2014 Şubat Anneleri

Haberleri yok canım. Konusu açılmadı. Patron şirketi değil çünkü. Kiralığım ben burada. Bir İnsan Kaynakları şirketine bağlıyım. Ben izindeyken şirket buraya yeni eleman vericek zaten. Onlar için bişey değişmicek yani. Du bakalaım ben bu yıllık izin işini bi düşüneyim

biz babymax polo travel modelini aldik. Ben henuz pek beceremesem de esim rahatca acip kapatabiliyor :))

Ben de cantalari hazirladim da, bebis icin galiba fazla kiyafet koydum. Sen bebek icin neler koydun cantaya canim ?

Tesekkur ederim arkadaslar onemseyip cevap verdiğiniz için hemen bu markalarıda arastırıp sonn kararımı vericem çok saolun

düşün düşün
patron dedinde benim gudubet patron geldi aklıma 1 aydır nerdeyse uğramıyor buraya bu hafatada gelmesede o nur cemalini görmesem diyorum

düşün düşün
patron dedinde benim gudubet patron geldi aklıma 1 aydır nerdeyse uğramıyor buraya bu hafatada gelmesede o nur cemalini görmesem diyorum

Ayyy büyük konuşmayayım ama daha da patron şirketinde çalışmam herhalde. Bundan önceki işim patron işiydi. Ayy bi kaprisler bi böbürlenmeler nefret ettim adamdan. Bir de benim işim zor yönetici asistanıyım. Mecbur birebir muhatap oluyorum. Bu iş belli olunca, zorla kovdurmuştum kendimi haklarımı da almıştım

Gunaydinnnnn.hic uyuyamadim o kadar ped e ragmenakinti yataga gecti hep 3 kere uzerimi carsaflari degistirmeye kalktim.yazik koca ya adami hep uyandirdim.carsaf degistircem diye.uykusuz gitti ise.bende kahvalti edip uyumayi planliyorum:) cokmu kotuyum yaaa:)

günaydınlar,

herkes iyidir inşallah, bugün 36. haftaya girdik bakalım... zaman çok çabuk geçiyor artık, ama işyerindeki şu son 4 gün daha da çabuk geçse hiç fena olmaz...

günaydın,

al benden de o kadar canım, 3 bucukta uyandım her gece olduğu gibi terlemişim, üst değiştirdim, tuvalete gittim derken bu sefer de karnımdaki uyutmadı...tepindi durdu:) sonra dalmışım sabaha karşı tekrar uyandım, yine ter, yine üst değiştirme, zaten sonra da 7.45 te çalan saati susturup 8.35'e kadar uyuyakalmışım. uyanınca alelacele giyindim, kahvaltı yaptım, işe zor yetiştim bugün...artık bünye dinlenmek istiyor...

canım çok geçmiş dünde gördüm yazdıklarını umarım herşey yolunda giderde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın demek çarşafa kadar çıkıyor çok fazlaymış ya, altına şu bebek altına açılan alt değiştirme bezlerinden sersen büyük alta çıkmaz
günaydınlar,

herkes iyidir inşallah, bugün 36. Haftaya girdik bakalım... Zaman çok çabuk geçiyor artık, ama işyerindeki şu son 4 gün daha da çabuk geçse hiç fena olmaz...
ohh ohhh lip kaderdaşım benimde son dört günüm Ve iş yapasım yok yapmıyorum ulen diyorum millete hahahaha
bende zorla kovdurmayı planlıyorum açıkcası :d güya kötü olmayayım diyorum ama faşo patronmu yazsam duvara yada gidip havuzunamı işesem

canım selam,

dün kanal d de doğum paketi ile ilgili haber vardı, güya işverenlerin tepkisi yüzünden bizim yasa rafa kalkmış. zaten topu topu 2 hafta artacak 18 hafta olacaktı, onu bile yapamadılar. nasıl sinir oldum akşam...bir de sanki yasa çıkmış gibi gösteriş yaptılar, bizim cahil cühela kesim yasa çıktı zannediyor. sadece durumu iyi olmayanlara 300 TL kreş yardımı yapılacakmış. onu da vermek için bin dereden su getirtirler kesin...
yani şu an 16 hafta, onun da 3 haftası mecburen doğum öncesi kullanılınca, geriye 13 hafta kalıyor, yani "3 aylık bebeyi bakıcıya bırakın" diyorlar kısaca. valla ben bırakacağım kişi annem de olsa bırakmıycam, 6 ay ücretsiz alıp o hakkımı kullanmayı düşünüyorum bu durumda.
ama yeni doğum paketinde olacağı söylenen esnek çalışma (yarı zamanlı) olsaydı, o haktan faydalanırdım.

