Yavrum Adally değil çalışlmaya başlayan Laurana. Adally evde ama buralara pek uğrayamıyo gari
Kızlar bildiğiniz üzere bi güneş magnet yaptırdım keçeden.ama bebek şekeri de içimde kaldı yani....bu kutulu sekerden yaptırmaya karar verdim.sizce nasıl.güneş magneti de içine koydurcam bunun
Eki Görüntüle 913728
canım geçmiş olsun hepimize valla,
benim eşim şehir dışındaydı, Allahtan annem vardı yanımda, sonra düşündüm de bir şey olsaydı, o yanımızda olmayacaktı filan Allah korusun herkesi... neyse ben soğukkanlıyımdır, panik yapmadım kimseyi aramadım zaten ama haberlerde görmüş tabii:)
doğru söylüyosun canım her kafadan bir ses çıkıyor, insanlar "zamanında doğsun" diye dua edeceklerine "erken doğar" diyip duruyorlar, bu canımı sıktı benim...neyse kafaya takmamak lazım dediğin gibi, olumlu düşündüğüm zaman her şey daha iyi oluyor zaten...
Biz ana kucağını bebek arabasıyla aldık canım. Britax römer. 895 e aldık sanırım. Bir de hediye port bebe geldi. Herhalde hastaneden port bebeyle çıkarız.Kızlar selam ,
malum mutlu sona doğru yaklaşıyoruz.Bebekler malum kış bebeği hastaneden neyle çıkarmayı düşünüyorsunuz.Ana kucağı alan varmı markalar fiyatlar paylaşalım mı bende alayım diyorum :)
Bizim doktor 32 de artık doğum potasına girdiniz deyip anlattı canım hangi durumlarda hastaneye koşmamız gerektiğini falan. Doğum şekline de 37 de karar vereceğiz dedi.Herkese merhaba, 33. haftadayım, bu perşembe doktorumla randevum var, miniciğimi göreceğim inşallah.:)Doktorumla olası doğum haftası ve doğum şekilleri hakkında konuşmak istiyorum. Malesef bizim ailenin kadınları çok zor, ağır doğumlar geçirdiğinden bu konu benim için çok önemli... Aranızda dr.yla bu konuyu konuşan var mı, ya da dr. tarafından bir şey söylenen? ne dersiniz çok mu erken konuşmak için?
Canlarr.hep bebege kendimize hazirlik yapiyoruz ya eve:))ben butun konservelerimi yazin yaptim.yemege yetisemedigim yerde 1 kavanoz acarim rahat ederim diye.simdide arkadasim la gun belirledik ayiptir solemesi dolma sarip borek yapip buzluga aticaz.bebek gormeye gelen oldumu cikaririm zaten gelen haberli gelir:)iyi olur diye dusunuyorum.ne dersiniz?
Canım maşallah yavruna. O ne kadar tatlı bir şey öyle. Çok net çıkmış. Bizim zilli flaşları hiç sevmiyorEki Görüntüle 914474
teyzeleri bugün ilyas aga (jinekoloğum) ile buluştuk.ben 2 haftada 700 gr alarak 70 kg,mkt 2 haftada 400 gr alarak 2453 gram 47 cm olmuş.suyumuz plesantamız gayet iyi.sorunumuz yok dedi.başı aşağı dönmüş.sol tarafımdaki ödem sebebiyle de kontrolümz vardı.ağırlaştırılmış diyet ile cezalandırıldığım yetmezmiş gibi risklide olsa kan incelticiye devam etme kararı aldı kalpçi.ama biz mutlu mesut döndük
Ay ne kadar iyi patronların var jackim yaa. Valla nazara geleceksiniz diye korkuyorum. Maşallah...Kızlar Günaydın. Tam evden cikiyodum patron aradi.cikma cikma dun solemeyi unutmusum bugun ve yarin izinlisiniz dedipara bulsam bu kadar sevinirdim yaw
Dinlenin bakalım güzelce. Gerçi iyileşememişsin de daha canım, geçmiş olsun tekrardan, dikkat et kendine.günaydın anneler bugün izinliyim yaşasın tatil:))))))))))
günaydın şekerlerbizden doğuran yok mu yaww
canım face de birinden nişan geldi sanırım az önce doğum başlamış olabilir yani
jack hadi gözün aydın canım çok güzel yane tatiliymiş peki bu ?
hımm sen ne kadan güzel yemekler yiyosundur mımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmne ustası o recep usta:)) jimer bize çok ters canım duymadım açıkcası o restoranı ama muhiti iyi bi yerde olduguna göre iyi bi restorandır üçevlere bile bi kere gittim geçen bi tanıdıgımız taşınmıştı ev görmeye gittik aman allahım süper evler var orda eşim varoşlarını görmedin sen diyo gittiğimiz ev villaydı dibim düştüde
ben merinosta oturuyorum canımmedikale gidiyorum 5-10 dakkada gidiyorum hastaneme ... zübeydeye gidiyosun hımm bedavaya gelcek dogumun yani bizim tanıdık yok orda hiç ya mecbur milyarları bayılcaz medikale hiç istemiyorum ama korkuyorum zübeydeden senin normal mi sezeryan mı olcak canım:44:kız mı erkek mi?
