hanımlar günümüz yaklaştı evin temizliğine basladınızmı nasıl yapabiliyormusunuz
Al benden de o kadar. Sabah aklıma getirip getirip birşeyleri ağladım Hüngür Hüngür yok yere...Of puffff cnm cooookkk sıkılıyor ama nedensizzzz😞
ayıp valla neyse takma, artık herkes çok bencil kimse başkasını düşünmüyor ..günaydın kızlar,
nazlıedam doğuma mı girecekmiş bugün? Allah yardımcısı olsun, sağlıkla çıkarlar inşallah...
ben de her gece 3'te ve 5-6 gibi uyanıyorum, farz oldu artık:) bazen diyorum ki annelerimiz, büyüklerimiz de mi böyle bizim gibi yaşadılar hamileliliği? ne bileyim böyle yaşadılarsa bir insanın 7-8 tane doğurması çok zor...
sabah sabah biraz da sinirlerim bozuldu, bizim bankayı iyice dingonun ahırına çevirdiler, kokuta kokuta kısır yapmalar mı dersiniz, patlamış mısır yemeler mi, daha neler neler, tatlılar, tuzlular...benim yiyemediğimi bildikleri halde sanki inadına...bugün de pişi getirmiş kezbanın teki...hamilelikten önce çok severdim anneme yaptırırdım arada, ama şimdi yiyemiyorum...bir de yani yağlı ve kokan bir yiyeceği sabah müşterilerin geleceği saatte bankaya getirmek de nedir, nasıl bir kıroluktur?
ben bu hafta izne çıktım sözde çok iş yapacaktım ama 3 gündür ilk kez bugün dışarı çıkıcam, mecbur kaldım o da ondan... Yemek yapıyorum Ocak başında fazla kalsam sağım solum ağrıyo ben yoruluyorum...dün de aşırı uykuluydum, uyuyup kalmışım kolumun üstünde zil sesi ile uyandım ...yani özetle ben artık iş yapamıyorum pekhanımlar günümüz yaklaştı evin temizliğine basladınızmı nasıl yapabiliyormusunuz
Valla ben de daha ev temizliğine dair hiçbir şey yok. Haftalık olarak eşim bi evi süpürüyor. Bir süredir hiç silmiyoruz. İnş izne ayrıldıktan sonra kadın çağıracağız.hanımlar günümüz yaklaştı evin temizliğine basladınızmı nasıl yapabiliyormusunuz
canım benim için değilde diğerleri için sorun olur bence geçici bir face açabilirsin ama kendine
gunaydın cancan
prolet geçmiş olsun canım göğsüne zeytin yağı sür gece uyumadan önce
günaydın canım geçmiş olsun ben 15 gündür çekiyorum o yüzden tavsiyem eğer 3 gün geçmezse mutlaka dr a git ilaç falan vermşyor ama bu virüs farklıymış öyle dedi kontrol altında tutmamız lazım bünya zayıf oluyor ya hamilelikte o yüzden ciğerler etkilenebilirmiş onun dışında sıcak su iç yani kaynat suyu bardak bardak iç bir de dr um sadece ıhlamur içebilrsin dedi ve bol meyve
face grubunu nasıl takip edebilirim
Geçmiş olsun canım. Sıcak tutmaya çalış göğsünü.
Uyku peoblemi hepimizde var galiba artık
Kızlar işten sıkılan ben şu ara evden de sıkıldımabarttım biliyorum ama beni sıkan rahat hareket edememek oldu sanırım. Bakıyorum dışarıda güneş ben evde hapis gibi, şunu yapsam bunu yapsam derken gün bitiyor.
O kadar gün saydım..Neyse kavuştum iznime Halime şükredeyim ben di mi :)
Ben bi de duygusallıştım, takanak oldum...herşeye bozulup alınıyorum.
Birşey sorucam ben mi ters anlıyorum bilemedim.. Bir arkadaşım var yaşça benden büyük, maalesef eşi terk etti boşandı. Bizim abla tüm suçu doğan 2. Çocuklarına bağlıyor, ondan sonra biz koptuk, eşim de dışarıda heyecan arar oldu diye anlatıyor. Ki buldu da adam birisini neyse..şimdi arkadaş bana her fırsatta akıl veriyor. Sen şimdi önemsemezsin ama bak dikkat et, kocanı benim gibi kaçırma elinden..ortalıkta düzgün adam yok, kocanı iyi koru. Öyle yap böyle yap...akıllar veriyor bana, akıllar geyşalık gibi :) duruyor duruyor ay sen yandın 2. Bebekle modunda sürekli ...kötü niyetli değil kendi çok acı çekti, ondan akıl veriyor ama benim asabım bozuluyor
Kızlar işten sıkılan ben şu ara evden de sıkıldımabarttım biliyorum ama beni sıkan rahat hareket edememek oldu sanırım. Bakıyorum dışarıda güneş ben evde hapis gibi, şunu yapsam bunu yapsam derken gün bitiyor.
