Günaydın , hayırlı cumalar güzelliklerin anneleri
Ben sanırım hasta oluyorum. Boğazım kıpkırmızı ve şiş acıyo. Ofiste ne yapıp içbilirim acaba onu düşünüyorum. Hasta olmamam lazım. Şu sıralar enerji lazım bana
inşallah uslu bebek olurlar fakat sürekli uykusuz olursa annenin psikolojisi bozuluyor asabiyet başlıyor umarım uslu olurlar gece uyanıp memelerini emip geri uyurlar
yatakla savaş yapmışsın sen
proletim günaydın,
geçmiş olsun, evde olsaydın 8-10 tane sarmısağı ezip yutman iyi gelirdi, o boğazının şişini indiriyor antiseptik olduğu için, bir de tavuk suyuna çorba iyi bir terletirdi seni. ayrıca adaçayını gargara yapmak da iyi geliyor boğaza(hamile olduğumuz için adaçayı içmek sakıncalı olabilir) bence izin alıp eve git kuzum bu halde daha beter olacağına en azından bugün dinlen, haftasonu da toparlanır pazartesi günü işe başlarsın. yoksa 10 günden önce geçmiyor bu pis hastalık.
proletim günaydın,
geçmiş olsun, evde olsaydın 8-10 tane sarmısağı ezip yutman iyi gelirdi, o boğazının şişini indiriyor antiseptik olduğu için, bir de tavuk suyuna çorba iyi bir terletirdi seni. ayrıca adaçayını gargara yapmak da iyi geliyor boğaza(hamile olduğumuz için adaçayı içmek sakıncalı olabilir) bence izin alıp eve git kuzum bu halde daha beter olacağına en azından bugün dinlen, haftasonu da toparlanır pazartesi günü işe başlarsın. yoksa 10 günden önce geçmiyor bu pis hastalık.
bbilimimmmm sana sarılıp ağlamak istiorummmmteselli et beni.olur böyle seyler de...cok zor geciyo artık günlerrrr yawww....
gece kendimi zor tutttum ağlamamak için,sinirlerim bozuldu.....uyanığım ama saçma sapan seyler hatırlıyorum....halüsinasyon gibi sanki....
günaydın jackim,
ah kıyamam ya... benim de sebepsiz yere moralim bozuktu dün, canım hiç yemek filan yapmak istemedi. eşim hazırladı bir seyler...
zaten doktor da cinselliğe yasak koyunca ben artık rüyamda kıvanç tatlıtuğ'u filan görmeye başladım:)) hayır adama diyorum ki, "evlenmeden önceki gibi takılalım o zaman, sadece o son kısım olmasın" o da nerden duyduysa güya benim cinsel dürtü hissetmemem gerekirmiş, rahim kasılması erken doğuma sebep olabilirmiş...iyi de ben böyle daha kötü oluyorum hiç haberi yok...
hahahha.aynennn.....
lipoşşşummmmm naber kısss
ay bacımmm hiç güleceğim yoktu...senin sorun daha büyükmüş dicem de bz napalım...size yeni yasak geldi.benim koca yasak olmadığı halde en basından beri yok didi bana
Bu arada ağzının tadını da biliyon haaa..Kıvanç demek
bende biscolata reklamlarıyla idare ediyom.o reklam çıkınca koca gözümü kapatıyor....her bi tarafıma yasak koyuyo yaaaa
günaydın jackim,
ah kıyamam ya... benim de sebepsiz yere moralim bozuktu dün, canım hiç yemek filan yapmak istemedi. eşim hazırladı bir seyler...
zaten doktor da cinselliğe yasak koyunca ben artık rüyamda kıvanç tatlıtuğ'u filan görmeye başladım:)) hayır adama diyorum ki, "evlenmeden önceki gibi takılalım o zaman, sadece o son kısım olmasın" o da nerden duyduysa güya benim cinsel dürtü hissetmemem gerekirmiş, rahim kasılması erken doğuma sebep olabilirmiş...iyi de ben böyle daha kötü oluyorum hiç haberi yok...
