Günaydın lip, boşver canım takılmamaya çalış elinde değil ama stres çok zararlı , insanlar anlayışsız...
günaydınnnn :)
ohh iyi yapmışsın ama sende üşüme
günaydın kızlar,
nazlıedam doğuma mı girecekmiş bugün? Allah yardımcısı olsun, sağlıkla çıkarlar inşallah...
ben de her gece 3'te ve 5-6 gibi uyanıyorum, farz oldu artık:) bazen diyorum ki annelerimiz, büyüklerimiz de mi böyle bizim gibi yaşadılar hamileliliği? ne bileyim böyle yaşadılarsa bir insanın 7-8 tane doğurması çok zor...
sabah sabah biraz da sinirlerim bozuldu, bizim bankayı iyice dingonun ahırına çevirdiler, kokuta kokuta kısır yapmalar mı dersiniz, patlamış mısır yemeler mi, daha neler neler, tatlılar, tuzlular...benim yiyemediğimi bildikleri halde sanki inadına...bugün de pişi getirmiş kezbanın teki...hamilelikten önce çok severdim anneme yaptırırdım arada, ama şimdi yiyemiyorum...bir de yani yağlı ve kokan bir yiyeceği sabah müşterilerin geleceği saatte bankaya getirmek de nedir, nasıl bir kıroluktur?
ne günlere kaldık eskiden hamile canıçeker denirdi şimdi sırf canı çeksin diye yapılıyo herhalde
evet canım, ayrıca bu kezban arkadaş bana devamlı "sen şimdi doğumdan sonra napıcaksın? napıcaksın? " diye sorup duruyor. demek istediği, yerime buraya birisi alınırsa buraya dönemezsin, başka yere verirler orada da rahatım bozulur... dün artık 3. defa sordu, niyeti benim canımı sıkmak...Allah beni unutturacak bir meşgale versin yani ne diyeyim...ben de "valla şu an bebeğimden başka hiiiiç bir sey düşünmüyorum, daha çok vakit var, kim öle kim kala...keyfim gayet yerinde " dedim...
kendisi paragöz, haddinden fazla kıskanç, ve aşırı derecede sonradan görme. bir yerden gelir mesela yediğini içtiğini anlatır görgüsüzce. her neyse, kendisi başka bankadan geldi torpille, sırf doğum yapmak için, 1 sene sonra da hamile kaldı, doğum yaptı "aman yerime birini alırlar ya da yerimi değiştirirler" korkusuyla can havliyle geri döndü. bakıcı parası vermemek için de 1.5 yıldır annesi devamlı olarak evlerinde kalıp çocuğuna bakıyor. üstelik durumları da bakıcı parasını verebilecek durumda. bana da devamlı " sen ücretsiz izin alacaksın herhalde" diye ağzımdan laf almaya çalışıyor. bir aşağılık kompleksi var aşamıyor zavallı, ona acıyorum valla...
günaydın kızlar.nasılsınız
günaydın kızlar.nasılsınız
Nazlıeda canım rabbim hayırlısını versin sağlıkla yap doğumunu inşallah dualarımız seninle.
Bu arada bir aydan sonra artık yarın görüş günü nst ile tanışacağım.Annemde geldi ilk kez görecek torununu ultrasonda inşallah herşey yolunda gider :)
canım benim için değilde diğerleri için sorun olur bence geçici bir face açabilirsin ama kendinef.ce yıllar önce açıktı ama sonra kapattım, eşimin hesabı var, onu kabul ederseniz geleyim:))
gunaydın cancangünaydın kızlar.nasılsınız
Ayy duymazlıktan gel canım. Her yerde var o tiplerden.
Günaydın Jack im. Biz öksürüklüyüz, sen nasılsın?
sağol kuzummm izin için şafak sayıyorummmm
kızlar hangi deterjanı kullandınız bebişin kıyafetlerini yıkarken geçen sayfalarda konusu geçmişti arkadaşlardan biri beyaz beyaz leke bıraktı falan demişti tavsiyeniz neyse onu alayım diyorum
Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...
şafak 7 iş günüBende oksurukluyum azcik kuzum.dun dondurma yedim de:18:
Bi an once gecsin gunler.kavus artik iznine balim
kızlar hangi deterjanı kullandınız bebişin kıyafetlerini yıkarken geçen sayfalarda konusu geçmişti arkadaşlardan biri beyaz beyaz leke bıraktı falan demişti tavsiyeniz neyse onu alayım diyorum
bende buraya giremem sanırım pek, tlfna face paketi aldım ordan giriyorum bazen akşamları doğum flaan varmı diye bakarım yada doğum olursa yazarım bir sen gelemedim face e
valla gülüm ben buradaki arkadaşların tavsiyesiyle dalan roxy kullandım, korkumdan çekmesin-küçülmesin diye 20 derecede, 40 dakika hassas programda yıkadım, mis gibi çıktı hepsi de. sonra güneşte kurutup bir güzel ütüledik. bohçaladık:) güle güle giysinler kuzucuklar...
şafak 7 iş günü
dalan roxy kullandı çoğu arkadaş
Canım benim bugün farklı bir doktorda randevum vardı.Dayanamadım daha uzman birine gittim. Ve resmen içim rahatladı. Bans kireçlenme ile eskiden ilgileniyorduk çok üstüne düşüyorduk ama hafifse üzerine düşmüyoruz önemli değil dedi. Eğer gebeliğin başında yaptıkları testler var ya kızamık su çiççeği gibi. Bunlara bağışıklığın var ise önemli değil dedi.Önwmli olan bebeğin gelişimi ve doppler akımların dedi. Ben de sola yatmayı çok önemsemiyordum hata yatamıyorum sola ama artık zorluyorum kendiimi. Doktor da sola yat dinlen hep dedi. Hayırlısıyla kucağımıza alabilsek...
şekerler nasılsınız ben dönüp durdum uyuyamadım erkenden kalktım... bebişler göbüşlerde dimi halabugün çooook güzel geçsin hepimiz için...
Günaydınnnnn.
Günlerdir bu gece 5-6 saat uyuyabildim sonunda. Sizler nasılsınız canlar. Felaket bir öksürük var başımda ne yapsam da geçse ki :18:
Bu sabah doğuma girecekti canım. Suyu çok azalmıştı.
lipim sık dişini son 2 günümüz bugünü saymazsak,
o 7-8 tane doğurma meselesi benimde aklımı kurcalıyorya nasıl taşıdırlar o kadar diyorum hiçmi off demediler, bana para verseler ev bağışlasalar o kadar doğurmam valla çekilecek eziyet değil
gunaydın canım
TAUBE, PROLET HUZUNB:AZ ve diğer göremediğim arkadaşlar hepinize günaydın
ayrıcana sabahaberi kasılmalarım ve sancım var azar azar ama umarım geçekecek
Dalan roxy sabun tozu kullandım canım. Makineyi çok doldurursan tam durulanmayabiliyor. Eşim bi makineyi öyle doldurduğu için üzerinde kalmıştı lekeler. Ama normal bi makinede problem olmadı hiç.kızlar hangi deterjanı kullandınız bebişin kıyafetlerini yıkarken geçen sayfalarda konusu geçmişti arkadaşlardan biri beyaz beyaz leke bıraktı falan demişti tavsiyeniz neyse onu alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?