jaCKİM ANAM SEN BENDEN ÖNCEMİ İZNE AYRILCAN ŞİMDİ BALIM YA
he bacım...dayanamıyorum ama napim.....keşke dayanabilsem de doğuma kadar calısabilsem
yok kız doğuma kadr çok anacım, fakat yıllık iznin falan varsa kullanamazmısın hani sonradan kızınla çok vakit geçirmek için diyorum, birde sezercik tarihin belli oldumu ??
heee yıllık izin ,doğru diyosun kuzum....onu da kullanabilirim...ya da doğumdan snra da kullabanilirim bbilimim bi şey değişmiş olmuyo yine.....ben cumartesi söylerim patrona bunu.su iki haftayı yıllık izinden düssün
Sezercik tarihim belli değil.16 ocakta randevum,daha cok var.4 hafta sonra gel dedi ya doktor
günaydin tatli annişler...bugün kizimi görmeyeee gidecemm...
kız senin doktorda pek bi rahatmı ne 4 haftada bir çağrıyor hala :26::26::26::26:
Benimki artık 2 haftada çağırmaya başladı keze nerdeyse herkesin doktoru öyledir,
birde ben benimkine rahat diyordum üstelik
sen gittiğinde kaç haftalık olcan ozaman?
36+5 olcam sanırım 16 ocak'ta....bende gecen gittiğimde 2 hafta sonra gel dicek diye bekledim ama,her sey yolunda yine 4 hafta sonra gelebilirsin dedi
Bi risk görmüyosa rahat davranıyor benimki....zaten bu gittiğimde catı muayenesi yapılacak,öyle dedi, nst ye de girer miyim bilmem:26:
hayır izne erken gidersen zaten gidicen ama doktor neyseki onda görürsün bebeğini
ne bileyim bu son haftalar bencede daha sık gidilmesi gerekir diye düşünüyorum
yok kuzum zamanında gidip alacam raporu,aldıgımda getirip vercem patrona....sıkıntı yok yani.
anladım canım patronın sıkıntı etmiyorsa süper,
bende az önce randevumu aldım 13 ocak için gidip raporumu alıp vercem iş yerine
ohh ne güzel,su gibi akıp geçsin zaman inşallahhhh
Bbilimim ben nefes almakta zorluk çekiyorum.kalbim sıkısıyo sürekli,kızım daha aşağıya inmediğinden mi oluyo bu:26:yani pozisyonu hakkında bi şey demedi de dr.
canım onu bende çekiyorum normal bir durum özellikle yatağa ilk yattığımda sanki 100 metreyi 20 snyede koşmuş gibi kehliyorum ve kalbim yerindne çıkcak gibi oluyor sıkışıyorBiraz sonra alışıyor vucut ayarlıyor kendini
oğlumda ben doğuma kadar çektim bunu ama oğlum aşağı hiç inmedi doğuma kadar kanala girmemişti bir başka tabirle
çok yüksek yastık yatarken biraz etkiliyor azaltıyor bu durumu ayrıca hızlı yürümemek yada ani hareketlerden kaçınmak gerek
canim cok gecmis olsun izne cikman senin icin daha iyi olucakkk.valla canım cok iyi sayılmam....sağım solum uyuşmuş ve cürümüş durumda.uykusuzum...arasıra agrı sancı oluyo artık....normalde iki hafta sonra izne çıkacaktım ama dayanamıyorum.işlerimi toparlayıp cumartesiden sonra calısmayı düsünmüyorum
canim desene doguma cok az kalmiss insallah bebislerimizi sag salim aliriz.iş günü şafağım 6
tahmini doğum şafağım 35
biz şunu 29 a falan bağlasak ama iyi olurdu beeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlar iyisiniz inş. yeni yıl yeni umutlat getirsin inş. bizlere
gunaydin hanimlar. Duydum ki sezeyanla dogum yapmak isteyenlere emzirme sorunu olmasin diye saglik ocaklarinda gogus masaji yapiliyormus. Duydunuz mu boyle bir sey. Ya da yaptiran var mi?
canim cok gecmis olsun izne cikman senin icin daha iyi olucakkk.
Canim desene doguma cok az kalmiss insallah bebislerimizi sag salim aliriz.
Bende allah nasip ederse bugün görcem saat 4 buçukta heyecanlıyım inşallah kilosu normaldir eğer gene önde çıkarsa doktor kesin diyet vercekbugün bol bol yeyimde gideyim gayrdı dönüşte gözel haberlerle gelirim inşallah bu arada herkeşee gunaydınnn
kahvaltı yapmadım bugün gec uyandım diye.evden yemek getirdim öğlen yemek için.yemek bana bakıo ben yemge...gel beni ye diyo sabah sabah
canım benim ilk doğumum henüz çatı muayenesi falan olmadı ama başkalarından dinleme derim ben dinledikçe sanki o sıkıntılar senin de başına gelecekmiş gibi geliyor ben hiç kimseye anlattırmıyorum sonuçta kaderde ne varsa onu yaşayacağız sezeryan ya da normal doğum insanın elinde olan bişey değil ki nasip dua ediyorum bol bol Rabbim yardımıcımız olsun bi sıkıntı olursa da napalım O'ndan gelene boynumuz kıldan ince çok kokruyorum ama elden gelen bişey yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?