2014 Şubat Anneleri

Oyy kötü olmuş cidden sanırım bir başka yatak sizi kurtaracak canım.Ama aklıma onu da kıskanabileceği ve yeni yatakta yatmak isteyebileceği gekliyor Allah kolaylık versin canım

Yaa bisey sorucam kizlar internette hareketler daha az hissedilir artik diyo haftama göre 35 teyim ama azalcagina artti iyice ( masallah) ama herkezin böylemi yaa cvp verirsniz sevinirim iyi bisey heralds yoksa kötümü anlamadim :s

Artık tekmelemeleri bende fazla hissedemiyorum.Daha çok itekleme şeklinde oluyor canım.O da 2 gün çok belli 2 gün yatış modunda sıpam

Bana ne bakıyosun sen ben sabaha karşı dalıyorum (5-6) sekoyu gönderip yatıyorum sonra öğlen (12-13) gibi kalkıyorum.Yani her koşulda az uyuyorum

Uyuyamiyorummm ayaklarim hop hop hopluyo.

Biz de burada hanımefendiden haber bekliyoruz çanta işini ne yaptı diye

Kaç gündür giremiyorum evde yatıştayım.
yatmadan bir bakmak istedim öptüm herkesi bizde herşey yolunda

bizde seni öptüm kız anası

Az once uyumaya çalışırken aklıma geldin.sabah soraym kızlara gizostan haberi olan var mi diye dedim kendime.srn yazdın.iyi olmanıza sevindim

evde olunca görümcemler falan geldi pc açacak hiç vaktim olmadı yoksa aklımdasınız valla
evde yapılacak ufak tefek işleirmi halledeyim diyorum benim yapabileceklerimi işte :)
halılarımı falan yılbaşından sonra yıkamaya göndereceğim sonraki hafta evi temizleteceğim artık her fırsatte girerim

Oyyy kuzum benim.gec oldu diye yazmadim hacim
Misafir odasındaki bazanin üzerine hazırladım cogu seyi.ustunu de orttum.yarin cantaya yerlestircem

Bekleriz kuzum. Merakta birakma bizi.cok ta yorma kendini

Günaydın güzel annişler,
Hiç de kaliteli olmayan uykularımın ardından galiba bu gece yorgun düşmüşüm. Sanki yatağa yatmışım ve saat çalmış gibi uyandım. Lavaboya bile kalkmamışım. Uyuyamayan herkes inş arada da olsa böyle derin uykular uyuyabilir. Yine uykum bar tabii yetmedi ama hiç uyuyamamaktan iyidir.

Biz kızımla iyiyiz. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Ama kızımı epey sık hıçkırık tutuyor. Az önce de hıçkırıyordu kuzum, kıyamam ben ona. Üzülüyorum da bişey yapamıyorum diye ama napalım. O da nefes alma egzersizlerinden dolayı oluyormuş

Ben geldimmm.nabersiniz

Kızkardeşimin ani bi karariyla sok olduk.17 ocakta istemeye geliyolar agvadan.18 ocakta da nisan var hayirlisiyla

Hayırlısı olsun canım. Artık güneş hanımın keyfine göre o günlerin yıldızı belli olacak:))

Yıkadım canım. Uyku setinin içinde nevresimi v.s de var zaten ama ayrıca bi tane de nevresim takımı aldım. Birini yıkayınca yedeği olsun diye..

Canım bence artık hazırlanmaya başlasan iyi olur. Bizim eksiğimiz kalmadı desem yeri. Öncelikle bebeğin hastane çıkışı ve kendi hastanede kullanacaklarını tamamla. Acil birşey olması durumunda hazır bulunsunlar. Gerisini sonra da halledersin

Canım bana da hastaneler sıcak olduğundan kısa kollu al dedi herkes. Üşürsen üstüne sabahlık veya hırka giyersin. 2 gecelik bir pijama takımı koydum ben çantaya..
kızlar kaç gün oldu bi cvp yazan olmamış üzüldüm valla.demek ki kimse hazırlık yapmamış çanta filan hazırlamamış daha
neyse hiç yardımcı olan olmadı ama yine de teşekkürler :87:

Canım hafta sonu pek giren olmuyor KK'ya. Görmemişiz Hemen hemen herkesler hazırladı çantasını. Sende başla bence yavaş yavaş..

arkadaşlar ben henüz aldıklarımı yıkamadım. bugün hacı şakir lavantalı sabun tozu aldık. 15 gün sonra yıkayayım diyorum. geç mi olur ?

Bence yıka ütüle tozlanmayacak bir yere kaldır canım. Ne zaman doğuracağımız belli mi olur. Zaten bi defada bitmiyor yıkanacaklar. Ben 3.postayı yıkıcam artık yünlüleri..

Günaydın koca göbişlileriyisinizdir inşallahhh

günaydın canım.çok teşekkür ederimihayırlı olur inşallah

bende cok heyifsizim.....2 yi geciyodu girdim yatağa ama uyumak ne mümkün....sabaha karsı uyumuşum....sabahta gözümü bi açtım 8.31 hemen kalktım giyindm geldim işe söylene söylene

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn

c.tesi doktor görüşümüz vardı
kızım 2410 gr olmuş teyzeleri herşeyi iyi dedi doktor amcamız bir sonrkai randevumuz 13 ocakta inş.

JACK hayırlı olsun tatlım kız kerdeşinin nişanı

Günaydın cicişler,

Nasıllar herkeşler. Biz iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonu temizlik namına hiçbişey yapmadım gezdim de gezdim. Şimdi haşatım çıkmış halde geldim ofise. Yılbaşından sonra halılarımı yıkatıcam o zaman nasılsa dip köşe temizlencek her yer. Son gün lerimi bari gezerek geçireyim dedim

prolet aynı şeyi bende yaptım tatlım, benzer durumdayız, c.tesi doktor kontrolünden sonra kayınvaldeme gittim, misafir falan vardı ordaydım arada bebek görmeye gittik 2 saat,
dünde avmye gittim pertim çıktı valla, havada çok kötü burda sürekli yağmur yağmur insanın bişi yapası gelmiyor, süpürme işini eşim yaptı bir toz aldım ben
ama temizlikten dhaa çok yordu beni gezme işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…