Ya ben hamami cok seviyorum en kotu ayda bi giderdim ama hamilelikte gidemiyorum ne yazik ki😟 zararli sicak ben de cok yeltendim ama kadin dogimcu arkadadim var sicakta annenin oksijeni azaliyor bebekte beyinde sikinti olabiliyor o yuzden ilik dus al ve hamam isini dogum sonrasina birak dedievet canım daha iyiyim bugün şükür bu haftayıda bitireyimde ayın 13 ünde iznimi alcam ağdaya gidicem, 15 i gibi evimi temizletcem, 20 si gibi hamama gidicem ay çok işim varmış benim
ewet zeytinmiş bende gördüm şimdi allah sağlıkla büyütmek nasip eder inş. bencede iyi doğmuş kilosu falan küvözdende çıkar yakında inş. erken doğum sayılmaz
Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...
arkadaşlar aranızda sabahları boş mideye rağmen kusan safra çıkaran var mı benim gibi ? varsa bildiğiniz bir çözüm önerisi var mı ? hamileliğim çok rahat geçiyordu ama 7. aydan sonra rahatsızlanmaya başladımmm
Canim zaten dunden beri gelen o kadar suyun akinti olmasi pek akla yatkin degildi.. Onemli olan senin ve bebisinin sagligi. Dualarimiz seninle.Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...
Gozun aydiiiiiin.. Git gor bakalim kuzucuk ne kadar buyumys. Haberlerini bekliyoruz..Nazlıeda canım rabbim hayırlısını versin sağlıkla yap doğumunu inşallah dualarımız seninle.
Bu arada bir aydan sonra artık yarın görüş günü nst ile tanışacağım.Annemde geldi ilk kez görecek torununu ultrasonda inşallah herşey yolunda gider :)
Aranızda idrar yolu enfeksiyonu geciren varmiii
Bebege zarari varmi erken dogum falan, şurda kac hafta kaldi bbasima gelene bakin tuhhyaaaa e
arkadaşlar aranızda sabahları boş mideye rağmen kusan safra çıkaran var mı benim gibi ? varsa bildiğiniz bir çözüm önerisi var mı ? hamileliğim çok rahat geçiyordu ama 7. aydan sonra rahatsızlanmaya başladımmm
Canlarim hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama buna inanin gucum yokdualariniz icin cok tesekkur ederim. Bebege giden kan akisi ters olmaya baslamis.siniri gecmisiz suyum da gelmeye baslayinca kacinilmaz son.dr um 1 gun bile bekleyemeyiz olum riski var dedi artik ne olucaksa olsun boyle dah
a riskli
Canlarim hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama buna inanin gucum yokdualariniz icin cok tesekkur ederim. Bebege giden kan akisi ters olmaya baslamis.siniri gecmisiz suyum da gelmeye baslayinca kacinilmaz son.dr um 1 gun bile bekleyemeyiz olum riski var dedi artik ne olucaksa olsun boyle daha riskli
Ben geçirmiştim 1-2 ay önce..çok şiddetli karın ağrım vardı, kusma da eklenince hastaneye gitmiştim. Gider gitmez de 1 gece yatırmıştı Dr. Beni piyoleseptil diye bi antibiyotik içmiştim. İyileşince de bırakmıştım, hamileliklerin kullanabildiği türden bir antibiyotik imiş...geçmiş olsun tedavi edilmeli, yoksa erken doğum riski oluştururmuş. Ilaçlarını içince sorun yokAranızda idrar yolu enfeksiyonu geciren varmiii
Bebege zarari varmi erken dogum falan, şurda kac hafta kaldi bbasima gelene bakin tuhhyaaaa e
ben de senin dediğin gibi biliyorum canım, mesela ben pazartesi günü 36+0 oluyorum, o gün alacağım raporumu, eğer istersem ve sağlık sorunu yoksa 37+0'a kadar çalışabiliyorsun en çok. ben 1 haftayı kendime hediye ettim valla napayım...
bugün de bankadaki bazı tiplemeler demesin mi bilmemne bankası'nda arkadaşı varmış da 38. haftaya kadar çalışmış rapor alıp. walla o ne raporu aldıysa bilmiyorum bana inandırıcı gelmedi, yasada en çok 37. hafta diyor çünkü, bana da neredeyse "doğurana kadar burada çalış, gitme" diyecekler. zaten bugün de bir geldim millet derde düşmüş, buraya benim yerime birisini alma planları yapıyorlardı sinsi sinsi, Allah ayaklarına dolaştırdı, 2 kişi alınmış, biri de istifa etmiş zaten, devlete başlamış, o alınan kişiyi de daha gerekli bir yere vermişler. bana da şimdi " bir an önce izinden dön" diyorlar. oldu gözlerim doldu...
