Valla kararsiz kaldim götürsem ayip olurmu diyorum e götürmesem ihtiyac halindd aa düsünülmememis olcak sasirdim bende götüreyim bari valizden cikarmam ihtiyac halinde cikaririm :) bu arada nasildi esinin durumu ve senin yani iyki vardi diyormusun ben biraz kararsizim bisi olmazda olursa esim kötü olur diye
Bende öle düşünüyorum valizde beklesin :) ilk bebek bizim bide herkes hastaneye gelir görürüz evde rahat bırakırız sizi dio bende bakıcam eğer takmak isteyen olursa çıkarırım ya da ne bilim çıkarmam artık ay karışığım bu ara çok duygusal depremler yaşıyorum. Eşime yürüyüşe çıkalım dedim aşkım yok yorgunun yatın çıksaük dedi oturdum ağladım ya ne barsa bunda pöfff:))
Uyuyamiyorummmmmmm
Uyuyamiyorummmmmmm
Hayirdir?? Agri sizimi benimde bugùn karnim sertti ve suandada bebiki hickirik tuttu yatmak imkansizlasti bana simdiden 35. Haftam
Valla kararsiz kaldim götürsem ayip olurmu diyorum e götürmesem ihtiyac halindd aa düsünülmememis olcak sasirdim bende götüreyim bari valizden cikarmam ihtiyac halinde cikaririm :) bu arada nasildi esinin durumu ve senin yani iyki vardi diyormusun ben biraz kararsizim bisi olmazda olursa esim kötü olur diye
Günaydın annişler ve bebişleri,
Şöyle bi son bikaç sayfaya bi göz attım da hep şikayet hep şikayet. Sona geldik iyice coştu bizim şikayetler
Ben de bu sabah uyanıp aynaya bakınca bi çığlık attım. Eşim korktu noluyor diye. Yüzün artık şişmiş(( şiödiye kadar yüzümde hiçbir şey olmadığından insanlar kilo aldığımı anlamıyorlardı. Artık kızım bozmaya başladı galiba yüzümün şeklini şemalini. Napalım son 40 küsur gün. Bundan sonra da böyle takılcaz bi süre...
Günaydın , hayırlı cumalar güzelliklerin anneleri
Ben sanırım hasta oluyorum. Boğazım kıpkırmızı ve şiş acıyo. Ofiste ne yapıp içbilirim acaba onu düşünüyorum. Hasta olmamam lazım. Şu sıralar enerji lazım bana
bitki çayı var mı ?varsa ne var sen bi de hele
gunaydın kızlar, çok şükür bu haftanında son günü, yarın öbürgün tatil benim için ve son haftama giricem iş yerinde, iş yeri deseniz gitgide dahada çekilmez oluyor adeta kaçıyorum iş yerinden, berbat bir yer oldu burası neyseki yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim 9 yıllık iş yerimi bırakıp gidicem inş. birde tazminatımı alırsam deymeyin keyfime
Jack canım
İsmiirna canım oluyor o şişlikler napalım çekecez
Prolet sanada geçmiş olsun canım portakal falan yemeye özen göster
gunaydın kızlar, çok şükür bu haftanında son günü, yarın öbürgün tatil benim için ve son haftama giricem iş yerinde, iş yeri deseniz gitgide dahada çekilmez oluyor adeta kaçıyorum iş yerinden, berbat bir yer oldu burası neyseki yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim 9 yıllık iş yerimi bırakıp gidicem inş. birde tazminatımı alırsam deymeyin keyfime
Jack canım
İsmiirna canım oluyor o şişlikler napalım çekecez
Prolet sanada geçmiş olsun canım portakal falan yemeye özen göster
Yok canım. Bi normal çay var bi de kahve. Öğle yemeğinde gidip şifa niyetine çorba içeyim bari..
Valla canım. Midem cayır cayır yanmaya yer arıyor. Onu yersem boğazımdan daha büyük dertlerim olur muhtemelen
Yok canım. Bi normal çay var bi de kahve. Öğle yemeğinde gidip şifa niyetine çorba içeyim bari..
Valla canım. Midem cayır cayır yanmaya yer arıyor. Onu yersem boğazımdan daha büyük dertlerim olur muhtemelen
bbilimimmmm sana sarılıp ağlamak istiorummmmteselli et beni.olur böyle seyler de...cok zor geciyo artık günlerrrr yawww....
gece kendimi zor tutttum ağlamamak için,sinirlerim bozuldu.....uyanığım ama saçma sapan seyler hatırlıyorum....halüsinasyon gibi sanki....
gel sarıl canım bana, ama alış bunlara annelik kolay bir şey değilki olacak bunlar uykusuz geceler falan normal şeyler canımsın, sıkıntıya sokma kendini daha neler göreceğiz allah sağlık sorunu vermesin ne çocuklarımıza ne evlatlarımıza
aynen canım...bol limonlu bi çorba iç sen öğlen.....cok sıcak ya da cok soğuk da içme..ılık olsun içtiklerin
mideleri söyleme zaten berbat durumda benimkide, ama nasıl olsa yanıyor portakalı yede şifa olsunda yansın bari
çünkü benimki ne yesem yanıyor yani
ve kızlar 36.haftama girdim bugün ya çok şükürrrrrrrrrrrrrr son 4 haftam kaldı inş.
gel sarıl canım bana, ama alış bunlara annelik kolay bir şey değilki olacak bunlar uykusuz geceler falan normal şeyler canımsın, sıkıntıya sokma kendini daha neler göreceğiz allah sağlık sorunu vermesin ne çocuklarımıza ne evlatlarımıza
inşallah uslu bebek olurlar fakat sürekli uykusuz olursa annenin psikolojisi bozuluyor asabiyet başlıyor umarım uslu olurlar gece uyanıp memelerini emip geri uyurlar
Tamam aplam
Ben dikkat edince herşey yolunda canım. Şuan tık yok mesela maşallah. Ama bi de simit yeseydim görseydin sen beni. Suratıma yansıyor o ekşime
Ay daha bu sabah düşündüm bu konuyu. Bikaç saat uykusuz kalınca nasıl da çekilmez oluyoruz bi de bebek hiç uyutmazsa napcaz diye :18:
Amin canım benimmm.....eşim de sabah diyo ki uykusuz geceler başladı mı şimdiden....
düşün ben normalde cok uslu yatarım....yatak yastık bozulmaz yani.....ama gece ağrım vardı...karnımın en alt tarafı agrıyodu.saga sola ceviremiyodum ppopomu....sürünerek çektim çekmişim gece boyunca....sabah bi baktım......bi lastikli carsafın üzerinde yatıyorum...
carsaf battaniye,elektrikli battaniye kocadan taraftaydı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?