bugünü nedense pazar sanıyorum yaaaa
var mı benim gibi ruh hastası
Merhaba kızlar, herkese iyi yıllar. İnşallah yeni yıl bizim ve bebeklerimiz için mutlu, şanslı bir yıl olur.:)
Merak ettiğim bir şey var, 33. haftamdayım. Karnımda ve ara kalçamın arka bölümünde hafif hafif kaşıntı var, çatlamaya başlamış olabilirim diye düşünüyorum ama görünürde bir şey yok. Sizde de var mı, ilk çatlak belirtileri ne zaman nasıl başlıyor bilginiz var m?Herkese sevgiler.[/QUOT
Benimde catlaklarim 30. Haftada basladi suan 35 teyim ve kasik bölgemle belimde catlaklar olustu ve malesef cok kasinti yapmisti bende ve gerilmisti karnim eger halaa catlagin yoksa bol bol nemlendirici sür ve kasima insallah olmaz ama olsada üzme kendini cok dogal benim ilk hamileligim ve soktayim tipim kaydi sismanladim ve vücudum acayip bozuldu ama ultrasondaki o tompul yanaklar beni benden aliyo :)
Merhaba kızlar, herkese iyi yıllar. İnşallah yeni yıl bizim ve bebeklerimiz için mutlu, şanslı bir yıl olur.:)
Merak ettiğim bir şey var, 33. haftamdayım. Karnımda ve ara kalçamın arka bölümünde hafif hafif kaşıntı var, çatlamaya başlamış olabilirim diye düşünüyorum ama görünürde bir şey yok. Sizde de var mı, ilk çatlak belirtileri ne zaman nasıl başlıyor bilginiz var m?Herkese sevgiler.[/QUOT
Benimde catlaklarim 30. Haftada basladi suan 35 teyim ve kasik bölgemle belimde catlaklar olustu ve malesef cok kasinti yapmisti bende ve gerilmisti karnim eger halaa catlagin yoksa bol bol nemlendirici sür ve kasima insallah olmaz ama olsada üzme kendini cok dogal benim ilk hamileligim ve soktayim tipim kaydi sismanladim ve vücudum acayip bozuldu ama ultrasondaki o tompul yanaklar beni benden aliyo :)
Teşekkür ederim. Aynen, kızım iyi olsun, sağlıklı dünyaya gelsin de çatlak filan vız gelir. :)
Teşekkür ederim. Aynen, kızım iyi olsun, sağlıklı dünyaya gelsin de çatlak filan vız gelir. :)
Aminnn allah herkezin bebegine saglik versin benimde oglum olucak bu ayin sonuna dogru nasipse
Amin canim gecmis olsun bu arada griplerin ömrü uzadi gecmek bilmiyo ben daha olmadimda benim kuzen 1 haftadir yatiyo bide kizi var daha 1, 5 yasinda yazik kalkip ona bile bakamiyormus ankarada bide burda olsa gidip bakardim ama bizde zaten bu halde yaptiklarimiz malum :)İyi geceler kızlar.Bir kaç gündür nete giremiyorum doğru düzgün.Eşim üşütmüş sağolsun onunla ığraşmaktan kendimi unuttum.Bir yandan iyileştirmeye çalış bir yandan bulaşmasın diye dikkatli ol off of
Şimdilik herkese harika bir yıl diliyorum.Bu sene inşallah meleklerimizle birlikte dolu dolu bir yıl olacak.Şimdiden kolay gelsin tadını çıkarabiliriz inşallah
Günaydın Kızlar.....yavrularımızla,eşlerimizle,sevdiklerimizle birlikte sağlıklı,şanslı,huzurlu,mutlu ve bol kazançlı bi yıl diliyorum hepinizeherkesler iyi mi bakim?
sagol canim benim biz iyiyizz sen nasilsin...
iş günü şafağım 6
tahmini doğum şafağım 35
biz şunu 29 a falan bağlasak ama iyi olurdu beeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlar iyisiniz inş. yeni yıl yeni umutlat getirsin inş. bizlere
valla canım cok iyi sayılmam....sağım solum uyuşmuş ve cürümüş durumda.uykusuzum...arasıra agrı sancı oluyo artık....normalde iki hafta sonra izne çıkacaktım ama dayanamıyorum.işlerimi toparlayıp cumartesiden sonra calısmayı düsünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?