CNm ben kızımda şennur nikah şekerleri sitesinden kutu çiko yaptırmıştım. Kutu üzerinde tek tek ben geldim ve isim yazıyordu
Ama o bi çırpıda bitmişti başka birşey yapmamıştım. Şimdi de henüz yapmadım ama çok masraflı olmadan birşeyler istiyorum
Çikolata işini seviyorum yemesi güzelama kalıcı değil işte
Valla ben cubuk akide sekerleri var kurabiye yapicam sekerleme koyucam bi de dagitilacak bebek sekerlerii
Bu akide sekeri ve kovasi tamam dagitilacak bebek seketi tamam bi tek kurabiyeyi internetten ornek resim olarak koydum onu sonlara dogru yapicam tacli olandan ustune de alya yazicam
Eki Görüntüle 924820 Eki Görüntüle 924819 Eki Görüntüle 924818 Eki Görüntüle 924820 Eki Görüntüle 924819 Eki Görüntüle 924818 Eki Görüntüle 924820 Eki Görüntüle 924819 Eki Görüntüle 924818
Ya herkese vermiyorlarsa kreş parası ne anladım benCanim sen o arkadasinla bu aralar az gorus.. Zaten hamilelik psikolojisi bizi yerden yere vuruyor..p kres yardimi da bir ihtimal, maddi durumu iyi olmayan ailelere verilecek canim. Yani sana bana calisanlara vurmaz. Ki bence kimseye verilmeyecek ya neyseeohhh masallah kuzucuga :))Ooooo efendim siz buraya tesrif eder miydiniz. Tamam face de takilinda canim, arada buralara da ugrayin..canim face dw geup olusunca millet buralara ugramaz oldu.evet ya face ye takilanlar burayi da boslamasinlar.Canim benim de sol meme ucumda 2 ay kadar onca kucuk bir et beni olustu. Sasirdim bende. Sut memis buyuklugu ile ilgili degil. Benim goguslerim kocaman ama mercimek kadar bile meme ucum yok. Ben de pompa alicam.Kizlar bugun tum gun hastanedeydim. Bi arkadasim dogum yapti. Ben de ayni hastanede yapicam. Genel anestezi oldu. Anne biraz zorlandi ama bebis gayet iyi. Annenin sutu pek gelmedi. Bebise mama verdiler. Garibim acikinca aglayop durdu. Ben dogum cantasina biberon koymamistim ama simdi koyacagim. Cunki hemsireler biberon istiyorlar icine mama hazirlayip veriyorlar. Biz de o mamayi kucuk bir mama kasigi ile bebise yedirdik. Oyy allah bizleri de saglikla kurtarsin. Bu arada yan odada 36. Haftasinda dogan bir subat bebegi vardi. Anne de bebis de gayet iyiydi. Onlari gorunce icim rahatladi :)))
Ben de tül alıp içine çikolata mı koysam yoksa kurabiye mi yaptrsam karar veremedim aceleye de gelsin istemiyorum. Güzel de bir şey olsun ist,yorum
Sizin ki epey cafcaflı olacak bellii ki
Ben az evvel girdim face grubuna. Baktım ki şubat annelerinin çoğu doğurmuş kendinizi kollayın valla :)Ya herkese vermiyorlarsa kreş parası ne anladım ben
Arkadasın sezeryan mı oldu
Ya nedir bu face grubu ben de girmek istemiştim :26:
Bir deeee ben bebeği çok aşağıda taşıyormuşsun gibi yahu oturduğumda karnımın üzerine çıkıyor sanki dışarıdan da diyorlar aşağı inmiş diye
Bu arada benim daha pijamam yok geceliğim yok :) onları alıcam
Biberonu soracaktım, ilk olarak ne ile verdiler kaşık biberon mu, kızıma da ondan istemişlerdi apar topar eczanedn almıştık
Ben az evvel girdim face grubuna. Baktım ki şubat annelerinin çoğu doğurmuş kendinizi kollayın valla :)
Benim de kuzenim henüz aşağı inmemiş bebek dedi, doğuma yakın iniyormuş aşağı.
