2014 Şubat Anneleri

ben geldim anneler daha şimdi kahvaltı yapabildim tahlil vermem gerekiyordu ay nasıl acıkmışıııııım açlığa dayanamıyorum yedim de kendime geldim gözüm açıldı an itibariyle toplamda 13 kilo almışım

Günaydin benim bugün temizlik var diye zorla kalktim kadini bekliorum yoksa uyurdum gece uyuyamadim cünkü . VaRsa firsatin uyu bence her ani degerlendir :)

1-2 saat daha uyumak iyi geldi
Pazara gittim simdi de ev gezmesine gideceğim evde olmanin avantaji mi dezavantajı mi bilmiyorum ama yollarda doğurabilirim.
Yarinda ben ev temizletecegim artık Esimle 7 de kalkarim. Yorucu ama keyifli bir birgün olacak.
Sen temizlik işinden kurtuldun

Günaydin benim bugün temizlik var diye zorla kalktim kadini bekliorum yoksa uyurdum gece uyuyamadim cünkü . VaRsa firsatin uyu bence her ani degerlendir :)

1-2 saat daha uyumak iyi geldi
Pazara gittim simdi de ev gezmesine gideceğim evde olmanin avantaji mi dezavantajı mi bilmiyorum ama yollarda doğurabilirim.
Yarinda ben ev temizletecegim artık Esimle 7 de kalkarim. Yorucu ama keyifli bir birgün olacak.
Sen temizlik işinden kurtuldun

kızlar birazdan oğluşumu görmeye gidicem bakalım ne kadar büyümüş? zaten 2-3 hafta önden gidiyordu normal doğum istiyorum ama doktor ne diyecek belki büyümüş haftaya sezaryen yapalım diyecek. merak içindeyim inşallah iyi olur
döndüğümde haberleri paylaşırım.
aman kimse doğurmasın

Günaydınlar... İki dilim tam buğday ekmeğinden yumurtalı ekmek yiyiyorum oh... Artık dikkat etmiyorum yağına mağına sonuncu ay...13 kilo aldım herşey yiycem artık
Ohhhh yarasin bacim. Afiyet bal seker olsun :))
Günaydın kızlar,Benim öksürük coştu iyice. Öksürürken pırt diye doğurcam bu gidişle..Sizler nasılsınız?
Anaaaam kiz agrisiz sancisiz dogum. Ne guzel. Oksururken hooopp bebis kucakta :)) Anaa kim dogurdu ki masallah yaa.
Günaydın göbekli ama seksi hatunlar şafaaklar yaklaşıyor gayrı heyecan doruktaaa
vaaauuuyyv sexapelite ve biz ?????? Aynu cumle icinde kullaninca bile komuk oluyor. Dur ben aksam kocisime bi sorayim bakalim. Adam gulnekten kirilir yav..
Hatunlar ben kuzumu gormeye gidiyorum.
Git gor bakalim gunes hanimu. Haberdar wt bizi.Herkese gunaydin kizlaaaar. Sipami gordum geldim. Nst ye de girdik. Kuzucuk 3 kg olmus. Veeee asil bomba haber... 30 ocak da sezeryanla kuzuyu kucagimiza alacagiz insallah. Tarihin belli olmasi epey rahatlatti bizi. Haftaya bugun yine kontrole gidiyoruz. Artik corasprin kullanmayi biraktik ama ignelere devam

Hatunlar ben kuzumu gormeye gidiyorum.

canim gözün aydin ne güzel dogum tarihin belli olmus..bende sezarysn olmak istiyorum ama esim izin vermiyor neyse ya insallah bebislerimi sag salim kucagimiza aliriz..masallah bebeisinee

maşallah kuzuna canım,
ben de pzt gidicem kontrole, o gün raporumu da alıp artık izne çıkıcam hayırlısıyla.
bizim sez. tarihine de 3 şubat dedi ama Allah bilir tabiisi

canim gözün aydin ne güzel dogum tarihin belli olmus..bende sezarysn olmak istiyorum ama esim izin vermiyor neyse ya insallah bebislerimi sag salim kucagimiza aliriz..masallah bebeisinee

