2014 Şubat Anneleri

Selammm kizlar.herkes arazi bugun:)11 yillik evliligimde ilk defa sessiz sakin bir yilbasi gecirdik kimseler yoktu kizcem erkenden uyudu goncamla oturup sohbet ettik.cok iyi geldi sessizlik:)yarin kucuk kizceyi gormeye gidicem nasipse cok heyecan yaptim:)bide karnim iyice indi asagiya.yarin sorcam bakakim orhan pasaya(druma)ne diycek.

Herkese iyi yıllar diliyorum...umarım yenil yıl dilediğimizden istediğimizden daha güzel olur.hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah...biz dün dışardaydık abee attım göbecikleri gelen giden maşallah çok tatlısın dedi kızımı beni sevdiler şarkıcı utanın be hamile bayan bile oynuto siz oturuyosunuz diye oturanlara fırça çekti .kızım rahatsız olmuşmudur diye çok korktum ama arabaya bindiğimizde içerde depiniyrdu galiba o da içerde kurtlarını döküyodu

bir tatil günü daha geçti gidiyor ya haftaya izne ayrılacağım çünkü bu grip geçmeyecek sanırım bol bol yatarım artık evde de canım sıkılıyor ama

bugünü nedense pazar sanıyorum yaaaa
var mı benim gibi ruh hastası

Merhaba kızlar, herkese iyi yıllar. İnşallah yeni yıl bizim ve bebeklerimiz için mutlu, şanslı bir yıl olur.:)
Merak ettiğim bir şey var, 33. haftamdayım. Karnımda ve ara kalçamın arka bölümünde hafif hafif kaşıntı var, çatlamaya başlamış olabilirim diye düşünüyorum ama görünürde bir şey yok. Sizde de var mı, ilk çatlak belirtileri ne zaman nasıl başlıyor bilginiz var m?Herkese sevgiler.

İyi geceler kızlar.Bir kaç gündür nete giremiyorum doğru düzgün.Eşim üşütmüş sağolsun onunla ığraşmaktan kendimi unuttum.Bir yandan iyileştirmeye çalış bir yandan bulaşmasın diye dikkatli ol off of
Şimdilik herkese harika bir yıl diliyorum.Bu sene inşallah meleklerimizle birlikte dolu dolu bir yıl olacak.Şimdiden kolay gelsin tadını çıkarabiliriz inşallah

Amin canim gecmis olsun bu arada griplerin ömrü uzadi gecmek bilmiyo ben daha olmadimda benim kuzen 1 haftadir yatiyo bide kizi var daha 1, 5 yasinda yazik kalkip ona bile bakamiyormus ankarada bide burda olsa gidip bakardim ama bizde zaten bu halde yaptiklarimiz malum :)
Umarim sizinki uzun sürmez iyi yillar

Günaydın Kızlar.....yavrularımızla,eşlerimizle,sevdiklerimizle birlikte sağlıklı,şanslı,huzurlu,mutlu ve bol kazançlı bi yıl diliyorum hepinizeherkesler iyi mi bakim?

Günaydın canlar,

Nasılsınız bakiim? İyi seneler hepimize. Bu sene her birimiz evlatlarımıza sağ sağlim kavuşuruz ve musmutlu bir yıl olur inşallah.

sagol canim benim biz iyiyizz sen nasilsin...

valla canım cok iyi sayılmam....sağım solum uyuşmuş ve cürümüş durumda.uykusuzum...arasıra agrı sancı oluyo artık....normalde iki hafta sonra izne çıkacaktım ama dayanamıyorum.işlerimi toparlayıp cumartesiden sonra calısmayı düsünmüyorum

iş günü şafağım 6
tahmini doğum şafağım 35

biz şunu 29 a falan bağlasak ama iyi olurdu beeeeeeeeeeeeee

nasılsınız kızlar iyisiniz inş. yeni yıl yeni umutlat getirsin inş. bizlere

iş günü şafağım 6
tahmini doğum şafağım 35

biz şunu 29 a falan bağlasak ama iyi olurdu beeeeeeeeeeeeee

nasılsınız kızlar iyisiniz inş. yeni yıl yeni umutlat getirsin inş. bizlere

belli mi olur bbilimim bakarsın dediğin gibi olur,kızın da sana dayanamaz

jaCKİM ANAM SEN BENDEN ÖNCEMİ İZNE AYRILCAN ŞİMDİ BALIM YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…