2014 Şubat Anneleri

Ben de tül alıp içine çikolata mı koysam yoksa kurabiye mi yaptrsam karar veremedim aceleye de gelsin istemiyorum. Güzel de bir şey olsun ist,yorum

Sizin ki epey cafcaflı olacak bellii ki

Ya herkese vermiyorlarsa kreş parası ne anladım ben
Arkadasın sezeryan mı oldu
Ya nedir bu face grubu ben de girmek istemiştim :26:
Bir deeee ben bebeği çok aşağıda taşıyormuşsun gibi yahu oturduğumda karnımın üzerine çıkıyor sanki dışarıdan da diyorlar aşağı inmiş diye
Bu arada benim daha pijamam yok geceliğim yok :) onları alıcam
Biberonu soracaktım, ilk olarak ne ile verdiler kaşık biberon mu, kızıma da ondan istemişlerdi apar topar eczanedn almıştık

Sizin ki epey cafcaflı olacak bellii ki

Bakalim hayirlisiyla dogsunlar da bunlar latife ama insan ozeniyor bakalim
Tabi daha kiyafetleri yikanacak utulenecek yerlesecek
Rofle yaptiricam
Disimi temizleticem
Lohusa geceligi almam lazimm
Kurabiyeleri yapmam laziimmm
Lazim da lazim coook isim var 24 ocaktan sonra bosum hepsini o zamana biraktim bakalim hayirlisi

Ben az evvel girdim face grubuna. Baktım ki şubat annelerinin çoğu doğurmuş kendinizi kollayın valla :)
Benim de kuzenim henüz aşağı inmemiş bebek dedi, doğuma yakın iniyormuş aşağı.
Ben biberon aldım ama çantaya koysam mı bilemedim

çoğu değil kuzum yaaa iki kişi.zeytin 13.bir arkadaşıda bugün sezeryana aldılar.birinnde nişanı geldi

Kurabiye guzel oluyor bence ve yaptirmsna gerek yok cok kolay yapmasi alet yapar el ovunur misali😊
Kalıbını falan almak gerekiyor kız kardeşim şehir dışında olmasa alır ona yaptırırdım ama kendime güenemiyorum. Hele ki şu son bir haftadır vinç getirseler de kaldırsalar hayır demem
Benim daha beşiğim alınacak, gardrop alınacak. Sadece giyecek alışverşini bitrdim. Yıkanıp ütülemek için de alışverişin tamamlanmasını bekliyorum. Ben de saçımı boyatmak istiyorum ama röfle zararlı değil mi bebişe? Ben kırkına boyatmayı düşünüyorum saçımı

Obur tarafta doguran doguraa demissin..obur taraftan kastin ne??dogum hikayelerini cok merak ediyorumda ondan sordum..yeni dogum yapanlari dinlemek beni heycanlandiriyo..

Face canım.

Evet canım. Hepsi doğurmasa da sancısı gelen, suyu gelen, nişanı gelen.

evet canim cogu kisi faceden konusuyorlar keske burda olsaydilar mesala benim facem yok esim izin vermiyor kullanmama..

Kızlar face in kullanımı daha rahat olduğu için ordalar. Telefondan falan anında paylaşım yapabiliyorlar. Ben hem orda hem burdayım. Elimden geldğince aktarırım olanı biteni..

prolett benim kız da inşaallah süt beyazı gibi olur,saçları sarı olur.

Allah gönlüne göre versin canım

Nazlieda face de yok canım. Onu bende merak ediyorum çok.Benim göğüslerim de küçük canım ama sütün bununla alakası yokmuş. Bi arkadaşım da küçük ama 7 aylık hamileyken sütü gelmeye başladı

Oh maşallah canım bu ne azim böyle. Gözün aydın. Darısı başınıza.

Bende de mercimek kadar bi et bebi oluştu canım. Bi sebebi var mı ki acaba bunun?

Hastanede ne dağıtacaksınız kızlar kurabiye mi çikolata mı? Süslü püslü bir şeyler yaptınız mı? Ben hala kararsızım da

Ben kavanoz yapıyoırum canım ama herşeyde gözüm kalıyor Kurabiye de yaptım baby shower da dağıtıcam

Bence yapabilirsin ama sen bilirsin
Rofle sac dibine surulmedigi icin normal boyaya gore daha zararsiz.ben de hic boyatmadim ama doguma yakin boyaticam benim annem taaa zamaninda abime de bana da hamileyken rofle yaptirmis abimin esi doktor arkadaslari da ve hepsi 9 ay boyunca rofle yaptirdi sıkıntı olmuyor

Az kalmış eli kulağında, hazırlıklar tamam mı.
Hadi bi avazda inşallah [/QUOTE]
tamam sayılır da iki hft pek uzun gibi geliyor.bir an önce olsa .

bu arada 5 tl ye kolonya şişesi süslettim:)

teyzeleri oğlumun çikolatası ve hastane kolonyaları.kolonya şişesenin içinde mavi emzik var

Koy kuzum koy kaynat temizle bi kenarda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…