2014 Şubat Anneleri

canım haydi gözün aydın,
biz de bugün doktor kontrolü olan jose'yle seni merak ediyorduk, bir de nazlıedam var merak ettiğim, bugün doğuma giren.
oğluşuna 41 kere maşallah, aslan parçası şimdiden yalanıyor demek:)
suyunun iyi olmasına sevindim, benim doktor da her kontrolde özellikle suyuma bakıyor.
diyete devam ediyor musun? ben devam ediyorum ama ilk başlardaki gibi çok sıkı değil. yine tabi tatlı ve hamurişi yemiyorum ama masum yiyeceklerden kaçamak yapıyorum bazen.
kan şekeri değerleri iyi çıkıyor hep, doktor da "çok kasma kendini arada kaçamak yap" demişti zaten. bu yüzden ben de biraz kilo almaya başladım, son 5 haftada 2 kilo almışım mesela:) totalde de 9 kilo oldu.

canım senin aldığın kiloya da kilo mu denir benimkinin yanında :)

Sağol canım. Daha önceden denedim onu defalarca bende hiçbir işe yaramadı maalesef.
Reflü de yapıyor olabilir. Reflü hastasıydım hamilelikten önce. 2 sene boyunca öksürüp nice nice tedaviler uygulayıp sonuç alamayınca mideden geldiği anlaşılmıştı. Sanırım midenin yeri küçüldükçe benim öksürük artacak

o zaman mide tetikliyor olabilir canım, ben de bu öksürüğü 4 aylıkken çektiğim için biliyorum seni anlıyorum. inşallah tez zaman da geçer gider...

bir de senin profildeki kız bebek resmine hastayım prolet, o ne şeker şey öyle:) bizimkiler nasıl olacak acaba, seninki sarışın olabilir bak sizin kökenler bulgaristana dayanıyor diye biliyorum. benimki de bana benzerse kara böcük, babasına benzerse sarı kız:)

Evet canım bende bayılıyorum o resme
Valla bizim kızın saçı başı nasıl olur bilmem ama teni casper dan farksız olur herhalde. Ana beyaz baba beyaz
Sizin ki de buğday tenli oluversin en güzeli

Evet canım bende bayılıyorum o resme
Valla bizim kızın saçı başı nasıl olur bilmem ama teni casper dan farksız olur herhalde. Ana beyaz baba beyaz
Sizin ki de buğday tenli oluversin en güzeli

ay aynı şehirde olsak, birbirimizin bebişlerini severdik...pamuk gibi oluyorlar hele o kokuları...ben şu ana kadar hiç 4-5 aydan küçük bebeği kucağıma almadım, nasıl yapcam diye bugün aklıma geldi, ama herhalde annelik içgüdüsüyle olur bir şeyler:))

Ayyy ben 1 günlük prematüre bebek bile aldım kucağıma canım. Ama kendi evladın olmayınca tedirgin oluyorsun. Kendi bebeğimize bizden daha iyi kim bakabilir ki. O yüzden o içgüdüyle herşeyi hallederiz evelallah..

Lip çok şey kaçırıyorsun. Öbür tarafta doğuran doğurana. Herkesler çil yavrusu gibi dökülüyo hastanelere. Korkmaya başladım..

Mrb kizlar nasip olursa bende subat annesi olucm..topignize araara girip takip ediodum yazdiklarinizi..ve dayanamayip bugun bende uye oldum kk ne..bugun itibariyle 34+4 oldum..dunde kontrolum vardi..bebisim 2.5 kilo olmus masallah..doktorum haftasiyla uyumlu oldugunu ve herseyinin normal oldugunu soyledi...subat 18 muhtemel dogum tarihi dedi ama 4 subattan sonra hazirlikli olmami soyledi..:)cok heycanliyim vakit gecmek bilmiyor..normal dogum istiyorum nasip olursa..rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

Benim de muhtemel doğum tarihim 18 şubat görünüyordu son kontrolde :) Ama 34+1'im ben :)

Benim de muhtemel doğum tarihim 18 şubat görünüyordu son kontrolde :) Ama 34+1'im ben :)

Obur tarafta doguran doguraa demissin..obur taraftan kastin ne??dogum hikayelerini cok merak ediyorumda ondan sordum..yeni dogum yapanlari dinlemek beni heycanlandiriyo..

deme kız! f.ce de mi doğuranların haberini aldınız?
korkma korkma biz şubattan önce doğurmayız...
ay prematürelere ben bakamıom bile yaaa...sanki ben bakarken bile bir şey olacakmış gibi korkuyorum, minnacık oluolar, pamuklara sarasın gelir,

33+2 oldum. Zaman zaman dinlenirken bile, en cokta yemekten sonra cok carpintim oluyor. Ayni sorunu yasayan varmi, varsa ne yapiyorsunuz?

Nazliedamdan haber varmi dogumu vardi bu sabah?

Tiroid değerlerine bakılmış mıydı? Bende de çarpıntı oluyor, ara ara ilaç dozu fazla geldi mi..uykusuz ve yorgundan bir de kahve içmişseniz bana da oluyor ..

merhaba kızlarrr... yanıyo ya midem cok fena
napsam geçmiyor artık ugrasmıyorum bıraktım...
yarın görüş günümüz
bu arada ben de face kullanmıyorum.. face.de konuşan ark.lar doğum haberi falan olursa bizi de haberdar etseler merak ediyoruz habersiz kalmayalım face.imiz yok diye

hanımlar günümüz yaklaştı evin temizliğine basladınızmı nasıl yapabiliyormusunuz
yarın kadın temizliğe gelecek,gerçi çoğunu ben yaptım sayılır.24 ocak sez.tarihim ama ne olur ne olmaz bitsin işler.bugün kerebiçimi de yaptım.
sps iyice koptun bizden buralara da uğra azcık.lauranada mı face te yoksa çok mu yoruluyor da gelmiyor,ben iki çocukla da olsa mutlaka bir bakıyorum buraya haberlerinizi almak için.benim de face yok eşimin var.grup kapalı olduğu için midir nedir bakamadım pekte anlamıyorum zaten.

nazlıedamdan haber alan var mı?

adally bebişin süpermiş maşaallah..

prolett benim kız da inşaallah süt beyazı gibi olur,saçları sarı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…