nst nasıl bişi haftaya doktor seni de nst ye sokcaz dedi 35. haftamız oluyor. uygulama nasıl
kızlar, hani ben son dönemde çok hastalandım die çekinirodum ya yöneticimden, surat yapıyor diye, en son da bi düzelemedin iyice dinlen filan demişti ama iyi niyetle değil, suratla..
ben artık hastalanmaktan iki katı tırsar olmuştum.
en son ama 5 gün raporu çaktım...evde hem kendim dinlendim (ki hakkaten hastaydım) ve malum çocuk hastaydı, hastanede kaldık zaten 2 gece düşünün..
evde buharlı ilaçları filan benim kalmam gerekiyordu..neyse ayı arkadaş bunları anlamaz.
en son da benim raporumu ben daha dönmeden istedi filan saçmaladı bişeyler bişeyler..öncesinde nasılsa bana ve kızıma geçmiş olsun dileklerini iletti, ama geç kalmıştı ...
neyse derken...bana haberleri geldi, benim olmadığım bir gün bizim en üst..amca bu bizim amcayı baya bi fırçalamış, ağırdan aldığı eksik yaptığı işler ile ilgili..
ardından pzt. günü işe gelemedi, sabah eşinden mesaj...ateşler içinde yanıyor, acile gittik yok şöyle böyle aman da salgın varmış diye
mail geldi, bugünde raporu bize raporunu atmış...sanki böyle bir adet varmış gibi, benden istedi ya kendisi de göndermiş, ay çok komik hastalık ÜSYE.. 3 gün rapor almış işte, yılbaşını hasta geçiricem kaderde bu da varmış filan diyerek iyice duygu sömürüsü yapmış..
işte böööleee
benim doktor gerekmedikçe nst istemiyor ancak sancın olduğunu söylersen istiyor nst, oğlumdada ilk 37.haftamda girmiştim nstye, bundada halen aynı uygulamayı yapıyormuş ama bazı doktorlar 35 den sonra her hafta istiyormuş nst
senin gittiğin hastanede para alıyorlarmı nst için ayrıca ?
evet doktorunun dediği gibi su öyle yavaş yavaş gelmiyor foşşşşş diye boşlalıyor zaten o durumda banyo yapmak falan mümkün değil bence ben yapamamıştım
birde şunu keşfettim ben kızlar
ADET SANCINIZ NERDEN GELİYOR NORMALDE? BENİMKİ KASIKLARIMDAN GELİR ÖYLE BELİM BACAKLARIM FALAN AĞRIMAZ,
FAKAT ADET SANCISINDE BELİ ÇOK AĞRIYANLARIN DOĞUM SANCISIDA BELİNDEN GELİYORMUŞ GENELDE SANCI KONUŞMLARINDA BUNA ŞAHİT OLDUM
aynen canım aynen
benim de sancı gibi bir seyim yoktu da herhalde doktorun genel uygulaması bu şekilde olunca nst ye aldılar canım. ayrıca para ödemedik, normal muayene ücretimizi ödedik sadece. bu arada ben adet sancısını unuttum, o nasıl bir seydi ayol?
benim galiba kasık ve bacaklarıma vuruyordu, ama adet olmadan önce sırtım belim de ağrırdı diye hatırlıyorum. gerçi evlendikten sonra şiddeti azalmıştı nedense...
ahahaa morali bozulunca bünye sarsılmış, hasta olmuş demek ki...ben benimle çok uğraşan biri olunca "Allahım beni unutturacak bir iş ver ona" diyorum, bu amca da işi bulmuş tam:)
laf aramızda ben de halasına filan benzemez inşallah diye dua ediyorum:)
ben daha güzelim benle babasına benzesin kuzum:))
bende de aynı durum var,esmerler yanlış anlamasın,şöyle yanık bronz ten severim de bizim halamızda peeek esmer ve kıvırcık saçlı,eşimde kıvırcık benim dalgalı.şöyle rüyalarımdaki gibi akça pakça sarı bir kız olsa iyi olur.bir de düz saçlı.
gerçi ikili testte beyaz ırk yazıyordu ama.
şaka şaka tabi kontrollerde kara kuru olsun da kukusu olsun diyorum hep.
maşallah bebisine canim allah saglik sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin hepimize:)
Ne güzel demişsin öyle canım. 2014 e çok sevgi dolu bakıyoruz. İnş bizi yanıltmaz:))Günaydın Kızlar, yeni yılın ilk sabahı kızım ve ben erkenden uyandık her günümüz sağlıklı olsun inşallah, bebeklerimizle eşlerimizle sağlıkla...
İlk kez bir yıl geldiği için çok mutluyum, çünkü 2014 yılı bana kızımı getirecek, ve değişimlerin yılı olacak...
günaydıııınnn günaydınnnn sizeeeebebişlerimizle sağlıklı yıllar olsun
Günaydıııın,
Ne güzel demişsin öyle canım. 2014 e çok sevgi dolu bakıyoruz. İnş bizi yanıltmaz:))
Günaydın canım, amin:)
günaydınnnnnnnnn anneler ssbah sabah tartıya çıkınca azıcık moralim bozuldu bi de karnımda bi kızarıklık gördüm ufacık çatladı sanırım moralim bozuldu ama kızımın tekmeleri herşeyi unutturuyor:) bu arada benim karnım azıcık aşağı indi gibi eşim de öyle diyor sizde de aynı durum var mı ayrıca bugün nasıl tarif etsem çatım ağrıyor yani kemikler acıyor
Benim alt karnimdaki catlaklar 20.haftada basladi bakalim nolucam ki lierac kullaniyordum😞 simdi kullanmiyorum baktim fayda etmiyor😆 bu arada cati kemiklerim inanilmaz aciyor yaklasik 27. 28. Haftadan beri ama ciddi bi aci tarifi yok yururken yatakta donerken yatarken ve surekli😟
Cumartesi doktora gittigimde sorucam eger soran varsa nedeni ne olabilir benim karnim inmedi asagi daha baya yukarda
kızlar ben kan ilacımı ferrum fort kullanıyorum ama saglık ocanda ebe ilaç var elimde sana vereyim dedi bende onu kullanmıyorum dedim aynı ikiside adı değişik dedi.... ebenin verdiği duofer kapsül bunu kullanan varmı aranızda:26:
benim ferrum fort ilaçtı bu kapsülde merak ettim:44:
günaydınnnnnnnnn anneler ssbah sabah tartıya çıkınca azıcık moralim bozuldu bi de karnımda bi kızarıklık gördüm ufacık çatladı sanırım moralim bozuldu ama kızımın tekmeleri herşeyi unutturuyor:) bu arada benim karnım azıcık aşağı indi gibi eşim de öyle diyor sizde de aynı durum var mı ayrıca bugün nasıl tarif etsem çatım ağrıyor yani kemikler acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?