2014 Şubat Anneleri

nst nasıl bişi haftaya doktor seni de nst ye sokcaz dedi 35. haftamız oluyor. uygulama nasıl

canım nasıl diyeyim faks makinesi gibi bir cihaz var:) bir tarafında bebeğin kalp atışları diğer tarafında da sancı rakamı çıkıyor. seni yatağa yatırıyorlar, karnını açıyorsun, jel sürülüyor. karnına 2 tane yuvarlak cihaz bağlıyorlar. bu 2 cihaz da kablolarla makineye bağlı. biri sancıyı diğeri de doppler gibi bebeğin kalp atmı hızını ölçüyor, o cihazda 10 dk. kalıyorsun. makinenin içine bir kağıt çıkıyor. o kağıtta bebeğinin kalp atışları ve sancı değeri zigzag şeklinde çıkıyor. doktor baktı benimkine, "normal bir sorun yok" dedi canım. böyle işte...

ahahaa morali bozulunca bünye sarsılmış, hasta olmuş demek ki...ben benimle çok uğraşan biri olunca "Allahım beni unutturacak bir iş ver ona" diyorum, bu amca da işi bulmuş tam:)

alpin ne bileyim bilemedimki şimdi
hem bebeklerin hepsi güzeldir ayrıcana başta sağlık tabiki, yinede böyle çirkin bir kız doğurma ihtimalimde hiçte az değil teyzeleri nede olsa halası belli [/QUOTE]

Herkese iyi senelerrr.eslerimizle evlatlarimizla saglikli huzurlu mutlu sevgi ve saygili hayirli kazancli seneler olsun insallahhhh.

Ayy işten geldim apar topar yiyecek hazırlamaya giriştim. Biz arabayı bugünlük kaynıma vermiştik. Bi arkadaş gelip alacaktı bizi. O da trafiğe takılınca 9 da ancak geldi. Arkadaşlara git, sofra hazırla, ye iç derken aaa bi baktık saat 12 olmuş:))
Bursa da arkadaşlarımız vardı. Geleceklerinden haberimiz yoktu. Kapıda bitiverdiler bi anda. Çok güzel sürpriz oldu.
bizimkiler pek severler hararetli hararetli tartışmayı. Tabii sesleri de yükseliyor tartışırken. Arkadaşın da bebeği küçük. Uyuttular ama kamera falan bişey almamışlardı. Kapıyı aralık bırakıyorlar. Bu sefer ses gidecek uyanscak diye tedirgin oldular. Biz de geri kalanlar olarak toplanıp bize geldik. Zaten yakın oturuyoruz. Biraz da biz de oturduk derkeen şimdi bizde kalacaklar. Misafirciliğe yılın ilk günü başlamış olduk. Bu yıl bereketli olacak galiba misafir açısından:)) aa neden acaba

Neyse kızlar, hepinize tekrar mutlu yıllar. Ben artık azıcık uyuyayım. 22 saattir uyanıkmışım artık halim kalmadı.

Günaydın Kızlar, yeni yılın ilk sabahı kızım ve ben erkenden uyandık her günümüz sağlıklı olsun inşallah, bebeklerimizle eşlerimizle sağlıkla...
İlk kez bir yıl geldiği için çok mutluyum, çünkü 2014 yılı bana kızımı getirecek, ve değişimlerin yılı olacak...

Günaydıııın,

Ne güzel demişsin öyle canım. 2014 e çok sevgi dolu bakıyoruz. İnş bizi yanıltmaz:))

günaydıııınnn günaydınnnn sizeeee bebişlerimizle sağlıklı yıllar olsun

Günaydın canım, amin:)

Günaydıııın,

Ne güzel demişsin öyle canım. 2014 e çok sevgi dolu bakıyoruz. İnş bizi yanıltmaz:))

Günaydın canım, amin:)

Öyle canım sevgiyle bakalım, ki ben genelde karamsarımdır ama artık anne içgüdüsü ile kızım için herşeyin çok güzel geçeği bir zaman diliyorum, zorluklarlardan sıkıntılardan kötü niyetli insanlardan uzak olalım... Kafamıza herşeyi takmayalım inşallah :) dün 2013 çıkarken artık insanların ne söylediğini takmak istemiyorum dedim, bunu umarım başarırım çünkü her zaman üzülen ve yıpranan ben oluyorum artık ben eşim ve kızım için kimseyi takmak istemiyorum :)

kızlar ben kan ilacımı ferrum fort kullanıyorum ama saglık ocanda ebe ilaç var elimde sana vereyim dedi bende onu kullanmıyorum dedim aynı ikiside adı değişik dedi.... ebenin verdiği duofer kapsül bunu kullanan varmı aranızda:26:

benim ferrum fort ilaçtı bu kapsülde merak ettim:44:

günaydınnnnnnnnn anneler ssbah sabah tartıya çıkınca azıcık moralim bozuldu bi de karnımda bi kızarıklık gördüm ufacık çatladı sanırım moralim bozuldu ama kızımın tekmeleri herşeyi unutturuyor:) bu arada benim karnım azıcık aşağı indi gibi eşim de öyle diyor sizde de aynı durum var mı ayrıca bugün nasıl tarif etsem çatım ağrıyor yani kemikler acıyor

Benim alt karnimdaki catlaklar 20.haftada basladi bakalim nolucam ki lierac kullaniyordum😞 simdi kullanmiyorum baktim fayda etmiyor😆 bu arada cati kemiklerim inanilmaz aciyor yaklasik 27. 28. Haftadan beri ama ciddi bi aci tarifi yok yururken yatakta donerken yatarken ve surekli😟
Cumartesi doktora gittigimde sorucam eger soran varsa nedeni ne olabilir benim karnim inmedi asagi daha baya yukarda

sorunca bana da haber verir misin canım benim kontrolüm pazartesi karnımı da dün farkettim belki haftasıyla ilgili olabilir

Kapsul de otekide ayni bende ikisini kullandim doktor vermisti ayni hatta kapsul olan daha iyi bence

merhaba kızlarr..
herkese mutlu sağlık bir yeni yıl diliyorum...
biz evdeydik eşimin doğumgunuydu çunku kızımızla da birlikte ilk doğumgununu birlikte kutlamak istedik gitmedik bi yere
sevdiği yemeklerden yaptım bi de cheesecake yaptım bayılır çunku bende bayılırım tabi gec gelcek sanıyodum süslenmeye fırsat kalmadan erkenden geldi süslenemedim suprizi kaçmış gibi geldi
evimiz biraz sapa bi yerde oldugundan tek başıma dışarı çıkamadım ve istediğim gibi bi hediye alamadım bu yıl kocama,,, netten "imza:kızın" adlı kitabı aldım içine de kızımızın ağzından bir mektup yazdım süsleyip püsleyip verdim.. zaten tam bir kitap kurdu oldugudan çok beğendi tabi olayı bitiren mektup kısmıydı oyle yani evimizde sakin sakin bi yılbaşı geçirdik aslında bu sakin sakin son günlerimiz zaten

canım benim çatlaklar yol oldu artık ne sürdümse fayda etmediğinden artık sadece cildim nemlensin diye yağ sürüyorum badem,kakao,kayısı karışımından.. çatır çatır çatladım hemde annelik izi demişti bir dostum onlara.. o gözle bakıcaz artık napalım
çatı ağrısı denen şeyden bende de var yerini tarif mumkun değil... uyurken saga sola dönmek işkence.. ama bazen geçiyo gün içinde sanrım bebek biraz yukarı çıkınca baskı azalıyo... aşağı indikçe daha çok agrı oluyo gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…