Canım bende de varmış hafif kireçlenme. Doktorum erken başladı dedi. Hipertansiyon da varBen her hafta gidiyorum. Haftanın ortasında da arayıp tansiyon bilgilerimi veriyorum doktoruma. Bu cumartesi randevum var yine.Senin ne zaman başlamıştı kireçlenme canım? Bebeğinin kilosu gelişimi nasıl. 32 de benim 1560 .
Hareket sayma ile ilgili birşey demedi bana doktorum. Hareketleri nasıl diye soruyor sadece. 10 hareket 10 farklı zamanda hissetmek gibi mi , sayı ile 10 hareket mi cnm?Farklı zamanlardaysa bugün mesela 2 oldu uyandığımdan beri, 10 hareket ise geçmiştir.
Mantığı ne acaba?
ve çok önemli bi sorumvar akıntıda son günlerde değişiklik yaşayan var mı dr a da soracağım bugün ama
Canlar size bisey danismak istiyorum.ben bugun oylesine bi canta hazirladim.simdi daha duzgun hazirlicam.kizimada kendimede ayri bir cantami hazirlayayim?yoksa ikimizinkini ayni yere koysam olur mu?hatta tekerlekli bir valizim var ona hazirlasam ne olur.epeyde genis beziydi sampuaniydi pompasiydi iyi toplar.abes olur mu seyehat valizi gibi fikirlerinize ihtiyacim var....
Herkesin derdi farkli erken dogumdan suphelenenler olmus benim derdim de bebisin kilosu delircem beslenmio cocuk ne yicemi sasirdi doktor da dio bunyeyle ilgili yapck bisi yok :-(35.haftda bebisim 2100gr cikti 32 de 1900cikmisti 3 haftadr hic beslenmemis bebegm uzuluorm elimde deil bole sihirli bisiler olsada bebisim buyuse gunde 2bardk sute baslasdim bide marinkap balik hapina dua edin kizlar bana yada benim gibi olan varsa doktoru ne tavsiye etti kendim 9kilo aldim istahimda cok yok cok yiyince hazimsizlik oluorum napcam bilmiorum oglusum 3kilo dogsa...
Ben bu h3n2 virüsünün canına okuyayımBeni benden aldı vallaha
Herkese merhaba, bebişinizin kıyafetlerini çarşaflarını neyle yıkadınız? Bugün joker'de friendly organic deterjan gördüm. omo'nun ve ariel'in de var,, bir de eski usül sabun tozu tabi...Kararsız kaldım, yorumlarınızı bekliyorum.
Ben onceki deneyimimle 2 canta hazirladim. Biri ilk anda yanimizda mutlaka olmasi gerekenler. Benim ve bebek ortak. 2. Canta dogumdan sonra esim getirsin diye fazladan kiyafetler, bez v.s.
Kapi susu, altin yastigi gibi suslemeler almadim. Ilk bebegim 32+2de aniden geldi ve goremeden cocuk hastanesine kuveze gitti. Cok hayalkirikligi olmustu. O yuzden bu sefer istemedim.
Ben de faranjit olmuşum kızlar ama doktor ateş olmadığı sürece antibiyotiği alma dedi
Allahtan ateş falan yok oksuruk vardı geçti burnum sık sık tıkanıyor, hamilelik tetikliyormuş galiba burun tılanıklığını
Ama boğaz acım geçmiyor, nerdeyse 3 hafta olacak çok garip.. Ne yapsam bilmiyorum ..sabahları kuruluktan çok fena oluyor bir de burun tıkalı olunca agızdan nefes alınca da artıyor acısı tabi. Geniz akıntısı da vardı o da yaparmış..
Benimle aynı durumda olan var mı?
Ben de faranjit olmuşum kızlar ama doktor ateş olmadığı sürece antibiyotiği alma dedi
Allahtan ateş falan yok oksuruk vardı geçti burnum sık sık tıkanıyor, hamilelik tetikliyormuş galiba burun tılanıklığını
Ama boğaz acım geçmiyor, nerdeyse 3 hafta olacak çok garip.. Ne yapsam bilmiyorum ..sabahları kuruluktan çok fena oluyor bir de burun tıkalı olunca agızdan nefes alınca da artıyor acısı tabi. Geniz akıntısı da vardı o da yaparmış..
Benimle aynı durumda olan var mı?
Bende huzunbazin dedigi gibi Dalan toz sabun kullandim. Sanki o daha dogal geldi sivi deterjanlara gore. Bodylerinde ana yikamada bebe sampuani da kullandim.Herkese merhaba, bebişinizin kıyafetlerini çarşaflarını neyle yıkadınız? Bugün joker'de friendly organic deterjan gördüm. omo'nun ve ariel'in de var,, bir de eski usül sabun tozu tabi...Kararsız kaldım, yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?