[h=5]Kızlar ve kızanları doktordan geldim en nihayetinde.Oğlum da ben de gayet iyiyiz çok şükür.Sonunda nst denilen alet ile tanıştım.10 dk durdum durmadım sadece kalp atışına bakıldı.Sancı ile ilgili herhangi bir şey demedi.Çatı muayenesi ile ilgilide birşey demedi.Hatta kilom için bile birşey demedi halbu ki bugün itibari ile 111 kilo olmuş bulunmaktayım toplamda 14 kilo aldım.Suyumda gayet iyi durumda.Başı hala şeyimin tepesinde 3050 gr 51 cm olmuş Poyraz bey Artık her hafta gidicez hayırlısıyla.Tuzu ve şekeri sıfıra indirecekmişim.Uzun zaman sonra ilk defa ağzını burnunu çok net gördük yine yalanıyordu ve sanırım burnu aynı babası İki adet ultrason fotomuz var biri yukarı bakan yüzü diğeri bacağı olsun buna da şükür[/h]
canım haydi gözün aydın,
biz de bugün doktor kontrolü olan jose'yle seni merak ediyorduk, bir de nazlıedam var merak ettiğim, bugün doğuma giren.
oğluşuna 41 kere maşallah, aslan parçası şimdiden yalanıyor demek:)
suyunun iyi olmasına sevindim, benim doktor da her kontrolde özellikle suyuma bakıyor.
diyete devam ediyor musun? ben devam ediyorum ama ilk başlardaki gibi çok sıkı değil. yine tabi tatlı ve hamurişi yemiyorum ama masum yiyeceklerden kaçamak yapıyorum bazen.
kan şekeri değerleri iyi çıkıyor hep, doktor da "çok kasma kendini arada kaçamak yap" demişti zaten. bu yüzden ben de biraz kilo almaya başladım, son 5 haftada 2 kilo almışım mesela:) totalde de 9 kilo oldu.
bir bakayım safagım kac ne haldeyım:)
canım senin aldığın kiloya da kilo mu denir benimkinin yanında :)
proletim geçmiş olsun canım,
öksürük için kara turpu oyup içine bir çay kaşığı zencefil koy ve 1 gece dolapta beklet ertesi sabah içinde biriken suyunu iç. öksürüğe çok iyi geliyor tatlım, bir dene istersen. zencefilin hamilelikte 1 çay kaşığına kadar ölçüsünün zararı olmuyor.
açılma konusunda da korkma bence, doktora gittiğinde rahim boyuna bir bakar,senin de için rahatlamış olur.
Sağol canım. Daha önceden denedim onu defalarca bende hiçbir işe yaramadı maalesef.
Reflü de yapıyor olabilir. Reflü hastasıydım hamilelikten önce. 2 sene boyunca öksürüp nice nice tedaviler uygulayıp sonuç alamayınca mideden geldiği anlaşılmıştı. Sanırım midenin yeri küçüldükçe benim öksürük artacak
o zaman mide tetikliyor olabilir canım, ben de bu öksürüğü 4 aylıkken çektiğim için biliyorum seni anlıyorum. inşallah tez zaman da geçer gider...
bir de senin profildeki kız bebek resmine hastayım prolet, o ne şeker şey öyle:) bizimkiler nasıl olacak acaba, seninki sarışın olabilir bak sizin kökenler bulgaristana dayanıyor diye biliyorum. benimki de bana benzerse kara böcük, babasına benzerse sarı kız:)
Evet canım bende bayılıyorum o resme
Valla bizim kızın saçı başı nasıl olur bilmem ama teni casper dan farksız olur herhalde. Ana beyaz baba beyaz
Sizin ki de buğday tenli oluversin en güzeli
ay aynı şehirde olsak, birbirimizin bebişlerini severdik...pamuk gibi oluyorlar hele o kokuları...ben şu ana kadar hiç 4-5 aydan küçük bebeği kucağıma almadım, nasıl yapcam diye bugün aklıma geldi, ama herhalde annelik içgüdüsüyle olur bir şeyler:))
Mrb kizlar nasip olursa bende subat annesi olucm..topignize araara girip takip ediodum yazdiklarinizi..ve dayanamayip bugun bende uye oldum kk ne..bugun itibariyle 34+4 oldum..dunde kontrolum vardi..bebisim 2.5 kilo olmus masallah..doktorum haftasiyla uyumlu oldugunu ve herseyinin normal oldugunu soyledi...subat 18 muhtemel dogum tarihi dedi ama 4 subattan sonra hazirlikli olmami soyledi..:)cok heycanliyim vakit gecmek bilmiyor..normal dogum istiyorum nasip olursa..rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
Benim de muhtemel doğum tarihim 18 şubat görünüyordu son kontrolde :) Ama 34+1'im ben :)
Benim de muhtemel doğum tarihim 18 şubat görünüyordu son kontrolde :) Ama 34+1'im ben :)
Ayyy ben 1 günlük prematüre bebek bile aldım kucağıma canım. Ama kendi evladın olmayınca tedirgin oluyorsun. Kendi bebeğimize bizden daha iyi kim bakabilir ki. O yüzden o içgüdüyle herşeyi hallederiz evelallah..
Lip çok şey kaçırıyorsun. Öbür tarafta doğuran doğurana. Herkesler çil yavrusu gibi dökülüyo hastanelere. Korkmaya başladım..
Ayyy ben 1 günlük prematüre bebek bile aldım kucağıma canım. Ama kendi evladın olmayınca tedirgin oluyorsun. Kendi bebeğimize bizden daha iyi kim bakabilir ki. O yüzden o içgüdüyle herşeyi hallederiz evelallah..
Lip çok şey kaçırıyorsun. Öbür tarafta doğuran doğurana. Herkesler çil yavrusu gibi dökülüyo hastanelere. Korkmaya başladım..
33+2 oldum. Zaman zaman dinlenirken bile, en cokta yemekten sonra cok carpintim oluyor. Ayni sorunu yasayan varmi, varsa ne yapiyorsunuz?
Nazliedamdan haber varmi dogumu vardi bu sabah?
Neden face le burasi ayrildi anlamadim ben bu formda paylasilmiyormu hersey??
yarın kadın temizliğe gelecek,gerçi çoğunu ben yaptım sayılır.24 ocak sez.tarihim ama ne olur ne olmaz bitsin işler.bugün kerebiçimi de yaptım.hanımlar günümüz yaklaştı evin temizliğine basladınızmı nasıl yapabiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?