Hatunlar ben kuzumu gormeye gidiyorum.
kızlar bu sabah bbilimi görmedim ben, pazartesi günü rapor alıp izne çıkacaktı diye biliyorum, haberi olan var mı?
:)) ben hic bu tompul halimi bòyle yorumlamamistim pozitiflik buna denir heralde.Tek dedigim sey hamilelikte tipim kaydi cümlesi valla güsel hatundum bildigin evrim gecirdim[/Q]
Teşekkür ederimvalla arkadaşlar kendilerini böyle hissetmiyormuş ama ben hergün aynaya baktığımda Allahın bir mucizesine aracılık eden özel bir savaşçıymışım gibi hissediyorum ve hergün şükrederek ne kadana gözel olduğumu kendime söylüyorum deneyin faydasını göreceksinizz bacım hatta bu enerji diğer insanlara geçicek ve onlarda çok tatlı bir hamiş olduğunuzu size söylüycek her defasında saygılarrr
Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyim ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyim ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyiam ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
Canım benim çok ama çok sevindimm valla aklımız sende ve dünya güüzeli bebişindeydi dularımız gerçekten seninleydi allahım tez zamanda kucağına alıp doya doya koklamayı emzirmeyi nasip etsin kızn çok güçlü bir kız olduğunu şimdiden gösterdi sende çok güçlü bir annesinnn o da belli olduuu allahım yardımcınız olsunnn minişinii kucağına aldığında bizim yerimizede öp olur mu
canim gecmis olsun seni cok merak ediyordukk.ikinizinde iyi olmasina cok sevindim canim insallah en kisa zamanda kizini kucagina alirsin.dualarimiz sizinlee..Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyim ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
Cok gecmis olsun..rabbim bebisine sifa versin insallahta bi an once kavusursun yavruna..bol bol dua et..bizlerde senin ve yawrun icin dua edelim..Allah kimseyi evladiyla sinamasin..
kızlar ben hastaneden geldim 35+2 deyim tosunum 3100 gr olmuş. nst de düzenli sancım çıktı ama ağrı sızı yok. rahim uzunkuğum haka uzun doktor da bişey demedi bakalım ne olacak haftaya gene gidicem.:44:
Cok sagol canim benim.guclu olmak zorundayim kuzumun anne sutune ihtiyaci var ve bunun icin iyi olmaliyim ki sutum olsun.henuz sut gelmedi ama ugrasiyoruz insallah gelirde yarin anne sutu goturebilirim.kucagima alayim hepiniz icin koklicam doya doya opucem...
Kızlar yemekten önce çok sinirlerim bozuldu.
Bizim satıştaki hatun yine bana sardı. Günlerdir öksürmekten karnıma ağrılar giriyor görüyor hatun.
Kalkmış bana 40 tane müşteri veriyor ara bunları telemarketing yap diye. Bende öksürmekten konuşamam ben dedim. Konuşursun konuşursun dedi çekti gitti.
Neyse yemekten geldim mail atmış mail at müşterilere, pazartesi iyileşince konuşursun diye. Bende karar verdim yarın son iş günüm olacak inşallah. 2 hafta yıllık iznimi kullanıcam. Sonra çıkıcam doğum iznine. Ne halleri varsa görsünler.
Hasta hasta işe geliyorum yaranamıyorum. İnsanlık kalmamış. Zaten ofiste herkes hasta burda kaldıkça iyileşemicem..
Hayırlı haberlerle gel canım.
Canım dün kasılmaları olunca zorlamamaya karar verdi o evde. Telefonda face paketi var sadece buraya ondan girememiştir.
neeeeeeeeeeeee çağlaaaaaaaaaaaaaaaa
2 hafta sonra mı yani
şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?