eee kızlar, ne yapıyorsunuz bu akşam??
canim bebesinin iyi olmasina sevindimm desene cok az kaldi dogumaaa insallah bebisini sag salim alirsin...bugün bankada devresonu olunca bizim işler baya yoğun şimdi bir fırsat buldum girdim, geçmişi okudum...
maşallah bebiş resimleri çok tatlı, Allah herkesin yavrusunu bağışlasın
doğumdan sonra gelen konuklar için hazırlıklar konuşulmuş, bizim evde pasta yenmediği ve dolayısıyla yapılmadığı için ben hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum, zaten buzluğumda da yer yok.
birçok kişi hastaneye geldiği için eve çok gelen olacağını düşünmüyorum. bizim akrabalar ve eşimin akrabaları çoğunlukla şehir dışındalar...bahara doğru akraba ve eş dosttan bayan konuklar için ayrıca bir gün hazırlık yapıp ağırlamayı düşünüyorum mevlüt gibi.
bizim de dün görüş günümüzdü, minnak tavşanımız büyümüş iyice, çeşit çeşit poz verdi bize...her şeyimiz yolunda çok şükür, ama doktorum yine de "En az 2 hafta daha doğurma, 36. haftayı da bitirelim" dedi. zaten her şey yolunda gittiği takdirde sezaryen için 3 şubat'a gün verdi. ben de "illa ki sabah erken saatte mi alıyorsunuz ameliyata, istediğimiz saat olmaz mı ?" diye sorunca, "Sende şeker var, sabah aç karnına çok fazla bekletmek istemem" dedi. genellikle 9.00 gibi ameliyata alıp 09.20'de bebek doğuyormuş.
bizim bankada işler biraz sakin gidiyor gibi, kalçamdaki ağrı da geçti. acaba dişimi sıkıp 1 hafta daha mı çalışsam diye bir düşünce oluştu bende. yani normalde 6 ocak'ta izne çıkmayı düşünüyordum. ama 13 ocak olabilir. 13 ocak'ta 36+0 oluyorum. doktor kontrolümüz de o gün zaten. neyse ben bu konuyu bir düşüneyim.
aranızda grip olan var mı kızlar ben 5 gündür falan hastayım ateşim yok ama ciddi bi öksürük var burun akıntısı vs neyse ilaç kullanmıyorum tabi sağlık ocağına gittim ilaç kullan dedi zatürreeye çevirir falan dedi canım sıkıldı biraz ben gene de kullanmayı düşünmüyorum
en iyisi ben kendi doktoruma gideyim daha doğrusu önce bi dahiliyeye muayene olayım sonra kendi doktoruma içim rahat etsin canıminsan kendi acısını düşünmüyorki hep bebişi düşünüyorum :)canm geçmiş olsun.bendede kaç gündür vücudum çok ağrıyor grip olacam sanırım.bence ilaç mutlaka kullan doğumumuza az kaldı hele eğer sezeryan olacaksan daha zor oluyırmuş arkadaşım oldu doğuma bu şekilde alamam demişti dr. 3-4 gün beklemek zorunda kaldı.doğumdan sonrada öksürük dikişleri çok acıtmıştı.
Bayadir giremiyorum kizlar..
Umarim herkes iyidir..
Ben pek iyi degilim sanirim..
Dün gün boyu kasılmalar oldu ki normalde günde 4 kere falan olurdu.
Ve de midem bulandı yine de kimseye hadi gidelim doktora demedim sakin olayım dedim ılık bi duş aldım masajla kremledim karnımı falan..
Sonra geçti gibi oldu bir kere falan daha oldu.
Şimdi iyi gibiyim akıntım yoğun biraz. Su gelmesinden endişe etmiyorum çünkü en son muayenem ve ondan evvelki perinatoloğa gittiğim muayenede iki doktor da suyumun iyi olduğunu sızsa bunun ultrasonda fark edilebiliceğini o akıntılarımın baSka kaynaklı olabiliceğini söylediler.
Sizin de böyle gün boyu süren kasılmalarınız oluyor mu?
Sizce panik olmalı mıyım?
Çok ama çok sıkılıyorum..
Canim ben de borek koydum. Tatli olarak ne koyacaksin ki. Kurabiye falan mi? Bi de pisirip mi koyaxaksin ozel bir tarif falan varsa paylasiesan sevinirim.
Ohhhh gozun aydin. Yav ise gitmemek cok huzel. Ben de 2 gundur evdeyim :))
Anaaaam dur kiz dogurmasin daha kimse. Aslifatih dogum yapti. Ya onunla haberlesen var mi? Epeydir yazmiyor...
anacim buunlarin hepsi masallah tostos yanakli yaaaaaa
Biz arkadaslara davetliyiz. Gecen yil bizim evde misafir vardi. Bu yil sagolsunlar beni yormadilar..
Ya kizlar aksam yemege giderken sutlu irmik tatlisi bir de pancar salatasi yapayim diyorum ama cok mu basit kacar acaba ?? Baska tavsiyeai olan var mi??
bu sene annemlerde toplanıcaz canım, bir nevi ptt (pijama-terlik-tv) gibi bir şey...benim için en güzel olan tarafı ise bu akşamlık diyeti düşünmeyecek olmam:))
zaten dün doktorum da, "şeker hastalığı ile ilgili belirti yok sende, arada kaçamak yapabilirsin, kendini kasma." dedi.
Eki Görüntüle 915111
ben de kızımın fotosunu yükleyeyim dedim. 32+3 de nazlı kızım bu kadarlık poz verebildi
Bayadir giremiyorum kizlar..
Umarim herkes iyidir..
