Yine abartip fazls yemisiz, sindirmeye calisiyoruz. Sen napiyon ? :))
Vauuuuv pek guzel :))
Anaaaan bir suru alinti yaptim, tlfonda cikmadi yav(
seker, sepet ve resim ekleyen tum arkadaslarin cicileri pek guzel. Bizimde onumuzdeki hafta siparislerimiz gelecek. Kapi susu, puset sepet ve puset seker.. Merak ediyorum nasil olacak acaba.
Ya ne guzel kac gundue yiyip ictiklerime dikkat adince midem daha rahatti. Bugun hastanede cok acikip yprulmusum, gozum dondu cok yemisim yav. Midem agzimda.
yarin kizimla gorus gunumuz :)) bu arada dunden beri esim beni sezeryana ikna etmeye calisiyor....
Ya ne bileyim sezeryandan daha cok tistim ben. Bi de bugun arkadasin halini gorunce... Daha once herhangi bir operasyon gecirmedim ben. Bi tek kurtajda tanistim anesteziyle.. E tabii kurtaj sezeryanla kiyaslanmaz herhalde..Esimde kendince hakli. Bebisle beni riske atmak istemiyor. Anacim yas 36 . Normal dogum kasiyor tabii. Bi de bence esim bebis daha cabuk gelsin diye sezeryan istiyor :)) adam bebis bebis diye kafayi yicek yav :)) bunca yil guya bebek istemiyorduk :))))) yarin drla konusucam diyor..sezeryan candır sosiiiicimm
Napim kuzummm bende bas agrisiyla cebellesiyorum
nescafe iç kuzummm.suyumu az içtinki
Sut uctim.uyumaya caliscam simdi huzomm..valla az da icmiyorum suyu ama ne bilim uc gundur agrio.migren var bnde ondandir belki
Anam kiz dur. Soyle kizina acik daha beklesin. İkna et iceridi daha guzel falan diye :)) Bugun hastanede 36 haftasinda dogum yapan biri vardi. Yarin gittigimde yanina ugramayi dusunuyorum. Bakayim bebisi nasilmis :))))Selam kızlar. Sekerler, sepetler, kurabiyeler hepsi cok guzel. Cok zevkli seçimler. Bu arada benim sancilarim başladı. Cuma günü tekrar gideceğim. Dr yatmam gerektigini soyledi. Benim kiz aceleci olacak galiba.
Gecmis olsun canim yaa. Tansiyon falan mi acep. Bol sivi tuket..Napim kuzummm bende bas agrisiyla cebellesiyorum
Esimin arkadasi var butik pastacailikla ugrasiyor ona komik bir dogum pastasi yaptircaz , (bizim yatagin fotosunu cekicez zaten yatakta yuvarlak ortasina pasamiz yaticak pastada ben yatagin ayak ucunda yerde uyuya kalmisim babamizda camasir teline camasirlarini asiyo :)) konsept bu olucak pastasinda) kurabiye yaptiricaz biraz tuzlu yaptiririz 1 cesit pogaca gibi , cikolata koycam süslü sepete , kv bahar kaynatiriz diyo lohusa serbeti gibi, bidenkolanya sisesini süslücem onuda bi kenarda tutariz simdilik plan bu
Öncelikle tek tek teşekkürler güzel dilekleriniz için canlar.Sağlıcakla alalım bebeklerimizi .kucaklarımıza inşallah hepimiz.
LİPim diyete devam ile ilgili birşey demedi sadece tuz ve şekeri sıfıra indireceksin dedi.
Ayrıca bizimde süslerimiz bitti hatta mevlütteki lavantaların bile yarısını hallettim.Hastanede de sadece süs ve lokum ya da baklava vericez yeterli bence.
vay vay vay hajıma bakkkkk
hangi hastanedesin gelmek istiyorum
gg den.birde üstüne istediğin notu yazıyorlar.Cok guzelmis... gule gule kullanin insallah.internetten siparis verdiysen. hangi sitedden acaba :)
ya aslında patavatsızlık gibi olacak ama geçen gün aralık annelerinde okudum bir haber sitesinden sezeryandan sonra kalbe giden kan pıhtısı yüzünden ölen öğretmeni yazmışlardı.o günden beri depresyondayım,kuzucuklarım için.kusura bakmayın kızlar nolur ,dr uma bile soramadım bana kızar diye niçin olduğunu.doğum yaklaştıkça sizde de heyecan oluyordur herhalde.sezeryan candır sosiiiicimm
hayırlı olsun şimdiden bebeğini sağlıcakla kucağına al.37.hft dasın nasıl olsa.Selam kızlar. Sekerler, sepetler, kurabiyeler hepsi cok guzel. Cok zevkli seçimler. Bu arada benim sancilarim başladı. Cuma günü tekrar gideceğim. Dr yatmam gerektigini soyledi. Benim kiz aceleci olacak galiba.
