canım madii açıdan sorun değil ama geçmeyeceksede neden gidip veriyim ki o parayı bebeğime bir şey alırım daha mantıklı .. doktoruma sorucam önereceği bişey varsa ..
sor bakalım canım, kesinlikle bir krem önerir ama yinede geçermi bilmem mümkün olduğu kadar kaşımamaya çalış göbeğini kaşıdıkça çatlakların artabilir
aşşağılar çatlamış canım bide göbek deliğimin etrafı çatlamış :S oğlum için değer sorun değil diyorum kendimi avutuyorum biraz geçiyor :)
aman çatlasın ya bencede evlat için değer, benimde karnım hiç çatlamadı ama özel bölgem çatladı mesela ilginçtir
hımm oda ilginç gerçekten :)
aşşağılar çatlamış canım bide göbek deliğimin etrafı çatlamış :S oğlum için değer sorun değil diyorum kendimi avutuyorum biraz geçiyor :)
iş günü şafağım 6
tahmini doğum şafağım 35
biz şunu 29 a falan bağlasak ama iyi olurdu beeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlar iyisiniz inş. yeni yıl yeni umutlat getirsin inş. bizlere
Ayy Jack im ben sabah hayvan gibi yedim. Evden de öğlen için yemek getirdim. Onda hala gözüm. Saat 12 olsa da yesek
kızlar şu ana kadar hep bebek yağı sürdüm karnıma ama fayda etmedi düzgün bi krem almadığıma pişman oldum çatladım hep . arada oturup takılıyorum ilerde kötü görünücek diye .. roc diye bi krem var 45 lira alsam fayda edermi satan kişi çok iyi olduğunu taze çatlakları döktüğünü küçülttüğünü söyledi sizce faydası olurmu sizlerde varmı çatlak ??
evet oda kilo aldı sanırım genişledi belkide dış kısmı ben en çok ona acımıştım
veeeeeeeeeeeee iziiiiiiiiin:)) bu hastalık beni mahvetti anneler 10 gündür iyileşemedim okula gidiyorum öğrenciler de hasta zaten tekrar bulaşıyor dayanamadık artık ve son iş günümdü daha bir hafta gidecektim ama nasip kısmet :)artık evdeyim
valla ben dayanamadım.....yedim gitti proletimm
kuzum bi tane muz yedim işe gelir gelmez....onunla duruyodum ama simdi dayanamadım.yemegimi yedim.....kuzum bi hareketlendi maşallah.acıkmıs hakkaten yavrumm
Sorum olucak annislerben hastaneye götürmek icin lanisohmuydu neydi bir gögüs kremi aldim dogumdan öncemi sonrami kullanicam bilmiyorumm 35. Haftadayim suan yardimci olursaniz sevinirim
ohoooo dunya kadar alinti yaptim cwvap yazdim, hepsi uctu gitti.. Off keyfim kacti simdi ama. Zaten tlfondan zor taziyorumm:26:
Neyse ben ozet geceyim. Oncelikle herkese iyi yillar. Saka maka bebisler geliyor kizlar..
Bugun kontrolumuz vardi. Sipacik 2600 gr olmus. Nst ye de girdim ilk kez. Abarttiklari gibi bisey yokmus.. Artik her hafta kontrole gidecegiz. Biz de ozetle havadisler bunlar. Siz de ne var ne yok ??
Canim dr da ben de normalden yanayiz ama bazi tereddutler var. E malum yas 36 ve ilk dogum.. Bir de ben hergun kan sulandirici igne yapiyorum. Yani kontrolsuz bir kanama benim icin risk. Bir yerimi kesmeye bile korkar oldum. Kanamayi durdurmak zor oluyor. Haftaya ilaclar konusun da duzenleme yapacagiz dedi drum. Kendimi de kizimi da riske atmadan en saglikli cozumu bulacagiz..Bu arada gunu bu kadar yaklasip da hala isim bulamayan bir sen bir de ben kaldik galiba :))Dun gece ocak topigindwn minikkelebwk saat 10 da agrim var bi hastaneye gideyim dedi, 12 15 dw oglusu geldi :)) aksam onun heyecanindan resmen uyuyamadim yav :))bizde iyiyiz tatlım nolsun gün sayıyoruz işte senin kuzunada maşallah baya büyümüş annesi sen doğumu nasıl yapacaksın sosyolojim bellimi ?
maşallah kızına inş. herşey yolunda giderde kızın 5 hafta (en az) daha bekler karnıştaslm annişler bizde özönce hastaneden geldikk..doktor suyun biraz azalmis günde 2 litre su icmemi ve bebegin hareketlerini takip etmemi söyleedii..cok sükür yarin son ignemi vuruyorum igneden kurtuldum...canim kizim yine bize yüzünü göstermedii..prensesimin kilosu 2160 gr olmus..33+0 haftalik olmuşuz...bizden bukadarrrrr.....
