iki kişilik yerim iki kişilik em sürünürüm (bizim buranın geleneksel macunudr canım lohusanın tüm vucuduna sürülür)
çok zevklidir bizim lohusa hamamımız
ay bbilimim benim kuzenim antepli çok zengin bir aileye gelin gitti de, bir gelin hamamı yapmışlar, o yiyecekler, o fıstıklı kurabiyeler...neler neler...ben katılamamıştım ama katılanlardan dinledim çok süpermiş her şey.halamların evine de tepsi tepsi tatlı yollamışlardı, bayıla bayıla yemiştik. Bu dediğim hatunun da nisan ayında oğlu olacak bakalım, hayırlısı. Ailenin ilk torunu sevinçten deliriyorlarmış.
ivitttttttttt aynen köfte yapabiliriz bakalım artık ama asıl biz bebeğin 40ında gideriz öyle hazırlık yaparak hamama, inş. o günüde görürüz ya ona baklerim yani canım bebeğinide al gel 40layalım bebiklerimizi
ya o miniminnacık bebikler napıyor acaba hamamda:) bizim ailede bir tek ben severim hamamı, rahmetli babanneme çekmiş bu huyum. Ne annem ne de k.v. Sıcağa gelemezler, öyle keselenmeyi filan da sevmiyorlar, eşim de hiç keselenmez, ben ilk evlendiğimizde bir kaç kez zorla keselemiştim, sonra baktım aramız bozulacak vazgeçtim...ama sırtı mesela benimki gibi pürüzsüz olmalı, pürüzlü teni sevmem, bu yüzden de arakadaşlar kese ve hamam candır, hamam sabunu candır:)
evet canım daha iyiyim bugün şükür bu haftayıda bitireyimde ayın 13 ünde iznimi alcam ağdaya gidicem, 15 i gibi evimi temizletcem, 20 si gibi hamama gidicem ay çok işim varmış benim
ewet zeytinmiş bende gördüm şimdi allah sağlıkla büyütmek nasip eder inş. bencede iyi doğmuş kilosu falan küvözdende çıkar yakında inş. erken doğum sayılmaz
Haklısın valla canım, insanın içi rahat etmiyor. Aklımız kalacak gibi.Artık kendi aileni kurmuşsun, bebişlerini almışsın kucağına yetişkin insansın senin de fikirlerin var ama kimileri saygı duymayı bilmiyor işte. Öğretmek lazım..
Bende annem baksın diyordum hep eşime. Hem daha genç, daha kültürlü ve daha hijyenik. Geçen gün kayınvalidem tavuğu dolapta 3 gün bekletip yedirdi bize zehirlendim işte. Ben nasıl çocuk bırakayım şimdi.. :18:
Canım sen git doktora. Sabahtan beri dicem dicem korkutmıyayım diyorum. O kadar akıntı olmamalı.
Hadi gözün aydın kuzum. Allah kavuştursun. Artık doğurabilirsin
Canım çok fazla oynama göğsünle. Doğumu tetiklediğini biliyorum :18:
Ay maşallah, çok kalmaz da inş bi an önce kavuşurlar anne oğul.Sosyolojim selam canım
Mügenin nikini sordum ama bilen çıkmadı henüz yazan olursa yazarım sana canım,
36.haftasında yapmış doğumu 2770 grmış oğluşuküvözdeymiş ama çıkar sanırım
Çok sağol canım. Valla işte olduğu kadar artık. Geceleri uyku olsa her şey daha güzel olacak da. Bakalım artık. Pilimin bittiği yerde mola veririz biz de:)Sezercikte de çok kilo, yağ istemiyor doktorlar ..dikişi, ameliyatı zorlaştırıyormuş ..diye okumuştum
Hmmm..büyük çocukları ne yapıcaz cidden, hastanede helak olmasalar mı..geçende annem eve dönmüştü, eşimle ben kalmıştım. Benim daha çok uyuduğum onun uyanık kaldığı özel bir geceydi
Canım benimde izinde 2. Günüm ..2 gündür yemek yapıp dürüyorum...unutmuşum :) dün çok belim ağrıyordu, dolaşacak Halim hiç yoktu. Bugün belim pek ağrımıyor ama ben nası uyuşuk nası miskinim anlatamam bi mani çıkmazsa uyumak istiyorum..dışarıda güneşi gördükçe canım çıkmak istemiyor da değil ama evden uzaklaşamıhorum...dışarıda gezeyim güzel de hem ağrı sızı hem tuvalet sorunu var. Tuvalet için avm gitsem onda da ulaşım ve mikrop sorunu var :) avmlerde çok dolanmayın diyorlar ya bizde yeni iyileştik korkuyorum...
CNm sigortadan öğren, benimki vip odayı karşılamıyor, normal odada emzirme sorun olmuyor pek, arada perde çekiyorlar ama kafa çıkartan olabilir aradan.
:) çok koltuk da iyi benim öyleydi eşimin iş arkadaşları gelip baya yayılmışşardı
oyoyyo aynen CNm dün ne zaman 5 oldu anlamadım üstelik erken de kalktım ..öyle 9a 10 a kadar uyuyamıyırum. Kız kreşe gidiyor ya
Nice mutlu, sağlıklı senelere eşin ve yavrunla birlikte. :) eşin iyi düşünmüş bence fırsat varken gezmek güzel halin varsa tabi :)
ay bbilimim benim kuzenim antepli çok zengin bir aileye gelin gitti de, bir gelin hamamı yapmışlar, o yiyecekler, o fıstıklı kurabiyeler...neler neler...ben katılamamıştım ama katılanlardan dinledim çok süpermiş her şey.halamların evine de tepsi tepsi tatlı yollamışlardı, bayıla bayıla yemiştik. bu dediğim hatunun da nisan ayında oğlu olacak bakalım, hayırlısı. ailenin ilk torunu sevinçten deliriyorlarmış.
Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...
Nazlıeda canım rabbim hayırlısını versin sağlıkla yap doğumunu inşallah dualarımız seninle.
Bu arada bir aydan sonra artık yarın görüş günü nst ile tanışacağım.Annemde geldi ilk kez görecek torununu ultrasonda inşallah herşey yolunda gider :)
Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...
Nazlıeda canım rabbim hayırlısını versin sağlıkla yap doğumunu inşallah dualarımız seninle.
Bu arada bir aydan sonra artık yarın görüş günü nst ile tanışacağım.Annemde geldi ilk kez görecek torununu ultrasonda inşallah herşey yolunda gider :)
benimde aynen yarin gorus gunu:) en son 30.haftamdi yanilmiyorsam gordugumde cok heyecanliyim:18:
rabbimden dilegim insallah hersey yolundadir hepimiz icin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?