2014 Şubat Anneleri

cicişler nasılsınız? evde otur otur sıkıldım dışarda herkes hasta dışarı çıkmaya korkuyorum sizde durumlar nasıl?:44:

Canım şimdi senin sorunu hatırlayıp geri döndüm. Alıntı yaparken bi karışıklık olmuştu da. Benim ne zaman başladı bilmiyorum. 28 de bi şey demedi. 32 de bu problemden söz etti. 28 de 1080 gr dı bebeğim. O zaman büyümemiş çok diye kafaya takmıştım. Soluna yat, kan akışı daha fazla olur falan dedi. 32 de gittiğimizde 2000 gr olmuştu. Bana daha önceden bir seferinde hareketlerini bu ara pek hissetmiyorum dediğimde acaba kireçlenme mi var deyip bakmıştı. O zaman bir şey çıkmamıştı. Kireçlenme olduğunda pek hissedemeyebilirmişiz. Tabii ilerlediğinde. Yoksa ben şu an epey hissediyorum. Sayma işi de gün içinde toplamda kaç kere hareket ettiğini de sayabilirsin. Sayı ile 10 hareket. Ama baktın o gün pek hareket etmedi, soluna yatıp bi süre bekliyorsun. Yarım saat mi 1 saat mi tam bilmiyorum da o süre içinde 10 defa hareket etmesi gerekiyor. Ama sen zaten yatmadan daha hissediyorum o kadarını dediğine göre bir problem yok. Ama yediklerine dikkat etmenin yanında solu yatmayı da ihmal etme. Çünkü bi önceki aya kadar ben onu yapmıyordum. Düzenli yatmaya başlayınca ayda 1 kilo arttı. Tabii ne kadarı yatışla alakalı bilemiyorum. Bu arada beni bi daha 35te çağırdı. Ama senin tansiyon da olunca daha yakından takip edilmen daha faydalıdır herhalde. Umarım sağlıklı bir şekilde alırız hepimiz yavrularımızı kucağımıza. Tabii bir de zamanında:)

Canlar size bisey danismak istiyorum.ben bugun oylesine bi canta hazirladim.simdi daha duzgun hazirlicam.kizimada kendimede ayri bir cantami hazirlayayim?yoksa ikimizinkini ayni yere koysam olur mu?hatta tekerlekli bir valizim var ona hazirlasam ne olur.epeyde genis beziydi sampuaniydi pompasiydi iyi toplar.abes olur mu seyehat valizi gibi fikirlerinize ihtiyacim var....

Bilimim,lipim,proletim cok tesekkur ederim.darisi sizlere olsun insallah.izne cikin da rahatlayinnn

ve çok önemli bi sorumvar akıntıda son günlerde değişiklik yaşayan var mı dr a da soracağım bugün ama

Benim de akintim artti.rengi de koyulasti

Ben bu h3n2 virüsünün canına okuyayım Beni benden aldı vallaha

Ben onceki deneyimimle 2 canta hazirladim. Biri ilk anda yanimizda mutlaka olmasi gerekenler. Benim ve bebek ortak. 2. Canta dogumdan sonra esim getirsin diye fazladan kiyafetler, bez v.s.

Kapi susu, altin yastigi gibi suslemeler almadim. Ilk bebegim 32+2de aniden geldi ve goremeden cocuk hastanesine kuveze gitti. Cok hayalkirikligi olmustu. O yuzden bu sefer istemedim.

Bana muz ve ceviz tavsiye etmislerdi. Ise yaradigini dusunuyorum. Yumurtaninda cok faydasi var.
Yegenim 39. Haftada 2.600 gr dogmustu gayet saglikliydi. Doktor hersey yolunda dediyse kiloyu cok dusunmemek lazim. Kendini uzmen onun icin daha zararli.
Mutlu anne, mutlu bebek:)) Mutlu bebek, saglikli bebek:)

Herkese merhaba, bebişinizin kıyafetlerini çarşaflarını neyle yıkadınız? Bugün joker'de friendly organic deterjan gördüm. omo'nun ve ariel'in de var,, bir de eski usül sabun tozu tabi...Kararsız kaldım, yorumlarınızı bekliyorum.

