kızlar bu arada herkesin YENİ YILI KUTLU OLSUN seneye yawrularımızla beraber olacaaz inş. onların yürümesini ilk adımları falan konuşurz belki
lip, jack, ismiirna ve diğer tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
v
bakın kızımda öpüyor sizi teyzeleri vede karnınızdaki prens prensesleri Eki Görüntüle 915301
aynen sudan öyle duruyorlar benim yavruda baya tombik yanak duruyor :)
kızım da hiç untmam ultrasonda nası şiş dudaktı nası nası, demiştim kime çekti böyle arap gibi diye, sudanmış meğer :)
sunnycim selam hoşgeldin,
sen de benim gibi burçlarla ilgilisin galiba,
ben yüksleen burcunun kovayı dengeleyen toprak grubu, ya da su grubu bir burç olsun istiyorum. ama 9 da ameliyata alırlarsa koç oluyor. mesela 10'da alsalar 10.30'da doğsa boğa oluyor ki, ben bir yengeç olarak boğa ile iyi anlaşırım.
ya yoksa bu dediğim çok saçma mı, eşim filan "sen bunlara takılma" diyor hep, her duyan deliymişim gibi bakıyor ama ben böyle düşünüyorum napıyım?
sunnycim selam hoşgeldin,
sen de benim gibi burçlarla ilgilisin galiba,
ben yüksleen burcunun kovayı dengeleyen toprak grubu, ya da su grubu bir burç olsun istiyorum. ama 9 da ameliyata alırlarsa koç oluyor. mesela 10'da alsalar 10.30'da doğsa boğa oluyor ki, ben bir yengeç olarak boğa ile iyi anlaşırım.
ya yoksa bu dediğim çok saçma mı, eşim filan "sen bunlara takılma" diyor hep, her duyan deliymişim gibi bakıyor ama ben böyle düşünüyorum napıyım?
ben de normal burcuna takmış durumdayım şuan. oğlak mı olacak kova mı diye ama valla dediğin gibi yükseleni de önemli.
senin burcun ne?
kızlar bu arada herkesin YENİ YILI KUTLU OLSUN seneye yawrularımızla beraber olacaaz inş. onların yürümesini ilk adımları falan konuşurz belki
lip, jack, ismiirna ve diğer tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
bakın kızımda öpüyor sizi teyzeleri vede karnınızdaki prens prensesleri Eki Görüntüle 915301
cnm senin durum bende de var, bende daha önce epidural sezeryan olduğum halde, olayı bildiğim halde yine de korkuyorum..Sezeryanda ameliyat psikolojisinden korkuyorum ben durumum budur..Epiduralde bayıltma olmuyor ama yine de iğne var, bi derece riski var..
Normal de düşündüm, dr. ona da olur ama risk var dedi, ben de üstelemedim
ben bi de ne gerek varsa...sezeryan doğum ile ilgili baya bi video izledim...
gerçi normal doğumu da çok inceledim :) izledim valla o da kolay değil, özetle kadın olmak kolay diil diyim..ne diyim..
bugün ilk nst mi yaşadım.bebeklerim hep baş aşağı dönüyor ama ben normal doğum yapamıyorum dedim.dr.um normal doğum çok da matah birşey değil dedi.ne yapalım sağlık olsunda doğum şekli önemli değil tabiki.
Eki Görüntüle 915111
ben de kızımın fotosunu yükleyeyim dedim. 32+3 de nazlı kızım bu kadarlık poz verebildi
pek nazlı,cilveli gibi geldi bana.
Canim ben de borek koydum. Tatli olarak ne koyacaksin ki. Kurabiye falan mi? Bi de pisirip mi koyaxaksin ozel bir tarif falan varsa paylasiesan sevinirim.
Ohhhh gozun aydin. Yav ise gitmemek cok huzel. Ben de 2 gundur evdeyim :))
Anaaaam dur kiz dogurmasin daha kimse. Aslifatih dogum yapti. Ya onunla haberlesen var mi? Epeydir yazmiyor...
anacim buunlarin hepsi masallah tostos yanakli yaaaaaa
Biz arkadaslara davetliyiz. Gecen yil bizim evde misafir vardi. Bu yil sagolsunlar beni yormadilar..
