Canlar size bisey danismak istiyorum.ben bugun oylesine bi canta hazirladim.simdi daha duzgun hazirlicam.kizimada kendimede ayri bir cantami hazirlayayim?yoksa ikimizinkini ayni yere koysam olur mu?hatta tekerlekli bir valizim var ona hazirlasam ne olur.epeyde genis beziydi sampuaniydi pompasiydi iyi toplar.abes olur mu seyehat valizi gibi fikirlerinize ihtiyacim var....
hanımlar son ayda kontrollere daha sık gidiliyormuş giden varmı
Bende 2 valiz hazirladim canim biri oglumun biri benim.kesinlikle ayri koy derim daha planli oluyo neyin nerde oldugu belli oluyo hem senin icin hemde yanindakiler icin hemen ulasilir kargasa olmaz bence tabi kolay gelsin
Bende 2 valiz hazirladim canim biri oglumun biri benim.kesinlikle ayri koy derim daha planli oluyo neyin nerde oldugu belli oluyo hem senin icin hemde yanindakiler icin hemen ulasilir kargasa olmaz bence tabi kolay gelsin
Bugün oglumuzu gördükk :)) bebek arabamizi aldik oglum büyümüs ablalari 30 ocak ta dogumumuz var allah kismet ederse bugün belli oldu 35+2 deyiz tompul yanaklim yüzünüde net gördükk simdilik bukadar sizler nasilsiniz virüs yayilmis iyice sükür bende bisey yok
Yaa bi sürü alıntılar yapmıştım gitti hepsiarada ne olduysa? Sevmiyorum telefondan girmeyi.
Bunlar son zamanlarımız, dışarı çıkamayacağız uzun bi süre diye dışarıdaydık demişti bir arkadaş. Kim demişti hatırlamıyorum. Nolur kusura bakmayın. Aynı kaygıya biz de kapılmış durumdayız. Eşim gelmiş dün bu haftanın planını yaptım. Oturmayalım evde. Salıdan başlayıp her günü saydı. Bi bugünü söylemedi ne yapacağız. Bugün de benim doğumgünüm:)) şimdi merak içerisinde bekliyorum bugün ne yapacağımızı:)
Benim de bazı günler değişik oluyor canım. Daha yoğun, parçalı gibi oluyor. Hatta geçen hafta o sıcaklığı hissedince korktum nişan mı, su mu ne oluyor diye. Ama hiç de sormadım doktora. Kan olmayınca.
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda atlatırsın inş.
Neyse gözün aydın canım.
Dogum gunun kutlu olsun caniiiiim nice yillara.. Evet bu son gunlerin kiymetini bilim bolca gezmek lazim :))
Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun canım.
Anaaam sende mi hasta oldun. Cok gwcmis olsun... Bugun burda bahar havasi vardi rwsmen..Ben bu h3n2 virüsünün canına okuyayımBeni benden aldı vallaha
sabun tozu :))Herkese merhaba, bebişinizin kıyafetlerini çarşaflarını neyle yıkadınız? Bugün joker'de friendly organic deterjan gördüm. omo'nun ve ariel'in de var,, bir de eski usül sabun tozu tabi...Kararsız kaldım, yorumlarınızı bekliyorum.
uzun zamandir yazamadim hastalik falan derkenn.kapi susum ve sekerim kaldi ne zaman halletcemm bilmiyorum.disari cikamiyorum korkuyorum virus yuzunden yeniden hasta olucam diye.birde sirt agrim oluyor arada belime vuruyor.
Bende kizimin cantasini hazirladim ama kendi. Cantami hazirlayamadim hep erteliyorum
Bak bu karisiklik olma ihtimalini hic dusunmemistim.ne nerde diye millet aramakla vakit gecirir.iyi oldu soylemen arkadasim cok sagol.oyle yapayim bari 2 tane hazirlayayim. Ay cok sagol cok cokkkkk....
Bende kizimin cantasini hazirladim ama kendi. Cantami hazirlayamadim hep erteliyorum
biz babymax polo travel modelini aldik. Ben henuz pek beceremesem de esim rahatca acip kapatabiliyor :))Kızlar bebek arabadı ne aldınız ya ben bi model buldum netten kanz marka 650 lüx travel diye bişey fiyatıda uygun geldi ama siz ne onerirsiniz
Ben de cantalari hazirladim da, bebis icin galiba fazla kiyafet koydum. Sen bebek icin neler koydun cantaya canim ?Bende ilk oglumun cantasini hazirladim 3 gün önce baktim kasiklarim agkrimaya basladi dedim kalk popiyi kaldir ne olur ne olmaz birde aceleyi sevmem kafam rahatken itinali bi sekilde hazirlamak istedim orda dksik olmasin diye sendd ufaktan kalk hazirlan
valla saka gibi TR de herkes hasta nasil bir salginmis bu :94:
Bugün oglumuzu gördükk :)) bebek arabamizi aldik oglum büyümüs ablalari 30 ocak ta dogumumuz var allah kismet ederse bugün belli oldu 35+2 deyiz tompul yanaklim yüzünüde net gördükk simdilik bukadar sizler nasilsiniz virüs yayilmis iyice sükür bende bisey yok
Anaaam sende mi hasta oldun. Cok gwcmis olsun... Bugun burda bahar havasi vardi rwsmen..
sabun tozu :))
Benim esim benden daha merakli bu ise.. Becerebilecegini dusunuyorsan esin halletsin canim. Bizimkilere nerdeyse o karar verdi..
Canim bence artik hazirla. Surda ne kaldi ki, ne olr ne olmaz..
Muccccccks :)))) kacaaaaaaaak. Ne zamandir denk gelemedik. Nabersin yaasosyolojimmmmmm kuzummm
Muccccccks :)))) kacaaaaaaaak. Ne zamandir denk gelemedik. Nabersin yaa
Kızlar suyu gelen arkadaş ne yaptı acaba merak ettim
Beni sordun sanirim:)evdeyim canim.suyum azalmis vede baya bir akintim var.fitil verdi dr um.acilma yok cok sukur simdi evde yatiyorum.dinlenmem ve bol sivi almam gerektigi soylendi.sukurki boyle atlattik erken gelicek diye hop oturup hop kalktim valla...
Ben de persembeden beri iznimi baslattim evdeyim :)) orgu oruyorum,kek yapiyorum :)) gunlerim cok renkli :))Evde olmak cok guzel yaa. Darisi herkesin basina. Ben biraz erken ayrildim ama napalim artik..sorma kuzummm yaaanasılsın bakammben izne ayrılmak için şafak sayıyorum son 9
çok geçmişo lsun kuzummm
senin ikinci bebişti değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?