2014 Şubat Anneleri

Bence yeter canim zaten sen yorulma diye seni cagirmislar ne gusel yemege cagirdilaRsa o hazirlamistir dediklerini yap yeter bence e sahibide sıkıntıya girmesin kadin karni ur unda yorulmus diye :) iyi eylenceler

bugün bankada devresonu olunca bizim işler baya yoğun şimdi bir fırsat buldum girdim, geçmişi okudum...
maşallah bebiş resimleri çok tatlı, Allah herkesin yavrusunu bağışlasın

doğumdan sonra gelen konuklar için hazırlıklar konuşulmuş, bizim evde pasta yenmediği ve dolayısıyla yapılmadığı için ben hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum, zaten buzluğumda da yer yok.
birçok kişi hastaneye geldiği için eve çok gelen olacağını düşünmüyorum. bizim akrabalar ve eşimin akrabaları çoğunlukla şehir dışındalar...bahara doğru akraba ve eş dosttan bayan konuklar için ayrıca bir gün hazırlık yapıp ağırlamayı düşünüyorum mevlüt gibi.

bizim de dün görüş günümüzdü, minnak tavşanımız büyümüş iyice, çeşit çeşit poz verdi bize...her şeyimiz yolunda çok şükür, ama doktorum yine de "En az 2 hafta daha doğurma, 36. haftayı da bitirelim" dedi. zaten her şey yolunda gittiği takdirde sezaryen için 3 şubat'a gün verdi. ben de "illa ki sabah erken saatte mi alıyorsunuz ameliyata, istediğimiz saat olmaz mı ?" diye sorunca, "Sende şeker var, sabah aç karnına çok fazla bekletmek istemem" dedi. genellikle 9.00 gibi ameliyata alıp 09.20'de bebek doğuyormuş.

bizim bankada işler biraz sakin gidiyor gibi, kalçamdaki ağrı da geçti. acaba dişimi sıkıp 1 hafta daha mı çalışsam diye bir düşünce oluştu bende. yani normalde 6 ocak'ta izne çıkmayı düşünüyordum. ama 13 ocak olabilir. 13 ocak'ta 36+0 oluyorum. doktor kontrolümüz de o gün zaten. neyse ben bu konuyu bir düşüneyim.

eee kızlar, ne yapıyorsunuz bu akşam??

bu sene annemlerde toplanıcaz canım, bir nevi ptt (pijama-terlik-tv) gibi bir şey...benim için en güzel olan tarafı ise bu akşamlık diyeti düşünmeyecek olmam:))

zaten dün doktorum da, "şeker hastalığı ile ilgili belirti yok sende, arada kaçamak yapabilirsin, kendini kasma." dedi.

canim bebesinin iyi olmasina sevindimm desene cok az kaldi dogumaaa insallah bebisini sag salim alirsin...

Canlarr.evlat sahibi olmak ne buyuk nimet.rabbim herkese yasatsin insallah.dun oturuyorum 4 yasindaki kizim gelmis annem neyin var diye soruyor yok biseyim kuzum deyince.benimle paylasabilirsin ben dinlerim seni diyor4 yasinda daha ya.aglamaktan icim cikti.tabi agladimi gormesin diye banyo ya gittim.geldi bak moralin bozuk ah baba ah sen niye anlamiyorsun annem hamile diyor yahala babasinin uzerine suc atiyor:) insallah sagsalim kucaklarimza goruruz hepimiz oyle baska ki.

aranızda grip olan var mı kızlar ben 5 gündür falan hastayım ateşim yok ama ciddi bi öksürük var burun akıntısı vs neyse ilaç kullanmıyorum tabi sağlık ocağına gittim ilaç kullan dedi zatürreeye çevirir falan dedi canım sıkıldı biraz ben gene de kullanmayı düşünmüyorum

canm geçmiş olsun.bendede kaç gündür vücudum çok ağrıyor grip olacam sanırım.bence ilaç mutlaka kullan doğumumuza az kaldı hele eğer sezeryan olacaksan daha zor oluyırmuş arkadaşım oldu doğuma bu şekilde alamam demişti dr. 3-4 gün beklemek zorunda kaldı.doğumdan sonrada öksürük dikişleri çok acıtmıştı.

Bayadir giremiyorum kizlar..
Umarim herkes iyidir..
Ben pek iyi degilim sanirim..
Dün gün boyu kasılmalar oldu ki normalde günde 4 kere falan olurdu.
Ve de midem bulandı yine de kimseye hadi gidelim doktora demedim sakin olayım dedim ılık bi duş aldım masajla kremledim karnımı falan..
Sonra geçti gibi oldu bir kere falan daha oldu.
Şimdi iyi gibiyim akıntım yoğun biraz. Su gelmesinden endişe etmiyorum çünkü en son muayenem ve ondan evvelki perinatoloğa gittiğim muayenede iki doktor da suyumun iyi olduğunu sızsa bunun ultrasonda fark edilebiliceğini o akıntılarımın baSka kaynaklı olabiliceğini söylediler.
Sizin de böyle gün boyu süren kasılmalarınız oluyor mu?
Sizce panik olmalı mıyım?
Çok ama çok sıkılıyorum..

en iyisi ben kendi doktoruma gideyim daha doğrusu önce bi dahiliyeye muayene olayım sonra kendi doktoruma içim rahat etsin canıminsan kendi acısını düşünmüyorki hep bebişi düşünüyorum :)

canım sanırım artık hepimiz yalancı doğum sancıları yaşamaya başladık bende de oluyor

yeter canım daha ne yapacaksın. biz de arkadaşlarda toplanacağız. menüyü bölüştüğümüz haliyle ben 4 çeşit götürüyorum, çoğu salata. senden böyle bir şey de beklenmiyor yani. birisi söylemiş ev sahibi de sonra kötü hissetmesin kendini

ohh süper canım. kaçamağa izin varsa daha ne olsun yılbaşı akşamı için bebişinin de iyi olmasına çok sevindim.