Ya kizlar aksam yemege giderken sutlu irmik tatlisi bir de pancar salatasi yapayim diyorum ama cok mu basit kacar acaba ?? Baska tavsiyeai olan var mi??
sosyolojim geçen doğumum da elmalı pasta iyi olmuştu.şimdi kerebiçe taktım kafayı.birde fındık kurabiye yapacağım.tuzlu-peynirli kurabiye de yaparım.bunlar habersiz misafirlere.çünkü bizim burda eve önce geçmiş olsuna sonra bebek görmesine geliniyor.hastaneye gelinse bile eve de geçmiş olsuna gelen var.çok kalabalığım yok ama hazırlıksız olmayayım.annem tek yardımcım.oğlumda okula gidiyor.çok yüklenmek istemiyorum.tarifleri de portakal a.( söylemek doğrumu)diye bir yer var orayı beğeniyorum.
aslıfatihi ben de merak ediyorum???
sütlü irmik tatlısına bayılırım.
izne iki haftam var,dayanamadım rapor aldım.sadece 3 haftayı ekletebileceğim sonraya.evde olmak bence de çok güzel.
bütün şubat annelerinin ve kadınlar kulübünün yeni yılı kutlu olsun....
ben de normal burcuna takmış durumdayım şuan. oğlak mı olacak kova mı diye ama valla dediğin gibi yükseleni de önemli.
senin burcun ne?
burçların gelecekten haber vermesi batıl bi inanç olsada yıldızların insanı etkilediği bi gerçek dinende var çocugun ismi bile anne babasıyla arasındaki iletişimde önemli ben ebced hesabı ve isim analizi yaptırırdım mesela kulagına ezanla isim okunurken 3. bi isim daha okunucak ama nufusa 2 isim kaydedilecek ve herkez 2 adını bilicek hani nazar değer büyü olur bunlar anne baba ve kişinin adına yapılan değen şeyler ama bizden başka kimse 3. adını bilmedigi için kötü şeyler olmucak bence
kendim 20 ocak dogumluyum bazı yorumlarda oğlak bazılarında yay diyo 2 burçtanda etkileniyorum yükselenimde ikizler çok karmaşık bi insanım zor anlaşıyorum annemle felan mesela kendimden biliyorum
tabi bunlar elimizde olan şeyler değil onun kaderinde 9da dogmak varsa dokuzda olur 10 da olmak varsa 10da olur bence o kadar takılma
face grubundan olan varmı bi arkadaşın doğumu başlamıştı noldu acaba
en güzel kız seninkimi ne?
senin de yeni yılın kutlu olsun
alpin ne bileyim bilemedimki şimdicnm senin durum bende de var, bende daha önce epidural sezeryan olduğum halde, olayı bildiğim halde yine de korkuyorum..Sezeryanda ameliyat psikolojisinden korkuyorum ben durumum budur..Epiduralde bayıltma olmuyor ama yine de iğne var, bi derece riski var..
Normal de düşündüm, dr. ona da olur ama risk var dedi, ben de üstelemedim
ben bi de ne gerek varsa...sezeryan doğum ile ilgili baya bi video izledim...
gerçi normal doğumu da çok inceledim :) izledim valla o da kolay değil, özetle kadın olmak kolay diil diyim..ne diyim..
bugün ilk nst mi yaşadım.bebeklerim hep baş aşağı dönüyor ama ben normal doğum yapamıyorum dedim.dr.um normal doğum çok da matah birşey değil dedi.ne yapalım sağlık olsunda doğum şekli önemli değil tabiki.
pek nazlı,cilveli gibi geldi bana.
sosyolojim geçen doğumum da elmalı pasta iyi olmuştu.şimdi kerebiçe taktım kafayı.birde fındık kurabiye yapacağım.tuzlu-peynirli kurabiye de yaparım.bunlar habersiz misafirlere.çünkü bizim burda eve önce geçmiş olsuna sonra bebek görmesine geliniyor.hastaneye gelinse bile eve de geçmiş olsuna gelen var.çok kalabalığım yok ama hazırlıksız olmayayım.annem tek yardımcım.oğlumda okula gidiyor.çok yüklenmek istemiyorum.tarifleri de portakal a.( söylemek doğrumu)diye bir yer var orayı beğeniyorum.
aslıfatihi ben de merak ediyorum???
sütlü irmik tatlısına bayılırım.
izne iki haftam var,dayanamadım rapor aldım.sadece 3 haftayı ekletebileceğim sonraya.evde olmak bence de çok güzel.
