2014 Şubat Anneleri

nazlı eda arkaaşımız dogum yaptımı acaba :18: allah kolatlık versin kızın derdi yetmiyo gb bide kaynanası ne cins yahu rabbim yardım etsin

nazlı eda arkaaşımız dogum yaptımı acaba :18: allah kolatlık versin kızın derdi yetmiyo gb bide kaynanası ne cins yahu rabbim yardım etsin

Ben de haber alamadım merak ettim ama. Benim de sancım var gibi ya. Kasığımın üstüne basıyo sanki duş falan aldım ama devam ediyor. Sanırım şu yalancı sancılardan

Günaydınlar... İki dilim tam buğday ekmeğinden yumurtalı ekmek yiyiyorum oh... Artık dikkat etmiyorum yağına mağına sonuncu ay...
13 kilo aldım herşey yiycem artık

))Sagol canim. Evet ya bu nst de zevkli bisey aslinda. Bakalim biz yarin da girecek miyiz :))

Her dr farklı oluyo ama genelde 36 sonrasi başlıyorlar nst incelemesine aksi olmadikca
Zevkli ama ama sıkıcı tek başına bir odada insan Bunalıyor.

Günaydın herkese esimi ise yolladim yattım uyuyabilirsem ne mutlu bana ; (

Günaydınlar... İki dilim tam buğday ekmeğinden yumurtalı ekmek yiyiyorum oh... Artık dikkat etmiyorum yağına mağına sonuncu ay...
13 kilo aldım herşey yiycem artık

Bende tam kahvalti yapiyodum cilginlar gibi :) yazini okuyunca güldüm valaa ... Herkeze günaydiiinnn

Günaydin benim bugün temizlik var diye zorla kalktim kadini bekliorum yoksa uyurdum gece uyuyamadim cünkü . VaRsa firsatin uyu bence her ani degerlendir :)

Günaydın kızlar,

Benim öksürük coştu iyice. Öksürürken pırt diye doğurcam bu gidişle..
Sizler nasılsınız?

canım selam,

ikimizin de aynı hemen hemen, benim de doğuma 3 hafta filan kaldı, göğüs benim de küçük, fazla büyümedi, ama annemin de öyleymiş ve emzirmede hiç sorun yaşamamış. ben bu yüzden daha emzirme sütyeni bile almadım bedenim belli olmadı çünkü, illa ki büyüyecek ama ne kadar işte?

Hastanede ne dağıtacaksınız kızlar kurabiye mi çikolata mı? Süslü püslü bir şeyler yaptınız mı? Ben hala kararsızım da

süslü kurabiyeleri çok seviyorum ama kendim yiyemediğim için yaptırmayı düşünmüyorum, çok bencilim :)) sadece çikolata dağıtıcaz biz.
o güzel kurabiyelerden mevlüt gibi evde yapacağım bir toplantıda, ya da 1. yaş gününde yaptırmayı düşünüyorum Allah izin verirse, ya da kendim öğrenip yapıcam canım

Bende tam kahvalti yapiyodum cilginlar gibi :) yazini okuyunca güldüm valaa ... Herkeze günaydiiinnn

ben de haşlanmış yumurtadan sıkılınca tam tahıl ekmeğine ezilmiş peynir ve yumurta karışımını sürüyorum, yağsız altlı üstlü pişiriyorum yanmaz tavada. kalorisi düşük oluyor tavsiye ederim...

günaydınn yorgunum bitkinim halsizim siz neler yapıyosunuz bakalım

proletim günaydın,

bak bal da yumuşatır boğazı , balı denedin mi?

bir de dün doğuma giden mi oldu? haber alamadım ben yaw?

Ay kocam da diyip duruyo onu Lipim. evde orjinal bal var babamın üretimi ağzıma süremiyorum. Hiç sevmem. Ama akşam gidince kaşık kaşık yicem karnım ağrıdı öksürmekten..

Biri daha doğuırdu dün akşam canım ama kk da var mı bilmiyorum. Listede adını göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…