selam taube;
ben de hep normal istiyordum hatta yogaya mogaya da gittik o kadar:)
ama gel gör ki doktor "normal doğum riskli gebelik diyabetin var" diyince sezaryen gündeme geldi. eşim ve k.v. zaten en başından beri sezaryen istiyordu. onların istediği olacak yani, napalım, benim de artık "normal doğum istiyorum" diye, göğüs gerecek gücüm kalmadı, bir de benim anneanne ve teyzeler evde çatır çatır doğururken, annemi hastanede doktor doğurtmuş ve canım benim, beni doğururken çok zorlanmış 24 tane dikişi varmış, bir de böyle kötü bir hikaye var ailede...hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum...

Sagol canim. Bizde de tam tersine esim beni sezeryana ikna etmeye calisiyordu. Bugun drla bir olup beni ikna ettiler..

Ayni gün 30 ocak benimkide dogum tarihimiz nasipse
:)) gel 30 ocak geeeeeeeeeel

maşallah kuzuna canım,
ben de pzt gidicem kontrole, o gün raporumu da alıp artık izne çıkıcam hayırlısıyla.
bizim sez. tarihine de 3 şubat dedi ama Allah bilir tabiisi

Sagol canim. Senin de iyi haberlerini bekliyoruz..

Tarihin belli olmasi bile insanin ustunden yuk kalkmasina aebep oluyormus yaa. Belirsizlik daha zormys. Kuafor, agda eandevularini ayarlayayim yavastan. Ohh insallah wvde de temizlik vs usleri de tamamlanir, rahat ederiz..

anliyorum seni canim demekki hayirlisi böylemis..ben gecen yil aralik ayinda 26 haftalikken kanamam oldu hastaneye gittik bana dediler 8 cm acilma var ben cok oldum hemen normal dogum oldum canim kizim ters geldigi icin 3 tane dikisim olduu ama cennet kokulu kizim üc gün yasiyabildi..ondan normal dogumdan cok korkuyorum hayirlisi artikk..insallah bebislerimizi sag salim alirizz.

sosyolojicim sana katiliyorum dogum tarihi belli oldugu zaman insan ona göre davraniyorr..desenee az kaldii bebisinizi kucaginiza almayaa...

Selam kizlar..
dr.dan geldik bi sorun yokmus cok sukur dr.umun dedigine gore.. ama kilosu gecen haftadan daha az cikti boyu uzamis..bu niye boyle dedim artik ters dondugunden olcumler tutmayabilir kiloya her hafta bakmaya gerek yok falan dedi.. Dr.um son haftalrda surekli hastalarini sikayet ediyo sanki ben hastasi degilim bunu niye yapiyo anlamis degilim.. Bebekle ilgili onceden daha cok bilgi veriyodu..bu kadar cok konusmasi ama bana yarayan bilgi vermemesi canimi sikmaya basladi... Haftaya da boyle olursa soyliycem artik... suan normal dogum gozukuyo ama hep son anda sezeryan da olabilir buna ne ben ne sen karar verebilirsin bebegin durumuna gore belirlenir diyo dr.. her hafta bunu soylemesi artik guvenimi sarsmaya basladi.. sanki yer yapiyo gibi geliyo..

ah kuzumm, yaşayan bilir elbet çok zor...ama bence hiç korkma,geçmişi düşünme ve güçlü ol, iyi şeyler düşündüğünde sonrası iyi oluyor.
Allah herkesin yavrusunu anne babasına bağışlasın, inşallah bebişlerle birlikte sağ salim kurtuluruz, anne baba olmak zor gerçekten...ama anne olmak daha da zormuş,

doktorun yaklaşımı ilginç hakikaten canım, belki de psikolojik olarak normal doğuma şartlanma olmasın diye böyle söylüyor hastalarına diyicem ama, başka hastalarını şikayet etmesi ayıp. sen başka hastaları napıcaksın hem, senin bebeğine ve sana baksın adamakıllı, öncelikli işini yapsın yanii...içine sinmiyorsa başka bir doktora görün tabii ki sen bilirsin canım

kızlar bu sabah bbilimi görmedim ben, pazartesi günü rapor alıp izne çıkacaktı diye biliyorum, haberi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…