2014 Şubat Anneleri

sagol canim sizinde yeni yiliniz kutlu olsun...masalllah kizina yesinler onuuu....

ne kadar tatlı bebeklerimiz ya tombiş yanaklı küçücük burunları var maşallah yarulamıza doguncada böle fotolarını koyucaz ne kadar güzel

aynen sudan öyle duruyorlar benim yavruda baya tombik yanak duruyor :)
kızım da hiç untmam ultrasonda nası şiş dudaktı nası nası, demiştim kime çekti böyle arap gibi diye, sudanmış meğer :)

sunnycim selam hoşgeldin,

sen de benim gibi burçlarla ilgilisin galiba,

ben yüksleen burcunun kovayı dengeleyen toprak grubu, ya da su grubu bir burç olsun istiyorum. ama 9 da ameliyata alırlarsa koç oluyor. mesela 10'da alsalar 10.30'da doğsa boğa oluyor ki, ben bir yengeç olarak boğa ile iyi anlaşırım.

ya yoksa bu dediğim çok saçma mı, eşim filan "sen bunlara takılma" diyor hep, her duyan deliymişim gibi bakıyor ama ben böyle düşünüyorum napıyım?

burçların gelecekten haber vermesi batıl bi inanç olsada yıldızların insanı etkilediği bi gerçek dinende var çocugun ismi bile anne babasıyla arasındaki iletişimde önemli ben ebced hesabı ve isim analizi yaptırırdım mesela kulagına ezanla isim okunurken 3. bi isim daha okunucak ama nufusa 2 isim kaydedilecek ve herkez 2 adını bilicek hani nazar değer büyü olur bunlar anne baba ve kişinin adına yapılan değen şeyler ama bizden başka kimse 3. adını bilmedigi için kötü şeyler olmucak bence

kendim 20 ocak dogumluyum bazı yorumlarda oğlak bazılarında yay diyo 2 burçtanda etkileniyorum yükselenimde ikizler çok karmaşık bi insanım zor anlaşıyorum annemle felan mesela kendimden biliyorum

tabi bunlar elimizde olan şeyler değil onun kaderinde 9da dogmak varsa dokuzda olur 10 da olmak varsa 10da olur bence o kadar takılma

ben de normal burcuna takmış durumdayım şuan. oğlak mı olacak kova mı diye ama valla dediğin gibi yükseleni de önemli.
senin burcun ne?

inşallah yaklaşık 45-50 içinde hepimiz bebişlerimizi kucaklamış olacağız. Allah yeni yılda bebişlerle perçinlenmiş büyüyeeeen mutluluklar versin. iyi seneler

ben de normal burcuna takmış durumdayım şuan. oğlak mı olacak kova mı diye ama valla dediğin gibi yükseleni de önemli.
senin burcun ne?

kova olucak şubatta doganlar dahi burcu diyolar ama kovalrla uğraşmakta zor ben oğlagım oğlaklarda inat oluyo yahu hele cocukları ben çok sopa yemişim annemden daha yaşıma girmeden elime kaşıgı ben alcam yicem diyomuşum şimdiki anneler gb değilki eski anneler annemde elime vuruyomuş annem diyo vermezdin canın acısa bile bitanede agzıma götürmüyomuşum hep yere sonra evimiz 10 basamaklıydı 3 tekerlekli motorlar varya motora binip ordan aşasallanıyomuşum tıkır tıkır iniyoya bazende kafa göz dagılıyo tabi bile bile intihar ama inadıma yapıyomusum bide kışın terlik yazın bot giyme inatlşıgım varmış asla yatakta yatmamışım 6 yaşıma kadar kapı arkalarında betonun üstünde yatmışım ay kızım bana çekmesin diye dua ediyorum hep eşimde pek usluymuş yaşuıyomu diye kontrol ediyolarmış o kadar

en güzel kız seninkimi ne?
senin de yeni yılın kutlu olsun

senin burcun ne?

benim burcum yengeç, yükselenim başak canım, tam akıllı, uslu, çalışkan öğrenci modunda da bir çocuktum.ailemi üzmedim çok şükür. azcık içine kapanıktım önceleri ama sonra üniversiteye gidince açıldım. büyüyünce de evine, ailesine düşkün, mutfağa meraklı, evcimen bir kadın oldum.

çok iyi düşünmüşsünüz canım, zaten normal doğum olsaydı bebek doğacağı saati kendi seçtiği için hiç sorun yok ama sanki sezaryen olunca müdahale ediliyor gibi geliyor bana...hatta zaman zaman "doğuma yakın günlerde sancım filan gelse de öyle sezaryene alsalar" diye düşünürken buluyorum kendimi. neyse hayırlısı nasılsa, ne zamansa öyle olur inşallah hepimizin...

