2014 Şubat Anneleri

Face olayi böldü valla muhabbeti cok ugrayan yok.Mesela nazli eda doguma gircekti bugün haber yok acaba face mi yzdi :s neyse artik kimseyide zorlayamayiz ama oraya gelemeyen cok dikkate alinirsa sevinirim. Bu arada 21 günüm kaldi benim dogumaaa bebek arabamizida aldik tamamiz bekliyoruz siz neler yaptiniz hazirliklar tamammi ? Gögüsü kücük olanlar varmi benim gibi hastane cantasina emzirme pompasi falan koysammi ? Süt olyinda sorun yasicakmisim gibime geliyor kücüklükle sütün alakasi var mi ki.Gecen kv bendeydi nasil dedi gögüslerin sistimi dedi yavastan sütlenmen laxim defi gögüslerin büyümesinden belli olur dddi benim cok büyümedi sadece renkleri koyulasti halkalarin pöfff umarim sorun cikmaz

Benimde arada oluyo özellikle siyah zeytin sogan gibi dokunan seyler olunca oluyo maden suyu ic arada iyi olur bi zarari yokmus sormustum dr a ondan rahatca söylüyorum sanada.Gecmis olsun

Tiroid değerlerine bakılmış mıydı? Bende de çarpıntı oluyor, ara ara ilaç dozu fazla geldi mi..uykusuz ve yorgundan bir de kahve içmişseniz bana da oluyor ..

Tiroid ve diger tahliller normal. Kahve cay hayal oldu aylardir icemiyorum. Az kaldi bakalim hayirlisi..

bebişe alınacaklar buyuk oranda hazır yani vardır eksikler de artık lazım oldukça alınır.. kendime terlik ve emzirme sütyeni yada atleti falan almam lazım..biz oda yapmadık şimdilik, park yatağını da haftaya falan kurarız dedik.. dolap aldık bi de yıkayıp ütüleyip yerleştirdim eşyalarını bebişin.. hastaneye götüreceklerimizi dolabın bi köşesine yerleştirdim.. acil bi durumda hemen çantaya koyar alırız diye düşünüyorum.. eşime de tembihledim bunlar olacak hastane çantasında diye..
pompayı ilk kez dün açtım inceledim lansinohun manuel pompasını almıştık lazım olur mu olmaz mı bilmiyorum ama benim de süt konusunda endişem var sanki hiç gelmicek gibi geliyo... hala buyumedi göğüslerim dedğin gibi rengi koyulaştı..bi de ya önceden hiç dikkat etmemiştim sağ tarafın ucuna yakın bir yerde minnacık bi et beni oluşmuş.. acaba bebek emerken kopar mı düşününce bi garip oluyo içim... inşallah sorun yaşamayız ya annem hiç sorun yaşamamış bu konuda hatta sütü baya da yaramış bize... anneme çekmişimdir inş

11 mayis son adet tarihim benim..ona gore soyledi doktorum cnm..kazasiz kurtulalim insallah

benimde 11 mayıs :)

hanımlar günümüz yaklaştı evin temizliğine basladınızmı nasıl yapabiliyormusunuz

ben bugün evin temizliğini bitirdim..hergün bir odayı ağır ağır temizledim..kanepe,perde,pencere,kapı,halı herşey elimden tek tek geçti..tertemiz oldu valla..daha 1 ay var gerçi yine batacak ama napim en azından içim rahat etti..bebeğin kıyafetleride yıkandı ütülendi..valla tek başıma halletmeye çalışıyorum..25 aylık oğlum var birde ( bir benim alışverişimle ağda işi felan kaldı..onuda pazar günü halledeceğim inşallah..sonra oturup bekleyeceğim prensesimi :))

Canim sen o arkadasinla bu aralar az gorus.. Zaten hamilelik psikolojisi bizi yerden yere vuruyor.. p kres yardimi da bir ihtimal, maddi durumu iyi olmayan ailelere verilecek canim. Yani sana bana calisanlara vurmaz. Ki bence kimseye verilmeyecek ya neysee ohhh masallah kuzucuga :))
bir bakayım safagım kac ne haldeyım:)
Ooooo efendim siz buraya tesrif eder miydiniz. Tamam face de takilinda canim, arada buralara da ugrayin..
Neden face le burasi ayrildi anlamadim ben bu formda paylasilmiyormu hersey??
canim face dw geup olusunca millet buralara ugramaz oldu. evet ya face ye takilanlar burayi da boslamasinlar. Canim benim de sol meme ucumda 2 ay kadar onca kucuk bir et beni olustu. Sasirdim bende. Sut memis buyuklugu ile ilgili degil. Benim goguslerim kocaman ama mercimek kadar bile meme ucum yok. Ben de pompa alicam.Kizlar bugun tum gun hastanedeydim. Bi arkadasim dogum yapti. Ben de ayni hastanede yapicam. Genel anestezi oldu. Anne biraz zorlandi ama bebis gayet iyi. Annenin sutu pek gelmedi. Bebise mama verdiler. Garibim acikinca aglayop durdu. Ben dogum cantasina biberon koymamistim ama simdi koyacagim. Cunki hemsireler biberon istiyorlar icine mama hazirlayip veriyorlar. Biz de o mamayi kucuk bir mama kasigi ile bebise yedirdik. Oyy allah bizleri de saglikla kurtarsin. Bu arada yan odada 36. Haftasinda dogan bir subat bebegi vardi. Anne de bebis de gayet iyiydi. Onlari gorunce icim rahatladi :)))

Neden akici degil bi sayfa yaaa😞 zaten sıkılıyorum butada vakit gecsin diyorum burasi da yok😞 bunalima mi girdim noldum ya 😊😊😊

Hastanede ne dağıtacaksınız kızlar kurabiye mi çikolata mı? Süslü püslü bir şeyler yaptınız mı? Ben hala kararsızım da

çok haklısın bi yandan da iyi arkadaşımdı ama ara ara psşkosu çok bozuluyor, üstelik dışarıya neşeli imajı verse de içten içe depresyonik. Ulu orta her erkek aldatır diyor ...insan zaafı işte... Dediğin gibi Allah düşmanımın başına vermesin desede herkes kendi gibi olsun istiyor..
İşin kötüzü hikayenin entrikalı tarafı ben onu bi yakınımla tanıştırdım, bunlar benden gizli gizli ilişki yaşamaya başladılar ..neyse benim midem bulandı bu işten

Az kalmış eli kulağında, hazırlıklar tamam mı.
Hadi bi avazda inşallah

Hastanede ne dağıtacaksınız kızlar kurabiye mi çikolata mı? Süslü püslü bir şeyler yaptınız mı? Ben hala kararsızım da
CNm ben kızımda şennur nikah şekerleri sitesinden kutu çiko yaptırmıştım. Kutu üzerinde tek tek ben geldim ve isim yazıyordu
Ama o bi çırpıda bitmişti başka birşey yapmamıştım. Şimdi de henüz yapmadım ama çok masraflı olmadan birşeyler istiyorum
Çikolata işini seviyorum yemesi güzel ama kalıcı değil işte

Valla ben cubuk akide sekerleri var kurabiye yapicam sekerleme koyucam bi de dagitilacak bebek sekerlerii
Bu akide sekeri ve kovasi tamam dagitilacak bebek seketi tamam bi tek kurabiyeyi internetten ornek resim olarak koydum onu sonlara dogru yapicam tacli olandan ustune de alya yazicam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…