bende denedim şimdi canım her iki göğsümdende sıvı geliyor
Cok sukur benim hic cikmiyor artik 11/7.hamur isi tuzlu tursu hepsi cikti hayatimdan.alfamed benimde uc defa gunde aspirinde bir tane iciyorum.sende dikkat et canim yemeklerine bile tuz koyma bide su bol bol.allah yardimcin olsun...
Bunu deniycm ins ise yarar cok kilolu degilim
Ya canim zatn hergun yumurta ve et yiyodum arti pekmeze de baslamistim 34.haftada ise yaramamis sut pek icemiorm die yogurt ve tulum peynir cok severimzatn cokca yiyodm ikisinden de ilaclari da iciodm ve babada bende minyon deiliz bebekliklerimizde deilmis bizim oglan kime cekti anlamdm cok hareketli karnimda hic durmuo ondan et tutmuo galiba
Canim doktor verdi senin icin rahatlsn die veriorum dedi sanki ise yaramaz ama ic der gibi. Baklim iciorum sanrm anneye kilo aldirn bisimis kilo sorunun yik icenilirsin dedi ama bkalim bebegim beslensin de bende doplerde damrlarda yada plesentada bisi cikmadi iyi gorunuo hersey tansiyon soruunummda yok gelisimde iyidi zatn son 3hfta bisi olmus bebisim geri kalmis:-(
Canım şimdi senin sorunu hatırlayıp geri döndüm. Alıntı yaparken bi karışıklık olmuştu da. Benim ne zaman başladı bilmiyorum. 28 de bi şey demedi. 32 de bu problemden söz etti. 28 de 1080 gr dı bebeğim. O zaman büyümemiş çok diye kafaya takmıştım. Soluna yat, kan akışı daha fazla olur falan dedi. 32 de gittiğimizde 2000 gr olmuştu. Bana daha önceden bir seferinde hareketlerini bu ara pek hissetmiyorum dediğimde acaba kireçlenme mi var deyip bakmıştı. O zaman bir şey çıkmamıştı. Kireçlenme olduğunda pek hissedemeyebilirmişiz. Tabii ilerlediğinde. Yoksa ben şu an epey hissediyorum. Sayma işi de gün içinde toplamda kaç kere hareket ettiğini de sayabilirsin. Sayı ile 10 hareket. Ama baktın o gün pek hareket etmedi, soluna yatıp bi süre bekliyorsun. Yarım saat mi 1 saat mi tam bilmiyorum da o süre içinde 10 defa hareket etmesi gerekiyor. Ama sen zaten yatmadan daha hissediyorum o kadarını dediğine göre bir problem yok. Ama yediklerine dikkat etmenin yanında solu yatmayı da ihmal etme. Çünkü bi önceki aya kadar ben onu yapmıyordum. Düzenli yatmaya başlayınca ayda 1 kilo arttı. Tabii ne kadarı yatışla alakalı bilemiyorum. Bu arada beni bi daha 35te çağırdı. Ama senin tansiyon da olunca daha yakından takip edilmen daha faydalıdır herhalde. Umarım sağlıklı bir şekilde alırız hepimiz yavrularımızı kucağımıza. Tabii bir de zamanında:)
günaydin ciciş anneler nasilsiniz umarim iyisinizz..
ya kızlar bi şeye takıldım, şimdi biz gripten falan rapor alamıyor muyuz? doğum iznine ayrılmayıp 1 hafta rapor alcaktım...sonra zaten okullara 1 hafta kalıyodu... şimdi kimden öğrencez bunu..
günaydınnnllarr
gece hiç uyuyamadım biraz uyuyabilsem süper olurduuu
nazlıedam ne yaptı acaba
taubeciğim
lipim sık dişini son 2 günümüz bugünü saymazsak,günaydın kızlar,
nazlıedam doğuma mı girecekmiş bugün? Allah yardımcısı olsun, sağlıkla çıkarlar inşallah...