Ben biberon aldım ama çantaya koysam mı bilemedim
Kalıbını falan almak gerekiyor kız kardeşim şehir dışında olmasa alır ona yaptırırdım ama kendime güenemiyorum. Hele ki şu son bir haftadır vinç getirseler de kaldırsalar hayır dememKurabiye guzel oluyor bence ve yaptirmsna gerek yok cok kolay yapmasi alet yapar el ovunur misali😊
Benim daha beşiğim alınacak, gardrop alınacak. Sadece giyecek alışverşini bitrdim. Yıkanıp ütülemek için de alışverişin tamamlanmasını bekliyorum. Ben de saçımı boyatmak istiyorum ama röfle zararlı değil mi bebişe? Ben kırkına boyatmayı düşünüyorum saçımıBakalim hayirlisiyla dogsunlar da bunlar latife ama insan ozeniyor bakalim
Tabi daha kiyafetleri yikanacak utulenecek yerlesecek
Rofle yaptiricam
Disimi temizleticem
Lohusa geceligi almam lazimm
Kurabiyeleri yapmam laziimmm
Lazim da lazim coook isim var 24 ocaktan sonra bosum hepsini o zamana biraktim bakalim hayirlisi
Obur tarafta doguran doguraa demissin..obur taraftan kastin ne??dogum hikayelerini cok merak ediyorumda ondan sordum..yeni dogum yapanlari dinlemek beni heycanlandiriyo..
deme kız! f.ce de mi doğuranların haberini aldınız?
korkma korkma biz şubattan önce doğurmayız...
ay prematürelere ben bakamıom bile yaaa...sanki ben bakarken bile bir şey olacakmış gibi korkuyorum, minnacık oluolar, pamuklara sarasın gelir,
evet canim cogu kisi faceden konusuyorlar keske burda olsaydilar mesala benim facem yok esim izin vermiyor kullanmama..
merhaba kızlarrr... yanıyo ya midem cok fena
napsam geçmiyor artık ugrasmıyorum bıraktım...
yarın görüş günümüz
bu arada ben de face kullanmıyorum.. face.de konuşan ark.lar doğum haberi falan olursa bizi de haberdar etseler merak ediyoruz habersiz kalmayalım face.imiz yok diye
prolett benim kız da inşaallah süt beyazı gibi olur,saçları sarı olur.
Face olayi böldü valla muhabbeti cok ugrayan yok.Mesela nazli eda doguma gircekti bugün haber yok acaba face mi yzdi :s neyse artik kimseyide zorlayamayiz ama oraya gelemeyen cok dikkate alinirsa sevinirim. Bu arada 21 günüm kaldi benim dogumaaa bebek arabamizida aldik tamamiz bekliyoruz siz neler yaptiniz hazirliklar tamammi ? Gögüsü kücük olanlar varmi benim gibi hastane cantasina emzirme pompasi falan koysammi ? Süt olyinda sorun yasicakmisim gibime geliyor kücüklükle sütün alakasi var mi ki.Gecen kv bendeydi nasil dedi gögüslerin sistimi dedi yavastan sütlenmen laxim defi gögüslerin büyümesinden belli olur dddibenim cok büyümedi sadece renkleri koyulasti halkalarin pöfff umarim sorun cikmaz
benimde 11 mayıs :)
ben bugün evin temizliğini bitirdim..hergün bir odayı ağır ağır temizledim..kanepe,perde,pencere,kapı,halı herşey elimden tek tek geçti..tertemiz oldu valla..daha 1 ay var gerçi yine batacak ama napim en azından içim rahat etti..bebeğin kıyafetleride yıkandı ütülendi..valla tek başıma halletmeye çalışıyorum..25 aylık oğlum var birde( bir benim alışverişimle ağda işi felan kaldı..onuda pazar günü halledeceğim inşallah..sonra oturup bekleyeceğim prensesimi :))
