Mihtemelen simdi herkes uyuyordur.ben evde dolaniyorum sabah 6, da bir sizintiya uyandim kalktim esime dedim bana bisey oluyor uzerimi cikar.uzerimi cikardi tuvalete gideyim dedim bacaklarimdan bisey akti gittiebemizi aradik hastaneye gelin hemen dedi ama ben gidemiyorum deli gibi dolaniyorum ebe belkide suyun geldi dedi of bu kizinda gozu disarda erken gelicek heralde dua edin arkadaslarim bana..aceleden canta hazirladim.besiginide aldik ya gelcem ben ne bekliyorum diyor heralde.rabbim guc kuvvet saglik versin insallahhhh.sizi haberdar ederim.allah a emanet olun....
Mihtemelen simdi herkes uyuyordur.ben evde dolaniyorum sabah 6, da bir sizintiya uyandim kalktim esime dedim bana bisey oluyor uzerimi cikar.uzerimi cikardi tuvalete gideyim dedim bacaklarimdan bisey akti gittiebemizi aradik hastaneye gelin hemen dedi ama ben gidemiyorum deli gibi dolaniyorum ebe belkide suyun geldi dedi of bu kizinda gozu disarda erken gelicek heralde dua edin arkadaslarim bana..aceleden canta hazirladim.besiginide aldik ya gelcem ben ne bekliyorum diyor heralde.rabbim guc kuvvet saglik versin insallahhhh.sizi haberdar ederim.allah a emanet olun....
bende 6.30 gibi kalktım tuvalete giderken bişey aktı baya bi su gibi idrar mı anlayamadım tuvalete sıkışık da değildim erken doğum falan olmasın yanımda hiç yakınım yok
bugün 34. haftamıza başladık hayırlısıyla.Öğretmenim canım,çalışıyorum 3 hafta kaldı.Bulantı problemim devam ettiği için herşey yiyemiyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum. Dinlenmek hele şu son haftalarda çok mümkün değil.İnşallah sağlıklı bir şekilde zamanında doğar bebişlerimiz.
Allah yardımcınız olsun belki su değil akıntıdır bilemedim şimdi bizi habersiz bırakmayın kızlarbende 6.30 gibi kalktım tuvalete giderken bişey aktı baya bi su gibi idrar mı anlayamadım tuvalete sıkışık da değildim erken doğum falan olmasın yanımda hiç yakınım yok
ben de çok sıcakta uyuyamıyorum canım hatta oda soğuk gibi oluyo o zaman bile yorganı atıyorum üstümdenGünaydın kızlar,
Gece bir uyandıktan sonra yine dalmakta çok zorlandığım bir gece oldu. Sizi bilmem ama ben galiba sıcakta uyuyamıyorum. Dün gece kombiyi en düşüğe getirip yatmıştım, mışıl mışıl uyumuşum. Bu gece eve geç geldik diye ben açmadık sanıyorum, meğer eşim arttırmış kombiyi. Gece kan ter içinde uyandım. Dön sağa dön sola uyuyamıyorum. Battaniyeyi attım üzerinden yok, uyuyamıyorum. En son yorganı atıp battaniyeyle yattım ki onunla uyumuşum. Eşimi de tembihledim sabah artık kısıp yatalım ben uyuyamıyorum diye. İnş sorun budur da uyuyamadığım geceler son bulur. Siz de bir deneyin bence eğer çok sıcakta yatıyorsanız.
Canım merakta bırakma bizi. Hakkında hayırlısı olsun.
Kizlaarrr ben izne ciktimmm.ayy kus gibi hissediyorum kendimi
kızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..
kızlar günaydın,
haftasonu iyi geçmiştir umarım, biz cumartesi evde dinlendik, hava yağışlıydı zaten akşam da dışarı yemeğe gittik, artık bundan sonra bebekli zor gideriz, diye biraz gezelim dedik.
pazar günü de güneşli olunca bebişin kıyafetlerini yıkadım, kuruttum. bugün de annem geldi sağolsun ütüsünü yapacak torununun cicilerinin...
cumartesi günü beşiğimizi de monte ettiler, çok tatlı oldu gidip gelip bakıyoruz eşimle, Allah sağlıkla yatırmayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize...
jackim izinliymişsin, güle güle dinlen kuzum sevindim senin adına,
bbilimim geçmiş olsun, magnezyum desteği kullanıyor musun, bana faydası olmuştu canım,
nazlıedam durumunu merak ettim canım, suyun gelmiş gibi görünüyor, doktor bana "sızıntı şeklinde ya da damla damla olmaz, birden boşalırsa suyun gelmiş demektir" demişti. hayırlısı olsun canım, artık hepimiz topun ağzındayız zaten 35-36 haftalık olduk çoğumuz...
güzel haberlerle gelirsin inşallah...
Tansiyon problemi yasayan ben varim canim.ilac kullaniyorum vede kan sulandirici.cok sukur ilac kullandigimdan veri 12/7 hep.
sağol canım benim, magnezyumu alıyorum ama kesicem bu aralar artık kasılmaları engellememesi için artık gelsin bebek diyorum bir yandanda daha işlerim var fakat iki gündür öyle ağrı çekiyorum ki geceleri gelsin doğsun diyorum vallahi.
cicilerinizi güle güle kirltetin tatlım, benim hafta sonumda ağrıyla geçti
JACKim iznin başlamış hayırlı olsun şimdi fark ettim daha
Tünaydınlaar,
Biz de uyuyakalmışız. Kp kahvaltıya çağırmışştı 10 da. Biz de tam o saatte uyanmışız. Neyseki evler yakın hemen uçtuk. Şimdi gedik evimize.
Canım bende biraz kireçlenme varmış. Doktor takip edeceğiz dedi. Bi sonraki kontrolüm 15 inde. O zamana kadar günde 10 hareket sayamadığın olursa gel dedi ama çok şükür şimdilik kıpır kıpırız. Seninki ne durumda?
yok ayol dayanırız ağrılara, daha gelmesinler minnaklar:) bir izne çıkalım da o zaman rahat rahat dinleniriz bbilimim...ikimizin de son 1 haftası kaldı, hele çarşambadan sonrasını hiç sayma hemen geçer gider zaten, bu zamana kadar iyi dayandık ha gayret:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?