ay bacımmm hiç güleceğim yoktu...senin sorun daha büyükmüş dicem de bz napalım...size yeni yasak geldi.benim koca yasak olmadığı halde en basından beri yok didi bana
Bu arada ağzının tadını da biliyon haaa..Kıvanç demek
bende biscolata reklamlarıyla idare ediyom.o reklam çıkınca koca gözümü kapatıyor....her bi tarafıma yasak koyuyo yaaaa
inşallah uslu bebek olurlar fakat sürekli uykusuz olursa annenin psikolojisi bozuluyor asabiyet başlıyor umarım uslu olurlar gece uyanıp memelerini emip geri uyurlar
yatakla savaş yapmışsın sen
günaydın bbilimim,
inşallah önce sağlıklı, uslu, akıllı bebek olurlar hepsi de... walla arasıra 2013 aralık annelerini okuyorum da, sağlık sorunlarını filan duydukça moralim bozuluyor okumuyorum artık bu yüzden...
Arkadaslar.cok feci kalca agrisi cekiyorum benofff baska varmi bunu yasayan?uyku uyutmuyor oturamiyorum
Canlar bişey rica edicem. Bikaç ay önce bi olay anlatmıştım. Arkadaşımın bebeği hastalanmıştı. Onların haberi çıktı.
Moraliniz bozulacaksa okumayın ama linkli açmanız mümkün mü? Haberin okunma sayısı önemliymiş sanırım.
http://www............./talhanin-talihi-ilik-bulunursa-gulecek-gundem-321222
acılmıo link kuzum
merhabalar umarım herkes iyidir, biz 34 haftalık olduk, karnım çok aşağıda ve sancılarım var 32. haftada izne ayrıldım. kızımın kilosu ve benim durumumdan dolayı 37. haftada doğum olacak ama yeni yılda eşimin özel sigortası değişti Yeditepe Rukset Attara gidiyodum 3 hafta kala acıbadem hastanelerinden birine gitmem gerekecekKadıköy acıbadem bize yakın tanıdığınız önerebileceğiniz doktor varmı. Gül telci hakkında iyi şeyler duydum cumartesi için randevu aldım ama değiştirebilirim.
uzun zamandır görüşemiyoduk umarım hepiniz iyisinizdir,bayadır kafamda soru işareti olan bir konuyu açıklığa kavuşturmuş olmanın huzuryla sizede bilgi vermek istedim aranızda belki benim gibi bilmeyen vardır şimdi benim sezerya olduğu için 38. haftanın sonunda doktor gün verdi 37 haftaya kadar çalışabileceğimi söyledi dolayısıyla benim doğum öncesi kullanmadığım 7 hafta iznim oluyor bunun hepsini doğumdan sonraya atabileceğimden şüpheliydimki evet haklıymışım Alo 170 SSK hattını aradım en fazla 5 haftasını kullanabiliyorum kalan 2 hafta yanıyor yani anlıyacağımız 35 sonra çalışmanın benim için gereği yokmuş
Nasıl yani? Emin misin canım? Benim bildiğim 37.haftaya çalışma hakkımız var. ondan sonra başlıyor doğum izni ve şuan 16 hafta.
Yanlış bilgi vermiş olabilirler.
Yanlış anlaşılma olmasın canım 37. haftaya kadar şalışma hakkımız var fakat normal doğum 40 hafta üzerinden hesaplandığı için devlete göre son 3 haftanı evde geçirmek zorundasın geri kalan 5 haftanıda doğum sonrası kullanabiliyosun diyelimki benim gibi sezeryan veya erken doğum oldu 38.39 haftanda doğurdun kulannaılmamaış olan aradaki haftalar yaniyormuş 37. hafta izne çıktın 38 normal veya sezeryan oldun 8+7 yapamıyomuşsun doğum öncesi iznin maksimum 5 haftasını kullanabiliyormuş özellikle tekrar tekrar sordum teledofondaki şahsa oda kesin bilgi doğumdan önceki izninizin en fazla 5 haftasını doğumdan sonrasına aktarabilirsiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?