2014 Şubat Anneleri

Cuma doktoruma gittiğimde 16-10,5 du. Alfamete başladım. Evde ölçüyorum 14-9 , 14-8 genelde. Günde 3 kez içiyorum .Corasprin de kullanıyorum canm. İnşallah benim de düşer.

Cok sukur benim hic cikmiyor artik 11/7.hamur isi tuzlu tursu hepsi cikti hayatimdan.alfamed benimde uc defa gunde aspirinde bir tane iciyorum.sende dikkat et canim yemeklerine bile tuz koyma bide su bol bol.allah yardimcin olsun...

aslında kilo okadar önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları ama seni anlıyorum canm sana tavsiyem günde 1 kaşık pekmez içip ardından muz ye göreceksin nasıl kilo alıyo.
Bunu deniycm ins ise yarar cok kilolu degilim

Ya canim zatn hergun yumurta ve et yiyodum arti pekmeze de baslamistim 34.haftada ise yaramamis sut pek icemiorm die yogurt ve tulum peynir cok severimzatn cokca yiyodm ikisinden de ilaclari da iciodm ve babada bende minyon deiliz bebekliklerimizde deilmis bizim oglan kime cekti anlamdm cok hareketli karnimda hic durmuo ondan et tutmuo galiba

Canim doktor verdi senin icin rahatlsn die veriorum dedi sanki ise yaramaz ama ic der gibi. Baklim iciorum sanrm anneye kilo aldirn bisimis kilo sorunun yik icenilirsin dedi ama bkalim bebegim beslensin de bende doplerde damrlarda yada plesentada bisi cikmadi iyi gorunuo hersey tansiyon soruunummda yok gelisimde iyidi zatn son 3hfta bisi olmus bebisim geri kalmis:-(

selam kızlar, sonunda izne ayrıldım, bugunden itibaren evdeyim, darısı sizlere de olsun inş.
Dünden beri karnımda sertleşme ve ağrı hissediyorum. bugun dr.a gideceğim bakalım.
Grip olanlara da acil şifalar dilerim. Ben on gündür çekiyorum bir türlü geçmiyor. burun tıkanıklığı, geniz akıntısı, boğaz ağrısı mahvetti beni..

canım benim de bebeğim biraz geriden takip ediyordu ama son haftalarda toplandı biraz, sana tavsiyem kan hapını ihmal etme sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce iç, mutlaka sola yat, bol bol dinlen, dinlenmek bebeğe kilo aldırır, bol bol muz-ceviz-fındık-incir ye ve süt- yoğurdu eksik etme. Kiloya hiç takılma bence zayıf doğan bebekler daha çabuk gelişiyor, akranlarını geçiyorlar, önemli olan sağlıklı olması, gerisi hiç önemli değil.

tekrar soruyorum bayanlar bana cevap verin :) akıntısında son haftalarda değişme olan var mı

Ben varim canim.artik ped doluyor akintidan.bu sabah biraz suda geldi.hastanedeydim dr bakti cok akintin var deyip fitil verdi.pek koymasam yataklara geciyor benimki.hatta bu sabah sumu akintimi bilemedim gittim.her ikiside cikti.ama akintim daha fazla...

canım benim bu şekilde 28. haftadan beri devam ediyor bahsettiğin olayı ben de yaşadım ve dr a gitmiştim o yüzdeen sabah sana da dedim akıntı olabilir diye fitil verdi ama kullanamadım ben bugün tekrar isticem zaten çoktu son birkaç gündür coştu artık iyice

evt kan hapını biraz ihmal ettim ben içtimde de hergün deil ondan oldu herhalde ama moralim düzeldi biraz sağolun hepiniz...

ben çıkıyorum anneler aklımda deli sorular nst ye girecek miyim çatı muayenesi olacak mıyım bebeğim yüzünü gösterecek mi hepsi ve daha fazlası dönşte sizlerle olacak:))))))))))

Sıkma canım canını. Dinlenmeye çalış. Yediğine içtiğine daha fazla dikkat et ve en önemlisi moralini yüksek tut. Bak gör herşey güzel olacak

Ayyy darısı başıma. Bende bi izne ayrılsam artık :26:

ben çıkıyorum anneler aklımda deli sorular nst ye girecek miyim çatı muayenesi olacak mıyım bebeğim yüzünü gösterecek mi hepsi ve daha fazlası dönşte sizlerle olacak:))))))))))