Bu uğurda yapacağın herşey mübah canım. Yap ne gerekiyosa Bende ücretsiz isteyince kovarlar mı acaba diye düşünüyıorum. Bu son şansım

ya hiç sorma bbilimim,

bizim de burada cadı bir kadın var yıllardır yıldızımız barışmadı, hep beni kıskanır, en son 3-4 yıl önce bir tartışmamız olmuştu, ispiyoncunun dik alasıydı, eski müdürle yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi, şimdi yeni müdür pek izin vermiyor bu tip hareketlere...neyse işte benim tabi yasal olarak son 2 haftam, en geç 20 ocak'ta izne ayrılmam lazım, ama ben 13 ocak'ta ayrılıcam haberleri yok henüz. işte bu cadı kadın akbaba gibi kokusunu aldı herhalde, arayıp arayıp bir şeyler istiyor, benim yerime kalcak kişinin çapsız ve işe yaramaz olduğunu biliyor tabii, ben gitmeden güya bana yaptırmaya çalışıyor bazı işleri. ama benim üstüm değil sonuçta farklı birimde olduğu için ben de sallıyorum, naparlarsa yapsınlar...

Bu uğurda yapacağın herşey mübah canım. Yap ne gerekiyosa Bende ücretsiz isteyince kovarlar mı acaba diye düşünüyıorum. Bu son şansım
sizinkileri bilmem ama benimkiler kovmaz 6 ay ücretisz izin için çünkü işlerine gelir nede olsa o 6 ayda ssk yatırmıcak vede maaşda vermicek çıkarıpta tazmınat vermektense daha çok işine gelir uyuzların
aynen lip o 300 tlyi üzerine mal olmucak şartıyla falan verirler bence yada muhtara gider fakir kağıdı falan alırısn öyle bişilerdir kesin zaten 300 tl ile bakıcımı bulunurki kendilerinin olsun yasayı çıakrmıcaklarıda belliydi
ve biliyormusun sadece cahil cühela yasa çıktı sanmıyor herkes öyle sanıyor bana bir çok kişi dedi biride görümcem ve kendisi öğretmen diyorki izniniz zaten 6 ay
Ruyamda gordum dun.3600 dogmustu kuzum

En son gittigimde yani 3 hafta once 2180 di canim
OH MAŞALLAH 3600 ÇOK İYİ OĞLUMDA 3600 DOĞMUŞTU

Son düzenleme:
Biberon koymayı düşünmüyorum çantaya emzik koyarım sanırım.Dr browns biberon,avent emzik markaları...
Mamada koymam sanırım ihtiyaç olursa alınır

canım esas koyman gerekenler kendin için avent kelebek uç ve kalkan. biberon diye düşünme hemen, zaten emzirme oturana kadar sadece meme vermek lazım acil durum hariç. acil duruma hazırlıklı olayım diyorsan da natural biberon ama yenidoğan uçlusundan konabilir. çekişi aynı anne memesi gibi olduğu için, bebekte kafa krışıklığı yapmıyor. emzik de yenidoğan boy olmalı. lakin bence 3 hafta meme odaklı gitmek lazım. onda da göğüsler çok acıyacağından kelebek uç ve kalkan elzem.

evet canım avent naturali söylüyor, şu an en iyi biberon kanımca o. çekişi dokusu yapısı aynı anne memesi gibi. memeden kopmuyor. bir de biberon almayan bebek de alıyor onu.

evet canım avent naturali söylüyor, şu an en iyi biberon kanımca o. çekişi dokusu yapısı aynı anne memesi gibi. memeden kopmuyor. bir de biberon almayan bebek de alıyor onu.

chicco nunda var dün eczacı gösterdi çok güzel bende bir tek ondan alıcam kısmetse :) tıpkı anne göğsü gibi

Kizlar telefondan alinti yapamiyorum firlatcam en sonunda telefonu huzura ericem:) lip cim inan oyle dinlenmeye ihtiyac oluyorki zati penguen gibi oldum:)kimsenin gobusu benim gibi sismemistir kesin:)13 kilo aldim ama sadece gobek:)bblim mim valla cok fena akinti iki ped koyuyorum ama hala su gibiinsallah fitil ise yarar da gecer.arada oksururken kacak ta yasiyorum:)idrar kacagi:)soyle hayirla saglikla dogsunlarda unutucaz herseyi...

Kac gundur sinirlerim cok bozuk o kadar hastalik yasadim bu kadar uzulup sinirlenmedim. Kv de gecen tel de konusurken kizima demis bebek dogunca seni de getiricem bize bizde kalican.4 yasinda cocuga bu soylenirmi? Biri doguyor diye ben niye evladimdan vazgeceyim ki.bakamicak olsam zaten yapmazdim.yavrum beni sevmiyormusunuz siz gelmicekmisiniz diyor ya.kadin takti 6 gunluktu seni deli diye hastaneye kapatir alirim cocugu elinden dediginde.sanirimbeni delirtmeye calisiyor.dusmicem tuzagina allah a buyuk konusmayayayim olumu cignerler kizimi goturmek icin.cok taktim kafama esimde birak konussun kim veriyor cocugu kimse gotirmucek sen dert etme ben kizim olmadan uyuyabiliyormuyum uyuyamiyorum bosver sen onlari diyor.ama yillarin tecrubesi var ya akli celinirse bunu esim e soyledigimde onlar geride kaldi biz bugune bakalim diyor. Allah im herseyin hayirlisini versin insallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…