce gittiği için önce karnıma çarptılar bebeğimin yarım saat hareketini hissedemedim gene yavrum geçen sefer de böyle olmuştu korumaya almış kendini dr umun dediğine göre tansiyonum falan düştü ama ders anlatmaya devam ettim panik yapmamaya çalıştım inşallah bu son olur
Benimkide 27+ 5 1310 gr olmuş banada doktor kızdı 2 hafta önde gidiyo şekeri hsmurişini kes dedi bende anlamadım ki nd kadar kilo normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?