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

hoşgeldin canım,

haberler iyi çok şükür, benim doktor da 36. haftayı atlatman önemli demişti. bebeğin ciğer gelişimi 36.haftada çok büyük oranda tamamlanmış oluyormuş.
sen artık doktorunun dediği gibi kendine iyi bakacaksın, dinleneceksin bol bol...ailenden biri vardır inşallah yanında...Allah yardımcın olsun

Su son ay artik sikayetlerimiz iyice artti kizlar. Hepimiz hemen hemen ayni dertlerden nuzdaribiz. Direnin hamileleeeeeeer. Son ay artik
evde olmak cok guzelmis ya.. Gerci ev isleri bir turlu bitmiyor ve carcabuk aksam oluyor ama olsun. İsteyken zaman gecmek bilmiyordu.
Optuk hepinizi...

gittim geldim :) nst ye girmedim çatı muayenesi de olmadım ama bebeğimi gördüm ya ultrasondan ısırıasım geldi:)

Yaa bi sürü alıntılar yapmıştım gitti hepsi arada ne olduysa? Sevmiyorum telefondan girmeyi.

Bunlar son zamanlarımız, dışarı çıkamayacağız uzun bi süre diye dışarıdaydık demişti bir arkadaş. Kim demişti hatırlamıyorum. Nolur kusura bakmayın. Aynı kaygıya biz de kapılmış durumdayız. Eşim gelmiş dün bu haftanın planını yaptım. Oturmayalım evde. Salıdan başlayıp her günü saydı. Bi bugünü söylemedi ne yapacağız. Bugün de benim doğumgünüm:)) şimdi merak içerisinde bekliyorum bugün ne yapacağımızı:)

ve çok önemli bi sorumvar akıntıda son günlerde değişiklik yaşayan var mı dr a da soracağım bugün ama
Benim de bazı günler değişik oluyor canım. Daha yoğun, parçalı gibi oluyor. Hatta geçen hafta o sıcaklığı hissedince korktum nişan mı, su mu ne oluyor diye. Ama hiç de sormadım doktora. Kan olmayınca.

Günaydın kızlar ben çok hastayım her yerim ağrıyo. Öksürüyorum bide kuklarım ağrıyo bebişimde rshatsız oluyodur ben öksürdükçe .

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda atlatırsın inş.

Neyse gözün aydın canım.

Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun canım.

Cok sukur canim.ilki erken dogdu bari bu biraz daha dursun diyorum.1 gun bigundur.valla ben subat annesi olucam 38 e kadar kalsin sipa icerde:) yasadigimiz sehirde kizim esim ben.ama inan boylesi daha iyi:)bi yardimcim var o yapiyor ev islerini.idare etcez bi sekilde ne yapalim canim anne olucaz nasipse. Her zorlugun vardir kolayligi.yeter ki rabbim saglikla evlatla sinamasin....

Dogum gunun kutlu olsunnn Canim.esinle evladinla sevdiklerinle saglikli huzurlu mutlu bol parali seneler sizin olsunnn.bak kuzun karninda ilk dogum gununnn.saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin rabbim...

Dogum gunun kutlu olsunnn Canim.esinle evladinla sevdiklerinle saglikli huzurlu mutlu bol parali seneler sizin olsunnn.bak kuzun karninda ilk dogum gununnn.saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin rabbim...

Amiiin, çok teşekkür ederim canım. Ama o karnımda olunca kendi doğumgünüm önemsiz geliyor artık. Bi doğsunlar sağlıklı bir şekilde, inş bundan sonra onların doğumgünlerini kutlayacağız:)

Amiiin, çok teşekkür ederim canım. Ama o karnımda olunca kendi doğumgünüm önemsiz geliyor artık. Bi doğsunlar sağlıklı bir şekilde, inş bundan sonra onların doğumgünlerini kutlayacağız:)

Bak onlarin dogum gununu kutlamak ayri bi olay.cok zevkli heyecanli oluyor.ekimde kizim 4 yasinda oldu gunler oncesinden hazirlik yaptim kreste arkadaslariyla kutladik pastayi susleri gorunce sok oldu:)surekli sen benim canim annemsin en sevdigim annemsin(kac annesi varsa artik yavrumun) deyip durdu:) hala unutmuyor surpizin cok cok guzeldi anne seni cok seviyorum diyor.ay ozledim kuzumu gelsede ayaklarini opsem:):):)

Oy yerim ben onuuu. Allah uzun ömürler versin... Ne tatlı o öyle? Maşallah kuzuna. Ay evet aynen böyle çık heyecanlı olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…