2014 Şubat Anneleri

şöyle söyliyeyim diyelimki ben 37. haftada izne çıktım bebeğiminde erken geleceği tuttu ertesi gün kucağıma aldım oh ne ala 8+8 çocukla geçireceğim dediğim an malesef evdeki hesap çarşıya uymuyor ve bemim kullanamadığım 3 hafta izin heba oluyor ve ben doğumdan sonra maksimum 5 hafta doğum öncesi iznimi 8 hafta doğum sonrası iznimle birleştirebiliyorum malesef bu şekildeymiş

aaaa nasıl ya bende 2.ye sezeryan olucam 38. deolucam 40 a kadar olan o 2 hafta ve 37 ye kadar calıstıgım 5 hafta toplam 7 oluyır yanı atamıyormuyuzzzzz

kızlar yaaa gözümün önünde bi şeyler ucusuyo su an....ara ara basım dönüyo.....aç da değilim

Son düzenleme:
aaaa nasıl ya bende 2.ye sezeryan olucam 38. deolucam 40 a kadar olan o 2 hafta ve 37 ye kadar calıstıgım 5 hafta toplam 7 oluyır yanı atamıyormuyuzzzzz

malesef canım benimde hayallerim o yönde idi ama devlet 7 hafta olarak değil 5 hafta olarak aktarmana izin veriyor kullanmadığın 2 hafta püf uçuyor

Yani adamlar diyor ki sen çalışsan da çalışmasan da doğurmadan önce 3 hafta evde olman şart. Çalışsan da biz seni evde sayarız..

emin misin canım biz de bu konuyu baya araştırdık erken doğum olsa bile 40 haftaya göre hesaplanıyor izin sata göre olan doğumun baz alınıyor

malesef canım benimde hayallerim o yönde idi ama devlet 7 hafta olarak değil 5 hafta olarak aktarmana izin veriyor kullanmadığın 2 hafta püf uçuyor

sımdı o gazla bende aradım ama dedıgı bayanın su kı bana cerrahpasadakı raporu yazan da demıstı kalan 2 hfatan yenı kanuna gore aktarılıyor dıye.. sımdıkı teldekı bayan da dedı...32-37 arası 5 haftanız ve 38 de dogum yaparsanız 2 haftada ordan toplam 7 haftanız dogum sonrasına aktarılır dıye...

günaydın kaç gündür giremedim ne var ne yok kızlar yeni doğuran yok demi :18:

emin misin canım biz de bu konuyu baya araştırdık erken doğum olsa bile 40 haftaya göre hesaplanıyor izin sata göre olan doğumun baz alınıyor

emin olmak için 170 ssk hattını aradım bana verilen bilgi bu yönde şimdi sizden gelen net bilgilerle mualakta kaldım yine

kızlar yaaa gözümün önünde bi şeyler ucusuyo su an....ara ara basım dönüyo.....aç da değilim

Şekerin oynamıştır canım. Bişeyler at ağzına..

Allah Allah. Neye inanıcaz biz şimdi. :26:

aynen cnm artık 35. doldurunca bize evimizin yolu gözüktü:)

Napsakk ki. Kafam karıştı iyice.

emin olmak için 170 ssk hattını aradım bana verilen bilgi bu yönde şimdi sizden gelen net bilgilerle mualakta kaldım yine

canım biz okulda idareye sorduk erken doğum için böyle bir madde var dedi hatta geçen yıllarda bi arkadaş 41. haftada doğum yapmış onunla ilgili madde yoktu izni 40. haftada doğum yaptı gibi başladı dedi

170 ssk hattı koftiden mi çıktı yani:) ama detaylı ultrason için doçente gitmiştim sezeryanlıları 35,5 izne çıkarıyoruz dedi 37 kadar çalışamıyor dedi akıl edipte sormadım neden diye

Bende valla. Evde yığınla işim var dinlenmeye ihtiyacım var. Havaya gelip gidiyorsam üzülürüm..

ben bugun hastaneye gıtcem onlar bılır ıyıcene :)

Bi sor bakalım canım. Bi arkadaş yazdı şlimdi face de. 13 hafta aktarabilmiş 2 arkadaşı. Doğru diyor Bahazey in yazdıklarına. :18:

Arkadaşım, benim ilk oğlum 34 haftalıkken doğmuştu, ben doğum sonrası 8+8 16 hafta izin kullandım, doktorumla konuştum, ben erken doğumlarda hep doğumdan itibaren 16 hafta izne göre raporlarımı düzenliyorum, dahada geri dönen olmadı diye söyledi. Kaldı ki kendisi büyük bir devlet hastanesinin doktoru, yazdığı rapor sayısı fazladır. Benden tavsiye raporunuzu izin ziyan etmeyecek şekilde düzenletin, işyerleri sorun çıkartırsa SGK'nın istediği gibi raporda düzenleme yaptırırsınız.

biraz daha açıklayabilirmisin ropuru yazdırırken 37 ye kadar çalışcaz ama 35 te çıkmış gibimi göstereceğiz

Canim gecmis olsun. Bwn en cok da grip falan kapmamak icin isten erken ayrildim..

Hay allah sizi ne yapmasin emi sabah sabah :))

Az kaldi ha gayret bacilaaaaaaar :))

Herkese gunaydin kizlar. Anam sabah sabah nedir bu mide yanmasi yaa. Galiba herkes son haftalarda ortak konulardan muzdarip. Uykusuzluk, mide,sirt agrisi.... Annem haftaya gelicem dedi. Oyyyy insallah doguma kadar cok kapismayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…