2014 Şubat Anneleri

Bende öle düşünüyorum valizde beklesin :) ilk bebek bizim bide herkes hastaneye gelir görürüz evde rahat bırakırız sizi dio bende bakıcam eğer takmak isteyen olursa çıkarırım ya da ne bilim çıkarmam artık ay karışığım bu ara çok duygusal depremler yaşıyorum. Eşime yürüyüşe çıkalım dedim aşkım yok yorgunun yatın çıksaük dedi oturdum ağladım ya ne barsa bunda pöfff :))

Benimde duygularimi biri aldi geri vermiyo galiba :) hic duygusallasmadim ama alinganligim artti farkindayim yazik adamlarda noldunu sasiriyo eee cekcekler azcik

Hayirdir?? Agri sizimi benimde bugùn karnim sertti ve suandada bebiki hickirik tuttu yatmak imkansizlasti bana simdiden 35. Haftam

Karnimin alt tarafinda biraz agrim var.karnim tas gibi.kizim masallah dans ediyo bu saatte.nefes alamiyorum ve tum bunlara ek olarak farenjitim aziyo.oksuruk tuttu.esim uyanmasin diye kalktim bnde.tv izliom

Eşim aslında hiç girmeyi düşünmüyordu fotoğrafçımız ısrar etti çok güzel bir duygu kaçırmayın bence deyince gaza geldi:) ama pişman değil :) zaten perde gerili oldığu için hiçbişey gorunmuyor ki
Ama yine de ameliyat ortamı herkese gore değil hassas kişilere uyhun değil
Kendi bilir artık:)

Günaydın annişler ve bebişleri,

Şöyle bi son bikaç sayfaya bi göz attım da hep şikayet hep şikayet. Sona geldik iyice coştu bizim şikayetler

Ben de bu sabah uyanıp aynaya bakınca bi çığlık attım. Eşim korktu noluyor diye. Yüzün artık şişmiş(( şiödiye kadar yüzümde hiçbir şey olmadığından insanlar kilo aldığımı anlamıyorlardı. Artık kızım bozmaya başladı galiba yüzümün şeklini şemalini. Napalım son 40 küsur gün. Bundan sonra da böyle takılcaz bi süre...

Günaydın hatın kadınlar

gram uyku uyumadım desem yeridir

al benden de o kadar ismirnam....yüzüm benek benek kırmızı kırmızı sanki.....sivilce cıkıo geciyo tekrar cıkıo.cildim bozuldu birazcık..yüzümün biraz olsun sistigini anlamıştım ama dün farkettim ki ayaklarım da şişmiş

Günaydın , hayırlı cumalar güzelliklerin anneleri
Ben sanırım hasta oluyorum. Boğazım kıpkırmızı ve şiş acıyo. Ofiste ne yapıp içbilirim acaba onu düşünüyorum. Hasta olmamam lazım. Şu sıralar enerji lazım bana

bitki çayı var mı ?varsa ne var sen bi de hele

gunaydın kızlar, çok şükür bu haftanında son günü, yarın öbürgün tatil benim için ve son haftama giricem iş yerinde, iş yeri deseniz gitgide dahada çekilmez oluyor adeta kaçıyorum iş yerinden, berbat bir yer oldu burası neyseki yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim 9 yıllık iş yerimi bırakıp gidicem inş. birde tazminatımı alırsam deymeyin keyfime

Jack canım

İsmiirna canım oluyor o şişlikler napalım çekecez

Prolet sanada geçmiş olsun canım portakal falan yemeye özen göster

bitki çayı var mı ?varsa ne var sen bi de hele

Yok canım. Bi normal çay var bi de kahve. Öğle yemeğinde gidip şifa niyetine çorba içeyim bari..

Valla canım. Midem cayır cayır yanmaya yer arıyor. Onu yersem boğazımdan daha büyük dertlerim olur muhtemelen

bbilimimmmm sana sarılıp ağlamak istiorummmmteselli et beni.olur böyle seyler de...cok zor geciyo artık günlerrrr yawww....

gece kendimi zor tutttum ağlamamak için,sinirlerim bozuldu.....uyanığım ama saçma sapan seyler hatırlıyorum....halüsinasyon gibi sanki....

aynen canım...bol limonlu bi çorba iç sen öğlen.....cok sıcak ya da cok soğuk da içme..ılık olsun içtiklerin

mideleri söyleme zaten berbat durumda benimkide, ama nasıl olsa yanıyor portakalı yede şifa olsunda yansın bari
çünkü benimki ne yesem yanıyor yani

ve kızlar 36.haftama girdim bugün ya çok şükürrrrrrrrrrrrrr son 4 haftam kaldı inş.

gel sarıl canım bana, ama alış bunlara annelik kolay bir şey değilki olacak bunlar uykusuz geceler falan normal şeyler canımsın, sıkıntıya sokma kendini daha neler göreceğiz allah sağlık sorunu vermesin ne çocuklarımıza ne evlatlarımıza

Amin canım benimmm..... eşim de sabah diyo ki uykusuz geceler başladı mı şimdiden....

düşün ben normalde cok uslu yatarım....yatak yastık bozulmaz yani.....ama gece ağrım vardı...karnımın en alt tarafı agrıyodu.saga sola ceviremiyodum ppopomu....sürünerek çektim çekmişim gece boyunca....sabah bi baktım......bi lastikli carsafın üzerinde yatıyorum...

carsaf battaniye,elektrikli battaniye kocadan taraftaydı....

aynen canım...bol limonlu bi çorba iç sen öğlen.....cok sıcak ya da cok soğuk da içme..ılık olsun içtiklerin

Tamam aplam

Ben dikkat edince herşey yolunda canım. Şuan tık yok mesela maşallah. Ama bi de simit yeseydim görseydin sen beni. Suratıma yansıyor o ekşime

Ay daha bu sabah düşündüm bu konuyu. Bikaç saat uykusuz kalınca nasıl da çekilmez oluyoruz bi de bebek hiç uyutmazsa napcaz diye :18:

inşallah uslu bebek olurlar fakat sürekli uykusuz olursa annenin psikolojisi bozuluyor asabiyet başlıyor umarım uslu olurlar gece uyanıp memelerini emip geri uyurlar

yatakla savaş yapmışsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…