2014 Şubat Anneleri

Kızlar bebek arabadı ne aldınız ya ben bi model buldum netten kanz marka 650 lüx travel diye bişey fiyatıda uygun geldi ama siz ne onerirsiniz

Biz Joie aldık. Kapanması çok basit. Sadece ortasında bulunan kolu çekiyorsun ve kapandı. Eğer öyle bir şey arıyorsanız videosuna bir bakın. E-bebek de var sadece. İnternetten alırsanız % 15 indirimle alabiliyorsunuz. Biz bugün aldık. :)

Joie Litetrax Travel Sistem

Selam herkese

Cumartesi dr kontrolüne gittik kizim büyümüş tabi nst bagladi yalanci sancilarim çıktı hmde biraz fazla ebe fazla dayanmaz drdi ama dr hareketlerinin çok olmasından böyle çıkmış merak etme dedi hala dogurmadim bekliyorum.

Haftada bir gidicez artık bu hafta da nst sonraki hafta çatı muayenesi yapacak normal doğum icin problem olmayacagini düşünüyorum.

Bizden böyle evdeyiz Günlerimiz yatarak yada gezerek geçiyo cuma evimiz temizlenecek ve kizimin odasi komple hazır olacak artık.

Ben de cantalari hazirladim da, bebis icin galiba fazla kiyafet koydum. Sen bebek icin neler koydun cantaya canim ?[/QUOTE]

Babasi 2 takim gs den hastane cikisi almis onlari koydum, 3 tane picama takimi koydum (sapkali , badili, patikli tulumlu), 2 adet zibin takimi koydum ic camasiri gibi giyiyolarmis kiyafetlerinin altina, lazim olursa diye 2 alt patikli tulum 2 uzun kollu citcitli badi koydum.1pazen biri ince pelus ve kalin olmak üzers 3 bahtaniye, cocugun yatcagi küvez gibi yatagi var hastanede gördük onun icine bir carsaf koydum , belki sacli olur diye cikonun sac fircali takimini koydum, icinde burun aspiratòrü ,tirnak bakimini koydum neolur ne olmaz diye, 2 yelek, 1 patik, 4 cift corap, 1 paket prima care yeni dogan bez, 3 uni yeni dogan islak mendil, babasi nike takim almis denicez gelirse hastaneden onla cikcaz :) sebamed pisik önleyicisi koydum 1 tane. Cantasinin üstüne ilk vercegimiz kiyafetlerini ayirdim gs takiminin 1 tanesini koydum, 1 tane bez, 1takim zbinini, battaniyesini, pisik önleyicisini koydum kücük spor cantasi gibi bisey vardi aldigi takimlarin icinde büzgülü cok tatli bohca gibi ona koydum valizinin en üstünde ayri olarak hazir duruyor. Benim cantam böyle 2 gün kalicam ve sezeryan olucak belki daha fazla kalmam gerekirse diye tedbirli olmak istedim fazla koydum die düsünme canim bence sende sonucta valizde durcak tedbirli olmak en iyisi bence sen neler koydun?

Gozun aydin canim. Aman dur dogurma acik daha buyusun sipalar :)) biz de artik her hafta gidiyoruz. Persembe gunu 2600 grdi. Bana hala cok kucukmus gibi geliyor. Bakalim bu persembe ne kadar olacak. Onumuzdeki hafta bende cekmecelerini falan yerlestirecegim. Artik haftada bir gormek bile yetmiyor yaaa. Ozluyoruz sipalari :)))

Yazarken atlamisim. Bebek kiyafet biberon bez v.s. eşyalarıni kapakli seffaf kutuya yerlestirerek koydum cantaya.
Hijyen acisindan daha koruyucu oluyor. Her gelende ay cicilerinize bakayim diye dokunmuyor.

