yüzyıllardır herkes yapabildiğine göre sende yapabilirsin tabiki
fakat doktorun bu çekimserliğini fark ettiği anda vede sezeryan tarafrıysa ki çoğu öyle
seni bi şekilde sezeryana öteleyecektir, diyeceklerinde liste başı
1- çatın dar
2- bebek aşağı inmemiş-kanala girmemiş (benim oğlumda girmemişti ama normal doğdu)
3- boynuna kordon dolanmış
liste uzatılıp gidebilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bugün kızımı gordum 32+3 olmamıza rağmen kilosu 2.398 çıktı ben 600 gr almışım bebiş tam 1 kilo almış doktor tombik bi bebek olcak sezeryanla almak zorunda kalabiliriz dedi uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim doğum pozisyonunuda almış bakalım sağ salim doğarda inşallah varsın sezeryan olsun demi
haklısın bbilim dedikleri
1- bebek ters
2- plesenta aşağıda old. için ters dönemiyor çünkü rahim ağzına doğru
3- kordonu boynunda takip gerekli
maşallah kızına ve sana bvev bende 32+2 kilosu 2067 bi hafta önde dedi kilosu için bende diyabet dolsıyısla diyetteyim bebek bir ayda 1300 almiş bense 900gr vermişim
maşallah kızına ve sana bvev bende 32+2 kilosu 2067 bi hafta önde dedi kilosu için bende diyabet dolsıyısla diyetteyim bebek bir ayda 1300 almiş bense 900gr vermişim
Arkadaslar.cok feci kalca agrisi cekiyorum benofff baska varmi bunu yasayan?uyku uyutmuyor oturamiyorum
Arkadaslar.cok feci kalca agrisi cekiyorum benofff baska varmi bunu yasayan?uyku uyutmuyor oturamiyorum
iyi akşamlar anneler resmen hamileliğin başına döndüm ki başında böyle olmamıştım aşermeler mide bulantıları ve daha da önemlisi sürekli ağlama krizleri sebepsz yere
slm annişler sanırım henüz doğuran yok
hayırlısıyla vaktinde doğuralım inşallah hepimiz :18: ben artık 35. haftamdayım ve haftaya ancak gidebilirim kontrol için doktoruma bakalım neler değişmiş gerçi ben artık az çok hissediyorum aşağıya döndü çünkü mideme vuruyor pıt pıt ayaklarını ittiriyor yatmak çok daha zorlaştı 3 yastık koyuyorum başıma uyu uyuyabilirsen ama genel olarak çok iyiyim ilk gebeliğime göre o yüzden çok seviniyorumçoraplarımı kendim giyebiliyorum mesela
doktorlara hiç inanmıyorum işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar haklısınız normal yaptırmaktansa hemen bir bahaneyle sezeryana yönlendiriyorlar ben o konuda çok şanslı hissediyorum kendimi doktorum herzaman yanımdaydı sen yapabilirsin herkes yapıyor neden korkacaksın ben yanındayım dedi hep cesaretlendirdi beni ve şükürler olsun ilk bebeğimi epiduralle normal doğurdum hiç bir sıkıntımda yok şimdide inşallah aksi bir durum olmazsa aynı şekilde olacak rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde kalça ağrım çok oluyor ama kendimi çok yorduğum zaman oluyor genelde
Gecmis olsun benimde 2 hafta once varsi o agri berbat bisi ama bi tqvsiyem var oturdugunda desteksiz oturma beline yastik koy tam o oyuk kisma ve iyi pozisyonlarda otur ben biraz dikkat ettim gecti simdi arada agriyo genea
Aynı dert bende de var maalesefbacağımı biraz acayım ağzı bügözlerimi yaşartıyor çok kötü geçmek bilmeyen bi ağrı
Hastaneye altin yastigi götürülürmü varmi bilen? Ve bir soru daha epudral sezeryanla olucak dogumum esimde girmek istiyo disarda bayilir kalirim heyecandan birakamam sizi diyo :) qcqba girebilirmi kki
Evet gercekten koru bir agri evin icinde yuruyorum uyumak oturmak ne mumkunarkadas yastik koy demis denicem insallah gecer
Merhaba
Ben ilk doğumumda hastaneye altın yastığı goturmuştum ziyarete gelenler için. Epidural sezaryenle doğum yaptım eşim de benimle birlikte ameliyathaneye girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?