2014 Şubat Anneleri

proletim günaydın,

geçmiş olsun, evde olsaydın 8-10 tane sarmısağı ezip yutman iyi gelirdi, o boğazının şişini indiriyor antiseptik olduğu için, bir de tavuk suyuna çorba iyi bir terletirdi seni. ayrıca adaçayını gargara yapmak da iyi geliyor boğaza(hamile olduğumuz için adaçayı içmek sakıncalı olabilir) bence izin alıp eve git kuzum bu halde daha beter olacağına en azından bugün dinlen, haftasonu da toparlanır pazartesi günü işe başlarsın. yoksa 10 günden önce geçmiyor bu pis hastalık.

inşallah uslu bebek olurlar fakat sürekli uykusuz olursa annenin psikolojisi bozuluyor asabiyet başlıyor umarım uslu olurlar gece uyanıp memelerini emip geri uyurlar

yatakla savaş yapmışsın sen

hahahha.aynennn.....

lipoşşşummmmm naber kısss

Günaydın kuzum. Ya ben bizim müdürün suratını çekmemek için doktor randevularımı bile c.tesiye alıyorum. Şimdi bi laf eder eve gittiğime gideceğime pişman olurum. İşim yoğum değil çok şükür. Bi de bugün cuma sessiz olur burası. Pinekleye pinekleye akşamı ederim ben. Öğlen tavuk çorbası içmeyi planlıyorum zaten canım. Hem ilk uyandığımda acıdığı kadar acımıyor boğazım. Akşamı ederim herhalde. Hafta sonu dinlenirim artık.

günaydın jackim,

ah kıyamam ya... benim de sebepsiz yere moralim bozuktu dün, canım hiç yemek filan yapmak istemedi. eşim hazırladı bir seyler...
zaten doktor da cinselliğe yasak koyunca ben artık rüyamda kıvanç tatlıtuğ'u filan görmeye başladım:)) hayır adama diyorum ki, "evlenmeden önceki gibi takılalım o zaman, sadece o son kısım olmasın" o da nerden duyduysa güya benim cinsel dürtü hissetmemem gerekirmiş, rahim kasılması erken doğuma sebep olabilirmiş...iyi de ben böyle daha kötü oluyorum hiç haberi yok...

ay bacımmm hiç güleceğim yoktu...senin sorun daha büyükmüş dicem de bz napalım...size yeni yasak geldi.benim koca yasak olmadığı halde en basından beri yok didi bana

Bu arada ağzının tadını da biliyon haaa..Kıvanç demek

bende biscolata reklamlarıyla idare ediyom.o reklam çıkınca koca gözümü kapatıyor....her bi tarafıma yasak koyuyo yaaaa

hahahha.aynennn.....

lipoşşşummmmm naber kısss

iyiyim balım napıyım, sen napıosun?

ya bu sabah tartıldım da 76.9 olmuşum ben, yılbaşında yediklerim hemen kilo yapmış:) ama acaba hangimize bebişe mi bana mı?
inşallah bebişe yapmıştır:))) neyse totalde 9 kilo almış bulunuyorum. son 4 hafta kaldı bakalım...

evet ben de biscolata reklamında gözümü kırpmadan bir de nispet yaparcasına bakıyorum, eşim hemen dikkat kesiliyor, bozuluyor duruma... ama napayım canım, anne oluyorsak da kadınız hala:))

ay alemsiniz sabah sabah

inşallah uslu bebek olurlar fakat sürekli uykusuz olursa annenin psikolojisi bozuluyor asabiyet başlıyor umarım uslu olurlar gece uyanıp memelerini emip geri uyurlar

yatakla savaş yapmışsın sen

günaydın bbilimim,

inşallah önce sağlıklı, uslu, akıllı bebek olurlar hepsi de... walla arasıra 2013 aralık annelerini okuyorum da, sağlık sorunlarını filan duydukça moralim bozuluyor okumuyorum artık bu yüzden...

gunaydın lipim
aralığı bende okumuyorum artık ocağa geçiş yaptım kimler doğurmuş diye bakıyorum

Arkadaslar.cok feci kalca agrisi cekiyorum benofff baska varmi bunu yasayan?uyku uyutmuyor oturamiyorum

öncelikle geçmiş olsun, benim de 2-3 hafta önce kalça ağrım vardı, doktor kontrolümde durumu söyledim ve magnorm adlı suda eritilen magnezyum yazdı reçeteme. onu 1 hafta kadar kullandım ve faydasını gördüm.şimdi çok şükür ağrı mağrı yok. bir de bebeğin kafası sinirlerinize baskı yaptığında kalça ağrısı dayanılmaz oluyor, bebek bir süre sonra yer değiştirince ağrı da ciddi anlamda geçiyor. bu ağrı doğuma kadar devam edecek diye moralinizi bozmayın sakın, ben erkenden doğum iznine çıkmayı bile düşünüyordum ama şu anda ağrı kesildiği için devam ediyorum işe. umarım ağrısı sızısı olan herkesin ağrısı geçer, hepinize geçmiş olsun...

uzun zamandır görüşemiyoduk umarım hepiniz iyisinizdir,bayadır kafamda soru işareti olan bir konuyu açıklığa kavuşturmuş olmanın huzuryla sizede bilgi vermek istedim aranızda belki benim gibi bilmeyen vardır şimdi benim sezerya olduğu için 38. haftanın sonunda doktor gün verdi 37 haftaya kadar çalışabileceğimi söyledi dolayısıyla benim doğum öncesi kullanmadığım 7 hafta iznim oluyor bunun hepsini doğumdan sonraya atabileceğimden şüpheliydimki evet haklıymışım Alo 170 SSK hattını aradım en fazla 5 haftasını kullanabiliyorum kalan 2 hafta yanıyor yani anlıyacağımız 35 sonra çalışmanın benim için gereği yokmuş

Benim de 5 hafta sonra olacak doğumum kısmetse. Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum başından beri, doğumum da orada olacak inşallah. Doktorum Tayfun Bağış, çok memnunum, her zaman sıcak, açıklayıcı, ilgili, öneririm...

Nasıl yani? Emin misin canım? Benim bildiğim 37.haftaya çalışma hakkımız var. ondan sonra başlıyor doğum izni ve şuan 16 hafta.
Yanlış bilgi vermiş olabilirler.

Nasıl yani? Emin misin canım? Benim bildiğim 37.haftaya çalışma hakkımız var. ondan sonra başlıyor doğum izni ve şuan 16 hafta.
Yanlış bilgi vermiş olabilirler.

Yanlış anlaşılma olmasın canım 37. haftaya kadar şalışma hakkımız var fakat normal doğum 40 hafta üzerinden hesaplandığı için devlete göre son 3 haftanı evde geçirmek zorundasın geri kalan 5 haftanıda doğum sonrası kullanabiliyosun diyelimki benim gibi sezeryan veya erken doğum oldu 38.39 haftanda doğurdun kulannaılmamaış olan aradaki haftalar yaniyormuş 37. hafta izne çıktın 38 normal veya sezeryan oldun 8+7 yapamıyomuşsun doğum öncesi iznin maksimum 5 haftasını kullanabiliyormuş özellikle tekrar tekrar sordum teledofondaki şahsa oda kesin bilgi doğumdan önceki izninizin en fazla 5 haftasını doğumdan sonrasına aktarabilirsiniz dedi

Anladım canım. Bende 1 hafta daha çalışıp izne ayrılayım o zaman. Zaten zorlanıyorum artık. Boşuna riske atmıyayım haftaları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…