2014 Şubat Anneleri

Of puffff cnm cooookkk sıkılıyor ama nedensizzzz😞
Al benden de o kadar. Sabah aklıma getirip getirip birşeyleri ağladım Hüngür Hüngür yok yere...
ayıp valla neyse takma, artık herkes çok bencil kimse başkasını düşünmüyor ..

hanımlar günümüz yaklaştı evin temizliğine basladınızmı nasıl yapabiliyormusunuz
ben bu hafta izne çıktım sözde çok iş yapacaktım ama 3 gündür ilk kez bugün dışarı çıkıcam, mecbur kaldım o da ondan... Yemek yapıyorum Ocak başında fazla kalsam sağım solum ağrıyo ben yoruluyorum...dün de aşırı uykuluydum, uyuyup kalmışım kolumun üstünde zil sesi ile uyandım ...yani özetle ben artık iş yapamıyorum pek haftaya kadın gelecek, sonra birde doğuma yakın çağrırırım tekrar.

Kızlar işten sıkılan ben şu ara evden de sıkıldım abarttım biliyorum ama beni sıkan rahat hareket edememek oldu sanırım. Bakıyorum dışarıda güneş ben evde hapis gibi, şunu yapsam bunu yapsam derken gün bitiyor.
O kadar gün saydım..Neyse kavuştum iznime Halime şükredeyim ben di mi :)
Ben bi de duygusallıştım, takanak oldum...herşeye bozulup alınıyorum.
Birşey sorucam ben mi ters anlıyorum bilemedim.. Bir arkadaşım var yaşça benden büyük, maalesef eşi terk etti boşandı. Bizim abla tüm suçu doğan 2. Çocuklarına bağlıyor, ondan sonra biz koptuk, eşim de dışarıda heyecan arar oldu diye anlatıyor. Ki buldu da adam birisini neyse..şimdi arkadaş bana her fırsatta akıl veriyor. Sen şimdi önemsemezsin ama bak dikkat et, kocanı benim gibi kaçırma elinden..ortalıkta düzgün adam yok, kocanı iyi koru. Öyle yap böyle yap...akıllar veriyor bana, akıllar geyşalık gibi :) duruyor duruyor ay sen yandın 2. Bebekle modunda sürekli ...kötü niyetli değil kendi çok acı çekti, ondan akıl veriyor ama benim asabım bozuluyor

Haberlerde duymuşsunuzdur, hamile ve çalışan anneler için izin süresini uzatma konusu yemedi..vazgeçtiler şimdi kreş yardımı olacakmış 300 TL, kreşler tabi ki çok daha fazla ama olursa buna da şükür. Şu izinler, avantajlar yılan hikayesine döndü diye inancım Kalmadı ama inşallah olur bize de yetişir

33+2 oldum. Zaman zaman dinlenirken bile, en cokta yemekten sonra cok carpintim oluyor. Ayni sorunu yasayan varmi, varsa ne yapiyorsunuz?

Nazliedamdan haber varmi dogumu vardi bu sabah?

Kızlar şimdi annem aradı. Çok yakın bi arkadaşı geçen sene doğum yaptı. Son ayında oda benim gibi hasta olmuş. Öksür öksür canı çıkmış doktora gitmiş en son. Doğuma almışlar paldır küldür 7 cm açılması olmuş öksürmekten. :18:

Yarın ağdaya gidiyorum hafta sonu evimi temizliyorum

canım benim için değilde diğerleri için sorun olur bence geçici bir face açabilirsin ama kendine

gunaydın cancan

prolet geçmiş olsun canım göğsüne zeytin yağı sür gece uyumadan önce

Denemediğim bi o kaldı sanırım canım. Onu da deniyeyim bi ara..

Cumartesi doktor randevum var canım. Geçmezse danışıcam. Çok sağol.

face grubunu nasıl takip edebilirim

Bana profilinin linkini at canım ekleyelim.

Geçmiş olsun canım. Sıcak tutmaya çalış göğsünü.

Uyku peoblemi hepimizde var galiba artık

Tamam canım çok sağol.

Herkezin kisiligi karakteri vardir canim de sen ona yani sende hamilesin görmüyomu aklina sokuyo acayip düsünceleri.Zaten insanin beyni acayip calisiyo bu dönemde bide o tuz biber olmus bence kirmadan söyle rahatsiz oldugunu acma öyle konular de karakteri okadarsa yapcak bisey yok de.