bütün şubat annelerinin ve kadınlar kulübünün yeni yılı kutlu olsun....
hem bebeklerin hepsi güzeldir ayrıcana başta sağlık tabiki, yinede böyle çirkin bir kız doğurma ihtimalimde hiçte az değil teyzeleri nede olsa halası belli
kova olucak şubatta doganlardahi burcu diyolar ama kovalrla uğraşmakta zor ben oğlagım oğlaklarda inat oluyo yahu hele cocukları ben çok sopa yemişim annemden daha yaşıma girmeden elime kaşıgı ben alcam yicem diyomuşum şimdiki anneler gb değilki eski anneler annemde elime vuruyomuş annem diyo vermezdin canın acısa bile bitanede agzıma götürmüyomuşum hep yere sonra evimiz 10 basamaklıydı 3 tekerlekli motorlar varya motora binip ordan aşasallanıyomuşum tıkır tıkır iniyoya bazende kafa göz dagılıyo tabi bile bile intihar ama inadıma yapıyomusum bide kışın terlik yazın bot giyme inatlşıgım varmış asla yatakta yatmamışım 6 yaşıma kadar kapı arkalarında betonun üstünde yatmışım ay kızım bana çekmesin diye dua ediyorum hep eşimde pek usluymuş yaşuıyomu diye kontrol ediyolarmış o kadar
en güzel kız seninkimi ne?
senin de yeni yılın kutlu olsun
alpin ne bileyim bilemedimki şimdi
hem bebeklerin hepsi güzeldir ayrıcana başta sağlık tabiki, yinede böyle çirkin bir kız doğurma ihtimalimde hiçte az değil teyzeleri nede olsa halası belli
laf aramızda ben de halasına filan benzemez inşallah diye dua ediyorum:)
ben daha güzelim benle babasına benzesin kuzum:))
yok canım doğumu başlamamış henüz, kan minnak bişimiş zaten doktorada henüz gitmemiş ama halide normale dönmüş yanlış alarm sanırım ama yinede doktora gitmesini önerdik tabiki
benim doktor da dün beni nst ye soktu ilk kez, bebişin kalp atışları ve sancıya bakılıyor. kalp atışı 120-160 arasında olması gerekiyormuş, kalp atışları bu aralıkta çıktı, sancı da çıkmadı zaten. 15 diye bir rakam gördüm bir ara ama, sancı olursa daha yüksek oluyormuş herhalde. bir de doktor sancının nasıl olduğunu anlattı, "5 dk. da bir gelen kasık veya karına vuran bir ağrı, ve geçmiyorsa sancıdır, suyun gemesi ise damla damla olmaz birdenbire boşalır. sancı, suyun gelmesi, kan gelmesi vb. bir durumda da mutlaka beni arayacaksınız, ulaşamazsanız da hastaneye gelirsiniz, buradakiler bana ulaşırlar" dedi.
hepimiz biliyoruz bunları ama yine de bilgi vereyim dedim...
laf aramızda ben de halasına filan benzemez inşallah diye dua ediyorum:)
ben daha güzelim benle babasına benzesin kuzum:))
aynen canım aynen
benim burcum yengeç, yükselenim başak canım, tam akıllı, uslu, çalışkan öğrenci modunda da bir çocuktum.ailemi üzmedim çok şükür. azcık içine kapanıktım önceleri ama sonra üniversiteye gidince açıldım. büyüyünce de evine, ailesine düşkün, mutfağa meraklı, evcimen bir kadın oldum.
benim doktor da dün beni nst ye soktu ilk kez, bebişin kalp atışları ve sancıya bakılıyor. kalp atışı 120-160 arasında olması gerekiyormuş, kalp atışları bu aralıkta çıktı, sancı da çıkmadı zaten. 15 diye bir rakam gördüm bir ara ama, sancı olursa daha yüksek oluyormuş herhalde. bir de doktor sancının nasıl olduğunu anlattı, "5 dk. da bir gelen kasık veya karına vuran bir ağrı, ve geçmiyorsa sancıdır, suyun gemesi ise damla damla olmaz birdenbire boşalır. sancı, suyun gelmesi, kan gelmesi vb. bir durumda da mutlaka beni arayacaksınız, ulaşamazsanız da hastaneye gelirsiniz, buradakiler bana ulaşırlar" dedi.
hepimiz biliyoruz bunları ama yine de bilgi vereyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?