dalan roxy ile yıkadı çoğu arkadaş tatlım

kızım yakında itirerek çıkıcak akrnımdan

canım oturmak bile sitemiyo sürekli yatar pozisyondayım ve günde 2-3 kere uyuyorum gecede hiç uyumamış gb küt gidiyorum çok uyanıyorum tuvalete su içmeye ama sürekli yorgun ve dnlenme pozisyonundayım bi kapı süsünü takamadım haftaalrdır elim bişeye ermiyo

eşimde yollarda puff allah yardıme tsin bize

Cok tesekkur ederim bilgilerin icin.ilk kizimda aniden tansiyonum cikti hastaneye kontrol amacli yatmaya gittim giderken can arkadasim bi canta hazirladi ne olur ne olmaz diye.ve o gune kizimla uyandim:)33+4 dogdu minnakim.simdi canta nasil hazirlaniyor bilmiyorum:)size danisayim dedim.ben yakin arkadasim organizasyoncu oldugu icin kapi susu ev susu sekerler herseyi o hazirlicak. Bende bari tek valiz yapayim genis zaten bol bol alir icine.tekrar tekrar tesekkur ederim arkadasim...

uzun zamandir yazamadim hastalik falan derkenn.kapi susum ve sekerim kaldi ne zaman halletcemm bilmiyorum.disari cikamiyorum korkuyorum virus yuzunden yeniden hasta olucam diye.birde sirt agrim oluyor arada belime vuruyor.

Ben de faranjit olmuşum kızlar ama doktor ateş olmadığı sürece antibiyotiği alma dedi
Allahtan ateş falan yok oksuruk vardı geçti burnum sık sık tıkanıyor, hamilelik tetikliyormuş galiba burun tılanıklığını
Ama boğaz acım geçmiyor, nerdeyse 3 hafta olacak çok garip.. Ne yapsam bilmiyorum ..sabahları kuruluktan çok fena oluyor bir de burun tıkalı olunca agızdan nefes alınca da artıyor acısı tabi. Geniz akıntısı da vardı o da yaparmış..
Benimle aynı durumda olan var mı?

Bende geniz akintisi icin burun spreylerinin cocuk icin olanindan kullandim. Bos bir sprey sisesindede az tuzlu su yapiyorum. Her sabah lavaboda kullanip burnumun hep acik kalmasini sagliyorum. Astimim oldugu icin geniz akintisini kontrol altinda tutmam lazim. Gribim cok agir geciyor yoksa.
Bogaz icin ilik adacayi gargarasi iyi gelmisti bana. Kuru kalmamasi icin yudum yudum su, sut v.s. icmistim.

bende sinüzit tetikledi geçen ne uyku ne gündüz burun tıkalı bogazım bile şişiyodu nefes alamıyodum ne uyku dinlenme ne yediginden içtiginden bişi anlıyosun halsizlik sıkıntı mutsuzluk yani hasta olmakmı daha iyi haftalarca ben 3 gün içtim antibiyotigi çok şükür dedim sanki bidaha nefes alamıcakmışım gb gelmişti 10 gün çektim acile gidiyoruz sadece hava veriyolar hamilesin kulak burun boğaza gittim hamilesin bişey veremem ama ölcem sandım sonra kadın dogum doktoruma telefon ettim antibiyotik adı verdi hemen aldım 3 günde iyileştim 10 taneydi ilaç 7 tane içtim bıraktım iyi olunca sonra doktor kontrolüne gidince dedim içimiz rahat etmedi ama kullandık antibiyotigi merak etme benim verdigim antibiyotikten bişey olmaz hasta olmak daha zararlı salgın var ve geçmiyo dedi sinüzitte öyle tuttumu ilaçsız bırakmaz dedi yani bencede haklı bende direndim ilaç içememk için ama hasta olmak daha zararlı bence bebeklerimiz için hem kadın dogumcunun verdigi antibiyotikler plesantadan geçmiyomuş rabbim korusun tabi dogru düzgün dıraşa cıkıp görüşmüyorum bile kimselerle hasta olcam diye ödüm kopuyo:18:

Bende huzunbazin dedigi gibi Dalan toz sabun kullandim. Sanki o daha dogal geldi sivi deterjanlara gore. Bodylerinde ana yikamada bebe sampuani da kullandim.

Ablasindan kalan park yatak parcalari, kanguru, yedek battaniye gibi onceden kullanilmis parcalari once az miktarda domestos hijyenle yikayip sonrasinda kalinti kalmamasi icin yine dalan sabun tozu kullandim.
Tum hepsi icin bol suyla durulama yaptim tabiki.

Bende dalan roxy le yikadim herseyi.hatta kendi pijamalarimi bile:) yumusatici kesinlikle koymuyorum zaten....

ben dalin in sıvı bebek deterjanıyla yıkadım herşeyi kokusu çok güzel kendi kıyafetlerimi de onunla yıkadım hastane için olanları iç çamaşırları falan. tavsiye ederim sabun falan ne bileyim bana çok sıcak gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…