Ben pek iyi degilim sanirim..
Dün gün boyu kasılmalar oldu ki normalde günde 4 kere falan olurdu.
Ve de midem bulandı yine de kimseye hadi gidelim doktora demedim sakin olayım dedim ılık bi duş aldım masajla kremledim karnımı falan..
Sonra geçti gibi oldu bir kere falan daha oldu.
Şimdi iyi gibiyim akıntım yoğun biraz. Su gelmesinden endişe etmiyorum çünkü en son muayenem ve ondan evvelki perinatoloğa gittiğim muayenede iki doktor da suyumun iyi olduğunu sızsa bunun ultrasonda fark edilebiliceğini o akıntılarımın baSka kaynaklı olabiliceğini söylediler.
Sizin de böyle gün boyu süren kasılmalarınız oluyor mu?
Sizce panik olmalı mıyım?
Çok ama çok sıkılıyorum..
maşallah kızına tatlım çok şeker
kızlar bu arada herkesin YENİ YILI KUTLU OLSUN seneye yawrularımızla beraber olacaaz inş. onların yürümesini ilk adımları falan konuşurz belki
lip, jack, ismiirna ve diğer tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
bakın kızımda öpüyor sizi teyzeleri vede karnınızdaki prens prensesleri Eki Görüntüle 915301
sağol bbilimcim, senin de yeni yılın kutlu olsun!evet inş yavrularımız kucağımızda olacaklar seneye.
bu arada kızın da çok tatlı tatlım yaa.. bu yavruların hepsi cidden tombik yanaklı. ne güzel pozlar vermiş size.
canim bebesinin iyi olmasina sevindimm desene cok az kaldi dogumaaa insallah bebisini sag salim alirsin...
kızlar bu arada herkesin YENİ YILI KUTLU OLSUN seneye yawrularımızla beraber olacaaz inş. onların yürümesini ilk adımları falan konuşurz belki
lip, jack, ismiirna ve diğer tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
bakın kızımda öpüyor sizi teyzeleri vede karnınızdaki prens prensesleri Eki Görüntüle 915301
annemlerde olucaz, abim geldi o da orada olacak, kv kp ve biz..eşim, kızım + karnımdaki oğluşum ile..eee kızlar, ne yapıyorsunuz bu akşam??
cnm senin durum bende de var, bende daha önce epidural sezeryan olduğum halde, olayı bildiğim halde yine de korkuyorum..Sezeryanda ameliyat psikolojisinden korkuyorum ben durumum budur..Epiduralde bayıltma olmuyor ama yine de iğne var, bi derece riski var..bir de beni düşünün 3.sezeryan olacağı için daha da korkuyorum.depresyondayım diyebilirim,kendim umurumda değil de bebişlerimi düşünüyorum,ağlıyorum.sonra sakinleşiyorum 4. de olsa nasıl olur diyorum.
dikiş olayıı derken? sezeryanda ne varsa, epiduralde de o var, tek avantajı narkoz almıyorsun..daha az dozda sakinleştiren değişk birşey..ayık oluyorsun malum..bir de süt gelmesi, normale dönüş açısından epidural daha çok öneriliyor.kızlar bu arada dr.umla konuştuk bugün biraz.doğum şekliyle ilgili.epidural doğum sordum yapıyolarmış.yakın zamanda bi arkadaşım yaptı belden uyuşturularak.çok rahattı bebeğin doğduğu anı görmek çok güzeldi dedi.aslında benim aklımda hep normal doğum vardı ama şimdi korkuyorum.onca ağrıyı sancıyı çekip bi de zor olursa dikiş olayı filan onda da oluyosa ne gerek var diyorum onca sıkıntıyı çekmeye.kafam çok karıştı bu konuda.sizler ne düşünüyosunuz?
Bana cok mantikli gorunuyor epidural sezaryen, en azindan dikis yok, ameliyattan cok farkli, hayatina cok daha rahat devam ediyorsun, ben ailedeki kotu dogum hikayelerinden cok etkilendigim icin basindan beri epidural sezaryen diyordum ama benim bile aklim celiniyor...
Öyle ya Allah çocuklarımıız bağışlasın benim de 3.5 yaşında bi kızım var, Nisan sonu 4 olacak, hamile kaldıktan sonra ona sevgim daha da arttıCanlarr.evlat sahibi olmak ne buyuk nimet.rabbim herkese yasatsin insallah.dun oturuyorum 4 yasindaki kizim gelmis annem neyin var diye soruyor yok biseyim kuzum deyince.benimle paylasabilirsin ben dinlerim seni diyor4 yasinda daha ya.aglamaktan icim cikti.tabi agladimi gormesin diye banyo ya gittim.geldi bak moralin bozuk ah baba ah sen niye anlamiyorsun annem hamile diyor ya hala babasinin uzerine suc atiyor:) insallah sagsalim kucaklarimza goruruz hepimiz oyle baska ki.
çok geçmiş olsun...ateşin yoksa zannetmiyorum zatürrreye çevireceğini biraz abartmışlar gbi mi geldi ama bir yandan da salgın var..aranızda grip olan var mı kızlar ben 5 gündür falan hastayım ateşim yok ama ciddi bi öksürük var burun akıntısı vs neyse ilaç kullanmıyorum tabi sağlık ocağına gittim ilaç kullan dedi zatürreeye çevirir falan dedi canım sıkıldı biraz ben gene de kullanmayı düşünmüyorum
evet canım tombik yanaklı oluyorlar birde suyun içinde şişyorlar ya ondanda tombik görünüyorlar aslında
sağol teyzesi hepimizin bebeleri çok şeker,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?