2014 Şubat Anneleri

Mihtemelen simdi herkes uyuyordur.ben evde dolaniyorum sabah 6, da bir sizintiya uyandim kalktim esime dedim bana bisey oluyor uzerimi cikar.uzerimi cikardi tuvalete gideyim dedim bacaklarimdan bisey akti gittiebemizi aradik hastaneye gelin hemen dedi ama ben gidemiyorum deli gibi dolaniyorumebe belkide suyun geldi dediof bu kizinda gozu disarda erken gelicek heraldedua edin arkadaslarim bana..aceleden canta hazirladim.besiginide aldik ya gelcem ben ne bekliyorum diyor heralde.rabbim guc kuvvet saglik versin insallahhhh.sizi haberdar ederim.allah a emanet olun....

haberdar et bizi canım belki akıntıdır sadece son aylarda olabiliyormuş ya

bende 6.30 gibi kalktım tuvalete giderken bişey aktı baya bi su gibi idrar mı anlayamadım tuvalete sıkışık da değildim erken doğum falan olmasın yanımda hiç yakınım yok

Günaydın kızlar,

Gece bir uyandıktan sonra yine dalmakta çok zorlandığım bir gece oldu. Sizi bilmem ama ben galiba sıcakta uyuyamıyorum. Dün gece kombiyi en düşüğe getirip yatmıştım, mışıl mışıl uyumuşum. Bu gece eve geç geldik diye ben açmadık sanıyorum, meğer eşim arttırmış kombiyi. Gece kan ter içinde uyandım. Dön sağa dön sola uyuyamıyorum. Battaniyeyi attım üzerinden yok, uyuyamıyorum. En son yorganı atıp battaniyeyle yattım ki onunla uyumuşum. Eşimi de tembihledim sabah artık kısıp yatalım ben uyuyamıyorum diye. İnş sorun budur da uyuyamadığım geceler son bulur. Siz de bir deneyin bence eğer çok sıcakta yatıyorsanız.

Canım merakta bırakma bizi. Hakkında hayırlısı olsun.

bende 6.30 gibi kalktım tuvalete giderken bişey aktı baya bi su gibi idrar mı anlayamadım tuvalete sıkışık da değildim erken doğum falan olmasın yanımda hiç yakınım yok

Canım bana doktorum çamaşırına bi bardak su boşaltılmış gibi ıslanır bi anda demişti. Eğer öyle bi durumsa git bi doktora. Gerçi 6.30 dan beri sancının da başlaması gerekir miydi bilemedim ama yine içinin rahat etmesi için sen doktora git bence.

gunaydın kızlar nasıslınız, bebim kalça ve bel ağrım 3 gündür tavan yaptı hareket etmekte bile zorlanıyorum çok fenayım, o ağrılardan dolayı sanırım gece uykumda yok gibi uyumayınca dinlenemiyorumda doğal olarak işe zorla geldim, bu haftam son ama bugün de gelmesem olurmuş çok yorgun ve bitkinim bugün

suyu gelenlerdemi olmuş benmi öyle okudum okuyacak bile mecalim yok desem yeridir oyşş yine bunada şükür

Kızlar günaydın, bugün doktor randevum var oğluşumu görecem, dün de doğum yapacağım hastaneye gittik, hastaneye doğru yürürken beni bir korku aldı ki sormayın gitsin, Allahu Teala hepimizin yardımcısı olsun

günaydın

Allah yardımcınız olsun belki su değil akıntıdır bilemedim şimdi bizi habersiz bırakmayın kızlar
ben de çok sıcakta uyuyamıyorum canım hatta oda soğuk gibi oluyo o zaman bile yorganı atıyorum üstümden eskiden sıcakta mis gibi uyurdum şimdi kocam donuyo kafasına kadar yorganı çekiyo ben üstüm açık yatıyorum neyse az kaldı biraz dayanıcaklar artık

Kizlaarrr ben izne ciktimmm.ayy kus gibi hissediyorum kendimi

Amanınnnnnn. Hadi gözün aydın kuzum. Bende dayanamayıp bu hafta sonu çıkıcam sanırm. Uykusuz geceler enerjimi tüketti

kızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..

Ben 10 gün önce gitmiştim canım dönmemişti. Hala tekmelerini aşağıda hissediyorum sanırım pozisyonu hala aynı. Cumartesi randevum var doktorda bakalım ne diyecek..

