Hatunlar ben kuzumu gormeye gidiyorum.
Günaydin benim bugün temizlik var diye zorla kalktim kadini bekliorum yoksa uyurdum gece uyuyamadim cünkü . VaRsa firsatin uyu bence her ani degerlendir :)
Günaydin benim bugün temizlik var diye zorla kalktim kadini bekliorum yoksa uyurdum gece uyuyamadim cünkü . VaRsa firsatin uyu bence her ani degerlendir :)
kızlar facede nazlıeda nickli birisi yok o kk dan arkadaş.doğum yaptımı bizde bilmiyoz.
Ohhhh yarasin bacim. Afiyet bal seker olsun :))Günaydınlar... İki dilim tam buğday ekmeğinden yumurtalı ekmek yiyiyorum oh... Artık dikkat etmiyorum yağına mağına sonuncu ay...13 kilo aldım herşey yiycem artık
Anaaaam kiz agrisiz sancisiz dogum. Ne guzel. Oksururken hooopp bebis kucakta :))Günaydın kızlar,Benim öksürük coştu iyice. Öksürürken pırt diye doğurcam bu gidişle..Sizler nasılsınız?
Anaa kim dogurdu ki masallah yaa.Ay kocam da diyip duruyo onu Lipim. evde orjinal bal var babamın üretimi ağzıma süremiyorum. Hiç sevmem. Ama akşam gidince kaşık kaşık yicem karnım ağrıdı öksürmekten..Biri daha doğuırdu dün akşam canım ama kk da var mı bilmiyorum. Listede adını göremedim.
vaaauuuyyv sexapelite ve biz ?????? Aynu cumle icinde kullaninca bile komuk oluyor. Dur ben aksam kocisime bi sorayim bakalim. Adam gulnekten kirilir yav..Günaydın göbekli ama seksi hatunlar şafaaklar yaklaşıyor gayrı heyecan doruktaaa
Git gor bakalim gunes hanimu. Haberdar wt bizi.Herkese gunaydin kizlaaaar. Sipami gordum geldim. Nst ye de girdik. Kuzucuk 3 kg olmus. Veeee asil bomba haber... 30 ocak da sezeryanla kuzuyu kucagimiza alacagiz insallah. Tarihin belli olmasi epey rahatlatti bizi. Haftaya bugun yine kontrole gidiyoruz. Artik corasprin kullanmayi biraktik ama ignelere devamHatunlar ben kuzumu gormeye gidiyorum.
Ohhhh yarasin bacim. Afiyet bal seker olsun :))Anaaaam kiz agrisiz sancisiz dogum. Ne guzel. Oksururken hooopp bebis kucakta :))Anaa kim dogurdu ki masallah yaa.vaaauuuyyv sexapelite ve biz ?????? Aynu cumle icinde kullaninca bile komuk oluyor. Dur ben aksam kocisime bi sorayim bakalim. Adam gulnekten kirilir yav.. Git gor bakalim gunes hanimu. Haberdar wt bizi.Herkese gunaydin kizlaaaar. Sipami gordum geldim. Nst ye de girdik. Kuzucuk 3 kg olmus. Veeee asil bomba haber... 30 ocak da sezeryanla kuzuyu kucagimiza alacagiz insallah. Tarihin belli olmasi epey rahatlatti bizi. Haftaya bugun yine kontrole gidiyoruz. Artik corasprin kullanmayi biraktik ama ignelere devam
Ohhhh yarasin bacim. Afiyet bal seker olsun :))Anaaaam kiz agrisiz sancisiz dogum. Ne guzel. Oksururken hooopp bebis kucakta :))Anaa kim dogurdu ki masallah yaa.vaaauuuyyv sexapelite ve biz ?????? Aynu cumle icinde kullaninca bile komuk oluyor. Dur ben aksam kocisime bi sorayim bakalim. Adam gulnekten kirilir yav.. Git gor bakalim gunes hanimu. Haberdar wt bizi.Herkese gunaydin kizlaaaar. Sipami gordum geldim. Nst ye de girdik. Kuzucuk 3 kg olmus. Veeee asil bomba haber... 30 ocak da sezeryanla kuzuyu kucagimiza alacagiz insallah. Tarihin belli olmasi epey rahatlatti bizi. Haftaya bugun yine kontrole gidiyoruz. Artik corasprin kullanmayi biraktik ama ignelere devam
canim gözün aydin ne güzel dogum tarihin belli olmus..bende sezarysn olmak istiyorum ama esim izin vermiyor neyse ya insallah bebislerimi sag salim kucagimiza aliriz..masallah bebeisinee
canim gözün aydin ne güzel dogum tarihin belli olmus..bende sezarysn olmak istiyorum ama esim izin vermiyor neyse ya insallah bebislerimi sag salim kucagimiza aliriz..masallah bebeisinee
:)) gel 30 ocak geeeeeeeeeelAyni gün 30 ocak benimkide dogum tarihimiz nasipse
maşallah kuzuna canım,
ben de pzt gidicem kontrole, o gün raporumu da alıp artık izne çıkıcam hayırlısıyla.
bizim sez. tarihine de 3 şubat dedi ama Allah bilir tabiisi
selam taube;
ben de hep normal istiyordum hatta yogaya mogaya da gittik o kadar:)
ama gel gör ki doktor "normal doğum riskli gebelik diyabetin var" diyince sezaryen gündeme geldi. eşim ve k.v. zaten en başından beri sezaryen istiyordu. onların istediği olacak yani, napalım, benim de artık "normal doğum istiyorum" diye, göğüs gerecek gücüm kalmadı, bir de benim anneanne ve teyzeler evde çatır çatır doğururken, annemi hastanede doktor doğurtmuş ve canım benim, beni doğururken çok zorlanmış 24 tane dikişi varmış, bir de böyle kötü bir hikaye var ailede...hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum...
anliyorum seni canim demekki hayirlisi böylemis..ben gecen yil aralik ayinda 26 haftalikken kanamam oldu hastaneye gittik bana dediler 8 cm acilma var ben cok oldum hemen normal dogum oldum canim kizim ters geldigi icin 3 tane dikisim olduu ama cennet kokulu kizim üc gün yasiyabildi..ondan normal dogumdan cok korkuyorum hayirlisi artikk..insallah bebislerimizi sag salim alirizz.
Selam kizlar..
dr.dan geldik bi sorun yokmus cok sukur dr.umun dedigine gore.. ama kilosu gecen haftadan daha az cikti boyu uzamis..bu niye boyle dedim artik ters dondugunden olcumler tutmayabilir kiloya her hafta bakmaya gerek yok falan dedi.. Dr.um son haftalrda surekli hastalarini sikayet ediyo sanki ben hastasi degilim bunu niye yapiyo anlamis degilim.. Bebekle ilgili onceden daha cok bilgi veriyodu..bu kadar cok konusmasi ama bana yarayan bilgi vermemesi canimi sikmaya basladi... Haftaya da boyle olursa soyliycem artik... suan normal dogum gozukuyo ama hep son anda sezeryan da olabilir buna ne ben ne sen karar verebilirsin bebegin durumuna gore belirlenir diyo dr.. her hafta bunu soylemesi artik guvenimi sarsmaya basladi.. sanki yer yapiyo gibi geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?