2014 Şubat Anneleri

iki kişilik yerim iki kişilik em sürünürüm (bizim buranın geleneksel macunudr canım lohusanın tüm vucuduna sürülür)
çok zevklidir bizim lohusa hamamımız

ay bbilimim benim kuzenim antepli çok zengin bir aileye gelin gitti de, bir gelin hamamı yapmışlar, o yiyecekler, o fıstıklı kurabiyeler...neler neler...ben katılamamıştım ama katılanlardan dinledim çok süpermiş her şey.halamların evine de tepsi tepsi tatlı yollamışlardı, bayıla bayıla yemiştik. bu dediğim hatunun da nisan ayında oğlu olacak bakalım, hayırlısı. ailenin ilk torunu sevinçten deliriyorlarmış.

evet canım bizde gelin hamamı, lohusa hamamı falan bir resital gibi yapılır çok eğlenceli olur bekleriz sizde gelin

ya o miniminnacık bebikler napıyor acaba hamamda:) bizim ailede bir tek ben severim hamamı, rahmetli babanneme çekmiş bu huyum. ne annem ne de k.v. sıcağa gelemezler, öyle keselenmeyi filan da sevmiyorlar, eşim de hiç keselenmez, ben ilk evlendiğimizde bir kaç kez zorla keselemiştim, sonra baktım aramız bozulacak vazgeçtim...ama sırtı mesela benimki gibi pürüzsüz olmalı, pürüzlü teni sevmem, bu yüzden de arakadaşlar kese ve hamam candır, hamam sabunu candır:)

canım bebek çok sokulmuyor zaten iç sıcak kısma o daha çok dış kısımda uyuyor bir kez içeri sokulur bir yıkanır çıkarılır hemen onda birde tuzlama yaparız biz, bir tasa tuz eritiyoruz ılık suyla başından onu döküyoruz üzerine tuzlamakta bu yani,
yani evde yıkamaktan pek bir farkı yok

bir saatlik yürüyüşe çıktım kızlar geldim tekrar başladı öksürük iyiki izne ayrılmışım ayrılmasam ne olacaktım bilmem :)

öyle bi plan yapmışsın ki dedim en sonunda şu tarihte de doğurcam yazıyor herhalde:) ya ben mecburen izne ayrıldım ama hiçbir şey yapamıyorum daha bebekodasını bile toparlayamadım

Haklısın valla canım, insanın içi rahat etmiyor. Aklımız kalacak gibi.

Ay maşallah, çok kalmaz da inş bi an önce kavuşurlar anne oğul.

Çok sağol canım. Valla işte olduğu kadar artık. Geceleri uyku olsa her şey daha güzel olacak da. Bakalım artık. Pilimin bittiği yerde mola veririz biz de:)

Ohhhh simdi bebek hamami daha koalorili olur :)) ne gusel hic öyle adetler yok bizde

Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...

nazliedam dualarim seninle sakin moralini bozma hersey yolunda olacaktir emin ol ve doktoruna guven..
rabbim yardimcin olsun sakin ama sakin uzulme stress yapma hersey guzel olacak diye dusun arkadasim

Son düzenleme:
Nazlıeda canım rabbim hayırlısını versin sağlıkla yap doğumunu inşallah dualarımız seninle.

Bu arada bir aydan sonra artık yarın görüş günü nst ile tanışacağım.Annemde geldi ilk kez görecek torununu ultrasonda inşallah herşey yolunda gider :)

benimde aynen yarin gorus gunu:) en son 30.haftamdi yanilmiyorsam gordugumde cok heyecanliyim:18:
rabbimden dilegim insallah hersey yolundadir hepimiz icin tatlim

Rabbim yardımcın olsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın evladını kucağına

canim benim cok gecmis olsun...üzme kendini stres yapma insallah sag salim bebisinin kucagina alirsin.dualarimiz seninleee.

Canım iyi düşün iyi olsun. Bak kalsa karnında daha kötü olacakmış. Yavrun dışarıda daha iyi büyüyecek, daha sağlıklı olacak inş. Dualarımız sizinle... Sıkma canını.

benimde aynen yarin gorus gunu:) en son 30.haftamdi yanilmiyorsam gordugumde cok heyecanliyim:18:
rabbimden dilegim insallah hersey yolundadir hepimiz icin tatlim

canlarim insallah yarin güzel haberlerle dönersinizz...bende kizimi cok özledimm bizde haftaya onu görmeye gidecez.

Aranızda idrar yolu enfeksiyonu geciren varmiii
Bebege zarari varmi erken dogum falan, şurda kac hafta kaldi bbasima gelene bakin tuhhyaaaa e

arkadaşlar aranızda sabahları boş mideye rağmen kusan safra çıkaran var mı benim gibi ? varsa bildiğiniz bir çözüm önerisi var mı ? hamileliğim çok rahat geçiyordu ama 7. aydan sonra rahatsızlanmaya başladımmm

Bak iyi ki doktorunu aramissin hayirlisi olsun cnm bebegin ve senin sagligin nasil iyi olacaksa oyle gelisiyor olaylar sonucta iyi yanindan bak bir de yarin minnosuna kavusacaksin Allah in izniyle hayirli dogimlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…