Kizlarrrrr bizde carsi pazar karistiiii.4 yasindaki kizim park yatagini vermiyorrrsana oda alalim prenses odasi onda yat kardesinde bunda yatsin diyoruz banane deyip oyun odasina kilitliyor kendini ve kesin kardesi gelince bizim oda da yaticak e ben minnak kuzumu nerde yatircam?4 kisi ayni oda da nasil olcak?offfff be zor ya ilk gozagrimada kiyamiyorum.gidip bi park yatak daha mi alsam acaba?akil verin bana yaaaa.
Yaa bisey sorucam kizlar internette hareketler daha az hissedilir artik diyo haftama göre 35 teyim ama azalcagina artti iyice ( masallah) ama herkezin böylemi yaa cvp verirsniz sevinirim iyi bisey heralds yoksa kötümü anlamadim :s
Bende lavaboya çok kalkıyorum ama hemen uyuyorum allahtan... Ben normalde de soluma yatardım çoğunlukla o yüzden çok sıkıntı yaşamıyorum ama sol kolum çürüdü sürekli sola yatmaktan...Sırt üstü yatmayı özledim
Sen kaç saat uyuyorsun... Ben normalde bu kadar uyumuyorum ama :26::26::26:
Hayırlısı olsun jackim...Ocak ayı baya atraksiyonlu geçecek sizin açınızdan
Uyuyamiyorummm ayaklarim hop hop hopluyo.
Kaç gündür giremiyorum evde yatıştayım.
yatmadan bir bakmak istedim öptüm herkesi bizde herşey yolunda
Kaç gündür giremiyorum evde yatıştayım.
yatmadan bir bakmak istedim öptüm herkesi bizde herşey yolunda
Az once uyumaya çalışırken aklıma geldin.sabah soraym kızlara gizostan haberi olan var mi diye dedim kendime.srn yazdın.iyi olmanıza sevindim
Oyy kötü olmuş cidden sanırım bir başka yatak sizi kurtaracak canım.Ama aklıma onu da kıskanabileceği ve yeni yatakta yatmak isteyebileceği gekliyor Allah kolaylık versin canım
Artık tekmelemeleri bende fazla hissedemiyorum.Daha çok itekleme şeklinde oluyor canım.O da 2 gün çok belli 2 gün yatış modunda sıpam
Bana ne bakıyosun sen ben sabaha karşı dalıyorum (5-6) sekoyu gönderip yatıyorum sonra öğlen (12-13) gibi kalkıyorum.Yani her koşulda az uyuyorum
Biz de burada hanımefendiden haber bekliyoruz çanta işini ne yaptı diye
bizde seni öptüm kız anası
evde olunca görümcemler falan geldi pc açacak hiç vaktim olmadı yoksa aklımdasınız valla
evde yapılacak ufak tefek işleirmi halledeyim diyorum benim yapabileceklerimi işte :)
halılarımı falan yılbaşından sonra yıkamaya göndereceğim sonraki hafta evi temizleteceğim artık her fırsatte girerim
sağol canım gelirimBekleriz kuzum. Merakta birakma bizi.cok ta yorma kendini
Oyyy kuzum benim.gec oldu diye yazmadim hacim
Misafir odasındaki bazanin üzerine hazırladım cogu seyi.ustunu de orttum.yarin cantaya yerlestircem
İyi hadi yarın ilk işin bana rapor vermek olsun o zaman cezalısın
sağol canım gelirim
öptüm şimdilik iyi geceler
Tamamyarın isten gelip yemek yapip, yiyip,sofrayi toplayip,isimi halledip rapor veririm hacim.afedersin
Bizde optuk.iyi geceler canim
Delisin çıtırım.Ne zaman istersen o zaman yazabilirsin biliyorsun
Ben geldimmm.nabersiniz
Kızkardeşimin ani bi karariyla sok olduk.17 ocakta istemeye geliyolar agvadan.18 ocakta da nisan var hayirlisiyla
hanımlar selamlar size 2 sorum olcak. Bebeğiniz için aldığınız uyku setini yıkadınız mı? Bir de uyku seti için nevresim takımı aldınız mı yoksa uyku setini mi kullanıcaksınız nevresim takmadan. Ben henüz nevresim tk almadım da bi fikir alayım dedm
Arkadaşlar normalde benim doğumum 7 Mart olarak gözüküyo ama doktorum bebeğin gelişiminin bir buçuk hafta önden gittiğini söyledi, sanırım şubat sonu gibi olacak Allah nasip ederse :) daha bebişe hiç bişey almadım ayrıca yoğun olarak çalıştığım için de pek fırsat bulamadıminternetten listelere falan bakıyorum hastane çantası içine konulacaklara. sizlerden hastane çantasını falan hazırlayan varmı, aciliyeti olan neler almam lazım?
Gunaydiiinnn herkeseee iyi pazarlar
Kizlar ben hala gecelik pijama vs almadim.sezaryan ya da normal olacaginin garantisi olmadigindan gecelik daha kullanisli oluyor diyorlar ama kisa denk geliyor uzun kollu olur diye dusunuyorum ama serum vs icin kisa kol daha uygunmus bi fikir verir misiniz?bir de kacar tane almaliyiz
kızlar kaç gün oldu bi cvp yazan olmamışüzüldüm valla.demek ki kimse hazırlık yapmamış çanta filan hazırlamamış daha
neyse hiç yardımcı olan olmadı ama yine de teşekkürler :87:
arkadaşlar ben henüz aldıklarımı yıkamadım. bugün hacı şakir lavantalı sabun tozu aldık. 15 gün sonra yıkayayım diyorum. geç mi olur ?
Günaydın güzel annişler,
Hiç de kaliteli olmayan uykularımın ardından galiba bu gece yorgun düşmüşüm. Sanki yatağa yatmışım ve saat çalmış gibi uyandım. Lavaboya bile kalkmamışım. Uyuyamayan herkes inş arada da olsa böyle derin uykular uyuyabilir. Yine uykum bar tabii yetmedi ama hiç uyuyamamaktan iyidir.
Biz kızımla iyiyiz. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Ama kızımı epey sık hıçkırık tutuyor. Az önce de hıçkırıyordu kuzum, kıyamam ben ona. Üzülüyorum da bişey yapamıyorum diye ama napalım. O da nefes alma egzersizlerinden dolayı oluyormuş
Hayırlısı olsun canım. Artık güneş hanımın keyfine göre o günlerin yıldızı belli olacak:))
Günaydın cicişler,
Nasıllar herkeşler. Biz iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonu temizlik namına hiçbişey yapmadım gezdim de gezdim. Şimdi haşatım çıkmış halde geldim ofise. Yılbaşından sonra halılarımı yıkatıcam o zaman nasılsa dip köşe temizlencek her yer. Son gün lerimi bari gezerek geçireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?