2014 Şubat Anneleri

haklısın bbilim dedikleri
1- bebek ters
2- plesenta aşağıda old. için ters dönemiyor çünkü rahim ağzına doğru
3- kordonu boynunda takip gerekli

maşallah kızına ve sana bvev bende 32+2 kilosu 2067 bi hafta önde dedi kilosu için bende diyabet dolsıyısla diyetteyim bebek bir ayda 1300 almiş bense 900gr vermişim

ama bbilim bende plesente durumu var başka doktorlarda sölemişti bunu buda öle dedi işte bebek ters plesentedan dolayı kanama sıkıntı olabilir kordonuda takip edecez u anda normal doğum yapamazsın dedi sonrasını takip edelim

maşallah kızına ve sana bvev bende 32+2 kilosu 2067 bi hafta önde dedi kilosu için bende diyabet dolsıyısla diyetteyim bebek bir ayda 1300 almiş bense 900gr vermişim

Sana ve minişinede maşallah canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olur sağ saliim doğururuz hepimiz inş.

Arkadaslar.cok feci kalca agrisi cekiyorum benofff baska varmi bunu yasayan?uyku uyutmuyor oturamiyorum

Arkadaslar.cok feci kalca agrisi cekiyorum benofff baska varmi bunu yasayan?uyku uyutmuyor oturamiyorum

Gecmis olsun benimde 2 hafta once varsi o agri berbat bisi ama bi tqvsiyem var oturdugunda desteksiz oturma beline yastik koy tam o oyuk kisma ve iyi pozisyonlarda otur ben biraz dikkat ettim gecti simdi arada agriyo genea

Hastaneye altin yastigi götürülürmü varmi bilen? Ve bir soru daha epudral sezeryanla olucak dogumum esimde girmek istiyo disarda bayilir kalirim heyecandan birakamam sizi diyo :) qcqba girebilirmi kki

merhabalar umarım herkes iyidir, biz 34 haftalık olduk, karnım çok aşağıda ve sancılarım var 32. haftada izne ayrıldım. kızımın kilosu ve benim durumumdan dolayı 37. haftada doğum olacak ama yeni yılda eşimin özel sigortası değişti Yeditepe Rukset Attara gidiyodum 3 hafta kala acıbadem hastanelerinden birine gitmem gerekecek Kadıköy acıbadem bize yakın tanıdığınız önerebileceğiniz doktor varmı. Gül telci hakkında iyi şeyler duydum cumartesi için randevu aldım ama değiştirebilirim.

iyi akşamlar anneler resmen hamileliğin başına döndüm ki başında böyle olmamıştım aşermeler mide bulantıları ve daha da önemlisi sürekli ağlama krizleri sebepsz yere

iyi akşamlar anneler resmen hamileliğin başına döndüm ki başında böyle olmamıştım aşermeler mide bulantıları ve daha da önemlisi sürekli ağlama krizleri sebepsz yere

Benimde basinda hic migdem bulanmadi son aydayim biraz sikintilarim basladi bence en zor zamanlardayiz sonlara dogru gidiyoruz az kaldi cok normal yasadiklarinda

slm annişler sanırım henüz doğuran yok
hayırlısıyla vaktinde doğuralım inşallah hepimiz :18: ben artık 35. haftamdayım ve haftaya ancak gidebilirim kontrol için doktoruma bakalım neler değişmiş gerçi ben artık az çok hissediyorum aşağıya döndü çünkü mideme vuruyor pıt pıt ayaklarını ittiriyor yatmak çok daha zorlaştı 3 yastık koyuyorum başıma uyu uyuyabilirsen ama genel olarak çok iyiyim ilk gebeliğime göre o yüzden çok seviniyorum çoraplarımı kendim giyebiliyorum mesela
doktorlara hiç inanmıyorum işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar haklısınız normal yaptırmaktansa hemen bir bahaneyle sezeryana yönlendiriyorlar ben o konuda çok şanslı hissediyorum kendimi doktorum herzaman yanımdaydı sen yapabilirsin herkes yapıyor neden korkacaksın ben yanındayım dedi hep cesaretlendirdi beni ve şükürler olsun ilk bebeğimi epiduralle normal doğurdum hiç bir sıkıntımda yok şimdide inşallah aksi bir durum olmazsa aynı şekilde olacak rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

çorap giyebilmek büyük nimet cidden

Gecmis olsun benimde 2 hafta once varsi o agri berbat bisi ama bi tqvsiyem var oturdugunda desteksiz oturma beline yastik koy tam o oyuk kisma ve iyi pozisyonlarda otur ben biraz dikkat ettim gecti simdi arada agriyo genea

Denicem hemen canim cok sagol.

Aynı dert bende de var maalesef bacağımı biraz acayım ağzı bügözlerimi yaşartıyor çok kötü geçmek bilmeyen bi ağrı

Evet gercekten koru bir agri evin icinde yuruyorum uyumak oturmak ne mumkunarkadas yastik koy demis denicem insallah gecer

Hastaneye altin yastigi götürülürmü varmi bilen? Ve bir soru daha epudral sezeryanla olucak dogumum esimde girmek istiyo disarda bayilir kalirim heyecandan birakamam sizi diyo :) qcqba girebilirmi kki

Merhaba
Ben ilk doğumumda hastaneye altın yastığı goturmuştum ziyarete gelenler için. Epidural sezaryenle doğum yaptım eşim de benimle birlikte ameliyathaneye girdi.

Evet gercekten koru bir agri evin icinde yuruyorum uyumak oturmak ne mumkunarkadas yastik koy demis denicem insallah gecer

Benm tam kuyruk sokumu olan yerden saplanıo ağrısı yuvarlak ortası boş minderler var onunla oturuom ben öyle rahat oluo belde boşa gelmezse iyi olur :) geçmiş olsun hepimize

Merhaba
Ben ilk doğumumda hastaneye altın yastığı goturmuştum ziyarete gelenler için. Epidural sezaryenle doğum yaptım eşim de benimle birlikte ameliyathaneye girdi.

Valla kararsiz kaldim götürsem ayip olurmu diyorum e götürmesem ihtiyac halindd aa düsünülmememis olcak sasirdim bende götüreyim bari valizden cikarmam ihtiyac halinde cikaririm :) bu arada nasildi esinin durumu ve senin yani iyki vardi diyormusun ben biraz kararsizim bisi olmazda olursa esim kötü olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…