Birkac gundur hareketleri cok azalmisti oglusumun. Huzursuzdum. Az once oyle cok tepindi ki mutlu mutlu uyuyacagiz bu gece:)

Ben komple kaldirdim valizleri kimse minciklamasin diye hatta kitliler :) en iyisini yapioruz bencede daha tazecikler dikkat etmek lazim

Ben de cantalari hazirladim da, bebis icin galiba fazla kiyafet koydum. Sen bebek icin neler koydun cantaya canim ?
Babasi 2 takim gs den hastane cikisi almis onlari koydum, 3 tane picama takimi koydum (sapkali , badili, patikli tulumlu), 2 adet zibin takimi koydum ic camasiri gibi giyiyolarmis kiyafetlerinin altina, lazim olursa diye 2 alt patikli tulum 2 uzun kollu citcitli badi koydum.1pazen biri ince pelus ve kalin olmak üzers 3 bahtaniye, cocugun yatcagi küvez gibi yatagi var hastanede gördük onun icine bir carsaf koydum , belki sacli olur diye cikonun sac fircali takimini koydum, icinde burun aspiratòrü ,tirnak bakimini koydum neolur ne olmaz diye, 2 yelek, 1 patik, 4 cift corap, 1 paket prima care yeni dogan bez, 3 uni yeni dogan islak mendil, babasi nike takim almis denicez gelirse hastaneden onla cikcaz :) sebamed pisik önleyicisi koydum 1 tane. Cantasinin üstüne ilk vercegimiz kiyafetlerini ayirdim gs takiminin 1 tanesini koydum, 1 tane bez, 1takim zbinini, battaniyesini, pisik önleyicisini koydum kücük spor cantasi gibi bisey vardi aldigi takimlarin icinde büzgülü cok tatli bohca gibi ona koydum valizinin en üstünde ayri olarak hazir duruyor. Benim cantam böyle 2 gün kalicam ve sezeryan olucak belki daha fazla kalmam gerekirse diye tedbirli olmak istedim fazla koydum die düsünme canim bence sende sonucta valizde durcak tedbirli olmak en iyisi bence sen neler koydun?[/QUOTE]Ovv sen de epey esya koymussun. Ben 3 takim 5 li hastane cikisi, 2 takim organik ic zibin ve patikli alt, 1 tane citcitli badi ve alt (citcitli badi gobek bagini acitabilir diye pek tercih edilmiyormus) 1 adet de tulum, 2 cift corap, 2 battaniye 1 pazen 1 penye, yenidogan bez,islak mendil koydum. Kalin battaniyeyi araba koltugunun icinde birakicam. Esim hastaneden cikarken getirir. Bak sen yazinca farkettim. Ben hala pisik kremi almadim mustelaninkine karar verdim. Haftasonu alayim bari. Bir de hic yelek ve carsaf almayi dusunmemisim :))Benim dogum yapacagim hastanede carsamba gunu arkadasim sezeryanla dogum yapacak. O gun nelerin gerektigini daha iyi anlarim sanirim. Benim dogum sekli simdilik normal gibi gorunuyor ama, etraftan 36 yas ilk dogum icin normal dogum roskli gibi seyler duyuyorum. Drumla bu hafta tekrar gorusecegim..Gec cevap yaziyorum ama tlfondan zor oluyor ve baglanti gidip geliyor :))))))

Birde bana biberona falan gerek yok dedi hastane emzik vermicem zaten almadim bile (ben 6 yasina kadar emzik emdim hatirliyorum dislerim falan fenaydi düzeldi allahtan) gerekirse biz burdan siringayla felan metotlaraimiz var dedi hemsire koymadim yani valize onlari ama bi gögüs pompasi almayi düsünüyorum elektirikli emzirmede hep sorun yasicakmisim gibi geliyo gögüslerim kücuk alirsam bi onu alicam

Ovv sen de epey esya koymussun. Ben 3 takim 5 li hastane cikisi, 2 takim organik ic zibin ve patikli alt, 1 tane citcitli badi ve alt (citcitli badi gobek bagini acitabilir diye pek tercih edilmiyormus) 1 adet de tulum, 2 cift corap, 2 battaniye 1 pazen 1 penye, yenidogan bez,islak mendil koydum. Kalin battaniyeyi araba koltugunun icinde birakicam. Esim hastaneden cikarken getirir. Bak sen yazinca farkettim. Ben hala pisik kremi almadim mustelaninkine karar verdim. Haftasonu alayim bari. Bir de hic yelek ve carsaf almayi dusunmemisim :))Benim dogum yapacagim hastanede carsamba gunu arkadasim sezeryanla dogum yapacak. O gun nelerin gerektigini daha iyi anlarim sanirim. Benim dogum sekli simdilik normal gibi gorunuyor ama, etraftan 36 yas ilk dogum icin normal dogum roskli gibi seyler duyuyorum. Drumla bu hafta tekrar gorusecegim..Gec cevap yaziyorum ama tlfondan zor oluyor ve baglanti gidip geliyor :))))))[/QUOTE]

