kızçe ile buluşma ne zaman
Antalya memorialde olucam canim 30 ocak gel buyur varsa hususi istegin yaptiririz :)
Antalya memorialde olucam canim 30 ocak gel buyur varsa hususi istegin yaptiririz :)
Ay kocam da diyip duruyo onu Lipim. evde orjinal bal var babamın üretimi ağzıma süremiyorum. Hiç sevmem. Ama akşam gidince kaşık kaşık yicem karnım ağrıdı öksürmekten..
Biri daha doğuırdu dün akşam canım ama kk da var mı bilmiyorum. Listede adını göremedim.
Ay kocam da diyip duruyo onu Lipim. evde orjinal bal var babamın üretimi ağzıma süremiyorum. Hiç sevmem. Ama akşam gidince kaşık kaşık yicem karnım ağrıdı öksürmekten..
Biri daha doğuırdu dün akşam canım ama kk da var mı bilmiyorum. Listede adını göremedim.
ben o güne kadar doğurmazsam gelebilirim tatlım,
aynı şehirdeyiz ne de olsa:))
ben o güne kadar doğurmazsam gelebilirim tatlım,
aynı şehirdeyiz ne de olsa:))
kızçe ile buluşma ne zaman
Ay ben buna gülerimSeksi dedi, bana da dedi. Anammmm. Mümkün mü ki
Valla beklerim ama sen sıkı bir diyet yapiyosun takip ettigim kadariyla azmine hayranim :) bizim hastane kalorili olucak o günlük kacamak yapariz :)) saka maka bende bayaa kilo aldim artik dogumdan sonra kesicem zaten sivi süt yapiyomus yemekler degil.Bu arada sen de seker falanmi var kilomu almak istemiyorsun? Birde sen hangi hastanede dogum yapicaktin söylemistin sanirim karistirmayim birvkac kisi daha var bizim burdan antalyada sorduysam kusura bakma gene sordum
ah ben bekmezle, tahin bir de balı yiyebilsem nasıl yiyecem de, şu meret gebelik diyabeti yüzünden yiyemiyom
biz de orjinalini aldıydık hem petek hem de süzme, ama öylece duruyor, eşime zorla yediriyorum:)
artık 36. haftadan sonra doğurandan korkmamak lazım, az ufak oluyor bebecikler ama küvöze girmiyor çoğunluğu...Allah hepsine sağlık versin önce
Öyle deme kız o göbekle ağır ağır kıvırta kıvırta yürümeler,saçları ahenkle savurmalar,aşermeler,belin ağrıyınca herife msj yaptırmalar,memiklere göbeklere kremler sürmeler daha nossun
Ayy tahin pekmeze bende bayılırım her hafta sonu yiyorum kan yapsın diye
Ama balı sevmiyorum çok ağır geliyo bana.
Bu arada dün doğum yapan arkadaş 34.haftasındaydı ve bebişi sezeryanla 2700 doğmuş.
Ben neymişim meğer vayy be
Öyle deme kız o göbekle ağır ağır kıvırta kıvırta yürümeler,saçları ahenkle savurmalar,aşermeler,belin ağrıyınca herife msj yaptırmalar,memiklere göbeklere kremler sürmeler daha nossun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?