Birşey sorucam ben mi ters anlıyorum bilemedim.. Bir arkadaşım var yaşça benden büyük, maalesef eşi terk etti boşandı. Bizim abla tüm suçu doğan 2. Çocuklarına bağlıyor, ondan sonra biz koptuk, eşim de dışarıda heyecan arar oldu diye anlatıyor. Ki buldu da adam birisini neyse..şimdi arkadaş bana her fırsatta akıl veriyor. Sen şimdi önemsemezsin ama bak dikkat et, kocanı benim gibi kaçırma elinden..ortalıkta düzgün adam yok, kocanı iyi koru. Öyle yap böyle yap...akıllar veriyor bana, akıllar geyşalık gibi :) duruyor duruyor ay sen yandın 2. Bebekle modunda sürekli ...kötü niyetli değil kendi çok acı çekti, ondan akıl veriyor ama benim asabım bozuluyor
evet canım, ayrıca bu kezban arkadaş bana devamlı "sen şimdi doğumdan sonra napıcaksın? napıcaksın? " diye sorup duruyor. demek istediği, yerime buraya birisi alınırsa buraya dönemezsin, başka yere verirler orada da rahatım bozulur... dün artık 3. defa sordu, niyeti benim canımı sıkmak...Allah beni unutturacak bir meşgale versin yani ne diyeyim...ben de "valla şu an bebeğimden başka hiiiiç bir sey düşünmüyorum, daha çok vakit var, kim öle kim kala...keyfim gayet yerinde " dedim...
kendisi paragöz, haddinden fazla kıskanç, ve aşırı derecede sonradan görme. bir yerden gelir mesela yediğini içtiğini anlatır görgüsüzce. her neyse, kendisi başka bankadan geldi torpille, sırf doğum yapmak için, 1 sene sonra da hamile kaldı, doğum yaptı "aman yerime birini alırlar ya da yerimi değiştirirler" korkusuyla can havliyle geri döndü. bakıcı parası vermemek için de 1.5 yıldır annesi devamlı olarak evlerinde kalıp çocuğuna bakıyor. üstelik durumları da bakıcı parasını verebilecek durumda. bana da devamlı " sen ücretsiz izin alacaksın herhalde" diye ağzımdan laf almaya çalışıyor. bir aşağılık kompleksi var aşamıyor zavallı, ona acıyorum valla...
Anamm midem yanıyor yanıyor. haftaya doğursam keşke ya yoruldum valla.
Kızlar şimdi annem aradı. Çok yakın bi arkadaşı geçen sene doğum yaptı. Son ayında oda benim gibi hasta olmuş. Öksür öksür canı çıkmış doktora gitmiş en son. Doğuma almışlar paldır küldür 7 cm açılması olmuş öksürmekten. :18:
Yarın ağdaya gidiyorum hafta sonu evimi temizliyorum
Denemediğim bi o kaldı sanırım canım. Onu da deniyeyim bi ara..
Cumartesi doktor randevum var canım. Geçmezse danışıcam. Çok sağol.
Bana profilinin linkini at canım ekleyelim.
Tamam canım çok sağol.
[h=5]Kızlar ve kızanları doktordan geldim en nihayetinde.Oğlum da ben de gayet iyiyiz çok şükür.Sonunda nst denilen alet ile tanıştım.10 dk durdum durmadım sadece kalp atışına bakıldı.Sancı ile ilgili herhangi bir şey demedi.Çatı muayenesi ile ilgilide birşey demedi.Hatta kilom için bile birşey demedi halbu ki bugün itibari ile 111 kilo olmuş bulunmaktayım toplamda 14 kilo aldım.Suyumda gayet iyi durumda.Başı hala şeyimin tepesinde 3050 gr 51 cm olmuş Poyraz bey Artık her hafta gidicez hayırlısıyla.Tuzu ve şekeri sıfıra indirecekmişim.Uzun zaman sonra ilk defa ağzını burnunu çok net gördük yine yalanıyordu ve sanırım burnu aynı babası İki adet ultrason fotomuz var biri yukarı bakan yüzü diğeri bacağı olsun buna da şükür[/h]
Anamm midem yanıyor yanıyor. haftaya doğursam keşke ya yoruldum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?