2014 Şubat Anneleri

Ya ben hamami cok seviyorum en kotu ayda bi giderdim ama hamilelikte gidemiyorum ne yazik ki😟 zararli sicak ben de cok yeltendim ama kadin dogimcu arkadadim var sicakta annenin oksijeni azaliyor bebekte beyinde sikinti olabiliyor o yuzden ilik dus al ve hamam isini dogum sonrasina birak dedi

Canlarim hepinize tek tek cevap yazmak isterdim ama buna inanin gucum yok dualariniz icin cok tesekkur ederim. Bebege giden kan akisi ters olmaya baslamis.siniri gecmisiz suyum da gelmeye baslayinca kacinilmaz son.dr um 1 gun bile bekleyemeyiz olum riski var dediartik ne olucaksa olsun boyle daha riskli

Canım benim korkma hiç, hayırlısı budur inşallah..İyi ki gitmişsin doktora.. Dualarımız seninle muhakkak haberdar et bizi..

Canım salgın vardı bi ara sulardan mikrop bulaşabiliyor. Git bi tahlil yaptır..Doktor ne diyecek bakalım..

Canim zaten dunden beri gelen o kadar suyun akinti olmasi pek akla yatkin degildi.. Onemli olan senin ve bebisinin sagligi. Dualarimiz seninle.
İnsallah yarin cabucak toparlanip bizi de haberdar et de, soyle guzel bir dogum halayi cekelim kizlarla :)))
kuzunu kucagina hepimizden once alacaksin. İyi tarafindan bakalim degil mi :))))

Gozun aydiiiiiin.. Git gor bakalim kuzucuk ne kadar buyumys. Haberlerini bekliyoruz..

Aranızda idrar yolu enfeksiyonu geciren varmiii
Bebege zarari varmi erken dogum falan, şurda kac hafta kaldi bbasima gelene bakin tuhhyaaaa e

Canim bir kez hamileligin basinda bir de gecen ay yasadim. Basta antibiyotik kullanmaktan cekinmistim ama tedavi edilmezse daha riskli. İlaclarimi kullandim sukur gecti.. İhmal etme.

ayni sekilde 8. Ayda basladi bende de kusmalar. 15-20 gun surdu simdi daha iyiyim. Umarim seninki de gecer..

iyi haberlerini bekliyoruz :))

Canim Allah yardimcin olsun.dualarim seninle.kendine geldiginde guzel haberlerini bekliyoruz...

ya kızlar bi şeye takıldım, şimdi biz gripten falan rapor alamıyor muyuz? doğum iznine ayrılmayıp 1 hafta rapor alcaktım...sonra zaten okullara 1 hafta kalıyodu... şimdi kimden öğrencez bunu..

Aranızda idrar yolu enfeksiyonu geciren varmiii
Bebege zarari varmi erken dogum falan, şurda kac hafta kaldi bbasima gelene bakin tuhhyaaaa e
Ben geçirmiştim 1-2 ay önce..çok şiddetli karın ağrım vardı, kusma da eklenince hastaneye gitmiştim. Gider gitmez de 1 gece yatırmıştı Dr. Beni piyoleseptil diye bi antibiyotik içmiştim. İyileşince de bırakmıştım, hamileliklerin kullanabildiği türden bir antibiyotik imiş...geçmiş olsun tedavi edilmeli, yoksa erken doğum riski oluştururmuş. Ilaçlarını içince sorun yok

malesef iş yerleri böyle , hele ki çalışma arkadaşları.Var tabi iyiler ama aklı fitne fesata çalışan çok. Sen güzel şeyler düşünmeye çalış bebişini fln

dün suyum geldi doktora gittiğimde muayene oldum iyice kontrol edilmişti gelen suyun değil dediler eve geldim geceye kadar devam etti akıntı tutamıyorum çamaşırım falan kalmadı bebeğimde de hareketler kesildi ara ara cılız hareket ediyodu sabah doktora tekrar gittim doğumhanede muayene oldum tekrar suyum geliyomuş kontrol ettiler bi süre, yatışım yapıldı böyle devam ederse doğum yaptırırız dediler bir anda korku sardı beni neyse öğleden sonra ki kontrolde normalleşti doktorum ultrasonda baktı suyumda azalma yokmuş bebeğimde hareketliydi zaten bir hafta önden gidiyomuş gelişimi şimdi evdeyim ama izinli olarak iki güne bir nst ye gidicem kontroller böyle devam edcek allahım inşaalah bi süre idare ederiz daha 36 haftadayım 38 i bari doldursaydım......

Canim allaha emanet olun bebeginde sende korkma ve kötü seyler düsünme .Sabah gene haber ver bak ne vüzel farketti dr ve disatda en azindan senin kontrolünde hem büyür hem beslenir sakin bir gece geçir

Sukur ki 2300gr olmus bebisin. Sag salim atlatacaksiniz ins. Iyi haberlerinizi bekliyoruz.

benim de aklımdasın,dua ediyorum sana,rahat ol aynı şeyi ben de yaşadım tek fark suyun nasıl azaldığını anlamadım,ameliyatta bile dr. hiç su kalmamış demişti.küveze bile gerek kalmaz umarım.

ya kızlar bi şeye takıldım, şimdi biz gripten falan rapor alamıyor muyuz? doğum iznine ayrılmayıp 1 hafta rapor alcaktım...sonra zaten okullara 1 hafta kalıyodu... şimdi kimden öğrencez bunu..
ben de lip gibi bu haftayı kendime armağan ettim kbb den rapor aldım haftaya 37 yim.sonrasından düşer mi düşmez mi yaşayıp göreceğim.eğitimhanede düşmez diyen var bak istersen.ama şimdi herşey elektronik ortamda yapıldığı için yorum yapamayacağım.

benimde bildiğim 32. haftadan sonra kullanılan tüm raporlar doğum izninden düşüyo maalesef..

Allah yardımcın olsun canım

bende denedim şimdi canım her iki göğsümdende sıvı geliyor

kızlar nasılsınız.. bugün hasta olduğum için doktoruma gittik ilaç vermedi başka ilaçlarda içtiğim için . bebişimde büyümüş maşşlllah . doktorum hastaneden ayrılıyormuş çok üzüldüm yeni bir hastane açılıcak oraya geçicekmiş ücret olarak da geçiceği hastane 4 bin gibi bi rakam olucakmış sezeryan doğum buda beni aşar çok fazla geliyor açıkcası . bende hastane ve doktor arayışındayım düzgün birşey bulamazsam gene doktoruma gidicem gibi geliyor fatih üniversitesi hastanesinde doğum ücreti uygun doğum yapan tanıdıklarımda var bu haftadan sonra başka bi doktor beni kabul edermiki ??

bende denedim şimdi canım her iki göğsümdende sıvı geliyor

kızlar bı daha sıkmayın sakın erken doğuma sebep oluyo. benım uzun zamandır gelıyo o ağız sutu cok değerlı beyaz annne sutundende değerlı doğumdan sonra 1 hafta gelıyo sonra beyaza donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…