2014 Şubat Anneleri

anladım canım patronın sıkıntı etmiyorsa süper,
bende az önce randevumu aldım 13 ocak için gidip raporumu alıp vercem iş yerine

canım günaydın,

ben de kendimi iyi hissedince 1 hafta daha çalışmaya karar verdim. 13 ocak'ta doktor randevum var, (o gün 36+0 oluyorum) sabahtan gidip çalışamaz raporumu da alıp işyerine teslim etmeyi düşünüyorum.

bugünle beraber son 7 iş günüm:))

kahvaltı yapmadım bugün gec uyandım diye.evden yemek getirdim öğlen yemek için.yemek bana bakıo ben yemge...gel beni ye diyo sabah sabah

ayy jack im ben sabah hayvan gibi yedim. Evden de öğlen için yemek getirdim. Onda hala gözüm. Saat 12 olsa da yesek
bende yemek getirdim kızlar bugün fakat daha sabah yediklerimi hazm edemedim bu bende hazımsızlık hat safada yaaa öğlen olsada yesek diyemiyorum o yüzden çünkü midem sanki tıka basa dolu

lip demek aynı gün izne ayrılıyoruz hakkımız hayırlısı olsun bacım bende o gün 36+4 olcam inş.

kızlar günaydın bugün güneş günümüz 4 de kızımı görcem doğumla ilgili konuşucam doktorumla bakalım ne diyecek normal doğum istiyorum ama emin değilim yapabilir miyim

Ayy Jack im ben sabah hayvan gibi yedim. Evden de öğlen için yemek getirdim. Onda hala gözüm. Saat 12 olsa da yesek

valla ben dayanamadım.....yedim gitti proletimm

günaydın,

yavrum kahvaltısız olur mu? o bebiş acıkmıştır valla, ağzına bir iki meyve bir şeyler at hiç olmazsa

kuzum bi tane muz yedim işe gelir gelmez....onunla duruyodum ama simdi dayanamadım.yemegimi yedim.....kuzum bi hareketlendi maşallah.acıkmıs hakkaten yavrumm

kızlar günaydın bugün güneş günümüz 4 de kızımı görcem doğumla ilgili konuşucam doktorumla bakalım ne diyecek normal doğum istiyorum ama emin değilim yapabilir miyim

yüzyıllardır herkes yapabildiğine göre sende yapabilirsin tabiki
fakat doktorun bu çekimserliğini fark ettiği anda vede sezeryan tarafrıysa ki çoğu öyle
seni bi şekilde sezeryana öteleyecektir, diyeceklerinde liste başı
1- çatın dar
2- bebek aşağı inmemiş-kanala girmemiş (benim oğlumda girmemişti ama normal doğdu)
3- boynuna kordon dolanmış

liste uzatılıp gidebilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla ben dayanamadım.....yedim gitti proletimm

kuzum bi tane muz yedim işe gelir gelmez....onunla duruyodum ama simdi dayanamadım.yemegimi yedim.....kuzum bi hareketlendi maşallah.acıkmıs hakkaten yavrumm

afiyet bal şeker olsun kızımıza lop lop et olsun

hadi hayirlisi bizim görüs günü pazartesi ama ben bastan sezeryan isterim dedim pazarlik yaptim :) o gücü göremedim kendimde umarim seninde istedigin gibi olur

Sorum olucak annislerben hastaneye götürmek icin lanisohmuydu neydi bir gögüs kremi aldim dogumdan öncemi sonrami kullanicam bilmiyorumm 35. Haftadayim suan yardimci olursaniz sevinirim

Sorum olucak annislerben hastaneye götürmek icin lanisohmuydu neydi bir gögüs kremi aldim dogumdan öncemi sonrami kullanicam bilmiyorumm 35. Haftadayim suan yardimci olursaniz sevinirim

önceden başlaman gerekmiş fakat çatlıcaksa yara olacaksa oda fayda etmeyecek canım demedi deme, ben oğlumda krem namına hiç bişi kullanmadım maşallah yara falanda görmedim karbonatlı suyla falan sildim hep birde soğan sürüdm tabiki

