2014 Şubat Anneleri

Günaydın herkese,

Canım çok tatlıymış bu. Allah güzel güzel dağıtmayı nasip etsin.

Ay başkalarından bişey duyduğum yok da benim de eşim tutturdu hadi doğsun artık diye. Doktor 28 de gittiğimizde aman 32 den önce doğmasın demişti. 32 yi doldurunca bak doktor da artık doğabilir dedi, doğsun kızımız, ben çok özledim falan diyor. En son artık 32 de doktora gittiğimizde şikayet ettim doktora. Bi anlatın 32 de doğsa bize vermeyeceğinizi falan dedim de şimdi sustu. Ama arada belki yılbaşında doğar deyip duruyor yine.

Biz ana kucağını bebek arabasıyla aldık canım. Britax römer. 895 e aldık sanırım. Bir de hediye port bebe geldi. Herhalde hastaneden port bebeyle çıkarız.

Bizim doktor 32 de artık doğum potasına girdiniz deyip anlattı canım hangi durumlarda hastaneye koşmamız gerektiğini falan. Doğum şekline de 37 de karar vereceğiz dedi.

Ben de onları izne ayrılınca yapacağım inş. Ya da ocak gibi annem bi gelip gidecek. O arada belki ondan isterim. Haftasonu beraber yaparız bir şeyler. Ama ondan önce buzlukta biraz yer açmam lazım galiba:S

Canım maşallah yavruna. O ne kadar tatlı bir şey öyle. Çok net çıkmış. Bizim zilli flaşları hiç sevmiyor hep saklanıyor. İki arada bi derede yamuk yumuk pozlar alıyoruz. Azıcık örnek aldın sizinkini:)

Kızlar Günaydın. Tam evden cikiyodum patron aradi.cikma cikma dun solemeyi unutmusum bugun ve yarin izinlisiniz dedipara bulsam bu kadar sevinirdim yaw
Ay ne kadar iyi patronların var jackim yaa. Valla nazara geleceksiniz diye korkuyorum. Maşallah...
günaydın anneler bugün izinliyim yaşasın tatil:))))))))))
Dinlenin bakalım güzelce. Gerçi iyileşememişsin de daha canım, geçmiş olsun tekrardan, dikkat et kendine.

günaydın şekerler bizden doğuran yok mu yaww

canım face de birinden nişan geldi sanırım az önce doğum başlamış olabilir yani
jack hadi gözün aydın canım çok güzel ya ne tatiliymiş peki bu ?

Sonatineee ağzından yel alsın diyecektim ki birinin başlamış bile baksana. İyidirler inş. Ay daha erken yaa ben buna henüz hazır değilim.. neyse sağlıkları yerinde olsun da.

Gunaydinnnnnnnn.yok be canim cok gittigim yok:)dogumu valla bedavaya getircem:)bahar hastanesiyle basladim ama memnun kalmadim cokkkk kalabalik.zubeyde deki dr hic istemedim esimin arkadasi diye ama adam allah korusun bisey olsa gelecegi yer burasi deyince ikna oldum.zaten sezaryan olucam ben.ilki sezeryan.ondan da kabul ettim.inan zubeyde cok daha iyi en azindan tecrubeliler.4 yasinda bi kizim var.simdide kiz bekliyorum:)ay iki kiz anasi olcam nasipse cok heyecanliyim.oturdugum yeri cok seviyorum acayip gelisti.evlerde aynen senin dedigin gibi valla adamlar yapiyor.villalara yakin oturuyorum evimde eh bi villa kadar 6+1:)hep sifir evler burda.bursa yida cok cok sevdik.kizim bile bursa sporluyum ben diyor:)ee sen kac haftalik oldun?ilk bebek mi?ha buarada dogum u bedavaya getirdim ama iyi bir dogum hediyesi bekliyorum:)yok oyleeee:)

ben sürekli rüyamda ya doğuruyorum ya da emziriyorum o yüzden söyledim. ayrıca bu saatten sonra inşallah erken doğum olmaz ama bebişler sağlıkla hayata tutunabilecek durumdalar sanıyorum

yani erken doğurursam bebişim nasıl olur doğuran varsa diye dedim.

bütün bebişlerimiz zamanında gelsin

orası öyle canım, doğsalar yaşama olasılıkları çok çok yüksek. ama yine de zamanında gelirler inşallah

bi ben değilim demek rüyasına giren :)

canım face de birinden nişan geldi sanırım az önce doğum başlamış olabilir yani

jack hadi gözün aydın canım çok güzel ya ne tatiliymiş peki bu ?