saol canım millet izne çıktı sen çalışmaya başladın kuzum özlenmektesin facem yokki göremiyorumartık gülcemalini
ben sürekli rüyamda ya doğuruyorum ya da emziriyorumo yüzden söyledim. ayrıca bu saatten sonra inşallah erken doğum olmaz ama bebişler sağlıkla hayata tutunabilecek durumdalar sanıyorum
yani erken doğurursam bebişim nasıl olur doğuran varsa diye dedim.
bütün bebişlerimiz zamanında gelsin
günaydın şekerlerbizden doğuran yok mu yaww
ben sürekli rüyamda ya doğuruyorum ya da emziriyorumo yüzden söyledim. ayrıca bu saatten sonra inşallah erken doğum olmaz ama bebişler sağlıkla hayata tutunabilecek durumdalar sanıyorum
yani erken doğurursam bebişim nasıl olur doğuran varsa diye dedim.
bütün bebişlerimiz zamanında gelsin
günaydınnnnn kızlarrrrrrrr bebişlerrrrrrr nasıl??? isimleri bellimi?
Yavrum Adally değil çalışlmaya başlayan Laurana. Adally evde ama buralara pek uğrayamıyo gari
Allam yarebbim bende gelcem oraya çalışmaya
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü birden.
Eki Görüntüle 915111
ben de kızımın fotosunu yükleyeyim dedim. 32+3 de nazlı kızım bu kadarlık poz verebildi
masallah nazli kizinaaa yesinler onuu..benim prensesim boz vermesini bilmiyorrr...cokk merak ediyorum kizimi..dün esime diyordum acaba kime benzemis..bilmiyorum nedense esime benzeyecigini düsünüyorum..
eee kızlar, ne yapıyorsunuz bu akşam??
Benim oglum olucak ayni ben :) dr bile diyo nekadar sana benziyor diye ama eli ayagi babasina benziyo irimasallah nazli kizinaaa yesinler onuu..benim prensesim boz vermesini bilmiyorrr...cokk merak ediyorum kizimi..dün esime diyordum acaba kime benzemis..bilmiyorum nedense esime benzeyecigini düsünüyorum..
Biz evdeyiz esimle yanliziz benim ailem izmirde ben antalyadayim.Esimin ailesiside program yapmis biyere gidemedik bu seene insallah seneye bebeklerle program yapariz (nekadar yapiliyorsa artik :) )
Canim ben de borek koydum. Tatli olarak ne koyacaksin ki. Kurabiye falan mi? Bi de pisirip mi koyaxaksin ozel bir tarif falan varsa paylasiesan sevinirim.maşaallah burnuşunu mu tutuyor aslan kemal,bizimki de hep eliyle yüzünü kapatıyor.kan inceltici coraspin mi kullanıyorsun bir de niye?
valla zor tutyorum röfleyi çok özledim,iki kutu lorealin boyasını aldım,hastaneden gelir gelmez annem boyasın diye,dayanamayıp sezeryandan bir gün önce yapsam mı diye ben de düşünüyorum. ama kararsızım.bbilim bayramda yaptıracağım diyordu yaptırdı mı bilmiyorum.
kızlar ben böreğimi dün yaptım,iki tatlı,bir tuzlu daha yapacağım bu hft,çok pratik oluyor ilk haftalar,heleki yardımcısı olmayanlar için ideal önceden hazırlık yapmak.
Kızlar Günaydın. Tam evden cikiyodum patron aradi.cikma cikma dun solemeyi unutmusum bugun ve yarin izinlisiniz dedipara bulsam bu kadar sevinirdim yaw
Anaaaam dur kiz dogurmasin daha kimse. Aslifatih dogum yapti. Ya onunla haberlesen var mi? Epeydir yazmiyor...günaydın şekerlerbizden doğuran yok mu yaww
anacim buunlarin hepsi masallah tostos yanakli yaaaaaaEki Görüntüle 915111
ben de kızımın fotosunu yükleyeyim dedim. 32+3 de nazlı kızım bu kadarlık poz verebildi
Biz arkadaslara davetliyiz. Gecen yil bizim evde misafir vardi. Bu yil sagolsunlar beni yormadilar..eee kızlar, ne yapıyorsunuz bu akşam??
sanırım her türlü doğumdan korkuyorum. normal doğum muayenesi yaptıran var mı? sıkıntı yaşadınız mı? daha önce normal doğum yapan arkadaşlar normal doğum sancısını biraz tanımlayabilirler mi?herkese mutlu yıllar...
Benim oglum olucak ayni ben :) dr bile diyo nekadar sana benziyor diye ama eli ayagi babasina benziyo iri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?