ben de her gece 3'te ve 5-6 gibi uyanıyorum, farz oldu artık:) bazen diyorum ki annelerimiz, büyüklerimiz de mi böyle bizim gibi yaşadılar hamileliliği? ne bileyim böyle yaşadılarsa bir insanın 7-8 tane doğurması çok zor...
sabah sabah biraz da sinirlerim bozuldu, bizim bankayı iyice dingonun ahırına çevirdiler, kokuta kokuta kısır yapmalar mı dersiniz, patlamış mısır yemeler mi, daha neler neler, tatlılar, tuzlular...benim yiyemediğimi bildikleri halde sanki inadına...bugün de pişi getirmiş kezbanın teki...hamilelikten önce çok severdim anneme yaptırırdım arada, ama şimdi yiyemiyorum...bir de yani yağlı ve kokan bir yiyeceği sabah müşterilerin geleceği saatte bankaya getirmek de nedir, nasıl bir kıroluktur?
herkeslere günaydııııııın:)
Günaydın lip, boşver canım takılmamaya çalış elinde değil ama stres çok zararlı , insanlar anlayışsız...günaydın kızlar,
nazlıedam doğuma mı girecekmiş bugün? Allah yardımcısı olsun, sağlıkla çıkarlar inşallah...
ben de her gece 3'te ve 5-6 gibi uyanıyorum, farz oldu artık:) bazen diyorum ki annelerimiz, büyüklerimiz de mi böyle bizim gibi yaşadılar hamileliliği? ne bileyim böyle yaşadılarsa bir insanın 7-8 tane doğurması çok zor...
sabah sabah biraz da sinirlerim bozuldu, bizim bankayı iyice dingonun ahırına çevirdiler, kokuta kokuta kısır yapmalar mı dersiniz, patlamış mısır yemeler mi, daha neler neler, tatlılar, tuzlular...benim yiyemediğimi bildikleri halde sanki inadına...bugün de pişi getirmiş kezbanın teki...hamilelikten önce çok severdim anneme yaptırırdım arada, ama şimdi yiyemiyorum...bir de yani yağlı ve kokan bir yiyeceği sabah müşterilerin geleceği saatte bankaya getirmek de nedir, nasıl bir kıroluktur?
Günaydın lip, boşver canım takılmamaya çalış elinde değil ama stres çok zararlı , insanlar anlayışsız...günaydın kızlar,
benim de aklımdasın,dua ediyorum sana,rahat ol aynı şeyi ben de yaşadım tek fark suyun nasıl azaldığını anlamadım,ameliyatta bile dr. hiç su kalmamış demişti.küveze bile gerek kalmaz umarım.
ben de lip gibi bu haftayı kendime armağan ettim kbb den rapor aldım haftaya 37 yim.sonrasından düşer mi düşmez mi yaşayıp göreceğim.eğitimhanede düşmez diyen var bak istersen.ama şimdi herşey elektronik ortamda yapıldığı için yorum yapamayacağım.
benim de aklımdasın,dua ediyorum sana,rahat ol aynı şeyi ben de yaşadım tek fark suyun nasıl azaldığını anlamadım,ameliyatta bile dr. hiç su kalmamış demişti.küveze bile gerek kalmaz umarım.
ben de lip gibi bu haftayı kendime armağan ettim kbb den rapor aldım haftaya 37 yim.sonrasından düşer mi düşmez mi yaşayıp göreceğim.eğitimhanede düşmez diyen var bak istersen.ama şimdi herşey elektronik ortamda yapıldığı için yorum yapamayacağım.
lipim sık dişini son 2 günümüz bugünü saymazsak,
o 7-8 tane doğurma meselesi benimde aklımı kurcalıyorya nasıl taşıdırlar o kadar diyorum hiçmi off demediler, bana para verseler ev bağışlasalar o kadar doğurmam valla çekilecek eziyet değil
gunaydın canım
TAUBE, PROLET HUZUNB:AZ ve diğer göremediğim arkadaşlar hepinize günaydın
ayrıcana sabahaberi kasılmalarım ve sancım var azar azar ama umarım geçekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?