Haberdar et bizi canım. Hayırlı haberlerle gel..

sona yaklaştık kızlar hepimiz dökülüyoruz, şurda gebelik testlerinin fotolarını paylaştığımız günleri hatırlıyorum 250 gün falan vardı ben buraya gebeyim yazdığımda şimdi ayıma girdim bebek her an gelebilir, hayırlısıyla sağlıkla gelsinler

kızlar günaydın,

haftasonu iyi geçmiştir umarım, biz cumartesi evde dinlendik, hava yağışlıydı zaten akşam da dışarı yemeğe gittik, artık bundan sonra bebekli zor gideriz, diye biraz gezelim dedik.
pazar günü de güneşli olunca bebişin kıyafetlerini yıkadım, kuruttum. bugün de annem geldi sağolsun ütüsünü yapacak torununun cicilerinin...
cumartesi günü beşiğimizi de monte ettiler, çok tatlı oldu gidip gelip bakıyoruz eşimle, Allah sağlıkla yatırmayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize...

jackim izinliymişsin, güle güle dinlen kuzum sevindim senin adına,
bbilimim geçmiş olsun, magnezyum desteği kullanıyor musun, bana faydası olmuştu canım,
nazlıedam durumunu merak ettim canım, suyun gelmiş gibi görünüyor, doktor bana "sızıntı şeklinde ya da damla damla olmaz, birden boşalırsa suyun gelmiş demektir" demişti. hayırlısı olsun canım, artık hepimiz topun ağzındayız zaten 35-36 haftalık olduk çoğumuz...
güzel haberlerle gelirsin inşallah...

sağol canım benim, magnezyumu alıyorum ama kesicem bu aralar artık kasılmaları engellememesi için artık gelsin bebek diyorum bir yandanda daha işlerim var fakat iki gündür öyle ağrı çekiyorum ki geceleri gelsin doğsun diyorum vallahi.
cicilerinizi güle güle kirltetin tatlım, benim hafta sonumda ağrıyla geçti

JACKim iznin başlamış hayırlı olsun şimdi fark ettim daha

Tansiyon problemi yasayan ben varim canim.ilac kullaniyorum vede kan sulandirici.cok sukur ilac kullandigimdan veri 12/7 hep.

Cuma doktoruma gittiğimde 16-10,5 du. Alfamete başladım. Evde ölçüyorum 14-9 , 14-8 genelde. Günde 3 kez içiyorum .Corasprin de kullanıyorum canm. İnşallah benim de düşer.

yok ayol dayanırız ağrılara, daha gelmesinler minnaklar:) bir izne çıkalım da o zaman rahat rahat dinleniriz bbilimim...ikimizin de son 1 haftası kaldı, hele çarşambadan sonrasını hiç sayma hemen geçer gider zaten, bu zamana kadar iyi dayandık ha gayret:)

Canım bende de varmış hafif kireçlenme. Doktorum erken başladı dedi. Hipertansiyon da var Ben her hafta gidiyorum. Haftanın ortasında da arayıp tansiyon bilgilerimi veriyorum doktoruma. Bu cumartesi randevum var yine.Senin ne zaman başlamıştı kireçlenme canım? Bebeğinin kilosu gelişimi nasıl. 32 de benim 1560 .
Hareket sayma ile ilgili birşey demedi bana doktorum. Hareketleri nasıl diye soruyor sadece. 10 hareket 10 farklı zamanda hissetmek gibi mi , sayı ile 10 hareket mi cnm?Farklı zamanlardaysa bugün mesela 2 oldu uyandığımdan beri, 10 hareket ise geçmiştir.
Mantığı ne acaba?

Son düzenleme:

3 gündür öyle ağrım varki lipim, evdeydim bak dinlenemedim bile çünkü uzandığımda bile ağrıyor çok fena ağrım, gecede uyutmuyor uyumadığım içinde çok yorgun hissediyorum kendimi, bu kız çok yaman olacak sanırım yüzüm berbat görünüyor zati boynuma bile is düşmüş sabah eşime diyorum berbat görünüyorum demi oda hayır diyor güya bana moral verecek ama gerçekten yüzüm çok kötü görünüyor gözlerimde şişmiş uykusuzluktan, ay ilk defa bu kadar şikayet ettim gebelikten ama çok doldum sanırım bu ağrı beni alt üst etti, allahım sen affet

izin alıp eve gidesim var vallahi canım bugün ama evede gitsem yatamıyorumki uzandığımda kalkarken görcen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…