2014 Şubat Anneleri

Senin planli sezaryan mi neye gore sezaryan diosun bir de ben karar verdim boyaticam😊

Anam bu da cok tatli
Masallah bebislereee

Senin planli sezaryan mi neye gore sezaryan diosun bir de ben karar verdim boyaticam😊

benim 3.sezeryan olacak ,mecburen yani.20 -21 ocak gibi gün verdi,yarın kontrolde kesin belli olur.eve gelip mi boyayayım,gitmeden bir gün önce mi diye düşünmem de ondan.dr. boya dedi ama diğerlerinde yapmadım.gerçi şimdi de aklarım çok

Ohh masallah ne guzell Allah bagislasin evlatlarini
Bi bakima da guzel erkenden kavusacaksin yavruna oh misss

Ehi ehi cirkiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Kiz masallah tostos yanakli olucak bu :))
ismini tosbii koydum teyzesii
maşaallah burnuşunu mu tutuyor aslan kemal,bizimki de hep eliyle yüzünü kapatıyor.kan inceltici coraspin mi kullanıyorsun bir de niye?

.
sağol teyzesiii
ben ilk öğrendiğimden beri ecopirin kullanıyordum 100 mg onu 150 mg yaptı.benim kalınbağırsağım yok.hamileliği çok sevmedi vucudum :) dolaşım sistemimim işi ağırlaştı.

ne güzel bi kuzu buuuu maşallahhh 41 kereee
sağol haksever teyzesiii.zaten diyetim vardı ama biraz daha ağırlaştı.bunada şükür
bende saçlarımı doğumdan 2-3 gün önce boyatacağımmm inşallahh
Anam bu da cok tatli
Masallah bebislereee
sağol teyzesii

Alinti yapamadim canimben ogretmen degilim ev hanimiyim:)bursa ya geleli 2 sene oldu ama cok sevdik. Jimer hastanesinin arkasinda meshurlu bir restaurant var duydunmu bilmem amannn recep usta beya:)he iste esim oranin genel muduruydu onun icin geldik.ucevler de oturuyorum.dr a zubeyde hanim dogum evine gidiyorum.esim ordaki bir dr un dugunu yapmis.ona devam ediyorum.memnunumda...sen nerdesin?

Gayet güzel bence.Kız işi dediğin cicili bicili çıkırı bol olur bi kere

Eki Görüntüle 913732

kızlar sizden de göbüş resimleri bekliyoruzz...

Ben daha da göbek falan eklemem buraya.Bu ne fitlik yahu maşallah size

çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullanın cicilerinizi

Ben port bebe aldım canım bana göre yeterli hastaneden çıkarmak için

Senin o düşünceli halini yerim maşallah benim kuzuma
Hajım sana da sabır sabır ya sabır diyorum

Oy maşallah ya kuzular iyiden iyiye belli artık dinlenmene bak canım hiç birşey bizden daha önemli değil

hımm sen ne kadan güzel yemekler yiyosundur mımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne ustası o recep usta:)) jimer bize çok ters canım duymadım açıkcası o restoranı ama muhiti iyi bi yerde olduguna göre iyi bi restorandır üçevlere bile bi kere gittim geçen bi tanıdıgımız taşınmıştı ev görmeye gittik aman allahım süper evler var orda eşim varoşlarını görmedin sen diyo gittiğimiz ev villaydı dibim düştüde

ben merinosta oturuyorum canım medikale gidiyorum 5-10 dakkada gidiyorum hastaneme ... zübeydeye gidiyosun hımm bedavaya gelcek dogumun yani bizim tanıdık yok orda hiç ya mecbur milyarları bayılcaz medikale hiç istemiyorum ama korkuyorum zübeydeden senin normal mi sezeryan mı olcak canım:44:kız mı erkek mi?

çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullanın cicilerinizi

:

saol canım millet izne çıktı sen çalışmaya başladın kuzum özlenmektesin facem yokki göremiyorumartık gülcemalini

Kızlar Günaydın. Tam evden cikiyodum patron aradi.cikma cikma dun solemeyi unutmusum bugun ve yarin izinlisiniz dedipara bulsam bu kadar sevinirdim yaw

maşallah kızlar ikinizin bebişlerinede

günaydın şekerler bizden doğuran yok mu yaww
canım face de birinden nişan geldi sanırım az önce doğum başlamış olabilir yani
Kızlar Günaydın. Tam evden cikiyodum patron aradi.cikma cikma dun solemeyi unutmusum bugun ve yarin izinlisiniz dedipara bulsam bu kadar sevinirdim yaw

jack hadi gözün aydın canım çok güzel ya ne tatiliymiş peki bu ?

saol canım millet izne çıktı sen çalışmaya başladın kuzum özlenmektesin facem yokki göremiyorumartık gülcemalini

Yavrum Adally değil çalışlmaya başlayan Laurana. Adally evde ama buralara pek uğrayamıyo gari

Allam yarebbim bende gelcem oraya çalışmaya

canım face de birinden nişan geldi sanırım az önce doğum başlamış olabilir yani

jack hadi gözün aydın canım çok güzel ya ne tatiliymiş peki bu ?

Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…