Ya ne bileyim sezeryandan daha cok tistim ben. Bi de bugun arkadasin halini gorunce... Daha once herhangi bir operasyon gecirmedim ben. Bi tek kurtajda tanistim anesteziyle.. E tabii kurtaj sezeryanla kiyaslanmaz herhalde..Esimde kendince hakli. Bebisle beni riske atmak istemiyor. Anacim yas 36 . Normal dogum kasiyor tabii. Bi de bence esim bebis daha cabuk gelsin diye sezeryan istiyor :)) adam bebis bebis diye kafayi yicek yav :)) bunca yil guya bebek istemiyorduk :))))) yarin drla konusucam diyor..[/QUOTE]TTACH=CONFIG]924882[/ATTACH]Eki Görüntüle 924884
Herkes burda. Bu akşam ne güzel:) bende bugün bebişin kıyafetleri yıkadım ütüler yerleştirdim çantamızd a hazır bi biberon almamıştım onu da almaya karar verdim Az önce burda okuduklarımla:) şekerlerimiz ikramlarımız da hazır olcakmış haftaya gerisi sağ salim sıhatle doğurmaya kaldı :)
Gozun aydin canim. Aman dur dogurma acik daha buyusun sipalar :)) biz de artik her hafta gidiyoruz. Persembe gunu 2600 grdi. Bana hala cok kucukmus gibi geliyor. Bakalim bu persembe ne kadar olacak. Onumuzdeki hafta bende cekmecelerini falan yerlestirecegim. Artik haftada bir gormek bile yetmiyor yaaa. Ozluyoruz sipalari :)))
Ohh iyi yaptin bitir tabi isleri sende antalyadasin sanirim? Kacinci haftan dr kim nerde dogum yapcaksin??? :)
sosyolojim iki sezeryanımda lokal anesteziyle oldu sıkıntı yaşamadım,ayağa ilk kalkma biraz zordu o da bebişi görünce unutuyor insan.ama şçyle bir iki satte normal doğum yapanlara da imreniyorum yani.[/QUOTE]vallahi bilmiyorum canim. Kocis beni dunden beri sezeryana ikna turlarina basladi. Amaaan zaten kolay dogum diye bisey yok galiba. Cok nadir sansli azinlik disinda tabii :))gg den.birde üstüne istediğin notu yazıyorlar.ya aslında patavatsızlık gibi olacak ama geçen gün aralık annelerinde okudum bir haber sitesinden sezeryandan sonra kalbe giden kan pıhtısı yüzünden ölen öğretmeni yazmışlardı.o günden beri depresyondayım,kuzucuklarım için.kusura bakmayın kızlar nolur ,dr uma bile soramadım bana kızar diye niçin olduğunu.doğum yaklaştıkça sizde de heyecan oluyordur herhalde. hayırlı olsun şimdiden bebeğini sağlıcakla kucağına al.37.hft dasın nasıl olsa.Ya ne bileyim sezeryandan daha cok tistim ben. Bi de bugun arkadasin halini gorunce... Daha once herhangi bir operasyon gecirmedim ben. Bi tek kurtajda tanistim anesteziyle.. E tabii kurtaj sezeryanla kiyaslanmaz herhalde..Esimde kendince hakli. Bebisle beni riske atmak istemiyor. Anacim yas 36 . Normal dogum kasiyor tabii. Bi de bence esim bebis daha cabuk gelsin diye sezeryan istiyor :)) adam bebis bebis diye kafayi yicek yav :)) bunca yil guya bebek istemiyorduk :))))) yarin drla konusucam diyor..
Sagol canim. Evet ya bu nst de zevkli bisey aslinda. Bakalim biz yarin da girecek miyiz :))Hiç gelmeye niyeti yok gibi zaten belirtisi yok en azından gayet iyiyimBakalim bu cumartesi neler yapıyor olacak bende özlemle bekliyorum nst minik kalbinin atışını falan keyifli oluyoMaşallah senin kuzu ya da saglikla zamanin da gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?