benim ilk bebeğim olcak benimde kızım olcak 6 sene sonra geldi nazlı kızımız senelerdir yedirmediğimiz para kalmadı doktorlara hastanelere en son 2 yıldır fakülteye gidiyodum süpriz yaptı bebeğimiz nerdeyse tüp bebek yapıcaktık hatta iğnelerimi vuruldum 2 kere çok yumurtadan iptal edildi 3.de de yumurtalarım erken çatladı iptal edildi ama çatlayan yumurtaları doldurmayı başardık bu sefer senelerdir yumurtlama günü hesapla kuluçkaya yat tavuk gb hissediyodum kendimi sonunda yumurtlamam az kaldı civcivim gelcek allahın izniyle bizim tanıdıgımız yok zübeydede olsa bende giderdim yani şartları ayarlayınca tabi en güvenilir hastane orası sonuçta dogum hastanesi... ama benim sezeryan normal belli değil normal yaparsanda cok zor ablam 2 kızını orda yaptı dogurana kadar 20 kişi aynı odada sancı çekiyomuşsun baran aglıyan azar işiten felan:18: öüm kopar benim bayılırım sonra ablam saatlerce yanlız kaldı yukarda biz aşada perişan olduk haberde alamıyosun en sonunda ekrana dogurdu diye yazdı ama yanına almadılar tabi hemen saatlerce bekledik gene ben çıktım yanına ablam garibim kan gelmiş bacakalrını silmeye çalışıyo ıslak mendille odada 4 anne 4 refakatçi 4 bebek tuhaf tuhaf insanalr bebeği getirdiler onun kafası felan kanlı ıslak mendille sildim felan rezilllikti yani ama tanıdıgın olsa iyi olur... bi arkadaşımda 2 sezeryan yaptı orda murat mıydı neydi doktorunun adı çok memnun bide tek kişilik oda denk geldi ona ohh özel hastane gb degme keyfine ama ben çok şanssız bi insanım bide ilk bebeğim nabcamı bilemem dogumdan sonra bide kaldıki çocugu felan vercekler tek başıma nabarım korkarım ...

medikaldeki doktorum riskli gebelikler uzmanı medikal hastaneleride malum en iyi hastane bursada bence yeni dogan üniteside varmış allah korusun lazım olmasın ama bişey olursa diye bilmiyorum burda içim rahat olucak bi kızımızı alalaım kucamızada belki 2.ler 3.ler zübeydede olur yani milyarları yedirmenin bi anlamı yok hastanelere hiç şuan dururmumuz yok zaten taksite bağlayıp ödücez işte nabalım

bu arada 33+2 günlüğüm şuan

Dogumdan sonrami yaptin bunlari? Cevap icin tskrler bu arada zaten catlak degil derdimde yara olursa emziremiyomussun diye duydum korktum acikcasi gögüslerimde kücük benim acaba bi alakasi varmi daha cabuk yara olurmu falan kafama takilmisti

bende ucundaki çatlaktan bahsetmiştim zaten çünkü önce başı çatlıyor sonra yara oluyor diye biliyorum ben,

canım göğüs ucun büyükse yara olma ihtimali daha düşük bence benim göğüs ucum büyük mesela ve dışında o yüzden belkide yara olmadı
doğum yaptıktan sonra bebeği ilk emzirmeden önce soğan kesip suyunu sürüyorsun meme başına 30sn-1dk bekleyip öyle emziriyorsun bebeği, bebek iğrenir falan deme çünkü bebeğin aldığı ilk tad o henüz neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmiyor bile
bize hemşire önermişti bunu biz öyle yapmıştk tabi yapıp yapmamak sana kalmış yinede

karbonatlı suya gelince bir çaybardağı suyun içinde karbonatı eritiyorsun canım, o suya pamuk buluyorsun bebeği emzirmedne önce ve emzirdikten sonra o suyla siliyorsun meme başını ben sürekli yaptım bunu, suyuda günlük yeniledim

kızlar şu ana kadar hep bebek yağı sürdüm karnıma ama fayda etmedi düzgün bi krem almadığıma pişman oldum çatladım hep . arada oturup takılıyorum ilerde kötü görünücek diye .. roc diye bi krem var 45 lira alsam fayda edermi satan kişi çok iyi olduğunu taze çatlakları döktüğünü küçülttüğünü söyledi sizce faydası olurmu sizlerde varmı çatlak ??

çatlayacaksan ne sürersin sür çatlarsın ve mevcut çatlaklara hiç bir krem fayda etmez, fakat aklında hep bir acaba kalacaksa maddi imkanında varsa al kremi sür derim

Cok saol ya hic birsey bilmiyorum ilk bebek üst üste sordum kusura bakma yaparim bende tabiki yapmammi tesekkürler

Cok saol ya hic birsey bilmiyorum ilk bebek üst üste sordum kusura bakma yaparim bende tabiki yapmammi tesekkürler

sorun değil canım sor cevaplarım neden olmasın, ben doğal şeyleri daha çok seviyorum o yüzden böyle şeyler öneriyor vede kullanıyorum, mesela bende karın çatlağı falanda olmadı hiç hiç bir şey kullanmadığım halde yani bunlar birazda bünye meselesi

çatlayacaksan ne sürersin sür çatlarsın ve mevcut çatlaklara hiç bir krem fayda etmez, fakat aklında hep bir acaba kalacaksa maddi imkanında varsa al kremi sür derim

canım madii açıdan sorun değil ama geçmeyeceksede neden gidip veriyim ki o parayı bebeğime bir şey alırım daha mantıklı .. doktoruma sorucam önereceği bişey varsa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…