elemanın teki de durup durup "sen şimdi napıcaksın? napıcaksın?" diye sorup duruyor, elinin körünü yapıcam! ben de dedim ki " valla hayırlısıyla bir doğurayım da, gerisi önemli değil, hiiiç mi hiiç düşünmüyorum." dedim. yapmaya çalıştığı şey benim moralimi bozmak, yani güya şunu kastediyor "sen gittiğinde yerine biri alınırsa sen bir daha buraya dönemezsin, başka yere verirler, e orada da rahatın bozulur..." ve bunu kaçıncı defa sordu bugün 3 oldu artık...her defasında bozuyorum ama akıllanmıyor...
Daha cesaret edip dr umu arayamadimgel dicek gitmek mesele degil ama ya dogum olursa.gerci dr um ciger ignesi vuruluyorsun 2 kiloyu gecti diyor ama ben istemiyorum gerci rabbim ne derse o olucakta.ne bileyim ya geceden beri 6 kere uzerimi degistirdim biryere oturamiyorum heryer batiyor az oncede yukari banyoya cikana kadar merdivenlere akti ve hala banyo da akiyordu.yapis yapis afedersiniz altima kacirsam hissederim heralde hemde yapis yapis olmaz dimi?kizimin oynamasinda bi degisiklik yok cok sukur kipir kipir suan...
Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...
Canlarim hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama buna inanin gucum yokdualariniz icin cok tesekkur ederim. Bebege giden kan akisi ters olmaya baslamis.siniri gecmisiz suyum da gelmeye baslayinca kacinilmaz son.dr um 1 gun bile bekleyemeyiz olum riski var dedi artik ne olucaksa olsun boyle daha riskli
benim de aklımdasın,dua ediyorum sana,rahat ol aynı şeyi ben de yaşadım tek fark suyun nasıl azaldığını anlamadım,ameliyatta bile dr. hiç su kalmamış demişti.küveze bile gerek kalmaz umarım.Canlarim ven sabah doguma giriyorum nasipse.suyum azalmis bebegin hayati tehlikeye girmiscok kotuyum kizlar bana dua edin.bu gece ciger ignesi vurulucak sabah alicak dr um.2.300 gr kizim.icerde durmasindansa disarda dursun dedi.dua edin canlar yavrum a da banada....allah a emanet olun...
ben de lip gibi bu haftayı kendime armağan ettim kbb den rapor aldım haftaya 37 yim.sonrasından düşer mi düşmez mi yaşayıp göreceğim.eğitimhanede düşmez diyen var bak istersen.ama şimdi herşey elektronik ortamda yapıldığı için yorum yapamayacağım.ya kızlar bi şeye takıldım, şimdi biz gripten falan rapor alamıyor muyuz? doğum iznine ayrılmayıp 1 hafta rapor alcaktım...sonra zaten okullara 1 hafta kalıyodu... şimdi kimden öğrencez bunu..
benim de aklımdasın,dua ediyorum sana,rahat ol aynı şeyi ben de yaşadım tek fark suyun nasıl azaldığını anlamadım,ameliyatta bile dr. hiç su kalmamış demişti.küveze bile gerek kalmaz umarım.
ben de lip gibi bu haftayı kendime armağan ettim kbb den rapor aldım haftaya 37 yim.sonrasından düşer mi düşmez mi yaşayıp göreceğim.eğitimhanede düşmez diyen var bak istersen.ama şimdi herşey elektronik ortamda yapıldığı için yorum yapamayacağım.
aa hakkaten kim doğurdu acaba sağlıkla inşallah. bende bugün bişi farkettim göğsümü sıkınca herikisinden de açık renkli bi sıvı gelio hak arasında ağız sütü denirmiş biraz erken geldi ama inşallah bol süt olacağının habercisidir:) sizlerde de varmı böle memeişinden bişiler gelen şaşırdım ben görünce bide mutlu oldum nedense tam anne gibi hiseettimm kendimi ilk kez :)
bende denedim şimdi canım her iki göğsümdende sıvı geliyor
Memikleri birakiiinnn :) katiliyorum oynamayin ne olur ne olmazkızlar bı daha sıkmayın sakın erken doğuma sebep oluyo. benım uzun zamandır gelıyo o ağız sutu cok değerlı beyaz annne sutundende değerlı doğumdan sonra 1 hafta gelıyo sonra beyaza donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?