Herkezin kisiligi karakteri vardir canim de sen ona yani sende hamilesin görmüyomu aklina sokuyo acayip düsünceleri.Zaten insanin beyni acayip calisiyo bu dönemde bide o tuz biber olmus bence kirmadan söyle rahatsiz oldugunu acma öyle konular de karakteri okadarsa yapcak bisey yok de.

Bariz kiskançlık!!! Kadin seni bildigi kiskaniyo tatlim bosver rahat ol iyice catlasin :)

Anamm midem yanıyor yanıyor. haftaya doğursam keşke ya yoruldum valla.

yok ayol öyle deme bak canım, şu ocak ayını bir çıkaralım da ondan sonra doğuran doğursun:),
doktorlar akciğer gelişiminin tam olması için en azından 36. haftayı tamamlamak gerekiyor diyor,
benim de sabahları midem yanıyo özellikle de işteyken
evde olunca yemekten sonra dolanıyorum, ayakta olunca yanma olmuyor,oturunca oluyor mide sıkışıyor herhalde

proletim geçmiş olsun canım,

öksürük için kara turpu oyup içine bir çay kaşığı zencefil koy ve 1 gece dolapta beklet ertesi sabah içinde biriken suyunu iç. öksürüğe çok iyi geliyor tatlım, bir dene istersen. zencefilin hamilelikte 1 çay kaşığına kadar ölçüsünün zararı olmuyor.
açılma konusunda da korkma bence, doktora gittiğinde rahim boyuna bir bakar,senin de için rahatlamış olur.

[h=5]Kızlar ve kızanları doktordan geldim en nihayetinde.Oğlum da ben de gayet iyiyiz çok şükür.Sonunda nst denilen alet ile tanıştım.10 dk durdum durmadım sadece kalp atışına bakıldı.Sancı ile ilgili herhangi bir şey demedi.Çatı muayenesi ile ilgilide birşey demedi.Hatta kilom için bile birşey demedi halbu ki bugün itibari ile 111 kilo olmuş bulunmaktayım toplamda 14 kilo aldım.Suyumda gayet iyi durumda.Başı hala şeyimin tepesinde 3050 gr 51 cm olmuş Poyraz bey Artık her hafta gidicez hayırlısıyla.Tuzu ve şekeri sıfıra indirecekmişim.Uzun zaman sonra ilk defa ağzını burnunu çok net gördük yine yalanıyordu ve sanırım burnu aynı babası İki adet ultrason fotomuz var biri yukarı bakan yüzü diğeri bacağı olsun buna da şükür [/h]

canim ikinizde iyi olmasina sevindim...masallah sana ve ogluşunaa...

selam sunny,
arkadaşın adına üzüldüm hakikaten, burada bizim bir arkadaşın da başına geldi aynı şey, kadın evliliği zarfında aldatılma olayını yaşadığı halde olayın peşine düşmedi, anlaşmalı olarak boşandılar, doğru dürüst tazminat filan da alamadı. adam şimdi yeni genç eşi ve bebeğiyle mutlu mesut yaşıyor.
ama tabi psikolojisi bozuldu ve bizim buradaki çok yakın arkadaşının da psikolojisini bozdu bir süre sonra, o da ne yapsın mesafe koydu. çünkü olumsuz ruh hali ve paranoyakça düşünceleri yüzünden etrafındaki herkesi aşağıya çekiyordu. bir de sonuçta insan psikolojisi, kendi başına geldiği için "herkesin başına gelsin" istiyor elinde olmadan. empati kurduğunda aldatılan arkadaşın senin kötülüğünü istemiyor tabii, ama yine de bu süreci atlatana kadar pek samimi olmamakta fayda var, bir süre bekarlarla takılsın hem belki kısmeti de açılır:)

bir de benim kuzenim ilk çıktığı adamla 3 yıl nişanlı kalıp evlendi ve evlilikte aradığını bulamayıp 2 yıl sonra boşanmıştı. onun o dönemlerde bize gelip de annemle ikimize devamlı kötü giden evliliğini anlatması vs. aklıma geliyor da...insanı evlilikten soğutur valla...geçenlerde de yılbaşında karşılaştık, sanki benim mutluluğumu kıskanırcasına birtakım yorumlar yaptı, içimden "boşver" dedim geçtim ama belli ki psikolojik sorunları hala devam ediyor...

ister bencilce ister acımasızca olsun, ben bu tip kişileri bana olumsuz enerji verdikleri için, akraba olsun ya da arkadaş, pek fazla görmemeyi yeğliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…