Hayirli olsun simdiden normalde tabi daha az kaliniyo ama genede dursun bosver :)

Hayirli olsun simdiden normalde tabi daha az kaliniyo ama genede dursun bosver :)[/QUOTE]Hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim da, eksikler nasil olsa tamamlanir...Biz biraz kitap okuyup, kizimla uyuyalim artik. Hepinize iyi geceler, agrisiz guzel ruyalar kizlar....

Kızlar aranızda 3. Doğumu olup ilk ikisini sezaryen yapan var mı:)) biraz düşük bir alternatif ama
Benim 3 sene aradan sonra 2. Sezaryenim olacak ikinci daha mı az agrılı olur yoksa daha mı fazla acaba??
Genelde daha az diyorlar ama merak ettim ben ilkinde ilk günler ağrı çektim, herkese oyle olmuyor belki benim bünyemle alakalıdır ama agrı eşiğim çok yüksektir oyle canı kıymetli insanlardan da değilimdir, dayanırım yani..bir yandan da emzirme sırasındaki acılar.. Geçiyor hepsi ama.. Geçene kadar..
Umarım hepimiz rahat geçiririz bu süreci.

Ben bu h3n2 virüsünün canına okuyayım Beni benden aldı vallaha

Sana da mı bulaştı nalet mikrop. Allah acil şifalar versin kuzum..

Aynı dertlerden muzdaribim. Günlerdir uyuyamıyorum.. :2:

Kızlar suyu gelen arkadaş ne yaptı acaba merak ettim

Yoğun akıntıymış canım o doktor fitil vermiş.

sorma kuzummm yaaa
nasılsın bakamm
ben izne ayrılmak için şafak sayıyorum son 9

Şafaklar aynı Hüzooo Haftaya cuma son inşallah..

Ben de persembeden beri iznimi baslattim evdeyim :)) orgu oruyorum,kek yapiyorum :)) gunlerim cok renkli :))Evde olmak cok guzel yaa. Darisi herkesin basina. Ben biraz erken ayrildim ama napalim artik..

Darısı başıma darısı başıma darısı başıma

gunaydın kızlar bende düne göre daha iyiyim çok şükür son 4 günüm 4 gün daha dayanacağım inş. ama dünkü gibi olsaydım bugün iş yerine değil hastaneye gidecektim raporumu almak için neyseki iyiyim,
sizlerde iyisiniz inş.

Sevindim kuzucum. Darısı başıma Bende hırs yaptım 20 sinde alcam raporumu.. Yapabilirim dayanabilirim.

Sevindim kuzucum. Darısı başıma Bende hırs yaptım 20 sinde alcam raporumu.. Yapabilirim dayanabilirim.
canım götürebilirsen götür tabide, nasılsın peki kendini daha iyi hissediyormusun ? birde doğum sonrası döncekmiydin sen yoksa sende 6 ay ücretsiz izin kullancanmı 18 haftada zaten yalan oldu

Gunaydin canlarim.iyisinizdir insallah.

gunaydın jackim iyiyim ben çok şükür sen nasılsın nasıl geçti evdeki ilk günün dün ?

Bitkin hissediyorum canım ama dayanamayacağım kadar değil. Nasıl oluyorsa 3-4 saatlik uykuya gör dinç sayılırım. Ücretsiz izin kullancam canım. Birde dün 26 gün yıllık iznim çıktı önümüzdeki hafta yıllık iznimden kullansam mı diyorum.. Bu ay da maaşımı tam alma derdindeyim açıkçası..

Kuzum bende iyiyim cok sukur.dun kv ile anneme gittik.ilk gunumde gezdim yani.yedim ictim bide

maaşı tam alma derdindeysen kesinlikle yıllık iznin derim ben, kullanabiliyorsan tabiki, benimde 13 ünde rapor almamın nedeni maaaş birazda hiç olmazsa yarım aylık gibi bişi alcam, senin ücretiz izin kullancandan haberleri varmı iş yerinin ne diyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…