face grubundan olan varmı bi arkadaşın doğumu başlamıştı noldu acaba

yok canım doğumu başlamamış henüz, kan minnak bişimiş zaten doktorada henüz gitmemiş ama halide normale dönmüş yanlış alarm sanırım ama yinede doktora gitmesini önerdik tabiki

hakseverim okurken güldüm valla, alem çocukmuşsun...oğlaklar inatçı olur hakikaten.çok da akıllı, hırslı, başarıllı olurlar ama...mesela ben de iş konusunda özellikle hırs çok azdır, keyfime çok düşkünümdür. öğrenciliğimde çok çalışkan ve azimliydim aslında ama üniversiteden sonra huyum değişti. annem bu yanımı sevmiyor bir tek.

yok canım doğumu başlamamış henüz, kan minnak bişimiş zaten doktorada henüz gitmemiş ama halide normale dönmüş yanlış alarm sanırım ama yinede doktora gitmesini önerdik tabiki

benim doktor da dün beni nst ye soktu ilk kez, bebişin kalp atışları ve sancıya bakılıyor. kalp atışı 120-160 arasında olması gerekiyormuş, kalp atışları bu aralıkta çıktı, sancı da çıkmadı zaten. 15 diye bir rakam gördüm bir ara ama, sancı olursa daha yüksek oluyormuş herhalde. bir de doktor sancının nasıl olduğunu anlattı, "5 dk. da bir gelen kasık veya karına vuran bir ağrı, ve geçmiyorsa sancıdır, suyun gemesi ise damla damla olmaz birdenbire boşalır. sancı, suyun gelmesi, kan gelmesi vb. bir durumda da mutlaka beni arayacaksınız, ulaşamazsanız da hastaneye gelirsiniz, buradakiler bana ulaşırlar" dedi.

hepimiz biliyoruz bunları ama yine de bilgi vereyim dedim...

benim doktor gerekmedikçe nst istemiyor ancak sancın olduğunu söylersen istiyor nst, oğlumdada ilk 37.haftamda girmiştim nstye, bundada halen aynı uygulamayı yapıyormuş ama bazı doktorlar 35 den sonra her hafta istiyormuş nst
senin gittiğin hastanede para alıyorlarmı nst için ayrıca ?
evet doktorunun dediği gibi su öyle yavaş yavaş gelmiyor foşşşşş diye boşlalıyor zaten o durumda banyo yapmak falan mümkün değil bence ben yapamamıştım
birde şunu keşfettim ben kızlar

ADET SANCINIZ NERDEN GELİYOR NORMALDE? BENİMKİ KASIKLARIMDAN GELİR ÖYLE BELİM BACAKLARIM FALAN AĞRIMAZ,
FAKAT ADET SANCISINDE BELİ ÇOK AĞRIYANLARIN DOĞUM SANCISIDA BELİNDEN GELİYORMUŞ GENELDE SANCI KONUŞMLARINDA BUNA ŞAHİT OLDUM

ben koç burcuyum eşim yay. oğluşumuz 20 ocaktan sonra geldiği sürece sorun yok çünkü oğlak olsun istemiyorum nedeni yok ama kız kardeşim oğlak biraz zordur. kova olacak inşallah. kova aslında kafasına buyruk birazda sanatsal bi burç. eşim ve ben müzik öğretmeniyiz çok da mantıklı kişilikler sayılmayız o yüzden biraz uçuk kaçık bi bebiş iyi olur gibi geliyor. bakalım nasip kısmet.
zaten yükseleni Allah a kalmış bence çünkü normal doğum düşünüyorum sonuna kadar bi aksilik ters bir durum çıkmazsa

nst nasıl bişi haftaya doktor seni de nst ye sokcaz dedi 35. haftamız oluyor. uygulama nasıl

kızlar, hani ben son dönemde çok hastalandım die çekinirodum ya yöneticimden, surat yapıyor diye, en son da bi düzelemedin iyice dinlen filan demişti ama iyi niyetle değil, suratla..
ben artık hastalanmaktan iki katı tırsar olmuştum.
en son ama 5 gün raporu çaktım...evde hem kendim dinlendim (ki hakkaten hastaydım) ve malum çocuk hastaydı, hastanede kaldık zaten 2 gece düşünün..
evde buharlı ilaçları filan benim kalmam gerekiyordu..neyse ayı arkadaş bunları anlamaz.
en son da benim raporumu ben daha dönmeden istedi filan saçmaladı bişeyler bişeyler..öncesinde nasılsa bana ve kızıma geçmiş olsun dileklerini iletti, ama geç kalmıştı ...
neyse derken...bana haberleri geldi, benim olmadığım bir gün bizim en üst..amca bu bizim amcayı baya bi fırçalamış, ağırdan aldığı eksik yaptığı işler ile ilgili..
ardından pzt. günü işe gelemedi, sabah eşinden mesaj...ateşler içinde yanıyor, acile gittik yok şöyle böyle aman da salgın varmış diye
mail geldi, bugünde raporu bize raporunu atmış...sanki böyle bir adet varmış gibi, benden istedi ya kendisi de göndermiş, ay çok komik hastalık ÜSYE.. 3 gün rapor almış işte, yılbaşını hasta geçiricem kaderde bu da varmış filan diyerek iyice duygu sömürüsü yapmış..
işte böööleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…