2014 Şubat Anneleri

ah ben bekmezle, tahin bir de balı yiyebilsem nasıl yiyecem de, şu meret gebelik diyabeti yüzünden yiyemiyom
biz de orjinalini aldıydık hem petek hem de süzme, ama öylece duruyor, eşime zorla yediriyorum:)

artık 36. haftadan sonra doğurandan korkmamak lazım, az ufak oluyor bebecikler ama küvöze girmiyor çoğunluğu...Allah hepsine sağlık versin önce

ah ben bekmezle, tahin bir de balı yiyebilsem nasıl yiyecem de, şu meret gebelik diyabeti yüzünden yiyemiyom
biz de orjinalini aldıydık hem petek hem de süzme, ama öylece duruyor, eşime zorla yediriyorum:)

artık 36. haftadan sonra doğurandan korkmamak lazım, az ufak oluyor bebecikler ama küvöze girmiyor çoğunluğu...Allah hepsine sağlık versin önce

ben o güne kadar doğurmazsam gelebilirim tatlım,
aynı şehirdeyiz ne de olsa:))

Valla beklerim ama sen sıkı bir diyet yapiyosun takip ettigim kadariyla azmine hayranim :) bizim hastane kalorili olucak o günlük kacamak yapariz :)) saka maka bende bayaa kilo aldim artik dogumdan sonra kesicem zaten sivi süt yapiyomus yemekler degil.Bu arada sen de seker falanmi var kilomu almak istemiyorsun? Birde sen hangi hastanede dogum yapicaktin söylemistin sanirim karistirmayim birvkac kisi daha var bizim burdan antalyada sorduysam kusura bakma gene sordum

ben o güne kadar doğurmazsam gelebilirim tatlım,
aynı şehirdeyiz ne de olsa:))

Valla beklerim ama sen sıkı bir diyet yapiyosun takip ettigim kadariyla azmine hayranim :) bizim hastane kalorili olucak o günlük kacamak yapariz :)) saka maka bende bayaa kilo aldim artik dogumdan sonra kesicem zaten sivi süt yapiyomus yemekler degil.Bu arada sen de seker falanmi var kilomu almak istemiyorsun? Birde sen hangi hastanede dogum yapicaktin söylemistin sanirim karistirmayim birvkac kisi daha var bizim burdan antalyada sorduysam kusura bakma gene sordum

Ay ben buna gülerim Seksi dedi, bana da dedi. Anammmm. Mümkün mü ki

Öyle deme kız o göbekle ağır ağır kıvırta kıvırta yürümeler,saçları ahenkle savurmalar,aşermeler,belin ağrıyınca herife msj yaptırmalar,memiklere göbeklere kremler sürmeler daha nossun

sağol hayatım,
benim endokrinoloji doktorum gökhan bey var memo.da, ona geliyorum ayda 1 kez. diğer kadın doğum kontrollerim hep anadolu hastanesinde oldu, erhan bey'e gidiyorum en başından beri. doğum da anadolu'da olacak kısmetse.bana 27. haftamda gebelik diyabeti teşhisi kondu. değerler öyle aman aman yüksek değildi ama öğrenir öğrenmez diyete başladım, hala da devam ediyorum.evde cihazla ölçüm yapıyorum günaşırı.kontrol altındayım yani...bir de doğuma yakın yediklerime daha çok dikkat etmem gerekiyormuş, doğum esnasında ve öncesinde de şeker değerinin normal olması gerekiyormuş çünkü.

Ayy tahin pekmeze bende bayılırım her hafta sonu yiyorum kan yapsın diye
Ama balı sevmiyorum çok ağır geliyo bana.

Bu arada dün doğum yapan arkadaş 34.haftasındaydı ve bebişi sezeryanla 2700 doğmuş.

Öyle deme kız o göbekle ağır ağır kıvırta kıvırta yürümeler,saçları ahenkle savurmalar,aşermeler,belin ağrıyınca herife msj yaptırmalar,memiklere göbeklere kremler sürmeler daha nossun

Ben neymişim meğer vayy be

Valla doktor banada buyuk ihtimalle sezeryan dedi bebiş olması gerekenden 400 gr fazlaymış bende tırsıyom valla

bal çok faydalı canım, ama işte içindeki o faydalı enzimlerin yanı sıra vücutta bildiğin basit şeker gibi işlem görüyor bu sebeple bana yasak şimdilik...

bu arada 34. haftada 2700 gr. çok iyi valla maşallah, inşallah sağlığı da yerindedir hem bebişin hem de annesinin...

:)) ben hic bu tompul halimi bòyle yorumlamamistim pozitiflik buna denir heralde.Tek dedigim sey hamilelikte tipim kaydi cümlesi valla güsel hatundum bildigin evrim gecirdim

:)) ben hic bu tompul halimi bòyle yorumlamamistim pozitiflik buna denir heralde.Tek dedigim sey hamilelikte tipim kaydi cümlesi valla güsel hatundum bildigin evrim gecirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…