kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum,
benim doğum yapacağım hastanede paket doğum ücreti 1.500 TL, eğer vip oda olursa 750 TL fark ücreti alınıyormuş. bizim banka sezaryen için 2.000 TL ödeme yapıyor. bir de eşimin dayısı bu hastanede doktor olduğu için indirim yaptırma şansımız da var, zaten tüm kontrol ve muayenelerimiz % 25 indirimli oluyor.
normal odaları ben görmüştüm, çok büyük değil, 2 adet yatak var, birinde refakatçi birinde anne yatıyor. 1-2 tane de sandalye vardı galiba.
sonuçta benim eşim, annem, babam, eşimin annesi, babası olucak, tamam babalar fazla kalmaz zaten ama yine de ayakta mı gelip görecekler. ayrıca hasta ziyareti kısa olur ama yine de ziyaretçi olur yani, haftasonu eşimin dayısına telefon edip sorduk o da "vip odaya gerek yok, ben tek kişilik odaya aldırırım." demiş. ama kendisi 2.000 TL lik limitimiz olduğunu bilmiyor. eşim her ne kadar "gerek yok vip odaya" dese de, 2 ayrı odadan oluştuğu için ben istiyorum. emzirirken filan millete "dışarı çıkın" mı diyeceğim. ya da özel bir durumum olduğunda daha rahat olurum. siz ne dersiniz, bir de ben yanımda hem eşimin, hem de annemin kalmasını istiyorum, taa kaç sene önce kuzenlerimin doğumuna gittiğimde filan hep suit odadalardı, oda hem büyük oluyor sıkıcı olmuyor, hem de eşler, anneler, babalar rahat ediyor.
kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum,
benim doğum yapacağım hastanede paket doğum ücreti 1.500 TL, eğer vip oda olursa 750 TL fark ücreti alınıyormuş. bizim banka sezaryen için 2.000 TL ödeme yapıyor. bir de eşimin dayısı bu hastanede doktor olduğu için indirim yaptırma şansımız da var, zaten tüm kontrol ve muayenelerimiz % 25 indirimli oluyor.
normal odaları ben görmüştüm, çok büyük değil, 2 adet yatak var, birinde refakatçi birinde anne yatıyor. 1-2 tane de sandalye vardı galiba.
sonuçta benim eşim, annem, babam, eşimin annesi, babası olucak, tamam babalar fazla kalmaz zaten ama yine de ayakta mı gelip görecekler. ayrıca hasta ziyareti kısa olur ama yine de ziyaretçi olur yani, haftasonu eşimin dayısına telefon edip sorduk o da "vip odaya gerek yok, ben tek kişilik odaya aldırırım." demiş. ama kendisi 2.000 TL lik limitimiz olduğunu bilmiyor. eşim her ne kadar "gerek yok vip odaya" dese de, 2 ayrı odadan oluştuğu için ben istiyorum. emzirirken filan millete "dışarı çıkın" mı diyeceğim. ya da özel bir durumum olduğunda daha rahat olurum. siz ne dersiniz, bir de ben yanımda hem eşimin, hem de annemin kalmasını istiyorum, taa kaç sene önce kuzenlerimin doğumuna gittiğimde filan hep suit odadalardı, oda hem büyük oluyor sıkıcı olmuyor, hem de eşler, anneler, babalar rahat ediyor.
