2014 Şubat Anneleri

benim bebek şekeri ve sepeti bu,kolonya (5TL) sadece misafirlere dökmek için.tek tek dağıtamam.
ikramlar eve.

teyzeleri oğlumun çikolatası ve hastane kolonyaları.kolonya şişesenin içinde mavi emzik var
Eki Görüntüle 924880 Eki Görüntüle 924882 Eki Görüntüle 924884
Benim çikolar da bunun. Gibiydi, başka bir şey vermemiştim bu sefer düşünüyorum, seninkiler de pek cici güle güle dağıtın
Az kalmış eli kulağında, hazırlıklar tamam mı.
Hadi bi avazda inşallah
tamam sayılır da iki hft pek uzun gibi geliyor.bir an önce olsa .

bu arada 5 tl ye kolonya şişesi süslettim:)
Eki Görüntüle 924883 [/QUOTE]
Vay pek süslü olmuş, herkesin süsü püsü hayırlı olsun Allah güzelecek dağıtmayı nasip etsin
Huhuuu noruyonuzzzz

Biz iyiyiz sen noruyon :) benim günlerim yemek yapıp yemekle geçiyor, bugün ilk kez dışarı çıktım bankaya gittim, c&a da dolandım kendime 13 liraya Bosbol bi tshşrt aldım, sonra kızımı kreşten aldım, saçlarını geçen gün kesip biraz bozmuştum onu düzeltirmeye kuaföre götürdüm eve gelince de yine yemek yaptım :)3 günden sonra ilk izin günlerimde haftaların yorgunluğunu atmaya çalıştım üzerimden, aralarda İnternet'e girdim durdum, arada TV bol uzanma ama hep yorgunluk.. Şu an evde zor dolanıyorm mesela karnım bacaklarıma dolanıyor sanki
Bi yandan kiddycity'den pijama emzirme sütyeni filan bakıyorum.
Korse alsam mı yine diyorum, ama vardı galiba önce evdekileri vi daha gözden geçireyim

Sunnyimmmm bnde iyiyim kuzum.nefes darligi cok yasiyorum ama idare ediyorum.bir de bi kac gundur deli bi bas agrim var.migren vardi zaten ama uzun suredir agrimiyodu basim

Huzommm

Son düzenleme:
Benim bildiğim götürülüyor, hatta doğum odası süslemesi yapanlar kapı süsü-altın yastığı vs. takım yapıyorlar. Biz dr.la konuştuk, epidural sezaryene eşim de girecek kısmetse.

Eki Görüntüle 924895 Eki Görüntüle 924896
benim bebek şekeri ve sepeti bu,kolonya (5TL) sadece misafirlere dökmek için.tek tek dağıtamam.
ikramlar eve.

Cok guzelmis... gule gule kullanin insallah.internetten siparis verdiysen. hangi sitedden acaba :)

Huhuuu noruyonuzzzz

Yine abartip fazls yemisiz, sindirmeye calisiyoruz. Sen napiyon ? :))

teyzeleri oğlumun çikolatası ve hastane kolonyaları.kolonya şişesenin içinde mavi emzik var
Eki Görüntüle 924880 Eki Görüntüle 924882 Eki Görüntüle 924884

Vauuuuv pek guzel :))

Anaaaan bir suru alinti yaptim, tlfonda cikmadi yav (
seker, sepet ve resim ekleyen tum arkadaslarin cicileri pek guzel. Bizimde onumuzdeki hafta siparislerimiz gelecek. Kapi susu, puset sepet ve puset seker.. Merak ediyorum nasil olacak acaba.
Ya ne guzel kac gundue yiyip ictiklerime dikkat adince midem daha rahatti. Bugun hastanede cok acikip yprulmusum, gozum dondu cok yemisim yav. Midem agzimda.
yarin kizimla gorus gunumuz :)) bu arada dunden beri esim beni sezeryana ikna etmeye calisiyor....

sezeryan candır sosiiiicimm

Etiketleri de mi o yapti nasil diyecegim nasi tarif edecegim her yer yapar mi acaba

kuzum kolonyalardan bahsetmiyoruz değil mi?çikolatadan bahsediyoruz
arkadaşların int den aldığı site vardı istersen onun linkini sana özelden aatayım

kuzum kolonyalardan bahsetmiyoruz değil mi?çikolatadan bahsediyoruz
arkadaşların int den aldığı site vardı istersen onun linkini sana özelden aatayım

Evet cnm cikolatadan bahsediyorum hani ici ve disi ismi yaziyor nerde yaptirdiniz ozelden mesaj atabilirsin sakincasi yoksa burdan da yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…