sezeryan candır sosiiiicimm
35. Haftadayım bende antalyadayım canım medstar da yapıcam gökbay elpek doktorum son yarım saatin de fena kasılmalarım var anlamadım nie
nazlı eda arkaaşımız dogum yaptımı acaba :18: allah kolatlık versin kızın derdi yetmiyo gb bide kaynanası ne cins yahu rabbim yardım etsin
))Sagol canim. Evet ya bu nst de zevkli bisey aslinda. Bakalim biz yarin da girecek miyiz :))
Günaydınlar... İki dilim tam buğday ekmeğinden yumurtalı ekmek yiyiyorum oh... Artık dikkat etmiyorum yağına mağına sonuncu ay...
13 kilo aldım herşey yiycem artık
Her dr farklı oluyo ama genelde 36 sonrasi başlıyorlar nst incelemesine aksi olmadikca
Zevkli ama ama sıkıcı tek başına bir odada insan Bunalıyor.
Günaydın herkese esimi ise yolladim yattım uyuyabilirsem ne mutlu bana ; (
Face olayi böldü valla muhabbeti cok ugrayan yok.Mesela nazli eda doguma gircekti bugün haber yok acaba face mi yzdi :s neyse artik kimseyide zorlayamayiz ama oraya gelemeyen cok dikkate alinirsa sevinirim. Bu arada 21 günüm kaldi benim dogumaaa bebek arabamizida aldik tamamiz bekliyoruz siz neler yaptiniz hazirliklar tamammi ? Gögüsü kücük olanlar varmi benim gibi hastane cantasina emzirme pompasi falan koysammi ? Süt olyinda sorun yasicakmisim gibime geliyor kücüklükle sütün alakasi var mi ki.Gecen kv bendeydi nasil dedi gögüslerin sistimi dedi yavastan sütlenmen laxim defi gögüslerin büyümesinden belli olur dddibenim cok büyümedi sadece renkleri koyulasti halkalarin pöfff umarim sorun cikmaz
Hastanede ne dağıtacaksınız kızlar kurabiye mi çikolata mı? Süslü püslü bir şeyler yaptınız mı? Ben hala kararsızım da
Bende tam kahvalti yapiyodum cilginlar gibi :) yazini okuyunca güldüm valaa ... Herkeze günaydiiinnn
Günaydın kızlar,
Benim öksürük coştu iyice. Öksürürken pırt diye doğurcam bu gidişle..
Sizler nasılsınız?
kızçe ile buluşma ne zaman
proletim günaydın,
bak bal da yumuşatır boğazı , balı denedin mi?
bir de dün doğuma giden mi oldu? haber alamadım ben yaw?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?