doktoruna danıştın mı canım?

maşallah kızına tatlım çok şeker

sağol teyzesi

kızlar bu arada herkesin YENİ YILI KUTLU OLSUN seneye yawrularımızla beraber olacaaz inş. onların yürümesini ilk adımları falan konuşurz belki

lip, jack, ismiirna ve diğer tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum

bakın kızımda öpüyor sizi teyzeleri vede karnınızdaki prens prensesleri

sağol bbilimcim, senin de yeni yılın kutlu olsun! evet inş yavrularımız kucağımızda olacaklar seneye.

bu arada kızın da çok tatlı tatlım yaa.. bu yavruların hepsi cidden tombik yanaklı. ne güzel pozlar vermiş size.

evet canım tombik yanaklı oluyorlar birde suyun içinde şişyorlar ya ondanda tombik görünüyorlar aslında

sağol teyzesi hepimizin bebeleri çok şeker,

bbilimciğim senin ve tüm şubat annelerinin yeni yılını kutluyorum ben de,
inşallah hayırlı, uğurlu gelir, önce sağlık, sonra mutluluk getirir bize yeni yıl, kimimiz ilk bebeciğimizi, kimimiz 2.,kimimiz de 3.yü kucağımıza alacağız inşallah...
2014 hem ülkemiz hem kendimiz için bereketli, bol kazançlı, güzel haberlerle dolu bir yıl olur umarım,

eee kızlar, ne yapıyorsunuz bu akşam??
annemlerde olucaz, abim geldi o da orada olacak, kv kp ve biz..eşim, kızım + karnımdaki oğluşum ile..

cnm senin durum bende de var, bende daha önce epidural sezeryan olduğum halde, olayı bildiğim halde yine de korkuyorum..Sezeryanda ameliyat psikolojisinden korkuyorum ben durumum budur..Epiduralde bayıltma olmuyor ama yine de iğne var, bi derece riski var..
Normal de düşündüm, dr. ona da olur ama risk var dedi, ben de üstelemedim
ben bi de ne gerek varsa...sezeryan doğum ile ilgili baya bi video izledim...
gerçi normal doğumu da çok inceledim :) izledim valla o da kolay değil, özetle kadın olmak kolay diil diyim..ne diyim..

dikiş olayıı derken? sezeryanda ne varsa, epiduralde de o var, tek avantajı narkoz almıyorsun..daha az dozda sakinleştiren değişk birşey..ayık oluyorsun malum..bir de süt gelmesi, normale dönüş açısından epidural daha çok öneriliyor.
ben uyuyup uyanıp, bebeğin kucağıma konmasından da..ameliyathane de o sürecin içinde olmayı... bebeğin sesini duymayı ilk görenlerden biri olmayı ! sevdim..
sezeryan dedi mi beni en ürküten şeylerden biri akrabalardan sonra...bebeği görüyor olmak..bu konuda kıskancım biraz..

Öyle ya Allah çocuklarımıız bağışlasın benim de 3.5 yaşında bi kızım var, Nisan sonu 4 olacak, hamile kaldıktan sonra ona sevgim daha da arttı hem ona biraz kıyamadığım için...hem de bebeklikten bu güne düşünüyorum da çok çabuk büyüdü gibi geliyor şimdi, sımsıkı sarılyıorum. bana şu yaşında destek oluyor..senin kızın gibi üzülsem üzülüyor..geçende bi yerde bi olay oldu hemen önüme geçti, benim annem hamile onu yoramazsınız üzemezsiniz filan diye baladı aldı sazı eline :)
uyurken izliyorum onu ...öpmeye doyamıyorum..Allah hep güzel günlerini göstersin yavrularımızın.
Akşam çok yorgundum, kocam uyudu erkenden sızdı gitti :) bulaşık makinesi boşaltmaya kızım yardım etti

çok geçmiş olsun...ateşin yoksa zannetmiyorum zatürrreye çevireceğini biraz abartmışlar gbi mi geldi ama bir yandan da salgın var..
bende yeni düzeliyorum, ama yorgunluk halsizlik geçmedi züerimden, hala öksüüyroum söylemesi ayup hala bi dolu balgam var içimde :26: bende ilaç içmedim..bi assist aldım balgamı atsın diye ama o da beter öksürttü pek bi işe yaramadı..
bitki çayı içmekten, salepti, ılamurdu demlemekten gına geldi ama mecbur, bol bol da su içmeye çalışıorum..
geçende bi yerde okudum ..hamile olsun olmasın...öksürük şurupları bir işe yaramıyor, geçici çözüm en iyi öksürük giderici su diyordu...tabi dile kolay..

evet canım tombik yanaklı oluyorlar birde suyun içinde şişyorlar ya ondanda tombik görünüyorlar aslında

sağol teyzesi hepimizin bebeleri çok şeker,

aynen sudan öyle duruyorlar benim yavruda baya tombik yanak duruyor :)
kızım da hiç untmam ultrasonda nası şiş dudaktı nası nası, demiştim kime çekti böyle arap gibi diye, sudanmış meğer :)

kızlar ben kaçar. biraz işim var. sonra da giremem belki tekrardan. o yüzdeeen,

HEPİNİZE MUSMUTLU, SAĞLIKLI, GÜZEL BİR YIL DİLERİM!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…