Canim dr da ben de normalden yanayiz ama bazi tereddutler var. E malum yas 36 ve ilk dogum.. Bir de ben hergun kan sulandirici igne yapiyorum. Yani kontrolsuz bir kanama benim icin risk. Bir yerimi kesmeye bile korkar oldum. Kanamayi durdurmak zor oluyor. Haftaya ilaclar konusun da duzenleme yapacagiz dedi drum. Kendimi de kizimi da riske atmadan en saglikli cozumu bulacagiz..Bu arada gunu bu kadar yaklasip da hala isim bulamayan bir sen bir de ben kaldik galiba :))Dun gece ocak topigindwn minikkelebwk saat 10 da agrim var bi hastaneye gideyim dedi, 12 15 dw oglusu geldi :)) aksam onun heyecanindan resmen uyuyamadim yav :))
slm annişler bizde özönce hastaneden geldikk..doktor suyun biraz azalmis günde 2 litre su icmemi ve bebegin hareketlerini takip etmemi söyleedii..cok sükür yarin son ignemi vuruyorum igneden kurtuldum...canim kizim yine bize yüzünü göstermedii..prensesimin kilosu 2160 gr olmus..33+0 haftalik olmuşuz...bizden bukadarrrrr.....
Canim dr da ben de normalden yanayiz ama bazi tereddutler var. E malum yas 36 ve ilk dogum.. Bir de ben hergun kan sulandirici igne yapiyorum. Yani kontrolsuz bir kanama benim icin risk. Bir yerimi kesmeye bile korkar oldum. Kanamayi durdurmak zor oluyor. Haftaya ilaclar konusun da duzenleme yapacagiz dedi drum. Kendimi de kizimi da riske atmadan en saglikli cozumu bulacagiz..Bu arada gunu bu kadar yaklasip da hala isim bulamayan bir sen bir de ben kaldik galiba :))Dun gece ocak topigindwn minikkelebwk saat 10 da agrim var bi hastaneye gideyim dedi, 12 15 dw oglusu geldi :)) aksam onun heyecanindan resmen uyuyamadim yav :))
sagol teyzesiii insallahhh kuzum dayanirrrr...buarada bende halen kizima isim bulamadikkk.maşallah kızına inş. herşey yolunda giderde kızın 5 hafta (en az) daha bekler karnışta
açıkcası hangisi mantıklıysa onu yapmak gerek normal doğum yanlısı bir insan olarak bende sezercik yaparıdm senin durumda
minik kelebeği bende okudum ya ay ne güzel hemde ilk doğumu üstelik, bende öyle hayal ediyorum kendimi bir gidiyormuşum hatta bebek hazır diyorlarmış banada
maşalalah allah herkese öyle doğumlar nasip etsin
sagol teyzesi darisi senin basina insallah sende ignelerden kurtuluruz..canim acikcasi bende anlsmadim bu su isindennn yinede ben suyumu iceyim...Oyy yesinler senin kuzusunu.. İgnelerden kurtulmana sevindim. Darisi basimaaaaaaa......
Su isini cozemedim ben hala. Kimisi ictigimiz suyla bir alakasi yok diyor kimisi de aman bol bol su icin.. Dr her seferinde suyun iyi diyor bana. Ki ben gunde 2 bardaktan fazla suyu nadiren icerim.. Ama sen yine dw drunu dinle,suyu ihmal etme..
De mi yaa. Masallah carcabuk kurtuluverdi. İnsallah herkesin oyle olsun..Benim en cok uzulduklerim once saatlerce dogum sancisi cekip sonra sezeryana girenler. Yazik gunah yaa.maşallah kızına inş. herşey yolunda giderde kızın 5 hafta (en az) daha bekler karnışta açıkcası hangisi mantıklıysa onu yapmak gerek normal doğum yanlısı bir insan olarak bende sezercik yaparıdm senin durumdaminik kelebeği bende okudum ya ay ne güzel hemde ilk doğumu üstelik, bende öyle hayal ediyorum kendimi bir gidiyormuşum hatta bebek hazır diyorlarmış banada maşalalah allah herkese öyle doğumlar nasip etsin
sagol teyzesiii insallahhh kuzum dayanirrrr...buarada bende halen kizima isim bulamadikkk.
Sagol teyzesi darisi senin basina insallah sende ignelerden kurtuluruz..canim acikcasi bende anlsmadim bu su isindennn yinede ben suyumu iceyim...
de mi yaa. Masallah carcabuk kurtuluverdi. Insallah herkesin oyle olsun..benim en cok uzulduklerim once saatlerce dogum sancisi cekip sonra sezeryana girenler. Yazik gunah yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?