2014 Şubat Anneleri

bugün 34. haftamıza başladık hayırlısıyla.Öğretmenim canım,çalışıyorum 3 hafta kaldı.Bulantı problemim devam ettiği için herşey yiyemiyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum. Dinlenmek hele şu son haftalarda çok mümkün değil.İnşallah sağlıklı bir şekilde zamanında doğar bebişlerimiz.

Aminn insallah.Kolay gelsin zor tabi calisiyorsan artik her firsatini degerlendir

Kizlar bişey sorcam.1 gun once doktor daydim hersey normal bi risk yok dedi 4 hafra sora36.haftada gel dedi . fakat basen bacaklarimin ic kismi agriyir arada bel.normal heralde demi bunlar kendi keneime pinpirik oluyorum ya gelirse diye:)

En iyisi olmus ikisininde kalbi kirilmaz sonra koltuk olusu fslan hosuma gitti güle güle kullanin ismide pek tatli hayirli olsun :)

Koltuk olusu bizi tavladi:)genc kiz koltugu oluyor.hem ablasiyla kullanirlar bari.buyuk kizimin ismi eda nazli.heryerde eda kullaniliyor.buda mina olsun dedik.kabe de seytan taslanan kurban kesilen dagin ismi.adiyla yasarlar insallah....

belim ağriyiiii ama yılmak yok bacilarrr ana olacağız ana yola devam az kaldı inşallah sağ salimm doğururuzz

beniim oğluşum çok harektli çok rahatsız ediyor artık. yarın sabah sağlık ocağına gidicem kan tahlili için hadi bakalım ne olacak

beniim oğluşum çok harektli çok rahatsız ediyor artık. yarın sabah sağlık ocağına gidicem kan tahlili için hadi bakalım ne olacak
benimde çok hareketli gece gündüz hiç durmuyor canım acıyor artık çok sert vuruyor yaramazım

belim ağriyiiii ama yılmak yok bacilarrr ana olacağız ana yola devam az kaldı inşallah sağ salimm doğururuzz

Anam anam belim kopuyor ayrildi ikiye heralde diyorum.valla yilmak yok dedigin gibi ne kaldi surda.hayirla bi doguraydik....Ama zamaninda mumkunse:):)

Anam anam belim kopuyor ayrildi ikiye heralde diyorum.valla yilmak yok dedigin gibi ne kaldi surda.hayirla bi doguraydik....Ama zamaninda mumkunse:):)
geçmiş olsun canım benimde oyle valla azcık ayakta durayım hemen ağrıyor. Amin inşallah zamanında ce sağlıkla...

geçmiş olsun canım benimde oyle valla azcık ayakta durayım hemen ağrıyor. Amin inşallah zamanında ce sağlıkla...
benim de benim deee....beni asıl düşündüren dinlenşnce de geçmeyişi...bu ct Dr. Randevum var o zaman sorucam kan testlerimde var...bakalım çok çabuk yorulmalarımı kansızlığa da bağlıyorum.testlerde onuda görürüz

Senin ne zaman olmuştu.
Benim de çok geçmedi üstünden geçen sene olmuştum .. En son Smear I'm temiz çıktı, bu durumda bebeğe birşey geçmez gibi gelse de, risk sözü bile insanı düşündürüyor.
Ben de normal doğuma o kadar Imreniyorum ki ilki sezeryan olduğu halde şimdi normal olsa mı diye düşünüyorum..
Şu an bile bazı hareketleri zar zor yapıyorum, ağır kaldıramıyorum filan ya aynısı sezeryan sonrasında da var.
Bugün normal doğum yapan bi arkadaşı ziyarete gittik 2. Doğumu 1 saat içinde gelmiş bebek, anne de gayet iyi maşallah bebek de
Ben hatırlıyorum 40 gün annem kalmıştı ve ben eğilip kalkarken birşey kaldırırken çok zorlanıyordum..benim canım mı çok tatlı bilemiyorum ama...neyse şimdiden dert etmeyeyim :)

Nst neden yapmış ben de anlamadım..son haftalarda sancı ve kalp atışları inceleniyor bildiğim kadarı ile...ayrıca ultrasonda yanlış ölçüm yapılabiliyor..sen iki sonucun ortasını al ve sonraki randevuya kadar daha çok Dinlen ve yediklerine dikkat et bakalım.. Et, balık, bakliyat..ceviz, pekmez bal vs..sıkma da canını

Ben ameliyattan 4 sene sonra dogurdum kizimi.onca zamana ragmen normal yapamadim.en son 2 sene once smear yaptirdim ilk zaman 3 ayda bir di sonra 6 aya cikardilar.en son senede bir ama ben son 1 senedir surekli hamileyim yaptiramadim bi turlu:)dusuklerim var.gecen dr uma danistim cok zaman oldu o ameliyati olali 8 sene normal dogum yapabilirmiyim diye..ne gerek var niye kendini zorluyorsun ilki sezeryan ustelik daha 4 sene olmus nasil kesik atildigini bilmiyoruz(ilk kizimi ankara da dogurmustum dr baskaydi simdi bursa dayim)gerek yok risk almaya deyince sustum.ben ilk kizimi dogurdum 3.gece herkes evine gitti esim kizim ben kaldik.8.gun evimi temizledim 1 aylikti kizim camlarima varana kadar sildim:)bakma mecburdum kv de gavur gibi masallah:)zorla yaptirdi biz nelet gorduk diye yoksa bende 1 haftada olsa yatmak isterdimbi yandanda iyi oldu cabuk toparlandim.hic dert etme canim inan rabbim veriyor kolayligini.dua et insallah hersey istedigin gibi olur....

Herkese iyi geceler gece kuşunoldum iyice bende :) bi de dişim ağrıo ki sormayın dolgum hava alıyor galiba çok şansızım Dr randevum hafta içi ama yarın arayıp dişçiye gidio mi die sorcam son haftalarda diş tedavisi yapılabilir mi kızlar bileniniz var mı? Bi de bundan ayda herhangi bi test var mı yapılan?

İyi geceler kizlaf napiyorzunuz ben aksam yemegi yedim 7 gibi biraz önce gene yedim acikmisim :) hareketlerden bahsedilmis artik benimkide cok sertlesti hareketler can yakmaya basladi

Bende aynı az önce eşim elini koydu bakıyor hissediyor ooof Dio neler yapıo öyle dedi şaşkınlık içinde çok sert vurmaya başladı bi de pelvis kısmında çok vuruo sanki çıkacakmış gibi hihihi :) bu arada ismix annen ve eşinle ilgili yazdıklarını okudum sen stres olma bence sen ve bebeğin şuam herşeyden ve herkesten önmlisin eşine de söyle bence ne kadar stres o kadar zor doğum :)

O da zaten normalde cok dikkat eder stres olmayim fdiye ama bu sorun malesefki evlendigimizden beri var bu durum farkli tabi bugünde konustuk ben gelmesinden degil cocuk bize alissin istiyorum dedi yani iatedigi kadar kalsin ama cocugun bakimiyla sen ilgilen dedi sonucta yanliz kalicaz bizimdd alismamiz gerekiyor dedi o da hakli zaten ben bakarim dedi, onlar evle misafirle vs ilgilenirler dedim bakalim atlatcaz insallah

Benim bildiğim götürülüyor, hatta doğum odası süslemesi yapanlar kapı süsü-altın yastığı vs. takım yapıyorlar. Biz dr.la konuştuk, epidural sezaryene eşim de girecek kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…