Canim sen o arkadasinla bu aralar az gorus.. Zaten hamilelik psikolojisi bizi yerden yere vuruyor..p kres yardimi da bir ihtimal, maddi durumu iyi olmayan ailelere verilecek canim. Yani sana bana calisanlara vurmaz. Ki bence kimseye verilmeyecek ya neyseeohhh masallah kuzucuga :))Ooooo efendim siz buraya tesrif eder miydiniz. Tamam face de takilinda canim, arada buralara da ugrayin..canim face dw geup olusunca millet buralara ugramaz oldu.evet ya face ye takilanlar burayi da boslamasinlar.Canim benim de sol meme ucumda 2 ay kadar onca kucuk bir et beni olustu. Sasirdim bende. Sut memis buyuklugu ile ilgili degil. Benim goguslerim kocaman ama mercimek kadar bile meme ucum yok. Ben de pompa alicam.Kizlar bugun tum gun hastanedeydim. Bi arkadasim dogum yapti. Ben de ayni hastanede yapicam. Genel anestezi oldu. Anne biraz zorlandi ama bebis gayet iyi. Annenin sutu pek gelmedi. Bebise mama verdiler. Garibim acikinca aglayop durdu. Ben dogum cantasina biberon koymamistim ama simdi koyacagim. Cunki hemsireler biberon istiyorlar icine mama hazirlayip veriyorlar. Biz de o mamayi kucuk bir mama kasigi ile bebise yedirdik. Oyy allah bizleri de saglikla kurtarsin. Bu arada yan odada 36. Haftasinda dogan bir subat bebegi vardi. Anne de bebis de gayet iyiydi. Onlari gorunce icim rahatladi :)))
Hastanede ne dağıtacaksınız kızlar kurabiye mi çikolata mı? Süslü püslü bir şeyler yaptınız mı? Ben hala kararsızım da
çoğu değil kuzum yaaa iki kişi.zeytin 13.bir arkadaşıda bugün sezeryana aldılar.birinnde nişanı geldi
Kalıbını falan almak gerekiyor kız kardeşim şehir dışında olmasa alır ona yaptırırdım ama kendime güenemiyorum. Hele ki şu son bir haftadır vinç getirseler de kaldırsalar hayır demem
Benim daha beşiğim alınacak, gardrop alınacak. Sadece giyecek alışverşini bitrdim. Yıkanıp ütülemek için de alışverişin tamamlanmasını bekliyorum. Ben de saçımı boyatmak istiyorum ama röfle zararlı değil mi bebişe? Ben kırkına boyatmayı düşünüyorum saçımı
çok hoş olmuş. Kolonyaları ben de düşünüyorum da muhtemelen mevlütte dağıtacağım.Tanesi 5 lira biraz fazla ama bana göreteyzeleri oğlumun çikolatası ve hastane kolonyaları.kolonya şişesenin içinde mavi emzik var
Eki Görüntüle 924880 Eki Görüntüle 924882 Eki Görüntüle 924884
Ben az evvel girdim face grubuna. Baktım ki şubat annelerinin çoğu doğurmuş kendinizi kollayın valla :)
Benim de kuzenim henüz aşağı inmemiş bebek dedi, doğuma yakın iniyormuş aşağı.
Ben biberon aldım ama çantaya koysam mı bilemedim
teyzeleri oğlumun çikolatası ve hastane kolonyaları.kolonya şişesenin içinde mavi emzik var
Eki Görüntüle 924880 Eki Görüntüle 924882 Eki Görüntüle 924884
Koyayım mademKoy kuzum koy kaynat temizle bi kenarda dursun
tatlım ben yaptım malzemeleri alıp.52 tanesi 60 a mal olduçok hoş olmuş. Kolonyaları ben de düşünüyorum da muhtemelen mevlütte dağıtacağım.Tanesi 5 lira biraz fazla ama bana göre
süperler,çok duygulanıyorum bu hazırlıklara,mutlulukla kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?