Yılbaşı tatilisi bilimim

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr bebişlerrrrrrr nasıl??? isimleri bellimi?

Günaydın. Benim de kizimin adi güneş olacak ins

Autocad biliyosan hemen gel Kuzum

masallah nazli kizinaaa yesinler onuu..benim prensesim boz vermesini bilmiyorrr...cokk merak ediyorum kizimi..dün esime diyordum acaba kime benzemis..bilmiyorum nedense esime benzeyecigini düsünüyorum..

inş size de gösterir yüzünü en kısa zamanda. ben de bana benzediğini iddia ediyorum. eşim de dalga geçiyor nerden anladın şu fotodan diye sağlıklı olsunlar da bunlar işin eğlencesi

sanırım her türlü doğumdan korkuyorum. normal doğum muayenesi yaptıran var mı? sıkıntı yaşadınız mı? daha önce normal doğum yapan arkadaşlar normal doğum sancısını biraz tanımlayabilirler mi? herkese mutlu yıllar...

masallah nazli kizinaaa yesinler onuu..benim prensesim boz vermesini bilmiyorrr...cokk merak ediyorum kizimi..dün esime diyordum acaba kime benzemis..bilmiyorum nedense esime benzeyecigini düsünüyorum..
Benim oglum olucak ayni ben :) dr bile diyo nekadar sana benziyor diye ama eli ayagi babasina benziyo iri

Biz evdeyiz esimle yanliziz benim ailem izmirde ben antalyadayim.Esimin ailesiside program yapmis biyere gidemedik bu seene insallah seneye bebeklerle program yapariz (nekadar yapiliyorsa artik :) )

bir de güzel yanından bak, baş başa son yılbaşınız olacak. tadını çıkarmaya bakın canım.

Canim ben de borek koydum. Tatli olarak ne koyacaksin ki. Kurabiye falan mi? Bi de pisirip mi koyaxaksin ozel bir tarif falan varsa paylasiesan sevinirim.
Kızlar Günaydın. Tam evden cikiyodum patron aradi.cikma cikma dun solemeyi unutmusum bugun ve yarin izinlisiniz dedipara bulsam bu kadar sevinirdim yaw

Ohhhh gozun aydin. Yav ise gitmemek cok huzel. Ben de 2 gundur evdeyim :))

günaydın şekerler bizden doğuran yok mu yaww
Anaaaam dur kiz dogurmasin daha kimse. Aslifatih dogum yapti. Ya onunla haberlesen var mi? Epeydir yazmiyor...

Eki Görüntüle 915111

ben de kızımın fotosunu yükleyeyim dedim. 32+3 de nazlı kızım bu kadarlık poz verebildi
anacim buunlarin hepsi masallah tostos yanakli yaaaaaa

eee kızlar, ne yapıyorsunuz bu akşam??
Biz arkadaslara davetliyiz. Gecen yil bizim evde misafir vardi. Bu yil sagolsunlar beni yormadilar..

Ya kizlar aksam yemege giderken sutlu irmik tatlisi bir de pancar salatasi yapayim diyorum ama cok mu basit kacar acaba ?? Baska tavsiyeai olan var mi??

canım benim ilk doğumum henüz çatı muayenesi falan olmadı ama başkalarından dinleme derim ben dinledikçe sanki o sıkıntılar senin de başına gelecekmiş gibi geliyor ben hiç kimseye anlattırmıyorum sonuçta kaderde ne varsa onu yaşayacağız sezeryan ya da normal doğum insanın elinde olan bişey değil ki nasip dua ediyorum bol bol Rabbim yardımıcımız olsun bi sıkıntı olursa da napalım O'ndan gelene boynumuz kıldan ince çok kokruyorum ama elden gelen bişey yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…