günaydın
Allah yardımcınız olsun belki su değil akıntıdır bilemedim şimdi bizi habersiz bırakmayın kızlar
ben de çok sıcakta uyuyamıyorum canım hatta oda soğuk gibi oluyo o zaman bile yorganı atıyorum üstümdeneskiden sıcakta mis gibi uyurdum şimdi kocam donuyo kafasına kadar yorganı çekiyo ben üstüm açık yatıyorum neyse az kaldı biraz dayanıcaklar artık
Herkesin derdi farkli erken dogumdan suphelenenler olmus benim derdim de bebisin kilosu delircem beslenmio cocuk ne yicemi sasirdi doktor da dio bunyeyle ilgili yapck bisi yok :-(35.haftda bebisim 2100gr cikti 32 de 1900cikmisti 3 haftadr hic beslenmemis bebegm uzuluorm elimde deil bole sihirli bisiler olsada bebisim buyuse gunde 2bardk sute baslasdim bide marinkap balik hapina dua edin kizlar bana yada benim gibi olan varsa doktoru ne tavsiye etti kendim 9kilo aldim istahimda cok yok cok yiyince hazimsizlik oluorum napcam bilmiorum oglusum 3kilo dogsa...
Herkesin derdi farkli erken dogumdan suphelenenler olmus benim derdim de bebisin kilosu delircem beslenmio cocuk ne yicemi sasirdi doktor da dio bunyeyle ilgili yapck bisi yok :-(35.haftda bebisim 2100gr cikti 32 de 1900cikmisti 3 haftadr hic beslenmemis bebegm uzuluorm elimde deil bole sihirli bisiler olsada bebisim buyuse gunde 2bardk sute baslasdim bide marinkap balik hapina dua edin kizlar bana yada benim gibi olan varsa doktoru ne tavsiye etti kendim 9kilo aldim istahimda cok yok cok yiyince hazimsizlik oluorum napcam bilmiorum oglusum 3kilo dogsa...
canım kanımca babalar falan çok kalmaz zaten yani gerekte yok, fakat maddi imkanın varsa neden olmasın suit oda, olabilir pek tabi, ama bence gerek yok, birde suit odalarda hastanın yattığı odada başka yatak yok bişdiğim kadarıyla dış odada var yani kalan refakatçi dış odada kalacak gece seslenmen zor olabilir diye düşündüm, emzir konusuna falan gelince zaten insanlar anlayış gösterir diye düşünüyorum senin çık demene gerek bile kalmaz
hayirlisi olsun canim inşallah suyun degildir ama suyun isede bebisini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin allah...Mihtemelen simdi herkes uyuyordur.ben evde dolaniyorum sabah 6, da bir sizintiya uyandim kalktim esime dedim bana bisey oluyor uzerimi cikar.uzerimi cikardi tuvalete gideyim dedim bacaklarimdan bisey akti gittiebemizi aradik hastaneye gelin hemen dedi ama ben gidemiyorum deli gibi dolaniyorum ebe belkide suyun geldi dedi of bu kizinda gozu disarda erken gelicek heralde dua edin arkadaslarim bana..aceleden canta hazirladim.besiginide aldik ya gelcem ben ne bekliyorum diyor heralde.rabbim guc kuvvet saglik versin insallahhhh.sizi haberdar ederim.allah a emanet olun....
Günaydın kızlar ben çok hastayım her yerim ağrıyo. Öksürüyorum bide kuklarım ağrıyo bebişimde rshatsız oluyodur ben öksürdükçe .
Günaydın kızlar ben çok hastayım her yerim ağrıyo. Öksürüyorum bide kuklarım ağrıyo bebişimde rshatsız oluyodur ben öksürdükçe .
Canım bence boşuna telaşlanıyorsun. Ben 32.haftamda gittiğimde 1950 gr dı. Doktorda arkadaşlarda gayet iyi olduğunu söylediler.
Birkaç arkadaş daha aynı şey yüzünden üzülüyor ama sağlıklı olduğu müddetçe kilo çok önemli değil. Yeterki gelişimi çok geri olmasın..
32deki deger zatn normaldi de simdi 35 bitince gittik 3haftada 200gr anca almis doktr 2hafta geri dedi gelisimi kotu demiolar tabi olbilir bole diolarda benuzuldum yediklerime dikkat ettimi saniodm aslinda ama hareket cok hytmda fazla dinlenmiom ondn mi oluo acaba daha calisiorum okula yuruorum filan ama hareket de iyi diolar napaym bilemedim:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?